Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

dimitris50423

Well-Known Member
Για μενα ναι στο λεω στα ισια.Γραφτο στην υπογραφη σου αυτο.Οσο δεν το γραφεις,θα βλεπει ο αδαης με φτωχη δοτρια κ λεπτη τριχα το νημα της μεταμοσχευσης σου και θα λεει ''εδω ειμαστε,με 3 χιλλιαρικα θα γινω Χατζηνικολαου''.Οσο δεν το γραφεις παραλαπλανεις κοσμο και τους παιρνεις στο λαιμο σου,οπως ο φιλος Ακης,εστω και αθελα σου,που ετσι πιστευω ειναι γιατι σε κοβω για ξηγημενο παιδι.

naruto και πες το κανω εγω.. ολοι οι υπολοιποι που εχουν κανει μμ και εχουν πολυ καλα αποτελεσματα εχουν λεπτη τριχα και αδυναμη δοτρια? δεν παιζει να ειχαν παρομοια χαρακτηριστικα με εμενα? δεν στο λεω καθολου ειρωνικα.
αν δεν πρεπει να αναγραφεται κατι στην υπογραφη για τη μμ μας για να μην κανουμε διαφημιση δεν εχω προβλημα να το σβησουμε αλλα να ισχυει για ολους. ετσι ειναι το σωστο..
επισης μετα απο ολη αυτη την κουβεντα θα κανει παρα πολυ καιρο καποιος να στειλει προσωπικο μηνυμα. :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
παιδια πραγματικα στην περιπτωση του δημητρη θεωρω οτι ειστε πολυ λαθος.τον εχετε κραξει τοσες φορες κ οανθρωπος εχει βαλει οτι του ζητησατε.μεχρι κ βιντεο.πιστευω πραγματικα οποιος ηταν στην θεση του θα ειχε τον ιδιο ενθουσιασμο κ γιαυτο τον λογο θα ειχε αυτες τις αποψεις.πιστευω οτι ειναι καλο παιδι κ θελει καθαρα να βοηθησει.κ στην τελικη εχει πει κ να τον συναντησει οποιος θελει απο κοντα(που θα μπορουσε κ ο πιο καχυποπτος να του μετρησει ακομα κ τα τριχοθυλακια (που τον υποπτευεστε κ για δευτερη επεμβαση)).αυτα..;)

mikegad

Well-Known Member
Δηλαδή σοβαρά τώρα υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που θεωρούν πως είναι καλύτερή διαφήμιση μια εικόνα κάποιου στο site τους παρά μια παρουσίαση εδώ?
Προσωπικά ουδέποτε πήρα στα σοβαρά τέτοιου είδους διαφημίσεις από τις κλινικές

dimitris50423

Well-Known Member
εγω δεν μιλαω μονο για αυτο τον τροπο mike. υπαρχουν αλλοι τροποι πολυ αποτελεσματικοι.
ουτε εγω πηρα τετοιες διαφημισεις στα σοβαρα.. αν ηταν ετσι μπορει να πηγαινα και bergman kord.
απλα ηξερα οτι εφοσον γραφω στο φορουμ και κανω παρουσιαση θα υπηρχε στανταρ προβλημα αν υπηρχε η φατσα μου στο site της κλινικης. και η αληθεια ειναι οτι δε γουσταρα κι ολας.

bruno1989

Active Member
εγώ το χρέος μου το έκανα, νιώθω ότι ότι ηταν να κάνω το έκανα, όποιος κατάλαβε κατάλαβε , ξαναλέω δεν είναι προσωπικό ούτε με τον δημητρη ούτε με την κλινική,
Αλλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΣΗ , και αν το κανει απο καλη καρδια ασ το κανει δημόσια και καλώ τον φίλο Ακη και πολλούς άλλους να δείξουν τα πμ στη φόρα .
Δυστυχώς όσοι είναι να κάνουν τώρα μμ εθελοτυφλούν και θελουν να γίνουν σαν το δημήτρη που επιμένω είμαι σίγουρος ότι είναι αποτέλεσμα 2 επεμβάσεων και παρουσιάστηκε η δεύτερη σαν πρώτη.
Αυτά από εμένα,και καλώ τον mod να πάρει θέση (οχι ουδερερη)

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτα bruno ειναι σοβαρα πραματα.Ξερεις κατι παραπερα?
Μπηκες σημερα και εγινε αναστατωση και παιζεις καθοριστικο ρολο το να μιλας εσυ απο το να μιλαω εγω οι καποια αλλα παιδια απο τις αλλες κλινικες γιατι στην αρχη οταν εμφανιστικες ηταν εντελως διαφορετικα τα πραματα με σενα.

tol

Well-Known Member
Πραγματικα, αν ημουν στη θεση του Δημητρη (για τον οποιο, χωρις να τον ξερω, εχω σχηματισει εξαιρετικη εντυπωση για το ηθος, την ευγενεια και τη μετριοπαθεια του), θα ενιωθα εντελως απογοητευμενος απο την παραλογη επιθεση (κατα ριπας) που υφισταται το τελευταιο 24ωρο.

Ειλικρινα λυπαμαι που παλια και εμπειρα μελη (stripar, naruto) εχουν βαλθει να εξοντωσουν ενα ενεργο μελος και να κατευθυνουν τους υπολοιπους χρηστες του site εκει που επιδιωκουν.
Για να γινω πιο σαφης, βρηκαν την ευκαιρια να εξαπολυσουν επιθεση κατα των ελληνικων κλινικων και να κατευθυνουν ολα τα μελη στις κλινικες του εξωτερικου. Αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους.

Και τους ρωτω ευθεως (εγω που εχοντας κανει σχεδον 3 επεμβασεις στη dhi και εχω δηλωσει επανειλημμενα μολις 60-70% ευχαριστημενος) γιατι θεωρουν ηθικο αυτουργο το Δημητρη για την περιπτωση του Ακη και οχι τον dance για την περιπτωση του Μπουκλα; Γιατι απαιτουν απο τον Δημητρη να βαλει υπογραφη με κεφαλαια γραμματα: ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΤΡΙΑ και δεν απαιτουν απο την κλινικη του Γεωργιου να γραφει με κεφαλαια γραμματα: Ο DANCE ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΙΝΑ;

Εκεινο που θελω να πω ειναι οτι ολοι οσοι εχουμε κανει μεταμοσχευσεις γνωριζουμε πως πολλες παρουσιασεις στο forum, ειτε απο ελληνικες ειτε απο ξενες κλινικες, ειναι παραπλανητικες (οι περισσοτερες φωτογραφιες ειναι εξωραϊστικες) και δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Εξαλλου αυτο δε κανουν οι ιδιες οι κλινικες στις παρουσιασεις των αποτελεσματων τους;

Που ζουμε στον μεσαιωνα, ωστε να θεωρουμε υπευθυνους τους αλλους για τις δικες μας επιλογες; Αν ειναι δυνατον να ζητα ευθυνες ο οποιοσδηποτε (Ακης, Μπουκλας) απο τον οποιοδηποτε (Δημητρη, dance).

Φιλε stripar, ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Ο κριτικα σκεπτομενος ανθρωπος μελετα προσεκτικα ολες τις παραμετρους, συγκρινει, επιλεγει και σε τελικη αναλυση ειναι απολυτα υπευθυνος για τις αποφασεις που παιρνει.

Επιτελους, σταματηστε αυτο το παιχνιδι εντυπωσεων και τις αναιτιες επιθεσεις σας. Κανενας Δημητρης δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε στη κλινικη του Βεκρη, κανενας dance, john, stripar, hijikos, naruto δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε σε κλινικες του εξωτερικου.

Καταλαβετε, επιτελους, οτι για το καλο του forum δεν πρεπει να διωχνετε ενεργα μελη με τις προσωπικες επιθεσεις και κατηγοριες.
Καταλαβετε οτι για το καλο του site πρεπει να υπαρχει πολυφωνια, παρουσιασεις μεταμοσχευσεων και απο το εσωτερικο και απο το εξωτερικο και ο καθενας (με κριτικο πνευμα) να παιρνει τις αποφασεις του και να γνωριζει οτι θα εχει την απολυτη ευθυνη για αυτες και οχι να αναζητα εξιλαστηρια θυματα και αποδιοπομπαιους τραγους.

dimitris50423

Well-Known Member
Δυστυχώς όσοι είναι να κάνουν τώρα μμ εθελοτυφλούν και θελουν να γίνουν σαν το δημήτρη που επιμένω είμαι σίγουρος ότι είναι αποτέλεσμα 2 επεμβάσεων και παρουσιάστηκε η δεύτερη σαν πρώτη.

κανεις μεγαλο λαθος φιλε. αν το ελεγε αλλος θα ελεγα οτι ριχνει λασπη. αλλα δεν εχεις λογο. δε θα προσπαθησω να σου αλλαξω γνωμη ουτε να σε πεισω για το αντιθετο. αν θες πες μας τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι 2 επεμβασεις ετσι απο περιεργεια

dimitris50423

Well-Known Member
Πραγματικα, αν ημουν στη θεση του Δημητρη (για τον οποιο, χωρις να τον ξερω, εχω σχηματισει εξαιρετικη εντυπωση για το ηθος, την ευγενεια και τη μετριοπαθεια του), θα ενιωθα εντελως απογοητευμενος απο την παραλογη επιθεση (κατα ριπας) που υφισταται το τελευταιο 24ωρο.

Ειλικρινα λυπαμαι που παλια και εμπειρα μελη (stripar, naruto) εχουν βαλθει να εξοντωσουν ενα ενεργο μελος και να κατευθυνουν τους υπολοιπους χρηστες του site εκει που επιδιωκουν.
Για να γινω πιο σαφης, βρηκαν την ευκαιρια να εξαπολυσουν επιθεση κατα των ελληνικων κλινικων και να κατευθυνουν ολα τα μελη στις κλινικες του εξωτερικου. Αυτος ειναι ο απωτερος σκοπος τους.

Και τους ρωτω ευθεως (εγω που εχοντας κανει σχεδον 3 επεμβασεις στη dhi και εχω δηλωσει επανειλημμενα μολις 60-70% ευχαριστημενος) γιατι θεωρουν ηθικο αυτουργο το Δημητρη για την περιπτωση του Ακη και οχι τον dance για την περιπτωση του Μπουκλα; Γιατι απαιτουν απο τον Δημητρη να βαλει υπογραφη με κεφαλαια γραμματα: ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΤΡΙΑ και δεν απαιτουν απο την κλινικη του Γεωργιου να γραφει με κεφαλαια γραμματα: Ο DANCE ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΙΝΑ;

Εκεινο που θελω να πω ειναι οτι ολοι οσοι εχουμε κανει μεταμοσχευσεις γνωριζουμε πως πολλες παρουσιασεις στο forum, ειτε απο ελληνικες ειτε απο ξενες κλινικες, ειναι παραπλανητικες (οι περισσοτερες φωτογραφιες ειναι εξωραϊστικες) και δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Εξαλλου αυτο δε κανουν οι ιδιες οι κλινικες στις παρουσιασεις των αποτελεσματων τους;

Που ζουμε στον μεσαιωνα, ωστε να θεωρουμε υπευθυνους τους αλλους για τις δικες μας επιλογες; Αν ειναι δυνατον να ζητα ευθυνες ο οποιοσδηποτε (Ακης, Μπουκλας) απο τον οποιοδηποτε (Δημητρη, dance).

Φιλε stripar, ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του. Ο κριτικα σκεπτομενος ανθρωπος μελετα προσεκτικα ολες τις παραμετρους, συγκρινει, επιλεγει και σε τελικη αναλυση ειναι απολυτα υπευθυνος για τις αποφασεις που παιρνει.

Επιτελους, σταματηστε αυτο το παιχνιδι εντυπωσεων και τις αναιτιες επιθεσεις σας. Κανενας Δημητρης δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε στη κλινικη του Βεκρη, κανενας dance, john, stripar, hijikos, naruto δε θα σας πεισει με το ζορι να πατε σε κλινικες του εξωτερικου.

Καταλαβετε, επιτελους, οτι για το καλο του forum δεν πρεπει να διωχνετε ενεργα μελη με τις προσωπικες επιθεσεις και κατηγοριες.
Καταλαβετε οτι για το καλο του site πρεπει να υπαρχει πολυφωνια, παρουσιασεις μεταμοσχευσεων και απο το εσωτερικο και απο το εξωτερικο και ο καθενας (με κριτικο πνευμα) να παιρνει τις αποφασεις του και να γνωριζει οτι θα εχει την απολυτη ευθυνη για αυτες και οχι να αναζητα εξιλαστηρια θυματα και αποδιοπομπαιους τραγους.

πρωτον συμφωνω σε ολα.. εγω εχω δεχθει πολλες επιθεσεις απο τοτε που ξεκινησα την παρουσιαση μου.
επισης υποψιες και κατηγοριες δεχθηκαν και πολλα αλλα μελη που εκαναν μμ στο βεκρη μαζι και ο bruno στις αρχες. ετσι μερικοι τα παρατησαν εντελως και αλλοι μαζευτηκαν.
δες τι γραφει ο γιαννης στο πιο πανω μηνυμα για το bruno.
στην αρχη ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα με σενα του λεει. γιατι ανοιχτα τον υποψιαζοταν και αυτον οταν ειπε 2-3 καλα πραγματα.. ετσι δεν μιλαει κανεις και ολα καλα. αν καποιος πει καλα λογια για τις κυπριακες ειναι δικαιολογημενα. γιαννη πολλες φορες εχεις πει οτι ειναι η καλυτερη κλινικη. και να ειναι ακομη το λες? εμενα δεν με πειραζει καθολου αλλα γιατι να μη μπορει να πει και αλλος τη γνωμη του πχ για βεκρη χωρις να τον πουν τσιρακι.
και με ολο αυτο το κλιμα και τις επιθεσεις κατα καιρους ολο και λιγοτεροι ανοιγουν νημα παρουσιασης της μμ τους ανεξαρτητως κλινικης η το ανοιγουν και πολυ συντομα την κανουν.

naruto

Well-Known Member
Παντως ο Dance στην υπογραφη του γραφει οτι παιρνει φινα,μινοξ
Πες οτι μπαινει ενας ασχετος στο φορουμ.Βλεπει το εξαιρετικο αποτελεσμα του Δημητρη με 3000 ευρω.
Βλεπει και το εξαιρετικο αποτελεσμα του Dance με 8000 ευρω.
Μαντεψε ο ασχετος που θα κλεισει ραντεβου.
Ο Δημητρης αθελα του θα τον εχει σπρωξει στον Βεκρη.Κ ο φιλος ο Ακης καπως ετσι την επαθε

John_John1

Tol εχεις δικιο σε μερικα πραματα.
Θυμησου ομως οτι πριν βδομαδες πηγατε να εξοντωσετε και εμενα μαζι με takishair,sven,pithikas,naturo και καποιο αλλοι απο το παρεακι,και δεν μιλαμε μονο για εξοντωση αλλα με χαρακτηρισμους ανευ προηγουμενου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
το φορουμ κρατιεται ζωντανο απο τους χρηστες του. οποτε μπηκα και δεν υπηρχαν νεα μηνυματα την εκανα κατευθειαν. ασχολιομουν μονο οταν εβλεπα κινηση ακομη και φασαριες..
δειτε με το γιαννη απο τοτε που του την πεσανε χαθηκε εχει να γραψει τοσες μερες.. αν φοβαται ο καθενας να γραψει γιατι θα τον πουν οτι κατι παιζει επειδη ασχολειται πολυ αποθαρυνονται και αλλοι χρηστες απο το να ασχολουνται.
φορουμ χωρις συζητησεις και χωρις παρουσιασεις δεν υφισταται. νομιζω οτι γενικα αποθαρυνονται οι χρηστες και στα δυο.

imouthis

Active Member
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε ρε παιδιά είναι να κάνετε ignore οποίον δεν σας εκφράζει ή σας την δίνει... εγώ από τότε που κατάλαβα ότι μπορώ να το κάνω απολαμβάνω την περιήγηση στο forum στον ελεύθερο μου χρόνο.

John_John1

γιαννη πολλες φορες εχεις πει οτι ειναι η καλυτερη κλινικη. και να ειναι ακομη το λες? εμενα δεν με πειραζει καθολου αλλα γιατι να μη μπορει να πει και αλλος τη γνωμη του πχ για βεκρη χωρις να τον πουν τσιρακι.
.

Φυσικα και το λεω αποσα γνωριζω απο δω μεσα.
Αν κανουμε ενα γκαλοπ εδω μεσα ποια κλινικη θεωρητε καλυτερη και σε ποσοστο επιτυχιων απο ελληνικες και κυπριακες οι περισοτεροι τι θα απαντησουν?
Θα ξεκινησουν με μια σειρα και θα φτασουν πχ στην medijenes.
Φυσικα και θα υπαρχουν και μετρια αποτελεσματα παντου αλλα και αποτυχιες σε ολες τις κλινικες.Αλλα σε ολους τους τομεις στην ζωη καποιος θα ειναι καλυτερος απο καποιον αλλον.
Ειτε δερματολογος,ειτε οδοντιατρος,ειτε υδραυλικος,ειτε μηχανικος αυτοκινητων.
Εγω στην πολη μου παω στον πιο ακριβο οδοντιατρο..Γιατι το κανω?μου ξυνετε η τσεπη να δωσω παραπανω λεφτα?

John_John1

το φορουμ κρατιεται ζωντανο απο τους χρηστες του. οποτε μπηκα και δεν υπηρχαν νεα μηνυματα την εκανα κατευθειαν. ασχολιομουν μονο οταν εβλεπα κινηση ακομη και φασαριες..
δειτε με το γιαννη απο τοτε που του την πεσανε χαθηκε εχει να γραψει τοσες μερες.. αν φοβαται ο καθενας να γραψει γιατι θα τον πουν οτι κατι παιζει επειδη ασχολειται πολυ αποθαρυνονται και αλλοι χρηστες απο το να ασχολουνται.
φορουμ χωρις συζητησεις και χωρις παρουσιασεις δεν υφισταται. νομιζω οτι γενικα αποθαρυνονται οι χρηστες και στα δυο.

Δημητρη πιστεψε με ειναι αλλοι λογοι που εφυγα απο το φορουμ και οχι τοσο το παρεακι που ανεφερα παραπανω.
Λογοι για τους οποιους με στεναχωρησαν πραγματικα.Δεν εχω να πω κατι παραπανω στο θεμα.

tol

Well-Known Member
Συμφωνω απολυτα φιλε john, οτι η επιθεση που δεχθηκες ηταν αδικαιολογητη για τον απλουστατο λογο οτι, αν δεν υπηρχαν παρουσιασεις μεταμοσχευσεων, οπως η δικη σου, το site θα ηταν φτωχο, δε θα υπηρχε πολυφωνια και τα νεα μελη δε θα μπορουσαν να εχουν μια σφαιρικη εικονα ολων των κλινικων, ωστε να προβουν στις καλυτερες δυνατες επιλογες.

Εκεινο που ηθελα να τονισω, ειναι οτι για το καλο του site πρεπει να σταματησουν αυτες οι επιθεσεις, οι κατηγορεις και οι υπονοιες.

Ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια (εγω απο τα μεγαλυτερα....47 χρονων!!!), που σημαινει οτι πρεπει να διαθετουμε κριτικη σκεψη, ωστε να διακρινουμε τις αντικειμενικες, αμεροληπτες αποψεις και να απορριπτουμε τις υποκειμενικες. Ειναι θετικο να ακουγονται ολες οι αποψεις, να γινονται παρουσιασεις απο ολες τις κλινικες και με αυτο τον τροπο ο καθενας με απολυτη υπευθυνοτητα να κανει τις επιλογες του.

dimitris50423

Well-Known Member
Φυσικα και το λεω αποσα γνωριζω απο δω μεσα.
Αν κανουμε ενα γκαλοπ εδω μεσα ποια κλινικη θεωρητε καλυτερη και σε ποσοστο επιτυχιων απο ελληνικες και κυπριακες οι περισοτεροι τι θα απαντησουν?
Θα ξεκινησουν με μια σειρα και θα φτασουν πχ στην medijenes.
Φυσικα και θα υπαρχουν και μετρια αποτελεσματα παντου αλλα και αποτυχιες σε ολες τις κλινικες.Αλλα σε ολους τους τομεις στην ζωη καποιος θα ειναι καλυτερος απο καποιον αλλον.
Ειτε δερματολογος,ειτε οδοντιατρος,ειτε υδραυλικος,ειτε μηχανικος αυτοκινητων.
Εγω στην πολη μου παω στον πιο ακριβο οδοντιατρο..Γιατι το κανω?μου ξυνετε η τσεπη να δωσω παραπανω λεφτα?

οκ γιαννη δεν θα το συνεχισω. μην ανοιξω συζητηση που εχει γινει. σου ειπα για μενα μπορει να πει καποιος οτι θελει. οι μεταμοσχευσεις απευθυνονται σε ενηλικες. και παντα στο φορουμ υπαρχει και ο αντιλογος και οι πληροφοριες για να επιλεξει καποιος αυτο που κρινει σωστο.
αυτα για ηθικους αυτουργους δεν τα σχολιαζω καν οπως βλεπεις.
δεν ξερω για πιο λογο αραιωσες εγω αυτο σκεφτηκα γιατι εγινε αμεσως μετα το περιστατικο.
οπως και να εχει το φορουμ χρειαζεται ενεργους χρηστες για να ειναι ζωντανο. ειδικα για τις παρουσιασεις πρεπει τα νεα παιδια που μπαινουν καπως να προστατευονται χωρις να πεφτουμε πανω τους με το καλημερα.

John_John1

Ολοι ειμαστε μεγαλα παιδια (εγω απο τα μεγαλυτερα....47 χρονων!!!), που σημαινει οτι πρεπει να διαθετουμε κριτικη σκεψη, ωστε να διακρινουμε τις αντικειμενικες, αμεροληπτες αποψεις και να απορριπτουμε τις υποκειμενικες. Ειναι θετικο να ακουγονται ολες οι αποψεις, να γινονται παρουσιασεις απο ολες τις κλινικες και με αυτο τον τροπο ο καθενας με απολυτη υπευθυνοτητα να κανει τις επιλογες του.

Το θεμα ειναι τα ασχετα νεα παιδια που μπαινουν εδω μεσα και δεν ξερουν την τυφλα τους φιλε.
Για να μαθουν πρεπει να διαβαζουν μηνες εδω μεσα.
Οταν βγαινει ενα νεο παιδι με καταθλιψη λογου μαλλιου οπως ημουν εγω πριν χρονια αλλα και πολλα αλλα παιδια και βγει ο αλλος με fake φωτο απο μια κλινικη τυπου laserline τοτε φυσικα θα τον αποτρεψω να παει,θα του πω τι αλλες επιλογες εχει,ποια ρισκα στην καθε κλινικη και ποιο το αναλογο χρηματικο ποσο στην καθεμια.
Απο κει και περα περνει την ευθηνη που θα παει εκει αλλα ευθηνη εχει και η κλινικη που θα τον κοροιδεψει.
Εμεις του τα λεγαμε,μονος σου σφαχτικες...καπως ετσι.

John_John1

Ενα τελευταιο που θα πω για μενα ειναι οτι μολις τελιωσω το backup απο το νημα μου θα ζητησω απο τον Cvial να διαγραφει και μαλλον θα αποχωρησω.
Απλα θα το εχω backup για μενα για ενθυμιο.
Δε με νοιαζει ουτε να δειξω το αποτελεσμα μου ουτε η κλινικη που λετε μερικοι ουτε τιποτε.
Οσο για αυτους που με επιτεθηκαν και πετανε σπονδες για μενα,εγω σε 1 χρονο θα εχω λεφτα για δευτερη μεταμοσχευση λογο οτι βρηκα και δευτερη δουλεια αλλα θα προτιμησω να παω να τα φαω σε ενα ταξιδι που σχεδιαζω να κανω.

koumparos

Well-Known Member
Γιαννη δε συμφωνω να διαγραψεις το νημα σου.Ειναι πολυ καλο feedback και θα βοηθησει τους νεους υποψηφιους.Απλα βρε πουλακι μου :D μην τα παιρνεις και τοσο σοβαρα τα φορουμ.Ανταλαγη πληροφοριων ειναι και τιποτα παραπανω.Με τη δυναμη του πληκτρολογιου ολοι γινομαστε γατοι αλλα πισω απο αυτα οι περισσοτεροι ειμαστε γατακια ..o_O

Μπλουζα