Σας παρακαλεσα αν θελετε να μου ανεβασετε τα LINKS.
Καλημερα! Ευχαριστως, κυριε Αναστασακη...
Τα links ειναι:
Φωτογραφίες του ασθενούς πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του στην κλινική μας. Για τον συγκεκριμένο ασθενή επιλέχθηκε η τεχνική F.U.E. για την εξαγωγή των 3587 τριχοθυλακίων. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε σε 2 ημέρες. Ιατρός @Κωνσταντίνος Αναστασάκης
www.hairlossgr.com
Φωτογραφίες πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του ασθενούς στην Anastasakis Hair Clinic. Στον συγκεκριμένο ασθενή έγινε επιδιόρθωση παλαιότερης μεταμόσχευσης μαλλιών (Repair). Το κυριότερο πρόβλημα ήταν το αφύσικο σχήμα του hairiline, που προσομοίαζε γυναικείο. Επίσης, η πρόσθια περιοχή ήταν...
www.hairlossgr.com
Φωτογραφίες πριν τη μεταμόσχευση μαλλιών του ασθενούς στην Anastasakis Hair Clinic. Η τοποθέτηση έγινε στις περιοχές των κροτάφων, επιδιορθώθηκε το hairline και πύκνωσε η πρόσθια περιοχή. Τοποθετήθηκαν συνολικά 2000 τριχοθυλάκια και η τεχνική που επιλέχθηκε για τον συγκεκριμένο ασθενή ήταν η...
www.hairlossgr.com
Μαλιστα, στο δευτερο παραπανω περιστατικο, κυριε Αναστασακη, που μας προτρεπατε κιολας να το παρακολουθησουμε...ο τιτλος ειναι "must to watch"...στις 24 Νοεμβριου γραψατε οτι σε 2 μερες θα ποσταρετε εξελιξη...οσο την ειδατε εσεις, αλλο τοσο την ειδαμε και εμεις!!!
Αυτα ειναι τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ live περιστατικα που εχετε ανεβασει...οπως επισης ειναι και γενικα τα μοναδικα live περιστατικα της κλινικης σας την τελευταια δεκαετια στο forum (βεβαια υπαρχει και μια πραγματικα live και ανεξαρτητη παρουσιαση του φιλου aldo που ομως δεν εχει ολοκληρωθει, ωστε να κρινουμε με ασφαλεια και που αποτελει την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα).
Σας ρωτω, λοιπον, πολυ ευγενικα και καλοπροαιρετα...
Γιατι δε συνεχισατε την ενημερωση στα ΜΟΝΑΔΙΚΑ live περιστατικα σας; Ηταν σωστο αυτο εκ μερους σας;
Ειμαστε κακεντρεχεις και κακοβουλοι που επισημαινουμε το αδιαμφισβητητο...την ασυνεπεια σας στην παρουσιαση αυτων των περιστατικων;
Ριχνουμε λασπη στον ανεμιστηρα ή απλα τονιζουμε τα αυταποδεικτα;
Οπως βλεπετε, παραθεσα τα αποδεικτικα στοιχεια των συλλογισμων μου. Δεν ηταν λογια του αερα.
Επισης, οπως εγραψα στις 12-13 Δεκεμβριου παρουσιασατε άλλα τρια live περιστατικα τα οποια ειναι στο τριμηνο και δεν εχετε εδω και τρεις μηνες κανει την παραμικρη ανανεωση...Και, ενταξει, αυτα ειναι ακομη στο τριμηνο...τα προηγουμενα που ποσταρα, πως δικαιολογουνται;
ΥΓ Επιμενετε να επιδιδεστε σε κυνηγι μαγισσων. Συνεχως μου απευθυνεστε ειρωνικα και θεωρειτε οτι ειμαι "βαλτος" αλλων κλινικων. Αν μπορεσετε και βρειτε ΕΣΤΩ ΕΝΑ απο τα 1200 σχολια που εχω κανει εδω και πεντε χρονια που ειμαι μελος στο forum, στο οποιο υπαρχει ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΥΠΟΨΙΑ οτι λειτουργω ως εκπροσωπος συγκεκριμενης κλινικης, τοτε σας υποσχομαι οτι αυθημερον θα διαγραφτω απο το forum και θα σας αδειασω τη γωνια. Αντιθετως, αν τα διαβασετε εξονυχιστικα και διαπιστωσετε οτι ειναι παγια τακτικη μου να κρατω ισες αποστασεις, να ασκω καλοπροαιρετη κριτικη σε ολες τις κλινικες για τα κακως κειμενα, να επισημαινω οτιδηποτε (κατα την προσωπικη ταπεινη γνωμη) ειναι εσφαλμενο, τοτε θα σας παρακαλουσα να μη συνεχιζετε να μου απευθυνεστε υποτιμητικα και να με θεωρειτε εχθρο σας.
Σας ευχαριστω παρα πολυ και σας ευχομαι ολοψυχα υγεια και ευτυχια.