Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

P70

Active Member
Mike η φαση εκει δεν ειναι γιατρος που κανει μεταμοσχευσεις.
Η φαση ειναι νοσηλευτριες για να βγαζουν τον ογκο δουλειας (μιας και εχει καλες τιμες και μολις ζητησεις τον ιδιο σου λενε διπλασια λεφτα μιας και ξερουν οτι δεν θα το δεχτεις και πας εξαρχης εκει γιατι εχει χαμηλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο)
και 48 παραρτηματα Κυπρο, Θεσσαλονικη και ολες τα αλλα περι δόντια και καταραχτη( η γυναικα μου εκανε θεραπεια για νυχι εκει και απο τιμες.... οτι να ναι και οπου σε πιασουν).
Γενικα το λεω οτι εγω την κλινικη θα την συστηνα σε ανθρωπο με ΚΑΛΗ δοτρια που ΔΕΝ εχει σκοπο να κανει δευτερη επεμβαση και εχει πιστη (και τυχη?) οτι θα παει καλα.
Το τροπαριο ιδιο σε ολους ειναι ετσι κι αλλιως, τα ιδια ακουσα και εγω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Παιδιά για μη γιατροί,τα λεφτά που ζητάνε είναι πολλά.αν θέλουν 3000€ για να σου βάλουν ανάλογα και τι δοτρια έχεις από 2000 έως και 2600grafts ανά συνεδρια δεν τα λες και λίγα..προσωπικά να μου κάνει επέμβαση βοηθός η νοσηλεύτρια δεν θα το δεχομουν..το έχω ξαναπεί πάλι μου είχαν κάνει πρόταση από dhi να βάλω 2500grafts με 1750€ αν μου την έκανε κάποια βοηθος-νοσηλευτρια τους..εννοείται πως δεν μου πέρασε ούτε καν από το μυαλό..άρα το value for money που λετε τον βεκρη,ξεχαστε το..για νοσηλεύτριες,πανάκριβα χρεώνουν..

mikegad

Well-Known Member
Το τροπαριο ιδιο σε ολους ειναι ετσι κι αλλιως, τα ιδια ακουσα και εγω.
Εκεί είναι τι θέμα.
Τα ίδια είχε αναφέρει και άλλο παιδί.
Δηλαδή όποιος πάει εκεί έχει δότρια για 3 μεταμοσχεύσεις...είναι δυνατόν;
Ρωτάς για grafts και σου λένε 3 μεταμοσχεύσεις.
Και αυτό με το ότι είναι στις κορυφαίες κλινικές του κόσμου ,τι το πετάνε.Σε λίγο θα φάνε τηv πελατεία του lorenzo και θα πουλάει πατάτες στην λαϊκή

mikegad

Well-Known Member
Μμμαλιστα mike
ξεχναω το consulation μαζι τους δηλαδη
naturo πήγαινε έτσι κι αλλιώς τσάμπα είναι δεν χάνεις κάτι.
Πάντως να ξέρεις ότι από το nickname σου καταλαβαίνω πως έχεις καταπληκτική δότρια και βγάζει άνετα 3 μμ

naruto

Well-Known Member
χαχααχαχ mike
για να λεμε κ αληθειες ομως,αυτο που σου ειπαν οτι ειναι στις καλυτερες κλινικες παγκοσμιως δεν ειναι τελειως μουσι.
Η κλινικη ειχε κερδισει οντως ενα αναλογο βραβειο,ή για το 2015 ή για το 2016 δεν θυμαμαι σιγουρα.Στο facebook το χα δει κ λιγο που το εψαξα τοτε οντως ισχυε.Ποιος τους το απεμεινε κ με ποια κριτιρια δεν ξερω βεβαια.
Για αυτο μαλλον σου πεταξε η κοπελα ''ειμαστε στις καλυτερες κλινικες παγκοσμιως''

Stripar

Established Member
Απλά επειδή είδα κάποιος έγραψε για πόλεμο στην κλινική και ΞΑΝΑΛΕΩ δεν κατηγορώ κλινική αλλά άτομο που έκανε σε κλινική ΙΔΙΑ με εμένα άρα δεν πολεμάω κάποια κλινική ίσα ίσα είχα μέτριο προς το καλό αποτέλεσμα.
Πολεμάω την παρότρυνση ατόμων προς αλλά με διάφορους σκοπούς και μεταχρονολογημένα αποτελέσματα που παρουσιάζονται .
Αλλά ξαναλέω έκανα μμ στην ίδια κλινική και δεν κατηγορώ τον Β .

Καλά εδώ ο Bruno λέει ωμά και στα ίσα ότι παροτρύνθηκε - επηρεάστηκε -εξαπατήθηκε απο συγκεκριμένο μέλος!.
Ποιό ωμά....απλά πεθαίνεις!

Και ο "άλλος" τον χαβά του!!!

Ρε δέν ντρεπόμαστε λιγάκι...

dimitris50423

Well-Known Member
πανω κατω τα ιδια ειπαν και σε εμενα με το mike μονο που δεν μιλησαμε για δοτριες κτλ. γιατι ηξερα λιγα πραγματα..
εγω ειπα οτι θελω φυσικοτητα και οσο το δυνατον καλυτερη πυκνοτητα. ζητησα να εχω αναλογο αποτελεσμα με αυτο που ειχα δει απο γνωστο μου και μου ειπε η υπευθυνη οτι ειμαστε διαφορετικες περιπτωσεις.
και εγω ζητησα τον βεκρη και μου εκανε λιγη δουλεια οπως εχω πει αλλα την περισσοτερη η Αντωνια.

stripar εχει δειξει και το μηνυμα ο bruno. απαντησα επι αυτου και του ζητησα αν εχει να μου πει τι ειδε στη μμ μου που πιστευει οτι ειναι διπλης συνεδριας και μεταχρονολογημενη.. αν εχεις δει και εσυ καποια στοιχεια η γνωριζεις κατι ευχαριστως να μας πεις.
δεν τον παροτρυνα να παει βεκρη τον ρωτησα για το βαλβη που μετα εμαθα οτι κανει στριπ ισως να μου το ειχε πει και ο bruno δεν θυμαμαι και του ειπα οτι εγω εμεινα ευχαριστημενος.

ολο αυτον τον καιρο μου εχουν στειλει αρκετα παιδια μηνυμα (φανταζομαι και σε αλλους) και δεν εχουμε μιλησει και καθολου για μεταμοσχευσεις η μιλησαμε χωρις να πω κατι επιληψιμο.
οπως ο Rengar που εψαχνε για μεταμοσχευση και τον ευχαριστω που το εγραψε

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Stripar μην τρελενεσαι..ο καθένας να έχει κρίση,μυαλό και να το ψάχνει και μόνος του λιγάκι το πράγμα..δεν είμαστε παιδάκια εδω μέσα να μας (κοροϊδεύει) κάποιος στο οποιοδήποτε θέμα..έιδικα σε κατι τετοιο..του ειπε ο δημητρης πηγαινε εκει και απλα πηγε με κλειστα ματια επειδη του το ειπε ενας αγνωστος??μην τρελαθουμε τελειως..εχει γίνει το ίδιο πράγμα ακριβώς και γίνεται ακόμα,όταν σε κάθε θέμα λένε συνεχώς την κυπρο value for money ,ότι μακρυά από τα σφαγεία της ελλαδας κτλ..σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν πήγε καλά κάποιος σε μία επέμβαση στο εξωτερικό δεν είδα ανάλογη αντιμετώπιση του (παροτρυντη)..ψαχνετε όλοι να βρείτε απλά τι δεν πήγε καλά και λενε όλοι δωσε χρόνο μήπως αλλάξει κάτι..δεν την (πεσατε) σε αυτόν που συμβούλεψε τον ασθενή να πάει εκεί..και μιλάμε για αρκετά περιστατικά τέτοια..και κυπρο και καναδα.. Ηρεμία λίγο γιατί αν συμβαίνει κάτι εδώ μετατρέπεστε όλοι σε τζιχάντ.ενώ τα έξω δεν πολύ γίνεται ιδιαίτερη κουβέντα..καλά για τέτοιες κατηγορίες όπως ακούγονται εδώ ούτε λόγος..ηρεμία παιδιά.!

Τελευταία επεξεργασία:

ANAR

Well-Known Member
Βλέποντας τον συγκεκριμένο γιατρο για πρωτη φορα (σημερα)δεν μου γεμισε το ματι ρε παιδια,δεν μου εβγαλε εμπιστοσύνη ισα ισα που το μυαλο μου πηγε αλλου.
Μονο σε μενα συμβαίνει αυτο;;;

Stripar

Established Member
Δημήτρη μήν γυρνάς την συζήτηση , όπως σε βολεύει!

Εξαπάτησες κόσμο , αλλοιώνοντας την μτχ σου και παρουσιάζοντάς την όπως βόλευε την σκοπιμότητά της κλινικής σου!.

Το είπε ωμά τόσο ο Bruno όσο και ο Άκης...

Τίποτα απο όσα είπες ή θα πείς δέν πρόκειται να αλλάξει το γεγονός αυτό.

Φαίνονταν στην γραφή σου ευθύς εξ αρχής ότι προσπαθούσες να καλύψεις και να αβαντάρεις την κλινική σου ,
καθότι άσχετος τότε , έβγαζε μάτι (όχι ότι τώρα είσαι σχετικός)

Ελπίζω τώρα να το έχεις βάρος στην συνείδησή σου ότι κατέστρεψες δύο κεφάλια, και λέω δύο άν και πολύ φαντάζομαι ότι είναι πολλά παραπάνω...

Σε άλλες εποχές θα είχες φύγει νύχτα απο το Forum

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Stripar μην τρελενεσαι..ο καθένας να έχει κρίση,μυαλό και να το ψάχνει και μόνος του λιγάκι το πράγμα..δεν είμαστε παιδάκια εδω μέσα να μας (κοροϊδεύει) κάποιος στο οποιοδήποτε θέμα..έιδικα σε κατι τετοιο..του ειπε ο δημητρης πηγαινε εκει και απλα πηγε με κλειστα ματια επειδη του το ειπε ενας αγνωστος??

δεν του ειπα καν πηγαινε εκει aerate. δεν θα πω σε κανεναν πηγαινε εκει για να μην εχω βαρος στη συνειδηση μου. ουτε για ελλαδα ουτε για εξωτερικο για τον καλυτερο γιατρο δεν θα το ελεγα. εμεινα ευχαριστημενος και οταν με ρωτανε η καποιες φορες μπορει να το πω.

stripar εσυ ξαναγυρνας τη συζητηση εκει που θελεις. δεν αλλοιωσα καμια μεταμοσχευση μου μπες να δεις τις φωτογραφιες μου και πες μου πως μπορει να αλλοιωσει καποιος φωτο στη θαλασσα κατω απο τον ηλιο. δεν θα απανταω τα ιδια καθε φορα.
βρεθηκα με παιδια που εκαναν μεταμοσχευση κυπρο και σε αλλες κλινικες και εγραψαν πως με ειδαν. εσυ ακομη μιλας για αλλοιωσεις?
δεν εχω κανενα βαρος στη συνειδηση μου. γιατι δεν εστειλα κανεναν στο β*κρη. αν ειδαν το αποτελεσμα μου ολοι ειχαν την επιλογη να περιμενουν να δουν και αλλα αποτελεσματα οπως ελεγαν καποια παιδια.
ειπε ο bruno οτι καταστραφηκε το κεφαλι του?

dimitris50423

Well-Known Member
μην τρελαθουμε τελειως..εχει γίνει το ίδιο πράγμα ακριβώς και γίνεται ακόμα,όταν σε κάθε θέμα λένε συνεχώς την κυπρο value for money ,ότι μακρυά από τα σφαγεία της ελλαδας

ποσες φορες το εχουμε ακουσει αυτο απο τοτε που γραφτηκα στο φορουμ να το λενε δημοσια. δεν με πειραζει ο καθενας εχει δικαιωμα να το πει. ιδιαιτερα αν εχει παρει ενα σουπερ αποτελεσμα..
γιατι αν καποιος πει καλα λογια για ελληνικη κλινικη ειναι τσιρακι?
δεν ειναι καπως ακραιο να γραφει καποιος για σφαγεια σημερα? νομιζω οτι εχει ανεβει το επιπεδο απο το πως ηταν πριν 15 χρονια

Stripar

Established Member
Άσε μας αγοράκι μου...σε όλο το νήμα σου , δέν μπόρεσα να βρώ ποτέ μία φωτογραφία της προκοπής!.
Όλες υπο γωνία, υπο σκιά , με περίαργα styling και όσες είχαν ήλιο ,τον είχαν πλάτη....

Όσο για τον Bruno , μόνο το ενθύμιο που του άφησες στην δότρια , φτάνει για να λέμε του κατέστρεψες το κεφάλι...

dimitris50423

Well-Known Member
Άσε μας αγοράκι μου...σε όλο το νήμα σου , δέν μπόρεσα να βρώ ποτέ μία φωτογραφία της προκοπής!.
Όλες υπο γωνία, υπο σκιά , με περίαργα styling και όσες είχαν ήλιο ,τον είχαν πλάτη....

Όσο για τον Bruno , μόνο το ενθύμιο που του άφησες στην δότρια , φτάνει για να λέμε του κατέστρεψες το κεφάλι...

για τις φωτογραφιες δεν λεω οτι ειναι οι καλυτερες τους φορουμ παντως ειναι σε αρκετα καλο επιπεδο ειδικα απο 5-6 μηνα και μετα που ειχα καλο κινητο.
ρωτα john john, και salonikio αν εξαπατησα με τις φωτογραφιες μου stripar. δεν ειχα περιεργα styling τα χτενιζα πισω οπως ζητουσες για να μην υπαρχουν αλληλοεπικαλυψεις θυμασαι?

ας βαλει φωτο αν θελει ο bruno. δεν του εκανα εγω εξαγωγη ουτε ειναι ανηλικος στριπαρ.
οταν καποιος σε νεο νημα λεει μακρια απο Ελλαδα φυγε εξωτερικο δεν ειναι προτροπη αυτο?
αν του πω εγω μακρια απο εξωτερικο πολλα λεφτα κανε Ελλαδα δεν θα με παρετε με τις πετρες?
στα pm δεν λεγονται αυτα? μονο δημοσια τα λενε?

mikegad

Well-Known Member
χαχααχαχ mike
για να λεμε κ αληθειες ομως,αυτο που σου ειπαν οτι ειναι στις καλυτερες κλινικες παγκοσμιως δεν ειναι τελειως μουσι.
Η κλινικη ειχε κερδισει οντως ενα αναλογο βραβειο,ή για το 2015 ή για το 2016 δεν θυμαμαι σιγουρα.Στο facebook το χα δει κ λιγο που το εψαξα τοτε οντως ισχυε.Ποιος τους το απεμεινε κ με ποια κριτιρια δεν ξερω βεβαια.
Για αυτο μαλλον σου πεταξε η κοπελα ''ειμαστε στις καλυτερες κλινικες παγκοσμιως''
Naturo ισχύει ότι έχουν κερδίσει βραβείο.Μου το ανέφεραν και το γράφω και πιο πάνω άλλωστε.
Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις γύρισα ήταν να το ψάξω αφού μ ετρωγε η περιέργεια.
Το βραβείο είχε να κάνει με medical tourism ή κάπως έτσι.Έψαξα στο site τους να βρω νικητές προηγούμενων ετών αλλά δεν βρήκα τίποτα.Αν τους έχει βρει κάποιος ας ποστάρει.
Τουλάχιστον να αναφέρουν πως κέρδισαν βραβειο από οργανισμό που ασχολείται με τον ιατρκό τουρισμό γιατί και το χρυσό βατόμουρο βραβείο είναι.
Συγνώμη παιδιά αλλά δεν τους κατατάσσω στις καλύτερες κλινικές στην ευρώπη ή παγκοσμίος...ούτε αυτούς ,ούτε κανένα στην Ελλάδα.Μην το χέσουμε κιόλας

aeratos28

Just aeratos
Ρε παιδιά μην αρπαζεστε..μην τσακωνομαστε συνεχώς ..είπα πως θεωρώ άδικο να λένε ότι ο δημητρης κατέστρεψε το κεφάλι του ακη..δεν ξέρω αν τον παρότρυνε η όχι να πάει εκεί,αλλά είναι λάθος να λέγετε έτσι αυτή η κουβέντα.και είπα πως δεν έχω δει ποτέ να λένε για αποτυχημένα αποτελέσματα παιδιών σε κυπρο και καναδα ,γιατί από αυτές τις 2 χώρες του εξωτερικού έχουμε αποτυχίες στο φόρουμ,να λένε ότι οι (παροτρυντές) των παιδιών αυτών ευθύνονται για τα κατεστραμμένα κεφάλια τους..χαλάρωσε λιγο

dimitris50423

Well-Known Member
εχω να δημοσιοποιησω και μια συζητηση απο μελος του φορουμ που μου ειχε στειλει μηνυμα στις 22 οκτωβριου 2016 σαν νεο μελος που ενδιαφεροταν για μεταμοσχευση ολο τον διαλογο μας που με ρωταει ξεκαθαρα αν εχω να του πω κατι για βεκρη και που κατεληξε. οταν βρω τον τροπο με το printscreen θα το κανω.

P70

Active Member
Ακομα προσπαθω να βρω καποια αποδειξη για αυτο που εχει μπει ο Δημητρης στη γωνια και τρωει ολη αυτη τη λασπη...
Συνομιλια που να λεει «πηγαινε Βεκρη ειναι εγγυηση», δεν βλεπω.
Αρα τελικα οποιος προτεινει Κυπρο, Καναδα, Αμερικη, DHI ή το παραρτημα του Βεκρη στο Ουζμπεκισταν, επειδη ειχε καλο αποτελεσμα, ειναι υπολογος σε οτι αφορα το αποτελεσμα;
Εχουμε βγαλει απο το μυαλο μας οτι ειναι ΕΠΕΜΒΑΣΗ, που σημαινει οτι μπορει να συμβει οτιδηποτε όπως για παραδειγμα ο αλλος να μπαινει για επεμβαση ρουτινας και να παθαινει ζημια;
Πως ειναι εποικοδομητικο ολο αυτο το πραγμα που γινεται εδω, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, απλα με ξεπερναει.

Μπλουζα