Σωστή χρήση derma roller

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
Όλη η υπόθεση πιστεύω και αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, δεν είναι πόσες φορες το χρησιμοποιείς αλλα ο χρόνος που του δίνεις για να αναγεννηθεί η περιοχή. Όπως και στο γυμναστήριο πχ κάποιος που πάει για όγκο δεν γυμνάζει χερια κάθε μέρα, δίνει χρόνο να ξεκουραστεί και να μεγαλώσει ο μυς.Το όλο θέμα είναι στην ξεκούραση.
αυτος ειναι ο στοχος,η αναγεννηση που θα κανει το ιδιο το σωμα και χρειαζεται ξεκουραση για να γινει αυτο,εφερα το γυμναστηριο σαν παραδειγμα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Komis

Active Member
Μπαινω και εγω στο κλαμπ.Θα το παραγγειλω αυριο.
Αν καποιος εχει δει αποτελεσματα και το χρησιμοποιει καιρο ας μας ενημερωσει.Αν μπορει και να ανεβασει φωτογραφια ακομα καλυτερα :)

panoslydios

New Member
Με το καταλληλο πρωτοκολλο komi,που θα το βρεις για τον ευατο σου(καταλληλο για εσενα),
θα δεις καλα αποτελεσματα.

kouklos10

Member
παραγειλα και εγω παιδια μαζι με οτι αλλο δοκιμαζω . νομιζω ότι θα κανουμε την διαφορα!!!!!!!

kapsalon

New Member
Πάντως το Dr. Roller είναι πολύ ποιοτικό και στιβαρό σα κατασκευή.

Στις οδηγίες λέει ότι είναι ΜΙΑΣ χρήσης!! Καλά γίνονται αυτά τα πράγματα; Ποιος το κάνει αυτό;

Για τη χρήση: το βρέχω πριν τη χρήση με ζεστό νερό και το τινάζω καλά, μετά τη χρήση το βουτάω σε ζεστό νερό με λίγο υγρό πιάτων, ξέβγαλμα με ζεστό νερό, τίναγμα, ψέκασμα με 70% οινόπνευμα, στέγνωμα. (πήρα ιδέες από τον φίλο εδώ)

Δε μπορώ να αποφασίσω, κάθε 3 ή 4 μέρες...

gianniskritikos2

Active Member
http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29 παιδια τελεικα αυτο ειναι το καλυτερο? ακουσα και για κορεατικο με 60 ευρα εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο? απο ebay δεν εχω παρει ποτε τιποτα και γενικα ποτε απο το ιντερεντ ειναι σιγουρα αχρισιμιποιητα ετσι? ρωταω γελιωτιτες αλλα πρωτη φορα ψονιζω και απλα το ebay εχει τσαμπα πραγματα και λεω μηπως ειναι χρισιμοποιημενα αλλα για να παραγγηλατε ολοι δεν θα ειναι....

καπσαλον το κορεατικο ειναι αυτο ε? απο που το πηρες στηλε μου μια λινκ

το δρ ρολλερ ειναι με τιτανιο και αυτο?

αν δεν κανω λαθος το δρ ρολλερ ειναι απο ανοξυδοτο χαλυβα ειναι καλυτερο απο το τιτανιο?

Bouklas

Well-Known Member
Αυτό παρήγγειλα εγώ και ακόμα το περιμένω. Και δεν το παρήγγειλα γιατί είναι πιο ακριβό
από κάποια αλλα ή γιατί είναι από τιτάνιο, αλλα γιατί έρχεται από αγγλία να μην μπλέκω με κίνα που θα έφτανε σε 20 μέρες με μήνα.
Σε μια συζήτηση γράφανε, δεν παίζει ρολο από τι υλικό είναι οι βελόνες, φτάνει να γίνει ο μικροτραυματισμός ή τέλος πάντων το τρύπημα που χρειάζεται.
Λογικό μου ακούγεται.

weznem

Well-Known Member
3 μερα η σημερινη που εχει μειωθει η τριχοπτωση αρδην..
εχθες εχασα 40 τριχες.. .περναω τα χεια μου και δεν βλεπω τριχες.. στο νιπτηρα με σχολαστικοτητα ολη μερα ειδα 40 τριχες αντε πες 60 απο τις 100 που χανα.. μεχρι τωγρα σημερα μολις 5 τριχες. βγαζω μαλλια σε κροταφους δεν ξερω αν θα κρατησουν κτλ..θα δειξει ειναι νωρις αλλα αυτο ειναι μοναδικο..μαλλια του 2011 και παω αν συνεχισω ετσι να φτασω καπως τα πρωρα αποτελεσμτα της μινοξιδιλης..καπως το τονιζω θεωρω ανεφικτο το 100%.. κιρκλαντ ρολερ και κιρκλαντ αιρολ διχως ρολερ.. τετοια μειωση δεν ειδα ουτε με την κορτιζονη..

gianniskritikos2

Active Member
μακαρι ρε σι! αντε να δουμε εσυ παραγγειλες απο το ebay wezn?σκεφτομε να παρω το δρ ρολλερ εχει διαφορ απου ειναι απο ανοξυδοτο χαλυβα? ξερει κανεις κανα λινκ καλο εξιπιστο μην μου φανε τα λεφτα το ξαναλεω δεν ξερω απο αγορες...

wezn 3τη μερα εισαι με ρολλερ? τι ενοεις νομιζα το εχεις καιρο μιαμισι 2 βδομαδες αφου νομιζω ειχα δει εκανες χριση του καθημερινα..

weznem

Well-Known Member
gianniskritikos2 είπε:
μακαρι ρε σι! αντε να δουμε εσυ παραγγειλες απο το ebay wezn?σκεφτομε να παρω το δρ ρολλερ εχει διαφορ απου ειναι απο ανοξυδοτο χαλυβα? ξερει κανεις κανα λινκ καλο εξιπιστο μην μου φανε τα λεφτα το ξαναλεω δεν ξερω απο αγορες...

εγω εχω το πρασινο που βαλατε πιο πανω σε λινκ..ειχα δει οτι ειναι απο ατσαλι,τωρα αν ειναι αληθεια δεν ξερω,διοτι στο κουτι δεν το εγραφε πουθενα..προβλημα κανενα την κανει την δουλεια του..θεωρω οτι ειναι καλυτερο για αρχη ενα φθηνο και αν θελεις παιρνεις ακριβο αργοτερα..διοτι πολλα μπορει να αναθεωρησεις στην αρχη οπως το ιδανικο παχος βελονων..οποτε θα σου ειναι κατα μια εννοια αχρηστο αργοτερα το πρωτο και συναμα ακριβο ρολλερ.. παρατηρηστε και τις βελονες..ετσι θα ειστε σε θεση να κρινετε τυχον αλλοιωση η στραβωμα των βελονων καποια στιμγη,αν τυχον συμβει.

να προσθεσω οτι καποιες τριχες τις μαυρισε μαι τις μεγαλωσε η=η κορτιζονη λιγες μεν,δηλαδη καμια 20αρια αλλα θα δειξει ειναι νωρις δεν εχω επανεκφυση τωρα αλλα και πιο πριν απο την κορτιζονη..ειμαι πεπεισμένος οτι το ρολερ κατα 80%βοηθαει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Komis

Active Member
weznen εννοεις οτι με 3 μερες εφαρμογης αρχισες να βγαζεις μαλλια?Δεν ειναι λιγακι νωρις για να συμβει κατι τετοιο?

panoslydios

New Member
Βασικα στην αρχη βλεπεις ενα boost για καποιο περιεργο λογο.
Επισης εχω παρατηρησει οτι οι τριχες που βγαινουν,ξαφνικα πεφτουν
μαζι και μετα βγαινουν πιο δυνατες .

gianniskritikos2

Active Member
φανταζομαι ενοει 3 μερες που το χρισιμοποιει δηλαδει αμα το κανει ανα 4 μερες ειναι στισ 12 μερες... κατι τετειο

αν και οχι στις 12 διοτι η προτη χριση ειναι την πρωτη μερα αρα η πρωτη χριση στην 1τη μερα η δευτερη στην 4ρτη και η τριτη στην 8η αρα 8 μερες ειναι νωρις μαλλον κατι αλλο ενοει

kapsalon

New Member
gianniskritikos2 είπε:
http://www.ebay.com/itm/Titanium-Microneedle-192-Meso-Skin-Roller-Anti-Ageing-Hair-Regrowth-Scar-Derma-/251034779177?pt=UK_Health_HairLoss_RL&var=&hash=item3a72d6be29 παιδια τελεικα αυτο ειναι το καλυτερο? ακουσα και για κορεατικο με 60 ευρα εχει μεγαλη διαφορα απο αυτο? απο ebay δεν εχω παρει ποτε τιποτα και γενικα ποτε απο το ιντερεντ ειναι σιγουρα αχρισιμιποιητα ετσι? ρωταω γελιωτιτες αλλα πρωτη φορα ψονιζω και απλα το ebay εχει τσαμπα πραγματα και λεω μηπως ειναι χρισιμοποιημενα αλλα για να παραγγηλατε ολοι δεν θα ειναι....

καπσαλον το κορεατικο ειναι αυτο ε? απο που το πηρες στηλε μου μια λινκ

το δρ ρολλερ ειναι με τιτανιο και αυτο?

αν δεν κανω λαθος το δρ ρολλερ ειναι απο ανοξυδοτο χαλυβα ειναι καλυτερο απο το τιτανιο?

Γεια σου Γιάννη, δες το λινκ που έβαλα και πιο πάνω.

Ναι είναι Κορεάτικο. Δε ξέρω αν το υλικό παίζει ρόλο, αλλά αυτό που μετράει είναι ο τρόπος κατασκευής. Το τιτάνιο ακούγεται εντυπωσιακό, αλλά δε ξέρω αν είναι και το καλύτερο.

Ο τύπος εκεί λέει ότι είναι από τα καλύτερα ρόλλερ και ο πόνος που του δημιουργεί είναι ο λιγότερους σε σχέση με άλλα. Έχει κάνει και κάτι reviews.

Εγώ ήθελα να πάρω κάτι καλό και όχι ένα ότι να ΄ναι από ebay.

Τελικά κάνω χρήση ανά 3 και ανά 4 μέρες εναλλάξ.

gianniskritikos2

Active Member
απο εκει το πηρες ειναι αξιοπιστο? επισεις δεν μπορω να βρω το 0.5 μονο το 1.5εχει

το βρηκα στο beginers kit εχει 80 ευρο ρε?

αν ειναι το beginers kit δεν λεει ποσες βελονες εχει 192 ειναι... σορρυ για τοσες αποριες ειμαι αποιρος...:S

gianniskritikos2

Active Member
ωραιος σε ευχαριστο πολυ! θα παραγγηλω αυριο η μεσα στην βδομαδα και αρχιζω μονο ρολλερ για αρχη κανα 3 μηνο το πολυ θα του δοσω αν δεν κανει δουλια θα μπω σε μινοχ ζινκ ενα απο τα δυο... αντε μακαρι να δουλεψει το ρολλερ μονο του!

weznem

Well-Known Member
Komis είπε:
weznen εννοεις οτι με 3 μερες εφαρμογης αρχισες να βγαζεις μαλλια?Δεν ειναι λιγακι νωρις για να συμβει κατι τετοιο?

προηγουμενως ηθελα να πω οτι γραφει οτι ειναι απο τιτανιο το ρολερ..
ναι..ειπα οτι ειχα και πριν επανεκφυση για καποιο αγνωστο λογο,οποτε το ρολερ εδωσε ωθηση σημερα παλι 50 τριχες πεσιμο ολη μερα και μεγαλωνουν και αλλες τριχες στους κροταφους..εγω κανω 2φορες την βδομαδα το βραδυ ρολερ και μινο.. τις αλλες μινο και αιρολ.. πλεον βαζω πρωι βραδυ και οχι μια φορα την μερα..

gianniskritikos2

Active Member
παιδια το δρ ρολλερ επιδει δεν ξερω απο παραγγελειες παραγγελνετε με προπληρωμενη καρτα?λεει visa paypal και mastger card η paypal ειναι προπληρωμενη?

Μπλουζα