Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Giorgos-3

Well-Known Member
Δηλαδή από το ποστ που διάβασες αυτό κράτησες?
Προφανώς και δε με εμποδίζει κάνεις και έγραψα για ποιο λόγο δε το κάνω ,όχι μόνο στου τυρκάλα αλλά σε σχεδόν σε κανένα νήμα .
Επειδή βλέπω και άλλα παιδιά θεωρούν ότι υπάρχει μια ασυλία στα νήματα του Τυρκαλα που δεν μπορώ να το καταλάβω από που προκύπτει αυτό που αν υπάρχουν ανεξάρτητα περιστατικά αυτά είναι του Τυρκαλα... Ο καθένας λέει ότι γουστάρει... Το ότι πλέον τα περιστατικά τώρα τελευταία έχουν κόψει και προτιμούν τα παιδιά να δείχνουν μέσω πμ την μμ τους και όχι δημόσια είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί σαν φόρουμ ... Κάτι δεν κάνουμε σωστά .... Γιατί πλέον αυτό γίνεται .... Γίνονται μμ και δεν παρουσιάζονται αλλά γίνονται από πμ σε πμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Άμα τα χτενισει όλα πίσω όμως και τα μακρύνει λιγάκι,δεν φαίνεται τπτ..Τζέρσεϋ,αμέσως κραξεις και εσύ..

ανίδεος είσαι όμως .
χαχα φίλε δεν έκραξα απλά ρώτησα τον όρεο αν αναφέρεται σε αυτή την τρύπα για να καταλαβαινόμαστε...
Έχεις δίκιο αμα το μακρύνει λιγάκι και τα χτενίσει όλα προς τα πίσω δεν θα φαίνεται. Αν όμως φυσάει ο αέρας με κατεύθυνση από το crown προς τη hairline ; Τότε τι θα κάνει ;

aeratos28

Just aeratos
Σοβαρά μου κάνεις αυτή την ερώτηση τώρα?δεν κατάλαβες πως το εγραψα?
χαχα φίλε δεν έκραξα απλά ρώτησα τον όρεο αν αναφέρεται σε αυτή την τρύπα για να καταλαβαινόμαστε...
Έχεις δίκιο αμα το μακρύνει λιγάκι και τα χτενίσει όλα προς τα πίσω δεν θα φαίνεται. Αν όμως φυσάει ο αέρας με κατεύθυνση από το crown προς τη hairline ; Τότε τι θα κάνει ;

η απλά συνεχίζεις το αστείο που κάνουμε?

tasos33

Well-Known Member
Γιώργη, σε ποια περιστατικά αναφέρεσαι ? , του τυρκάλα? Ειδικά σε αυτά τα νήματα αν εξαιρέσουμε του παν σε όλα τα άλλα δεν κουνιέται φύλλο. Διορθώσεις αν κάνω λάθος. Να μην παρουσιάζουν μέλη που κάνουν Αναστασάκη να το καταλαβω ,αλλά στου τυρκάλα που όλα κυλούν ήρεμα και ερωτικά για τι να μην παρουσιάσουν.

Το ότι γίνονται μμ και δεν παρουσιάζονται αγαπητέ αυτό δεν είναι νέο, έχει μακρά προϊστορία.

Επειδή βλέπω και άλλα παιδιά θεωρούν ότι υπάρχει μια ασυλία στα νήματα του Τυρκαλα που δεν μπορώ να το καταλάβω από που προκύπτει αυτό που αν υπάρχουν ανεξάρτητα περιστατικά αυτά είναι του Τυρκαλα... Ο καθένας λέει ότι γουστάρει... Το ότι πλέον τα περιστατικά τώρα τελευταία έχουν κόψει και προτιμούν τα παιδιά να δείχνουν μέσω πμ την μμ τους και όχι δημόσια είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί σαν φόρουμ ... Κάτι δεν κάνουμε σωστά .... Γιατί πλέον αυτό γίνεται .... Γίνονται μμ και δεν παρουσιάζονται αλλά γίνονται από πμ σε πμ

jersey

Well-Known Member
Σοβαρά μου κάνεις αυτή την ερώτηση τώρα?δεν κατάλαβες πως το εγραψα?

η απλά συνεχίζεις το αστείο που κάνουμε?
χαχαχα βέβαια και σε κατάλαβα ρε. Απλά συνέχισα το αστείο περιμένοντας να πεις εσύ "ότι θα κάνει κανά ακροβατικό να αποφύγει τους ανέμους" :D:p

aeratos28

Just aeratos
Αφού έχω πει ότι στα+ του αφτερ Κερ του Ντοκ,είναι και 20 μαθήματα σκιαμαχιας με τον Ζαμπίδη ώστε να μάθει ο ασθενής πως να αποφεύγει τις ξαφνικές ριπές αέρα .Σαολίν όλοι..:D:cool:
χαχαχα βέβαια και σε κατάλαβα ρε. Απλά συνέχισα το αστείο περιμένοντας να πεις εσύ "ότι θα κάνει κανά ακροβατικό να αποφύγει τους ανέμους" :D:p

oreo

Well-Known Member
Επομένως, αν η συμπεριφορά ενός γιατρού είναι ευγενική και στα λάθη και στα μέτρια η καλά αποτελέσματα του ,που μπορεί να επαναλαμβάνονται κιόλας , αυτός είναι άφαντος αλλά τον εκπρόσωπουν διάφορα μέλη που είναι σε άμεση επικοινωνία μαζί του( όχι ότι είναι κακό αυτό) και μας ενημερώνουν εκ μέρους του, δεν υπάρχει λόγος για αυστηρή κριτική ?
Γιατί από την διαμάχη Αναστασιάδας και τυρκαλιαδας αυτό βλέπω ότι γίνεται.
Επειδή ο ένας προκαλεί με την συμπεριφορά του σε όλα τα νήματα γίνεται της τρελής και σχολιάζουμε ακόμα κ μια τρίχα με αντίθετη φορά και επειδή ο άλλος δεν εμφανίζεται και δεν προκαλεί στα νήματα που προσπερνάνε τα απροσπέλαστα.

Κάποτε είχαμε ξεσκίσει τον βεκρή ,εσύ και πολλοί άλλοι που γράφουν τώρα δεν τα είχατε προλάβει, είναι πολλές οι ομοιότητες.

Βλέπω ανεξάρτητα του τυρκάλα με μαδημενες δοτριες και διαβάζω σχόλια του τύπου.. ..αστέρι η δοτρια σου....και δεν γράφω για να μην γ@μησω την ψυχολογία του μέλους .
Αυστηρή κριτική αλλά στο ανεξάρτητο είναι αλλιώς. Δεν γίνεται να ξεσκίζεις την ψυχολογία του άλλου (γνώμη μου). Αν κάποιοι υπερασπίζονται έναν γιατρό στα όχι καλά αποτελέσματα, κακώς. Μόνο σταν Αναστασάκη γίνεται χαμός σε κανέναν άλλο. Που είναι ο κόσμος που λες στον λορένζο,στον ερντογάν ή σε όποια άλλη κλινική έχει παρουσιαστεί κάτι ? Τώρα όποιος γράφει σε μαδημένη δότρια οατι είναι αστέρι, θέλει ban.
Y.Γ Παρακολουθώ απο το 15 , αλλά δεν είχα account. Νόμιζα οτι ήταν απλά τα πράγματα και δεν θα ήθελε πολύ ψάξιμο. Χαίρομαι που έκανα λάθος.
Χάλασε και η έξοδος με τον καιρό.....

Xristos87

Well-Known Member
ναι σε αυτην...
ομως γιατι γινεται θεμα;; αφου ΔΕΝ μπηκε ο γιατρος!!!! ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ!!!!
Ειναι τα Μαμα μαλλια...

Επισης αυτη η τρυπα π βλεπετε κ καποια στιγμη θα επεμβει ο γιατρος, σημερα δεν δειχνει ετσι, βοηθησε η φινα, συν οτι με το χτενισμα προς τα πισω εχει εντελως διαφορερικη εικονα...

Xristos87

Well-Known Member
κ
Εσύ πάρε την τρύπα πίσω από τη χερλάιν μαζί με τον κρατήρα που έχεις και να λες και ευχαριστώ στο γιατρό σου.
Πάντα χαίρομαι που οι μέτριοι και λίγοι παίρνουν πάντα αυτό που τους αξίζει.

Και είναι και ευχαριστημένοι.
Ευτυχώς που ξεχωρίζουμε και προσπαθούν να μιμηθούν το αποτέλεσμα μου, και τους πιάνει κλάμα όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη.
Γεια σου Βλαφο, τι κανεις;;
εμφανιστηκες να πεταξεις την κακια σου;; καλως ηρθες

Το θεμα εδω ειναι οτι ο κρατηρας ειναι μαμα μαλλι. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!
φαντασου να μπει με κανα 1000τθ κ να χω βαλει σε ολη αυτην την περιοχη 3500 κ εσυ μονο για χερλαιν 4000....κ να εχω καλυτερη εικονα απο εσενα....
σε βλεπω να με υπνοστεντον κ xanax

giannis1991

Well-Known Member
Αερατε αρχικά μην αρχίζεις μια πρόταση με παρατήρηση για το αν γράφω πολλα σε κάτι που απλά εσύ είσαι μάλλον δυσλεκτικος και δεν σε βολεύει αυτός ο τρόπος γραφης...Είναι αγενεστατο...Επίσης αν θες μπορείς να διαβάζεις μια μια παράγραφο και να απαντάς από κατω...Αν δεν μπορείς πάλι οκ το δεχομαι...Πάμε παρακάτω...Απλά πες δεν μπορώ λόγω τεχνικών προβλημάτων...
Επισης ξεκόλλα με τον Αναστασάκη έμμονη ιδέα σου έχει γίνει....Ας πούμε ότι δεν υπάρχει....Πες μου για τον Τιρκάλα....Όχι για χαρακτήρα ,εγώ δεν μίλησα επ ουδενί για αυτο....Μόνο για αποτελέσματα...Διαχείριση και όλα τα άλλα...
Τέλος πάντων το ποστ μου υπάρχει και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
@oreo δε χρειάζεται να πεις τίποτα...Απλά συνέχισε να γράφεις όπως ξέρεις...

jersey

Well-Known Member
ναι σε αυτην...
ομως γιατι γινεται θεμα;; αφου ΔΕΝ μπηκε ο γιατρος!!!! ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ!!!!
Ειναι τα Μαμα μαλλια...

Επισης αυτη η τρυπα π βλεπετε κ καποια στιγμη θα επεμβει ο γιατρος, σημερα δεν δειχνει ετσι, βοηθησε η φινα, συν οτι με το χτενισμα προς τα πισω εχει εντελως διαφορερικη εικονα...
Μπήκε κανονικά φίλε σε όλη την Α ζώνη ο γιατρός και τοποθέτησε grafts εκεί που έχεις την τρύπα τώρα (που είχες και δικά σου μαμά εκεί). Και η "τρύπα" που έχεις ξεκινάει από πίσω από την hairline, δηλαδή περιλαμβάνει όλο το forelock που ειχες δικό σου μαλλί και ενισχύθηκε και με τα grafts που σου έβαλε ο γιατρός. Απόδειξη είναι η παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται που τοποθετήθηκαν τα grafts.

Δες στη παρακάτω φωτογραφία το πριν, η τοποθέτηση που έγινε και το μετά.

image (1).jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και μου κάνεις παρατήρηση και με λες και δυσλεκτικό?σε προσβάλω εγώ κάπου με αυτό που έγραψα για σένα με αντίστοιχο τρόπο με τον δικό σου?μάγκες για μαζεψτε λίγο τη γλώσσα σας γτ παραπαει το πράγμα..ότι δεν θα κάτσω να διαβάσω μυθιστορήματα δεν με κάνει δυσλεκτικό..για τιρκαλά τι άλλο θέλεις να σου πω..ένα γαμάτο σου είπα έχει βγάλει του vlafo και όλα τα άλλα μέτρια ,με μια πατάτα του παν..ότι δεν υπάρχει αυτό το κράξιμο είναι καθαρά και μόνο,για τον λόγο ότι δεν μπαίνει να μας βγάλει τρελούς ότι δεν ισχύουν αυτά που βλέπουμε..όπως κάνει ο άλλος..ούτε εμμονή ιδέα μου έχει γίνει ούτε τπτ άλλο .τι μου λες ότι υποστηρίζω εγώ τον τιρκαλά?δεν σε πιάνω ακριβώς..γτ προσωπικά στα φρύδια μου για τον τιρκαλά..και αυτά που έχω πει εγώ ως αρνητικά για τον τιρκαλά μάλλον δεν τα έχεις δει για να με ρωτάς..αρνητικά έχει όπως είδαμε και του Ερντογάν το περιστατικό αλλά δεν σε είδα να λες κάτι για αυτό..τι πας ,να μου το παίξεις αντικειμενικός τώρα ?
Αερατε αρχικά μην αρχίζεις μια πρόταση με παρατήρηση για το αν γράφω πολλα σε κάτι που απλά εσύ είσαι μάλλον δυσλεκτικος και δεν σε βολεύει αυτός ο τρόπος γραφης...Είναι αγενεστατο...Επίσης αν θες μπορείς να διαβάζεις μια μια παράγραφο και να απαντάς από κατω...Αν δεν μπορείς πάλι οκ το δεχομαι...Πάμε παρακάτω...Απλά πες δεν μπορώ λόγω τεχνικών προβλημάτων...
Επισης ξεκόλλα με τον Αναστασάκη έμμονη ιδέα σου έχει γίνει....Ας πούμε ότι δεν υπάρχει....Πες μου για τον Τιρκάλα....Όχι για χαρακτήρα ,εγώ δεν μίλησα επ ουδενί για αυτο....Μόνο για αποτελέσματα...Διαχείριση και όλα τα άλλα...
Τέλος πάντων το ποστ μου υπάρχει και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
@oreo δε χρειάζεται να πεις τίποτα...Απλά συνέχισε να γράφεις όπως ξέρεις...

giannis1991

Well-Known Member
Αν σε προσεβαλα σου ζητώ συγνώμη ,αλλά έγραψα μάλλον γιατί έτσι το αντιλήφθηκα καθώς αυτά τα άτομα έχουν ένα" πρόβλημα" τέτοιο...Δεν θα κορόιδευα κανέναν με τέτοια ή οποιαδήποτε αλλη ιδιαιτερότητα...
Την Παρατήρηση που λες την έκανα πάνω στην παρατήρηση σου ρε παρεξηγησιαρη...
Επίσης Το ότι δεν έχω σχολιάσει σε κάποια νήματα όπως αυτό που λες του Ερντογάν ή και στου Τιρκάλα ακόμα δεν έχει να λέει κάτι...Πρέπει να σχολιάζω παντού για να είμαι αντικειμενικός?Αν έχεις δει να μεροληπτω πάντως με κάποια από τα γραφόμενα να μου το πεις...
Για να κλείσει απλά έγραψα ότι μπήκες στον κόπο να απαντήσεις αλλά δεν απάντησες στοχευμένα και σίγουρα όχι σε όλα τα σημεία...Αλλά οκ δεκτό πάμε παρακάτω...

aeratos28

Just aeratos
Ρε αδερφέ,μην χανόμαστε με τις λέξεις και χάνουμε την ουσία..με λίγα λόγια..αν ,ο τιρκαλας και ο κάθε τιρκαλας,μπει στο φόρουμ και δεν παραδέχεται τα λάθη του και ειρωνευεται συνεχώς τα μέλη με τον τρόπο του άλλου,ακριβώς ίδιο κράξιμο θα τρώει..δεν έχει να κάνει με προσωπικότητες και ονόματα γιατρών..με τις πράξεις τους έχει να κάνει.καταπαβαινεις πως το λέω?
Αν σε προσεβαλα σου ζητώ συγνώμη ,αλλά έγραψα μάλλον γιατί έτσι το αντιλήφθηκα καθώς αυτά τα άτομα έχουν ένα" πρόβλημα" τέτοιο...Δεν θα κορόιδευα κανέναν με τέτοια ή οποιαδήποτε αλλη ιδιαιτερότητα...
Επίσης Το ότι δεν έχω σχολιάσει σε κάποια νήματα όπως αυτό που λες του Ερντογάν ή και στου Τιρκάλα ακόμα δεν έχει να λέει κάτι...Πρέπει να σχολιάζω παντού για να είμαι αντικειμενικός?Αν έχεις δει να μεροληπτω πάντως με κάποια από τα γραφόμενα να μου το πεις...
Για να κλείσει απλά έγραψα ότι μπήκες στον κόπο να απαντήσεις αλλά δεν απάντησες στοχευμένα και σίγουρα όχι σε όλα τα σημεία...Αλλά οκ δεκτό πάμε παρακάτω...

Stratos

Well-Known Member
Ένας σοβαρός γιατρός με πολλά περιστατικά ποτέ δεν θα έμπαινε σε φόρουμ να πλακωνεται με αγνώστους για το αν πέτυχε η όχι η μμ του. Όταν έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει ότι κάνει καλά τη δουλειά του δεν υπάρχει λόγος να ξημεροβραδιαζεται στα φορουμ

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρε Τάσο,παρλαπιπας δεν είναι ο τιρκαλας σαν τον άλλον..γτ αν έμπαινε να πει ότι δεν ισχύουν ότι έχει μέτριες δουλειές,ότι δεν έχει αιματώματα ,ότι έχει καλή διαχείριση στη δοτρια κτλ και μας ειρωνευόταν ακριβώς τα ίδια θα άκουγε με τον άλλον..τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε.?
Γιώργη, σε ποια περιστατικά αναφέρεσαι ? , του τυρκάλα? Ειδικά σε αυτά τα νήματα αν εξαιρέσουμε του παν σε όλα τα άλλα δεν κουνιέται φύλλο. Διορθώσεις αν κάνω λάθος. Να μην παρουσιάζουν μέλη που κάνουν Αναστασάκη να το καταλαβω ,αλλά στου τυρκάλα που όλα κυλούν ήρεμα και ερωτικά για τι να μην παρουσιάσουν.

Το ότι γίνονται μμ και δεν παρουσιάζονται αγαπητέ αυτό δεν είναι νέο, έχει μακρά προϊστορία.
Αυτό πες το του βαφλο....χαχαχα... Πέρα την πλάκα όμως επειδή η απορία σου είναι παρόμοια με του Γιάννη1991 σας ξεφεύγει μια σημαντική λεπτομέρεια γιατί στα νήματα του Τυρκαλα είναι πιο ήρεμα ... Γιατί είναι ανεξάρτητα! Λάιβ ροή ... Αληθινές φωτός ... Μέλη μη κατευθυνόμενα η φοβισμένα που θα πουν την εμπειρία τους ... Φυσικά αυτό έχει και τα αρνητικά του όπως ότι είναι δύσκολο να είναι συνεπής στην ενημέρωση και μου χάνονται με το που παίρνουν αυτό που θέλουν αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.... Έχεις δει πολλές φορές εντάσεις σε ανεξάρτητα περιστατικά γενικά απ' όλες τις κλινικές; Αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σχολιάζετε το οτιδήποτε βλέπετε αρνητικό και το λέτε σαν παράπονο... Ιδού η Ρόδος....

Giorgos-3

Well-Known Member
Επειδή εγώ είμαι δυσλεκτικος αυτό δεν είναι μειονέκτημα... Ίσα ίσα που πλεονεκτω έναντι άλλων πραγμάτων... Βλέπω πράγματα που εσύ δεν μπορείς να φανταστείς ... Αν διαβάσεις για τους δυσλεκτικος-αριστερους που είμαι εγώ (γιατί αυτό πάει πακέτο συχνά) θα δεις ότι μάλλον έχουν χάρισμα ....

tasos33

Well-Known Member
Γιώργη, δε διαφωνώ για τα χαρίσματα σου , λίγο πολύ τα έχουμε αντιληφθεί, αλλά Γιώργη μου στη μνήμη δε βλέπω ιδιαίτερο χάρισμα χαχαχαχα, ξεχνάς τα ανεξάρτητα που γινόταν της μουρλης.

Επειδή εγώ είμαι δυσλεκτικος αυτό δεν είναι μειονέκτημα... Ίσα ίσα που πλεονεκτω έναντι άλλων πραγμάτων... Βλέπω πράγματα που εσύ δεν μπορείς να φανταστείς ... Αν διαβάσεις για τους δυσλεκτικος-αριστερους που είμαι εγώ (γιατί αυτό πάει πακέτο συχνά) θα δεις ότι μάλλον έχουν χάρισμα ....

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιώργη, δε διαφωνώ για τα χαρίσματα σου , λίγο πολύ τα έχουμε αντιληφθεί, αλλά Γιώργη μου στη μνήμη δε βλέπω ιδιαίτερο χάρισμα χαχαχαχα, ξεχνάς τα ανεξάρτητα που γινόταν της μουρλης.
Δεν είναι δικά μου χαρίσματα... Αλλά όσων είναι έτσι... Εγώ σαν μέλος από το 17 σε ανεξάρτητα περιστατικά σπάνια θυμάμαι τσακωμούς ... Βασικά αν μου πεις πες μου ποιο θυμάσαι τελευταίο πέραν του βαφλο δεν ξέρω να σου πω ... Και όντως μεην μνήμη δεν τα πάω καθόλου καλά ... Ο εγκέφαλος κρατάει τα απολύτως απαραίτητα που θεωρεί και τα άλλα τα σβήνει και από το κάδο διαγραμενων...

vlafo

Well-Known Member
Μπήκε κανονικά φίλε σε όλη την Α ζώνη ο γιατρός και τοποθέτησε grafts εκεί που έχεις την τρύπα τώρα (που είχες και δικά σου μαμά εκεί). Και η "τρύπα" που έχεις ξεκινάει από πίσω από την hairline, δηλαδή περιλαμβάνει όλο το forelock που ειχες δικό σου μαλλί και ενισχύθηκε και με τα grafts που σου έβαλε ο γιατρός. Απόδειξη είναι η παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται που τοποθετήθηκαν τα grafts.

Δες στη παρακάτω φωτογραφία το πριν, η τοποθέτηση που έγινε και το μετά.

Προβολή συνημμένου 51389
Φαντάσου δεν έχει ιδέα ούτε στο κεφάλι του τι έκανε.
Πάει το forelock χάθηκε.
Πάλι μέσα.

Μπλουζα