Ποιο DHT BLOCKER?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άσε και ακόμα μου κάνει καζούρα η γυναίκα μου όποτε το θυμάται...Ειλικρινά κάποτε ήμασταν ικανοί να βάζουμε οτιδήποτε στο κεφάλι μας...:slap

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Άσε και ακόμα μου κάνει καζούρα η γυναίκα μου όποτε το θυμάται...Ειλικρινά κάποτε ήμασταν ικανοί να βάζουμε οτιδήποτε στο κεφάλι μας...:slap

να φανταστεις οτι παντα σιχαινομουν να βαλω γρασσο στο μαλλι.
εχω βαλει ζελε 5 η 6 φορες σε ολη μου την ζωη και αυτο ηταν σε γαμους.
θυμαμαι οταν εβαλα για πρωτη φορα regaine μεσα σε μιση ωρα πηγα να ξεπλυνω και το πεταξα.
μετα απο 2 μηνες ξανα αγορασα regaine,εβαλα ,ξεπλυνα, πεταξα.
καπου το συνηθισα στην πορεια.
καποιο διαστημα με μινοξ airol και πηγαινοντας βολτα με τον κολλητο μου,μου λεει εχεις λαδιλα στο μαλλι,του λεω δεν εχω.
ποιανει το μαλλι και μου λεει "τι σκ@τ@ ειναι αυτ@ ρε μ@λ..."
μια θεραπεια ειχε φτασει στο τελος της.
πατησε ευαισθητη χορδη :angel:

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Παιδιά σκεφτείτε το όμως και διαφορετικά. Φενετε από τώρα πως πάω για κομπλέ φαλάκρα και Μηλαω για απίστευτο μπιφτέκι. Ακόμα έχω Μάλια αρκετά αλλά βλέπω τραγική αραίωση. Ας πούμε κάνω μεταμόσχευση και είμαι κομπλέ. Αν στον οργανισμό μου ειναι γραμμένο να φτάσω άνετα nw6 τότε πόσες μεταμοσχεύσεις λέτε να χρειάζεται κάποιος; Ασε που μετά από ένα σημείο δεν μπορείς να καλύψεις πλέον μια περιοχή nw6. Αν κάνω λάθος διορθώστε με :)

Δεν κάνεις καθόλου λάθος, η μμ σπάνια λύνει πραγματικά το θέμα.
Απλα αντί να είσαι τσακωνας εισαι αραιομαλλιας, πάλι φάρο θα σε λένε.

TheoZKS

Member
Όπως είχες πει καπα στην δεύτερη εφαρμογή μάτωσα περισσότερο αλλα πόνεσα εξίσου παρά πολύ.

Δυο εβδομάδες τώρα ακολουθώ σταθερά το προγραμμα μου αλλα κάθε βράδυ την ώρα που βουρτσίζω παρατηρώ αρκετές τρίχες στον νηπτηρα.

Για sheeding δεν το κόβω όμως.

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Όπως είχες πει καπα στην δεύτερη εφαρμογή μάτωσα περισσότερο αλλα πόνεσα εξίσου παρά πολύ.

Δυο εβδομάδες τώρα ακολουθώ σταθερά το προγραμμα μου αλλα κάθε βράδυ την ώρα που βουρτσίζω παρατηρώ αρκετές τρίχες στον νηπτηρα.

η πραγματικοτητα ειναι οτι στην δευτερη εφαρμογη πονεσες λιγοτερο και καταφερες και εβαλες και αλλο ενταση σε σημειο που εφερες τον πονο σε ιδια επιπεδα.
και εγω την πρωτη φορα μισες δουλειες εκανα.
τωρα μπορω να ματωσω για πλακα.
αντε καλα μας αποτελεσματα και να ελπισουμε να κανει το σωμα μας καμια αγγειογενεση

αν κατι δεν σου καθεται καλα με το βουρτσισμα κοψτο

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:

theo δες εδω http://www.hairlosstalk.com/interact/showthread.php/71289-Dermarolling-RESULTS-ONLY/page20
το μελος "υγρη μπανανα"
κανει μια πατεντα.
μουλιαζει την περιοχη με ζεστο νερο πριν την χρηση,απο οτι λεει ειναι λιγοτερος ο πονος.
δεν το εχω δοκιμασει

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Kapa εσύ στο σημείο που βουρτσίζεις έχεις τριχόπτωση ;
μετα την πρωτη εβδομαδα και για τις επομενες 3 εβδομαδες με το βουρτσισμα το μαλλι μου γινεται παρα πολυ σκληρο και δεν φευγει τριχα.
μετα αρχιζει και χανει σε αποδοση.
αν συνεχιζε αυτο για ενα 3μηνο θα ειχα αλαξει nw.
αν συνεχιζε θα ειχα απολαγει για παντα απο την τριχοπτωση και θα καταφερνα να επαναφερω πολλα πισω με την βοηθεια λοσιον.
δυστυχως με αφηνει

TheoZKS

Member
Hmmm ας δούμε πως δουλεύει σε μένα.

Επίσης μείωσα μια δόση μινοξ. Βάζω πλέον μόνο βράδυ καπάκι μετά το βουρτσισμα.
Μετά από 2+ χρόνια συνεχόμενης χρήσης μινοξ δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι αν πέσω σε μια δόση την ημέρα. Την αποδώση την έχει χάσει ήδη εδώ και παρά πολλούς μήνες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
TheoZKS είπε:
Hmmm ας δούμε πως δουλεύει σε μένα.

Επίσης μείωσα μια δόση μινοξ. Βάζω πλέον μόνο βράδυ καπάκι μετά το βουρτσισμα.
Μετά από 2+ χρόνια συνεχόμενης χρήσης μινοξ δεν πιστεύω να αλλάξει κάτι αν πέσω σε μια δόση την ημέρα. Την αποδώση την έχει χάσει ήδη εδώ και παρά πολλούς μήνες.

καλα εκανες και μειωσες σε μια φορα.
δεν θα δεις διαφορα απο οτι με δυο.
οσοι εχουν διαφορα με δυο ειναι λογω απορροφησης και μονο.
η μινοξιδιλη ειναι ενα φαρμακο που δρα εκ των εσω και λιγοτερο σε τοπικο.
για λογους ασφαλειας μας την πασαρανε σε τοπικο και καλα κανανε.

TheoZKS

Member
Μια μικρή ανανέωση.

Στο τρίτο ρολλαρισμα το αίμα έβγαινε για την πλάκα και μπορούσα να ασκήσω πολύ δύναμη.
Από σήμερα συμπλήρωσα Pantostin στην θεραπεία μου.
Εδώ στην Γερμανία λένε όλοι τα καλύτερα λόγια ότι μειώθηκε πολύ η τριχόπτωση και με μηδέν παρενέργειες. Από όσα διάβασα προκειτε για DHT Blocker ήπιας μορφής.
Θα σας κρατώ ενήμερους.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

35007

Member
Το χρησιμοποιείς 2 φορες τη μερα από 1μλ τη φορα? Λαδωνει, εχει ασχημη οσμη? Στο γερμανικο ebay που το εψαξα μονο ενας πωλητης στελνει ελλαδα. Εσυ από που το παιρνεις?
TheoZKS είπε:
Μια μικρή ανανέωση.

Στο τρίτο ρολλαρισμα το αίμα έβγαινε για την πλάκα και μπορούσα να ασκήσω πολύ δύναμη.
Από σήμερα συμπλήρωσα Pantostin στην θεραπεία μου.
Εδώ στην Γερμανία λένε όλοι τα καλύτερα λόγια ότι μειώθηκε πολύ η τριχόπτωση και με μηδέν παρενέργειες. Από όσα διάβασα προκειτε για DHT Blocker ήπιας μορφής.
Θα σας κρατώ ενήμερους.

TheoZKS

Member
Όχι μόνο μια φορά θα βάζω σε περιοχή nw6.

Πρώτη εφαρμογή σήμερα με άφησε άφωνο. Ούτε λαδίλα ούτε τπτ. Αποροφηχτηκε κατευθείαν και το μαλλί ήταν σαν στεγνό. Το εφαρμόζω πρωί μόλις ξυπνάω διότι το βράδυ κάνω βουρτσισμα και στο καπάκι μινοξ.

Ξέρω ειναι δύσκολο να το βρεις. Για καλή μου τύχη μένω Γερμανία και εδώ το πουλάνε σε φαρμακεία στην τιμή των 23,95€ τα 200μλ

Τσάμπα δλδ. Με τόσα και τόσα που έχουμε πληρώσει.

Μπλουζα