Ρε cvial και εσύ,κολλάς σε κάτι πράγματα ,έλεος δλδ..είμαστε σε φόρουμ που ψυρίζουμε τη μαϊμού ,έχεις γίνει της πουτ@ν@ς με τον συγκεκριμένο τόσο καιρό ,και μετά από όλα αυτά συνεχίζει να ανεβάζει περιστατικά ελεγχόμενα από αυτόν..η μία φωτό του έχει βρέξει τα μαλλιά γμκαι τα έχει χωρίσει αριστερά δεξιά ,μπρος πίσω για να κάνει την καράφλα να φανεί όσο περισσότερο γίνεται ,μου έχει κοτσαρει και τον προβολέα από πάνω για ακόμα χειρότερη εικόνα της καράφλας και το μετά μου έχει αφήσει μακρύ μαλλί,στεγνό εντελώςε χτένισμα κάλυψη απόκρυψη ,προς τα πίσω και η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα εκείνη την ημέρα και περιμένεις να σχολιάσουμε τι?ειδικά όταν πρόκειται για τον πρόεδρο ελαματ ishrs gti ,hf turbo , compressor ιατρό...πλάκα κάνουμε..?? Εννοείται ότι θα ακούσει αυτό τον σχολιασμό γτ τοεγαλυτερο πρόβλημα είναι αυτά που ανέφερα πιο πάνω..δευτεροτριτα είναι τα περί διαχείρισης κτλ που είπες.
Όπως κάνουν και πάρα πολλοί σε άλλα νήματα και δεν πέφτει καρφίτσα. Είσαι αρκετό καιρό εδώ, είσαι έμπειρος και καταλαβαίνεις ότι το περιστατικό είναι επιτυχημένο (ως προς την φύτρωση) όπως και να το δεις. Ο Aldo θα ήθελε να είναι έτσι να στο πω διαφορετικά. Μόνο τις πλάγιες στην hairline να δεις δεξιά και αριστερά που το μακρύ μαλλί δεν παίζει ρόλο (αλλά παίζει το forelock) καταλαβαίνεις ότι έχει φύτρωση καλή. Μην παίζουμε τις κουμπάρες. Το ότι το μακρύ μαλλί το κάνει να δείχνει εντυπωσιακότερο να το δεχτώ αλλά αυτό αφορά και τον ασθενή όχι τον γιατρό.
Για τα δευτεροτριτα που είπες διαφωνώ γιατί κατά την προσωπική μου γνώμη δεν έπρεπε να κάνει μμ χωρίς φίνα. Αν δεν σκοπεύει να πάρει φίνα και πιθανότατα να μην δεχτεί να κάνει FUT σημαίνει ότι σε 5 χρόνια μπορεί να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και τότε η φίνα δεν θα τον βοηθήσει. Το forelock και mid θα αδειάσει, το crown θα ανοίξει και θα μπάζει από παντού. Αυτά που συζητάμε τώρα θα είναι πταίσματα. Ξέρεις πόσα περιστατικά έχω δει στα cons (από γνωστές Ελληνικές κλινικές) με ψιλοεπιτυχημένες μμ που χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο γιατί τους βάλανε μέσα χωρίς φίνα με πολλά g σε μικρές δότριες (NW5-6) και τώρα είναι με την πλάτη στον τοίχο στα 30? Πάρα πολλά.