Εγώ θα μιλήσω ανοιχτά και θα σταθώ σε κάποια πράγματα που έχω δει σε νήματα του Τιρκάλα και δεν μπορώ να μην τα σχολιασω , τα οποία όμως μπορεί να είναι και τυχαία...Απλά συμβαίνουν επαναλαμβανόμενα και θα ήθελα να δω αν τα έχει δει και κανείς άλλος...Θα ήθελα με λίγα λόγια την γνώμη όλων των μελών να δω αν έχω δίκιο ή αν έχω παρεξηγήσει κάτι...
1)Έχω δει αρκετους να μην παίρνουν το αποτέλεσμα που είναι να πάρουν(τώρα θα μου πεις πως ξέρεις τι είναι να πάρουν αφού δεν κάνει μετρήσεις ο συγκεκριμένος γιατρός για να δεις πάχος,εκαταση ληπτριας κτλπ,απλά σε κάποιους ευτυχώς τους έκοψε και ήρθαν στον Λορέντζο για μετρήσεις και μπράβο τους εννοείται) αλλά ταυτόχρονα εκτός του Παν, κανεις να μην διαμαρτύρεται λέγοντας ότι "να αυτό εδώ με ενοχλεί" ,"ο γιατρός εκεί αστόχησε","μου είχε δώσει μια διαφορετική εντύπωση για το αποτέλεσμα" κτλπ...Όλοι νερωνουν το κρασί τους και λένε άλλαξε η εικόνα μου,ακούω όμως καλά σχόλια από τους γύρω και άλλα σχετικα-ασχετα...
2) Σε μεταμοσχεύσεις που δεν είναι αποτυχημένες (ούτε και επιτυχημένες )αλλά σίγουρα έγιναν λάθη και είναι υπαρκτά όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας πουν το αντίθετο ,κανεις από τα μέλη δεν έχει πει ή και απαντήσει ακόμα και σε άμεσες ερωτήσεις αν θα ξαναέκανε στον συγκεκριμένο γιατρό...και σκέφτομαι εδω...Τι διάολο ρε γαμωτο...Πιο παλιά και σε άλλα νήματα αν κάτι δεν πάει-πηγαινε καλά περιμένουμε-περιμεναμε να "ξεμπροστιασουμε"(μιλάω για τους παθόντες) τα πράγματα και να ενεργοποιήσουμε αυτό το μοχλό πίεσης που λέγεται φόρουμ και εδώ κάνουμε τουμπεκί?
Βλέπω μέλη που είναι ή μάλλον δηλωνουν ικανοποιημένα στο 100% αλλά θέλουν την 2η να την κάνουν αλλού...Όχι δεν μιλάω για αυτόν που ήδη το έκανε...Εκείνου του εκοψε...Για άλλους λεω...Παρακαλώ εδώ δικαιολογίες του κ@λου δεν θέλω, ότι το ένα δεν αναιρεί το άλλο(σαν επιλογή γιατρού) ή ήθελα να πιάσει το κεφάλι μου και άλλος γιατρός και τέτοια...Όποιος τα λέει αυτά καταλαβαίνετε ότι και να ισχύουν κρύβεται κάτι βαθύτερο από πισω...Τα θεωρώ όμως όχι μόνο του κ@λοθ αλλά και υποβάθμιση νοημοσύνης...Δεν γίνεται να υπάρχει ικανοποιημένος και ειδικά στα όρια του τρέλαμενου που δηλώνετε καποιοι και να πάει ή να ήταν κοντά στο να πάει σε άλλο γιατρό...ΚΑΜΙΑ όμως πιθανότητα και δεν έχει γίνει ποτέ(δε μιλάω για διαφορα τεχνικής δηλαδή να θες στριπ αντί φυε ή κάποιο άλλο πρόβλημα όπως η μεταφορά σε συγκεκριμένη χώρα)...Ειδικά όταν θα πληρώσεις και παραπανω...Εδώ ο Στριπαρ απλά "διαφήμιζε" τον ένα τοπ γιατρό για τους δικούς του λόγους και τελικά πήγε στον άλλον τοπ χωρίς να έχει κάνει μμ στον προηγούμενο και τον κραζάμε...(και καλά κάναμε).
3)Σαν πολλές νομικές αχρειαστες λεξουλες δεν χρησιμοποιούμε?Ειδικα από "φίλο" ο οποίος όταν ζοριστει κοιτάει τον ουρανό σφυρίζοντας αλλά πάντα θα πει "δεν το λέω για εμένα αλλά για εσάς για να μην μπλέκετε"?Και γιατί να μπλέξουμε είναι το ερώτημα αλλά πάμε παρακατω...Και άντε εκεί οκ πες ειδική ή μάλλον κλασική περίπτωση(την συνέχεια την ξέρετε) ,ακούστηκε και σε άλλο νήμα που ο άλλος πήγε για βοήθεια και κόντεψε κάποιος να μπλέξει επειδή έδειξε την αλήθεια με μια απλή φωτο...Αν είναι δυνατόν ..Αν τα έκανε αυτά όμως ο γιατρός της καρδιάς μας εκεί αφήστε ξέρω ...Θα τον είχαμε κρεμάσει από τα .....ποδια.Εμένα μου φαίνεται πολύ μεγάλη η παρουσία του γιατρού και η προστασία του χωρίς καν να ειπωθεί ότι το παρουκολουθει στενά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...
Το λέω γιατί καλά κάνουμε και κράζουμε τον άλλο γιατρό,και εγώ μαζί σας είμαι και έχω και άποψη και δια ζώσης από αυτόν (κακή από όλες τις πλευρές) ,αλλά μην έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά...
4)Αλήθεια για τα αιματώματα θα μιλήσει κανείς???Μπαμ κάνουν μωρέ αμαρτία ειναι...Εσείς που τα ξέρετε και ξέρετε και τις αδυναμίες του συγκεκριμένου γιατρού σε κάποια θέματα πως το παίζετε εδώ μέσα αντικειμενικοί με τιτανιες γνώσεις και πως το κάνετε αυτό και έχετε ήσυχη την συνείδηση σας?Όπως λέτε ότι ο Λορέντζο υστερεί σε σχεδιασμό hairline,ο Αναστασάκης ακούει φορλοκ και τρέχει, πείτε ότι και ο γιατρός σε μεγάλες πυκνώσεις το κάνει το αιματώματακι του ή αν μπει ανάμεσα τα παίρνει όλα σαν οδοστρωτήρας....
Όσο για τις εκδρομές την μονοήμερη και την διήμερη δεν κάνω λογο...Ναι θα μου πείτε σε βάζει και για πιο λίγα αν θες αλλά μην κρυβόμαστε αυτές τις επιλογές προτείνει και αυτά τα γκραφτ βάζει πάνω κάτω...
Αυτά από έναν άνθρωπο που έχει ταλαιπωρηθεί να περιπλανιέται κατά καιρούς σε αυτό το φόρουμ και δυστυχώς δεν μπορεί να βλέπει υπαλληλακια ή "φίλους" και περίεργες συμπεριφορές.....
Υπομονή και για το after care του συγκεκριμένου γιατρού γιατί δεν το ξέρουμε...
@CVIAL αν κάνεις αυτό με τα verified θέλω σε παρακαλώ να κρίνεις όπως κρίνουμε τον Αναστασάκη...Δηλαδή από τη φυσικότητα μέχρι το σχεδιασμό,από τη φυτρωση μέχρι την εξέταση της δοτριας,από την παρουσίαση που πιθανόν έκανε το μέλος μέχρι την πρόβλεψη για το μέλλον που έκανε ο γιατρός και δεν ξέρω εγώ τι άλλο...
Α και μην ξεχάσεις να μας πεις ποιος δεν έδωσε το οκ για κάτι τέτοιο γιατί για βοήθεια όλοι πρώτοι σηκώνουμε το χέρι να ζητήσουμε....
ΥΓ Αν κάποιος με αποκαλέσει τσιράκι τουλάχιστον να μου πει για ποιον δουλεύω...
ΥΓ2 Τα λέμε μετά τις διακοπες...Μέχρι τότε να υγιαινεται που έλεγε και ένα παλιό μέλος...Και ερρωσθε θα πω εγώ!