Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι μου θυμιζει αυτο,τι μου θυμιζει αυτο.........kapa είπε:μου κανει εντυπωση η επανεκφυση που εχω στους κροταφους και στα τριγωνακια.δεν εχουν βγει πολλα αριθμητικα αλλα αυτα που βγαινουν,αναπτυσονται πολυ γρηγορα,διπλασιαζονται μερα με την μερα σε παχος και μηκος,ειναι η πρωτη φορα που γινονται τριχες απο θεραπεια
Μ32 είπε:Αυτο που με απογειωσε ομως το τελευταιο 3μηνο ειναι το demapen.Οπως γραφω κ στη υπογραφη μου νομιζω οτι ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω κανει.
Στους κροταφους ε?Τι μου θυμιζει και αυτο,τι μου θυμιζει........kapa είπε:αν συνεχισει με αυτους τους ρυθμους εγω θα τα κανω κοτσιδα.
βγαινουν τριχες στους κροταφους,μοιαζει με ανεκδοτο
Μ32 είπε:Ναι ειμαι πολυ καλυτερα.Mε το dermapen εχουν δυναμωσει,εκτος των αλλων, και αυτες οι πολυ μικρες τριχες στους κροταφους που ειναι στασιμες.Εχουν γινει πιο μαυρες και μακραινουν.Οσο και αν το παλευα με μινοξ και αιρολ παλαιοτερα,αυτο δεν το ειχα δει ξανα
ειμαστε στα ιδια:21m:Μ32 είπε:Τι μου θυμιζει αυτο,τι μου θυμιζει αυτο.........kapa είπε:μου κανει εντυπωση η επανεκφυση που εχω στους κροταφους και στα τριγωνακια.δεν εχουν βγει πολλα αριθμητικα αλλα αυτα που βγαινουν,αναπτυσονται πολυ γρηγορα,διπλασιαζονται μερα με την μερα σε παχος και μηκος,ειναι η πρωτη φορα που γινονται τριχες απο θεραπεια
Μ32 είπε:Αυτο που με απογειωσε ομως το τελευταιο 3μηνο ειναι το demapen.Οπως γραφω κ στη υπογραφη μου νομιζω οτι ειναι με διαφορα οτι καλυτερο εχω κανει.Στους κροταφους ε?Τι μου θυμιζει και αυτο,τι μου θυμιζει........kapa είπε:αν συνεχισει με αυτους τους ρυθμους εγω θα τα κανω κοτσιδα.
βγαινουν τριχες στους κροταφους,μοιαζει με ανεκδοτο
Μ32 είπε:Ναι ειμαι πολυ καλυτερα.Mε το dermapen εχουν δυναμωσει,εκτος των αλλων, και αυτες οι πολυ μικρες τριχες στους κροταφους που ειναι στασιμες.Εχουν γινει πιο μαυρες και μακραινουν.Οσο και αν το παλευα με μινοξ και αιρολ παλαιοτερα,αυτο δεν το ειχα δει ξανα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κοντα 3 βδομαδες! Εχω επανεκφυση στα σημεια που ειχα και με τη μινοχ κ επιπλεον χνουδακια στα σημεια που ειχα οταν ειχα πρωτοχρησιμοποιησει μινοχ. Πιστευω να συνεχισει...gianniskritikos2 είπε:lab ποοσ καιρο τωρα? εχω καιρο να δω ιχνος σου σε αλλο θεμα εκτως προσταγλαδινες και βιματοπροστη... μιλαμε καιρο για το ρολλερ μπορει να ειχες ασχολιες και δεν μπηκες δεν πειραζει η να μην ειδα εγω καλα οποτε ζητω συγνωμη απλα ξαφνικα βλεπω ενα εγω το χρισιιμοποιο το ρολλερ καθε μερα και εχω αποτελεσματα εντυπωσιακα ... μπορεις να γινεις λιγο ποιο συγκεκριμενος?με λογια η με φοτος?
Πιστευω οτι ειναι συνδιασμος. Εκτος των αποτελεσματων στην ινωση, πολλαπλασιαζει και την απορροφηση των ουσιων. Οποτε μαλλον ειναι απο το βιματοπροστ που περναει σχεδον σα να το χρησημοποιεις ενεσιμα!gianniskritikos2 είπε:αρα μεσα σε 3 βδομαδες εχεις αποτελεσμα και πιστευεις ειναι απο ρολλερ? και ο καπα σε τοσο διαστημα ειδε αν εισαι σιγουρος οτι ειναι απο ρολλερ τοτε ειναι πολυ καλο αποτελεσμα για το χρονο του
lab_rat είπε:Πιστευω οτι ειναι συνδιασμος. Εκτος των αποτελεσματων στην ινωση, πολλαπλασιαζει και την απορροφηση των ουσιων. Οποτε μαλλον ειναι απο το βιματοπροστ που περναει σχεδον σα να το χρησημοποιεις ενεσιμα!gianniskritikos2 είπε:αρα μεσα σε 3 βδομαδες εχεις αποτελεσμα και πιστευεις ειναι απο ρολλερ? και ο καπα σε τοσο διαστημα ειδε αν εισαι σιγουρος οτι ειναι απο ρολλερ τοτε ειναι πολυ καλο αποτελεσμα για το χρονο του
Atsibir είπε:lab_rat είπε:gianniskritikos2 είπε:Γεια χαρά, είναι εύκολο να μας δώσεις το λινκ για το Bimatoprost ?Ευχαριστω
http://www.thekaneshop.com/index.php/peptides.html
υπαρχει θρεντ για την βιματοπροστη