Η λέξη σχολιασμός που εγραψα νωρυτερα ήταν άστοχη
Για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και ΠΡΟΒΟΛΗ ποσταρω.
Τωρα τα λες σωστα , δε ποσταρεις για σχολιασμο ,
Ποσταρεις για την προβολη σου οκ.
Για ενημέρωση αν ποσταρες θα εβαζες κ στοιχεία ασε την ενημερωση στην ακρη.
Επισης ειναι αναληθες οτι δινεις τα στοιχεια στους ασθενεις σου , δεν ειδα κανενα ανεξαρτητο να εχει τα πληρη στοιχεια οπως εμβαδο καλυψης εμβαδο δοτριας κλπ. Ειχα μονο αριθμο θυλακιων, παχος κ λογο, αντε κ ενα sapphire blade & ενα 19g gauge.
Τιποτα αλλο.
Αυτα τωρα οτι τα στοιχεια ειναι για τα συνεδρια ειναι αστειοτητες....
Απλα θέλεις να μην εχουν γνωσεις για να μη μπορούν να σε κρινουν τα μελη, αυτος ειναι ο λογος αν θες να μιλαμε καθαρα.
Γιατι αν δωσεις τα πληρη στοιχεια που δε τα δινεις ουτε καν στους ασθενης σου, ουτε CV δε βγαινει με τα στοιχεια που τους δινεις κ αυτών, θα εκτεθεις.
Κι επειδή εδω το.επιπεδο ειναι πολυ υψηλοτερο του μεσου ασθενη σου θα εκτεθεις περισσοτερο.
Εγω στη λαικιστη αυτο το ονομάζω Κλασσικη ελληνικη νοοτροπια κουτοπονηριας.
Δεν εισαι εδω για να βοηθησεις ,
Δεν εισαι εδω για να πας μπροστα τα μελη.
Εισαι εδω για ιδίων όφελος κ να καρπωθεις κερδος με κουτοπονηρους τροπους.
Εγω εδω ήρθα το 2009 με σκοπο να βοηθησω τα παιδια που ειχαν το ιδιο προβλημα με εμενα για να το.επιλυσουν σωστα σε κλινικες εκτος Ελλαδας κ να απαλλαγουν απ τα χασαπικα εδω κ να λυσουν το ψυχολογικό πρόβλημα τους σωστα.
Ευγνωμονώ ακομα μετα απο 16 χρονια τον τσακαλο που το 2006 μου ανοιξε τα μάτια κ ειδα τι πετυχαινουν οι γιατροι εξω ενω οι δικοι μας εσφαζαν....
Τοτε που το ίντερνετ ΔΕΝ ειχε καμμια πληροφορια κ δεν υπηρχαν φορουμς.
Ειμαι εδω ακομα για να βοηθαω ακριβως για τον ιδιο λογο που μπηκα καποτε, δεν εχει αλλαξει τιποτα.
Εσυ δεν εισαι εδω γι αυτο , δεν μπηκες γι αυτο, δεν κανεις την ποιοτικη δουλειά που κανουν εξωτερικο, δεν κανεις καν σωστα τη δουλεια σου εδω,
Δεν φερεσαι σωστα σε ασθενεις
Και θα φωναζω συνεχως οτι εισαι μια
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ και ακριβη για την ακαταλληλοτητα της κλινικη για να την επιλεξει κάποιος, με.σκοπο να τον βοηθησω να απαλλαγει απο μια κακη επιλογη σαν εσενα.
Ποσταρε οσο θέλεις περιστατικα,
Κι αλλο τοσο θα ποσταρω τα αντιστοιχα ποστ για να βοηθαω τον νεο κοσμο να καταλαβει κ.να.μαθει να ξεχωριζει την ηρα απ το σταρι.
Εκτος αν εχει αλλαξει ο λογος υπαρξης του φορουμ και δεν ειναι η βοηθεια στα νεα μελη , κ ειναι η προβολη των νεων γιατρων οποτε να αποχωρήσω εγω
Γιατι καμμια δουλειά δεν θα εχω εδω μεσα.