Σωστή χρήση derma roller

weznem

Well-Known Member
ramones515 είπε:
Παιδιά εγώ δεν είπα για διαφορετικά roller κάθε μέρα.

Απλά όταν ένα roller 0.75mm βρίσκει μαλλί πάχους 0.5mm γίνεται 0.25mm στην ουσία. Γιατί λοιπόν να μην βάζουμε το 0.25 στις γυμνές περιοχές και το 0.75 όπου υπάρχει μαλλί;

ειναι ενα ρισκο,θεωρητικα ισχυουν πολλα πρακτικα ομως μπορει να κανεις ζημια στο κεφαλι σου..αν κανεις συχνη χρηση 0,75..το ρισκαρεις να δεις τι ισχυει?εγω αυτο σκεφτομαι..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shark3

New Member
gianniskritikos2 είπε:
shrak αν μπορεις κανε ενα θεμα για την περιπτωση σου... μονο ζινκ βαζεις και οταν λες μαυρισμα στον κροταφο βλεπεις δηλαδει να γινεται δουλεια? να πυκνωνεις δηλαδει?... πες μου οποσδηπωτε αν βαζεις μινοχ θελω να διασταβροσω κατι

ειδα φιλε μου να μαυριζουν και να παχαινουν τα χνουδακια
πιο εντονα στον αριστερο κροταφο και λιγοτερα στο δεξι
δεν βαζω τιποτα αλλο εκτος απο σαμπουαν frezyderm hair force
το οποιο δινει οπτικα πολυ καλυτερη εικονα στο μαλι μετα την χρηση(3 φορες την εβδομαδα)
και πρασινο σαπουνι
διαβασα πολυ εδω και αποφασισα να μην ξεκινησω μινοξ και φινα
(μινοξ ισως αργοτερα αλλα δεν αφηνω μεγαλη πιθανοτητα να το κανω)
αλλα εφτασα και τα 39 αν δεν δω αποτελεσματα με ζινκ και ρολερ
μετα θα ριξω ενα ξυρισμα και θα χτυπησω μια τατουαζαρα στην πλατη και ολα καλα

kapa

Μέλος του προσωπικού
εχω περασει ολα τα καλοκαιρια τα τελευταια 13 χρονια χανοντας 200 τριχες την ημερα.
αυτην τη στιγμη χανω 20 με 30.
δεν ξερω πως θα εξελιχθει,ειμαι με 0,5 σε nw6 καθε 4 ημερες και κανω και στο μετωπο πλεον,γεροντορυτιδες.
δεν μπορω να διακρινω αν εχω επανεκφυση στο μπιφτεκι λογο πολυ κοντου κουρεματος

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
εχω περασει ολα τα καλοκαιρια τα τελευταια 13 χρονια χανοντας 200 τριχες την ημερα.
αυτην τη στιγμη χανω 20 με 30.
δεν ξερω πως θα εξελιχθει,ειμαι με 0,5 σε nw6 καθε 4 ημερες και κανω και στο μετωπο πλεον,γεροντορυτιδες.
δεν μπορω να διακρινω αν εχω επανεκφυση στο μπιφτεκι λογο πολυ κοντου κουρεματος
καπα εισαι καλα?γιατι αλλαξες εικονα?εχει γινεικατι?δεν θυμαμαι ποτε εικονα σου διχως shogoku.. :s ? ευχομαι μηδεν τριχοπτωση...

kapa

Μέλος του προσωπικού
weznem είπε:
καπα εισαι καλα?γιατι αλλαξες εικονα?εχει γινεικατι?δεν θυμαμαι ποτε εικονα σου διχως shogoku.. :s ? ευχομαι μηδεν τριχοπτωση...

το μαλλι ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει,ειτε φυγει ειτε μεινει το ιδιο μου κανει,απο χομπυ κανω οτι κανω
την φαλακρα την νικησα,απο μεσα,τα αλλα 100 πραγματα που υπαρχουν στην ζωη μας παλευω

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
weznem είπε:

το μαλλι ειναι το τελευταιο πραγμα που με απασχολει,ειτε φυγει ειτε μεινει το ιδιο μου κανει,απο χομπυ κανω οτι κανω

το εχω καταλαβει αυτο φιλε και μπραβο σου δεν ειναι ευκολο πραγμα..:blush:

gianniskritikos2

Active Member
το φανταστηκα οτι κατι συμβαινει διοτι δεν εισουν active οσο συνηθως :( :( ευχομαι οτι προβληματα εχεις να λυθουνε αδελφε! να σε καλα

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
το φανταστηκα οτι κατι συμβαινει διοτι δεν εισουν active οσο συνηθως :( :( ευχομαι οτι προβληματα εχεις να λυθουνε αδελφε! να σε καλα
δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα,ειναι απλα καθημερινα πραγματα οπως εχουμε ολοι,δουλεια,σχεσεις,metal slug στο ipad :banana: οσο περνουν τα χρονια το θεμα μαλλι δεν με απασχολει οσο χρονια πριν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
τοτε βαλε παλι ενα shogogu να γεμισει το φορουμ χαρα:)
ακολουθηστε τις οδηγιες της πρωτης σελιδας.
το roller θα σας δωσει πολλα περισσοτερα απο αυτα που περιμενετε,εγω τριβω μια το μαλλι και μια τα ματια μου,επειδη δεν πιστευω αυτο που βλεπω.
ακομα και σκετο δουλευει.
κανει παρα πολλα αν συνδιαστει με λοσιον.
μην ακουτε γνωμες ατομων που δεν το εχουν δοκιμασει,δεν υπαρχει ουτε ενας που να το χρησιμοποιησε και να μην ειχε αποτελεσματα,ουτε ενας.
το θεμα θα κανει πανικο σε εναν χρονο απο τωρα,δεν ξερω αν θα ειμαι εδω αλλα να το θυμηθειτε

Συνημμένα

• SonGoku.jpg
    SonGoku.jpg
    63.3 KB · Προβολές: 89

gianniskritikos2

Active Member
εδω θα εισαι να σε αποθεονουμε πετοντας πανο στον ουρανο εχοντας μεταμορφοθει σε σουπερ σαγια!

weznem

Well-Known Member
kapa είπε:
gianniskritikos2 είπε:
τοτε βαλε παλι ενα shogogu να γεμισει το φορουμ χαρα:)
ακολουθηστε τις οδηγιες της πρωτης σελιδας.
το roller θα σας δωσει πολλα περισσοτερα απο αυτα που περιμενετε,εγω τριβω μια το μαλλι και μια τα ματια μου,επειδη δεν πιστευω αυτο που βλεπω.
ακομα και σκετο δουλευει.
κανει παρα πολλα αν συνδιαστει με λοσιον.
μην ακουτε γνωμες ατομων που δεν το εχουν δοκιμασει,δεν υπαρχει ουτε ενας που να το χρησιμοποιησε και να μην ειχε αποτελεσματα,ουτε ενας.
το θεμα θα κανει πανικο σε εναν χρονο απο τωρα,δεν ξερω αν θα ειμαι εδω αλλα να το θυμηθειτε

ελα ρε καπα αρχοντα ειδα λιγο σογκοκου και συνηλθα..αλλα μου εριξες μια βομβα στο κεφαλι και με ελιωσες,που θα σαι δηλαδη και δεν θα σαι εδω μεσα να σε βλεπω?φορουμ ραφλα διχως τον καππα δεν γινεται εισαι η μασκοτς μας με την καλη εννοια,δεν μπορω να φανταστω οτι δεν θα σε βλεπω(μεταφορικα μεσα στο φορουμ αληθεια στο λεω δεν μου αρεσει σαν ιδεα...υπαρχει κατι πο σε εχει ριξει??μπορυμε να βοηθησουμε σε κατι?θες να μιλησουμε για καποιο θεμα? εστω μεσω πμ η email..?? νιωθω οτι κατι σε χαλαει,κατι δεν ειναι οπως πριν.. :9m:

weznem

Well-Known Member
κατα τα αλλα συμφωνω εχω δει και εγω μια μειωση τριχοπτωσης απλα ειναι νωρις και περιμενω τι θα δω στο μελλον αν θα χασω εδαφος η οχι..αλλα σιγουρα αξιζει η δοκιμη του..

kapa

Μέλος του προσωπικού
για οποιαδηποτε απορια εχετε για το roller ξανα διαβαστε την πρωτη σελιδα.
μετα απο αρκετα edit και πληροφοριες που εβρισκα στην πορεια και στην πραξη εγινε ολοκληρωμενο.

vag25

Well-Known Member
Νιωθω και εγω οτι υπαρχει μια πολυυυ μικρη μειωση τριχοπτωσης.
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Σε μια εβδομαδα κλεινω μηνα με ρολλερ(μονο αυτο).
Θα ενημερωνω.
Σκοπευω να του δωσω κανα χρονο για να κρινω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
στην πορεια ολοι θα εχουμε μειωση τριχοπτωσης,εγω ειμαι στο 1/6? της τριχοπτωσης που θα ειχα τωρα κανονικα,σε regrowth στους κροταφους παρολο που βαζω μινοξιδιλη δεν βλεπω κατι συνταρακτικο

Μπλουζα