Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ο Β.δεν προκειτε να πιασει εργαλειο.Του αρκουν αυτα που κανει και ειναι και θα ειναι ευχαριστημενος και καλα θα περναει οπως και κανει και καλα κανει.Ισως να τον αγγιζουν καποια πραματα που λεγονται εδω μεσα αλλα δεν ανχονεται κιολας.
Γνωμη μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

RENGAR

Member
ο Β.δεν προκειτε να πιασει εργαλειο.Του αρκουν αυτα που κανει και ειναι και θα ειναι ευχαριστημενος και καλα θα περναει οπως και κανει και καλα κανει.Ισως να τον αγγιζουν καποια πραματα που λεγονται εδω μεσα αλλα δεν ανχονεται κιολας.
Γνωμη μου.
Sigoura to sait boithai para polu. Ego thelo na pistevo pws I elinikes klinikes tha valoune ligo mialo Kia na mn theoroune to kefali tou kathenos paixnidi an theloune na mn to klisoune to
Magazh Kai elpizo edw mesa polla apo afta ta kala apotelesmata na einai alithia Kai oxi. Me meli apo piso. Gia na pathoune plisi egkefalou polu Kai trexoune stis diafores klinikes

RENGAR

Member
Fi
Γνωμη μου.
file dn tn kaie akoma. Alla oso pernaei o kairos an dn vlepei kosmo sto magazh t. Tha tn kaei. An ginei megali disfimisi poios tha paei Eki. Oloi osoi pane gia mm. Pernane apo sait an vlepoune asxima
Logia kaneis dn tha paei opote siga siga tha alaksei stasei thlei dn thelei. I sti teliki dn tha vazi tn kathe asxeti apo Eki mesa. Kai vri epagelmaties

mikegad

Well-Known Member
ο Β.δεν προκειτε να πιασει εργαλειο
Προφανώς και δεν πρόκειται να πιάσει εργαλείο γιατί χέστηκε πλέον.
Όταν πήγα εκεί μου είπαν πως εκείνη την ώρα γίνονταν εκεί 8 μεταμοσχεύσεις και άλλες 2 στην Κύπρο.
Αν είναι αλήθεια βέβαια δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά αν είναι έτσι σιγά να μην ξαναασχολήθεί

tasos33

Well-Known Member
σιγα μην εκανε και 25, πιο marketing πεθαινεις
Όταν πήγα εκεί μου είπαν πως εκείνη την ώρα γίνονταν εκεί 8 μεταμοσχεύσεις και άλλες 2 στην Κύπρο.
Αν είναι αλήθεια βέβαια δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά αν είναι έτσι σιγά να μην ξαναασχολήθεί

RENGAR

Member
An einai na kanei tosa mm tn hmera tote xestike giafto vazei tn Sara Kai tn Mara gia mm tn kathe asxeti na paizei me to kefali tou kathenos. Ego provlepo sta epomena 2 xronia an sinexisti afto tha pesoune polu skata apotelesmata

ANAR

Well-Known Member

8 μεταμοσχευσεις την μερα;;;;;;;;
και 2 στην κυπρο;;;;;;;;;;;
Τι αλλο θα ακουσουμε ελεος.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί απορείτε? Οι καλές κλινικές περιορίζονται σε 2-3 περιστατικά την ημέρα (στον erdogan πιο πολλά) λόγω του manual extraction και του placement (άνοιγμα οπών και pen) που γίνεται από τον γιατρό . Από τη στιγμή που το extraction είναι motorized και δεν τίθεται θέμα ενασχόλησης του γιατρού, το πάνω όριο καθορίζεται μόνο από τη ζήτηση, η οποία αυξάνεται μέσω της εμπορικής πολιτικής της κλινικής. Απλά.

mikegad

Well-Known Member
Παιδιά στον λόγο μου αυτό μου είπε.Αυτό που σκέφτηκα ήταν πως ήθελε να με εντυπωσιασεί.Ούτε πως είχαν κλινική στην Κύπρο δεν ήξερα.
Η συνάντηση έγινε με μία κοπέλα (ευγενέστατη) με κάπως ξενόφερτο όνομα που αν δεν κάνω λάθος μου είπε πως είναι διευθύντρια ή υπεύθυνη.Κάπου έχω και την κάρτα της.

Επανέρχομαι σε λίγο πιο αναλυτικά στο τι μου είπαν στην συνάντηση.
Να φάω κάτι να βρω και ενα mail που μου χαν στείλει.
Είχα σκοπό να τα γράψω στο νήμα μου ,αλλά κολλάει και εδώ αφού έγινε αναφορά και στον Ακη

dimitris50423

Well-Known Member
cvial εγραψα για τα λαδια επειδη το θυμομουν και θυμομουν και την απαντηση μου καθε φορα που ο Ακης ειχε πει για κατι που ηθελε να βαλει στο κεφαλι το εγραψα.. δεν ειπα οτι εφταιξε αυτο και το πιο πιθανο ειναι να μην εφταιξε.
ο Ακης ας παει να μιλησει με την κλινικη σε κανα δυο μηνες και θα επρεπε να τον συμβουλευσουμε αρχικα να δειξει το οποιο αποτελεσμα του και στον βεκρη και απο εκει και περα να δει τι μπορει να κανει. επισης να προσπαθησει να βρει λυση στην αρχη και οχι αυτα που προτεινουν καποιοι για φασαριες και βρισιες. σε κανεναν δε θα το προτεινα αυτο
οσο για τις κατηγοριες παιδια δεν εχουν βαση. αρχισε ξανα και η αμφισβητηση για το αποτελεσμα μου ενω ειναι αυτο που εχει περασει απο τον αυστηροτερο ελεγχο οταν ηταν σε εξελιξη απο τα μελη του φορουμ. καλοπροεραιτα κακοπροεραιτα δεν εχει σημασια.
για τον αριθμο μεταμοσχευσεων το εχουν επιβαιβεωσει αρκετα μελη και εγω οτι οταν καναμε μμ καναμε 3 την ιδια μερα σε διαφορετικες αιθουσες και αυτο πιστευω οτι οφειλεται κυριως σον κοσμο απο εξωτερικο που εχουν.
bruno θα ηθελα να μου πεις αν εχεις πληροφοριες για το αν ειναι διπλη η μμ μου ή τι ειδες και σε κανει να πιστευεις οτι ειναι διπλη συνεδρια..

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
εχει γινει χαμος απο μηνυματα και δεν μπορω να γραψω για ολα αυτα που διαβασα.. αυτα που εγραψε ο stripar και dance τα εβλεπα στο νημα μου απο τοτε που αρχισε να πηγαινει καλα. χαρη σε αυτους και σε καποιους αλλους εβαζα καθε φορα φωτογραφιες οι οποιες ποτε δεν τους ικανοποιησαν ουτε στον ηλιο ουτε με φλας δεν ξερω τι ηθελαν να δουν.
επισης για κατηγοριες που πεταγονται οτι ξερουν καποιοι για διπλη μεταμοσχευση νομιζω οτι αν δεν δοθει περαιτερω εξηγηση θεωρουνται λασπη. οποιος εχει αμφιβολιες ας δει το νημα μου απο την τοποθετηση και την πορεια. οι εντυπωσεις περνανε παντως οποια και αν ειναι η αληθεια.
στο μηνυμα στο bruno επισης δεν γραφω κατι περιεργο.. και στο νημα μου και δημοσια εχω γραψει παρομοια πραγματα.
ξαναλεω οτι απο την αρχη ημουν μετρημενος γιατι εβλεπα απο τον πρωτο καιρο επιθεση απο συγκεκριμενα ατομα.

RENGAR

Member
Epidi eipane polu ti gnomh tous gia tn dimitri tha tn pw Kai to. Prosopika ego tou eixa stili. Na me boithise se kapoies apories. M itane polu coble atomo me boithise mou eipe tn gnomh tou Kai sigekrimena gia ena shampouan Kai gia mm pou tou eixa anaferei dn m eipe pote. Na pao se bekri Kai oute. Petaxtike aftos na m pei gia tn sigekrimenei kliniki. Itane polu coble. Kai xwreis kamia ipopsia pou na me petaksei se kapoia kliniki afti itane I diki m gnomh os neo Melos sto forum

dimitris50423

Well-Known Member
Epidi eipane polu ti gnomh tous gia tn dimitri tha tn pw Kai to. Prosopika ego tou eixa stili. Na me boithise se kapoies apories. M itane polu coble atomo me boithise mou eipe tn gnomh tou Kai sigekrimena gia ena shampouan Kai gia mm pou tou eixa anaferei dn m eipe pote. Na pao se bekri Kai oute. Petaxtike aftos na m pei gia tn sigekrimenei kliniki. Itane polu coble. Kai xwreis kamia ipopsia pou na me petaksei se kapoia kliniki afti itane I diki m gnomh os neo Melos sto forum

ετσι ακριβως ειναι. και ενω ηδη ξεραμε οτι ο rengar ενδιαφερεται και ψαχνει που να κανει μεταμοσχευση.
δεν ειναι μονο ο rengar κατα καιρους και αλλα ατομα μου ειχαν στειλει μηνυμα και δεν ασχοληθηκαμε καθολου με μεταμοσχευσεις.
ποιος δεν εχει μιλησει ιδιωτικα απο το φορουμ με αλλα μελη. νομιζω εχω πει αυτα που ηθελα και ειμαι αρκετα ξενερωμενος με ολη αυτη την ιστορια γιατι ενω καθε μερα εμπαινα να διαβασω νεα μηνυματα και να κανουμε κουβεντα βρεθηκα κατηγορουμενος..
σεβομαι την αποψη ολων των μελων και αν εχει παρασυρθει καποιος απο κατι που εχουμε πει να μου το πει να του ζητησω συγνωμη.
συνομιλιες μεταξυ μελων γινονται και θα γινονται απο τους περισσοτερους εκτος αν απαγορευτουν.. το θεμα ειναι τι λεγεται στις συνομιλιες. αυτα απο εμενα.

naruto

Well-Known Member
Μιας κ μεταφερθηκαν τα σχολια να ρωτησω κ εγω κατι ontopic τα παιδεια που εχουν εμπειρια απο την συγκεκριμενη κλινικη.
Εκτιμισεις κ μετρησεις στη δοτρια κανουν?με τι κοστος?
Οπως εχω πει θα ανεβω Αθηνα αρχες του ετους για συναντηση με κυπριακη κλινικη.Κ εχω σκοπο με ενα σμπαρο να χτυπησω οσα περισσοτερα τρυγωνια μπορω.Κ συναντηση με τους Κυπριους,και με dhi,και με τον Βεκρη

bruno1989

Active Member
Απλά επειδή είδα κάποιος έγραψε για πόλεμο στην κλινική και ΞΑΝΑΛΕΩ δεν κατηγορώ κλινική αλλά άτομο που έκανε σε κλινική ΙΔΙΑ με εμένα άρα δεν πολεμάω κάποια κλινική ίσα ίσα είχα μέτριο προς το καλό αποτέλεσμα.
Πολεμάω την παρότρυνση ατόμων προς αλλά με διάφορους σκοπούς και μεταχρονολογημένα αποτελέσματα που παρουσιάζονται .
Αλλά ξαναλέω έκανα μμ στην ίδια κλινική και δεν κατηγορώ τον Β .

dimitris50423

Well-Known Member
bruno δεν λεω οτι κανεις πολεμο στην κλινικη και δεν με νοιαζει κι ολας. εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μου πεις τι ειδες και σε κανει να πιστευεις οτι η μμ μου ειναι μεταχρονολογημενη η διπλης συνεδριας. τα ειπες και τα δυο αυτα.
επειδη δεν εχεις καποιο αλλο λογο κατι πρεπει να ειδες. θα ηθελα να μου πεις.
καποτε τα ελεγαν και αλλοι αυτα αλλα δεν στηριζονταν καπου. εβαζα συγκεκριμενες φωτογραφιες που μου ζητουσαν.
υπαρχουν πολλοι που εκαναν μμ εκει που εκανα και εγω και δεν τους υποψιαστηκε καποιος ανοιχτα? ακομα και εσενα στις αρχες

dimitris50423

Well-Known Member
παροτρυνση ατομων γινεται συνεχως ανοιχτα στο φορουμ ο καθενας λεει κατι διαφορετικο αναλογα με την εμπειρια που ειχε. συνηθως ο καθενας εκει που εκανε ειδικα αν πηγε καλα η προσπαθεια του εχει και ενα λογο παραπανω να πει κατι καλο. πολλοι ηταν και ενθουσιασμενοι και με μετρια αποτελεσματα.. δικαιωμα τους.
ιδιωτικα δεν σου ειπα οτι η καλυτερη επιλογη που εχεις ειναι στο βεκρη. ουτε δημοσια δεν το εχω πει αυτο..
αντιθετως αλλοι και δημοσια λενε η καλυτερη σου επιλογη ειναι εκει.
τα λεμε το βραδακι.. αν θες γραψε γιατι πιστευεις αυτα για τη μμ μου..

mikegad

Well-Known Member
Λοιπόν σχετικά με την συνάντηση που είχα στον Βέκρη.
Γράφω ακριβώς τι μου είπαν και θα το μεταφέρω και στο νήμα μου

Όσον αφορά την δότρια μου ,μου είπε η κοπέλα πως είναι καταπληκτική και βγάζει άνετα 3 μεταμοσχεύσεις.
Ρώτησα πολλές φορές για το πόσα graft έχω ,η απάντηση πάντα η ίδια ,δεν χρειάζεται να με απασχολεί αφού βγάζω άνετα 3 μεταμοσχεύσεις.
Μου είπε πως θα έχω πολύ καλό αποτέλεσμα με μία συνεδρία και πως θα μπουν σίγουρα 2000 με 2500 συνολικά σε όλο το κεφάλι.Λέω πως αν κάνω μεταμόσχευση θα ήθελα να μπουν όλα μπροστά και μου είπε πως δεν υπάρχει περίπτωση να με αφήσουν να φύγω με αυτό το κρόουν.
Απαντάω εγώ πως δεν θέλω να μπουν καθόλου πίσω αφού επέμενα πως η δότρια μου δεν είναι ικανή να καλύψει και την πιθανή μελλοντική εξέλιξη σε νόργουντ 6 και πως αν μπουν μερικά πίσω πιο πολύ κακό θα κάνουν λόγω shockloss παρά καλό.Η απάντηση ήταν πως ότι πέσει θα έπεφτε έτσι και αλλιώς σύντομα και τα υπόλοιπα θα επανέλθουν.
Και εκεί πετάω εγώ πως έχω δει περιπτώσεις εδώ στο φόρουμ που δεν επανήλθαν.Και τσουπ μου πετάει στο καπάκι για τον Ακη λες.Κυρίως ναι της απαντάω και μου είπε πως ο Ακής πάει πολύ καλά και πως όλα αυτά είναι στο μυαλό του επειδή έχει αγχωθεί.Διαφωνήσαμε αλλά προφανώς δεν υπήρχε λόγος να το συνεχίσω οπότε της είπα πως απ την στιγμή που δεν τον έχω δει από κοντά μπορεί να ξεγελούν οι φωτογραφίες.
Ρώτησα για την δότρια γιατί παίρνουν από το γνωστό τετράγωνο και πέταξα πως εγώ σε κορυφαίους γιατρούς (είπα 2-3 ονόματα lorenzo,koray και feriduni νομίζω) δεν έχω δει ποτέ τέτοια διαχείριση και η απάντηση ήταν πως δεν παίρνουν μόνο από κει αλλά από όσο εύρος θέλει ο καθένας.Δεν φαίνεται κάτι έτσι και αλλιώς αλλά όποιος θέλει τους λέει από που να πάρουν.Εκείνη την ώρα μου ήρθε στο μυαλό ο andy που είχε πεί να πάρουν και από πιο πλάγια αλλά δεν.Το κορυφαίο ήταν που μου είπε πως και αυτοί κατατάσσονται στις κορυφαίες κλινικές (δεν θυμάμαι αν είναι της ευρώπης ή του κόσμου) και έχουν βραβευθεί γιαυτό.Δεν το σχολίασα φυσικά.

Η κουβέντα συνεχίστηκε για το πόσο αποτελεσματική είναι η μέθοδος prp και πως πρέπει να κάνω θεραπεία αλλά και το πόσο αποτελεσματική είναι στο shock loss που είχα αναφέρει προηγουμένως.Απάντησα πως δεν έχω δει πότε ούτε έναν που να πήρε κάτι από το prp και μου είπε πως αυτό συμβαίνει επειδή κάνουν μια φορά και το παρατάνε ,ενώ πρέπει να κάνεις συνέχεια.Μου είπε πως και ο ίδιος ο Βέκρης έκανε prp αλλά το σταμάτησε λόγω κάποιου δερματικού προβλήματος που παρουσίασε.
Στη συνέχεια μου είπε για την μινοξυδίλη πως πρέπει να την αρχίσω την 10η ημέρα από την μεταμόσχευση και να την συνεχίσω υποχρεωτικά για 12 μήνες τουλάχιστον αλλά καλό είναι να μην την σταματήσω ποτέ.Μου έκανε εντύπωση η τόσο έντονη προτροπή για την μινοξ και μου είπε μάλιστα πως ο Βέκρης χρησιμοποιεί μινοξ σερί 18 χρόνια τώρα (ή 16 ,αλλά νομίζω 18).
Ρώτησα πια είναι η τιμή και αν κόψουν κάτι αν την παρουσιάσω εδώ και μου είπε πως είναι 3000 και δεν κόβουν κάτι.Δεν έχουν πει σε κανένα να κάνει παρουσίαση εδώ και όποιος το κάνει είναι γιατί έχει μείνει ευχαριστημένος.Εκεί είναι που μου πέταξε πως εκείνη την ώρα γίνονταν 8 μεταμοσχεύσεις και άλλες 2 στην Κύπρο.

Αυτά
Μια εβδομάδα μετά μετά με πήραν τηλέφωνο αν το σκέφτηκα.Και τους είπα πως θα τους πάρω εγώ κάποια στιγμή για να μην με παίρνουν συνέχεια.
Κάτι που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά επειδή περίμενα στην αίθουσα υποδοχής πολύ ώρα είδα διάφορα φυλλάδια και πινακίδες στους τοίχους πέρα από hair clinic να λέει derma clinin ,dental clinic κλπ.
Δηλαδή πρέπει να είναι πολυκλινική.
Πριν μερικές μέρες μου ήρθε και ένα mail (είχα συμπληρώσει τα στοιχεία μου σε μια σελίδα που μου χαν δώσει) για προσφορά για μπότοξ ,που παραπέμπει ΕΔΩ. (CVIAL αν δεν επιτρέπεται το λινκ πες μου να το βγάλω)
Δηλαδή γίνονται τα πάντα βάζεις βυζιά ,κάνεις σφράγισμα, καταρράχτη ,πρόγραμμα διατροφής ,θεραπεία για την σύφιλη...

Η απορία μου σε όσους έχουν κάνει εκεί μμ είναι πόσο μεγάλη είναι η κλινική ώστε να γίνονται 8 περιστατικά και να υπάρχουν και όλα αυτά που αναφέρονται στην σελίδα τους;
Εγώ στην ουσία στην μπήκα σε ένα διαμορφωμένο διαμέρισμα και είδα μόνο τον χώρο της υποδοχής και το γραφείο την κοπέλας οπότε δεν μπορώ να έχω την αίσθηση του χώρου

Μπλουζα