Αγαπητέ/ή
Προφανώς και διαφωνούμε και αλλοίμονο αν συμφωνούσαμε,όταν αυτά που λέω εγώ έρχονται σε αντιδιαστολή με τα συμφέροντα της κλινικής σας.
Πολύ καλά κάνετε και είναι θεμιτό αυτό που κάνετε.
Επειδή είμαι πιο παλιός από εσάς και ασχολούμαι με το θέμα μμ από το μακρινό 1990 σαν χόμπι μου και σαν πεδίο ενδιαφέροντος όταν υπήρχανε μόνο οι περούκες και η μμ ήταν άπιαστο όνειρο,θα πρέπει να γνωρίζετε και να αξιολογείτε ορθά σε ποιους απευθύνεστε και τι έχουν πει πρωτίστως .
Αυτά τα κεφάλια τα έχω δει όπως ορθά επισημαίνετε άπειρες φορές και η αποτυχία τους προέκυπτε από την πλήρη άγνοια τους.Δεν ήταν μόνο το κριτήριο τιμής.
Κάνετε τεράστιο λάθος αν νομίζετε ότι προσωπικά κοιτάω το θέμα τιμής.Είναι μεν καθοριστικός παράγοντας αλλά όχι ο μόνος.Ίσως ο πιο βασικός όμως.
Αλλά επειδή εδώ το φόρουμ έχει 20 χιλιάδες μέλη και εγώ δεν έχω να κερδίσω απολύτως τίποτα και δεν προωθώ τίποτα,αντιθέτως γνώρισα εδώ μέσα πρόσωπα και καταστάσεις,γιατρούς και τη δουλειά τους που δεν τους γνώριζα παρόλο που ασχολιόμουν,οι απαιτήσεις είναι τεράστιες τουλάχιστον όσον αφορά τον εαυτό μου και κοιτάμε όλοι εδώ μέσα νά ανεβάσουμε ψηλά τον πήχη των μμ στην Ελλάδα που είναι χαμηλός.
Όταν αυτό θα γίνει θα πρέπει ανάλογα να συμβαδίζει και το αντίστοιχο κόστος.Όσο μεγάλο και να είναι,το αποτέλεσμα μετράει πάντα και επειδή εδώ είμαστε έμπειροι πολύ χωρίς να είμαστε γιατροί όπως συχνά και προσβλητικά μας λέτε,τότε που θα έχουμε αυτά τα αποτελέσματα θα αποθεώνουμε και τη δουλειά σας.
Η κλινική σας έχει επικροτηθεί από τον υποφαινόμενο σε πολλά θέματα,διαφάνεια, φώτο,πρωτόκολλα, αλλά όταν θα θέλετε να συγκριθείτε με την ASMED,HLC,FREITAS,PEKINER στο θέμα τιμής θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα.
Σε κανενός το μαγαζί δεν κάνω κουμάντο και σε κανέναν δεν προτείνω φθηνές μμ.
Λάθος έχετε καταλάβει.
Εγώ αν θέλετε να αξιολογήσω τη δουλειά σας και φυσικά μπορώ να το κάνω,θα σας συγκρίνω μόνο με τις κορυφαίες κλινικές αφού έχετε τέτοιο τιμοκατάλογο.Νομίζω πως αυτό είναι το ζητούμενο και για εσάς.
Μέχρι τότε όμως έχετε ακόμα δρόμο και εύχομαι ειλικρινά να φθάσετε ψηλά.
Όταν θα αλλάξετε το ύφος και το στυλ σας ότι είστε οι καλύτεροι και όταν γίνετε περισσότερο ταπεινοί,τότε αυτόματα θα βελτιωθείτε και άλλο.
Αυτά από έναν υποψήφιο πελάτη σας,που τον διώξατε με την όλη συμπεριφορά σας με cons των 15λεπτών όταν οι κορυφαίοι στον πλανήτη μου αφιέρωσαν 30min και απαντήσανε τα πάντα.
Φιλικά .
Δεν ειναι διαγωνισμός ποιος ειναι παλιός και ποιος όχι, ειναι παιδιαστικό αυτο για να ασχοληθούμε.
Ουτε στρατος ειναι, ουτε αλάνα που ο παλιός είναι "κάποιος".
Εγω ειμαι ενας επαγγελματιας σε αυτη τη θέση και κάνω μια δουλεια.
Εγω ξέρω ακριβώς τι έχω να "κερδίσω και τι προωθώ."
Προωθώ τον καλύτερο Ελληνα ιατρό στο αντικείμενο, τα εξαιρετικά αποτελέσματά του και έχω αναλάβει εν λευκώ να προστατέυω τη φήμη και τα συμφεροντα της κλινικής από συκοφαντίες, κομπλεξισμούς, τραμπουκισμούς και κακοήθειες που σε κάθε ανώνυμο χωρο τείνουν εμφανίζονται.
Εσεις έχετε οποιον ρολο θέλετε και προωθείτε ότι θέλετε αρκεί να μην εμπίπτει σε κάτι από τα παραπάνω, διότι θα με βρείτε απέναντι και ως επαγγελματια και κυρίως ως ανθρωπο που δεν ανεχεται την αδικία
Μονος σας αναφερατε οτι το ¨" μια και μοναδική και αποκλειστική παράμετρος που καθορίζει τα πάντα,για αυτό άλλωστε γίνονται και οι πόλεμοι."
Σας απαντησαμε σε αυτο, μιας και η δηλωση αυτη δεν σηκώνει ουδεμια παρερμηνεια. Ειναι οσο σαφής ειναι ο πολέμος.
Σεβαστη άποψη, διαφωνούμε εντελώς.
Σεβομαι την εικόνα και γνώμη που έχετε για την εμπειρια σας στις μεταμοσχευσεις.
Έχετε δικαίωμα να θεωρείτε το εαυτο σας ειδικό έπειτα τόσα χρόνια στα φορουμ.
Επίσης, έχετε δικαίωμα να θεωρειτε τον ταδε κορυφαίο, τον δείνα ακριβο και τον άλλον VFM.
Ειλικρινα δεν θελουμε να αποθεωνετε τη δουλεια του Dr. Αναστασακη.
Γραψτε οτι θέλετε, ειναι φορουμ, ειστε ανωνυμοι, ΕΙΜΑΙ ανωνυμος, έχουμε δημοκρατια, ο τέλειος συνδυασμός γι ανα βγει ο πραγματικός χαρακτηρας του καθενός.
Μπορείτε να σχολιαζετε το υφος, τις τιμές, τον εναν ανωνυμο πελατη που διαλέξατε να πιστεψετε και όχι τα 215 (σημερα) google reviews που λενε τα ακριβως αντιθετα (τα περισσοτερα μάλιστα επώνυμα).
Μπορειτε να επιλεγετε οποιο επιχειρημα θελετε που στηριζει την προηγούμενη εικόνα που έχετε για τον ιατρό ή την κλινική του και να αγνοείτε ολα οσα δειχνουν οτι εχετε άδικο. (confirmation bias)
Μπορειτε να κρίνετε εμενα, τα γραπτα μου, οτι θελετε.
Ειμαστε εδω γαι να κρινουμε και να κριθούμε.
Ολοι
Πάντως, προσωπική μου άποψη ειναι πως ολο αυτο δεν γινετε για να ανεβασετε το πήχη των μμ στην Ελλάδα.