Πραγματικα, αν ημουν στη θεση του Δημητρη (για τον οποιο, χωρις να τον ξερω, εχω σχηματισει εξαιρετικη εντυπωση για το ηθος, την ευγενεια και τη μετριοπαθεια του), θα ενιωθα εντελως απογοητευμενος απο την παραλογη επιθεση (κατα ριπας) που υφισταται το τελευταιο 24ωρο.
Ειλικρινα λυπαμαι που παλια και εμπειρα μελη (stripar, naruto) εχουν βαλθει να εξοντωσουν ενα ενεργο μελος και να κατευθυνουν τους υπολοιπους χρηστες του site εκει που επιδιωκουν.
Για να γινω πιο σαφης, βρηκαν την ευκαιρια να εξαπολυσουν επιθεση κατα των ελληνικων κλινικων και να κατευθυνουν ολα τα μελη στις κλινικες του εξωτερικου. Αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους.
Και τους ρωτω ευθεως (εγω που εχοντας κανει σχεδον 3 επεμβασεις στη dhi και εχω δηλωσει επανειλημμενα μολις 60-70% ευχαριστημενος) γιατι θεωρουν ηθικο αυτουργο το Δημητρη για την περιπτωση του Ακη και οχι τον dance για την περιπτωση του Μπουκλα; Γιατι απαιτουν απο τον Δημητρη να βαλει υπογραφη με κεφαλαια γραμματα: ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΤΡΙΑ και δεν απαιτουν απο την κλινικη του Γεωργιου να γραφει με κεφαλαια γραμματα: Ο DANCE ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΙΝΑ;
Εκεινο που θελω να πω ειναι οτι ολοι οσοι εχουμε κανει μεταμοσχευσεις γνωριζουμε πως πολλες παρουσιασεις στο forum, ειτε απο ελληνικες ειτε απο ξενες κλινικες, ειναι παραπλανητικες (οι περισσοτερες φωτογραφιες ειναι εξωραϊστικες) και δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Εξαλλου αυτο δε κανουν οι ιδιες οι κλινικες στις παρουσιασεις των αποτελεσματων τους;
Που ζουμε στον μεσαιωνα, ωστε να θεωρουμε υπευθυνους τους αλλους για τις δικες μας επιλογες; Αν ειναι δυνατον να ζητα ευθυνες ο οποιοσδηποτε (Ακης, Μπουκλας) απο τον οποιοδηποτε (Δημητρη, dance).
Φιλε stripar, ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Ο κριτικα σκεπτομενος ανθρωπος μελετα προσεκτικα ολες τις παραμετρους, συγκρινει, επιλεγει και σε τελικη αναλυση ειναι απολυτα υπευθυνος για τις αποφασεις που παιρνει.
Επιτελους, σταματηστε αυτο το παιχνιδι εντυπωσεων και τις αναιτιες επιθεσεις σας. Κανενας Δημητρης δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε στη κλινικη του Βεκρη, κανενας dance, john, stripar, hijikos, naruto δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε σε κλινικες του εξωτερικου.
Καταλαβετε, επιτελους, οτι για το καλο του forum δεν πρεπει να διωχνετε ενεργα μελη με τις προσωπικες επιθεσεις και κατηγοριες.
Καταλαβετε οτι για το καλο του site πρεπει να υπαρχει πολυφωνια, παρουσιασεις μεταμοσχευσεων και απο το εσωτερικο και απο το εξωτερικο και ο καθενας (με κριτικο πνευμα) να παιρνει τις αποφασεις του και να γνωριζει οτι θα εχει την απολυτη ευθυνη για αυτες και οχι να αναζητα εξιλαστηρια θυματα και αποδιοπομπαιους τραγους.