Σωστή χρήση derma roller

kapa

Μέλος του προσωπικού
σημερα δοκιμασα την κρεμα xylocream με πληρη αποτυχια.
ουτε κατα 10% δεν με επιασε.
ειχα σκοπο να κανω και μετωπο αλλα δεν εκανα :2m:
μια ωρα την αφησα.
θα την δοκιμασω ακομα μια φορα στο μισαωρο γιατι νομιζω καπου εκει ειχα νιωσει κατι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
μούφα η κρέμα kapa? Και την είχα στην πορεία στο πρόγραμμα. Η άλλη λύση είναι να κατεβάσουμε 1-2 τσιπουράκια πριν....

dimos18

Member
kapa είπε:
σημερα δοκιμασα την κρεμα xylocream με πληρη αποτυχια.
ουτε κατα 10% δεν με επιασε.
ειχα σκοπο να κανω και μετωπο αλλα δεν εκανα :2m:
μια ωρα την αφησα.
θα την δοκιμασω ακομα μια φορα στο μισαωρο γιατι νομιζω καπου εκει ειχα νιωσει κατι

και μένα καθόλου δεν με πιάνει

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
μούφα η κρέμα kapa? Και την είχα στην πορεία στο πρόγραμμα. Η άλλη λύση είναι να κατεβάσουμε 1-2 τσιπουράκια πριν....

σιγουρα δεν κανει αυτο που φανταζομαστε.
αλλα θελω να την δω στο μισαωρο.
σε μια εβδομαδα.
δηλαδη μηπως με επιασε και προλαβε να φυγει η δραση της.
θα εκανα και το μετωπο σημερα,αλλα μπαααααα.....
με τιποτα ουτε μπουκαλι τσιπουρο δεν γινεται εκει :m02:

dimos18 είπε:
και μένα καθόλου δεν με πιάνει

την δοκιμασες και μισαωρο και ωρα?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
απ όσο θυμάμαι κάπου στα 40 - 50 λεπτά την άφηναν και μετά ξέπλεναν και άρχιζαν το πανηγύρι...

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
απ όσο θυμάμαι κάπου στα 40 - 50 λεπτά την άφηναν και μετά ξέπλεναν και άρχιζαν το πανηγύρι...

την αφησα περισσοτερο αλλα θελει και λιγο τυχη για να δουλεψει.
δεν θα δουλεψει σε ολους σιγουρα
ηπια καφε στην χουφτα παλι

και ομως μολις ρολαρα και στο μετωπο σιγα σιγα.χωρις την κρεμα
σαν τον κ@λ@ της μαιμους εγινα :21m:

Συνημμένα

• index.jpg
    index.jpg
    10 KB · Προβολές: 108

dimos18

Member
καπα ,γύρω στο 45λεπτο το αφήνω.

να σε ρωτήσω ,εσένα ξεραίνονται κηλίδες στο κεφάλι μετά το dermaroller.Εμένα παρ' όλο που λούζομαι σχεδόν απευθείας μου μένουν και δεν φεύγουν με τίποτα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
καπα ,γύρω στο 45λεπτο το αφήνω.

να σε ρωτήσω ,εσένα ξεραίνονται κηλίδες στο κεφάλι μετά το dermaroller.Εμένα παρ' όλο που λούζομαι σχεδόν απευθείας μου μένουν και δεν φεύγουν με τίποτα.

τα σκουπιζω επιτοπου με χαρτι βρεγμενο με οινοπνευμα.
ακομα και 2 λεπτα να τα αφησεις δεν φευγουν μετα

kapa

Μέλος του προσωπικού
dimos18 είπε:
ναι,το θέμα είναι ότι μου παίρνει κανά 20λεπτο για όλο το κεφάλι και κάποιες αναγκαστικα ξεραίνονται.

περνας την συσκευη,τελειωνεις με ενα σημειο,σκουπιζεις και συνεχιζεις.
εγω ξεκιναω με δεξι κροταφο.
σκουπιζω.
συνεχιζω αριστερο κροταφο.
σκουπιζω.
συνεχιζω σαγονι.
σκουπιζω.
δεν τα αφηνω να ξεραθουν,μενουν 24ωρο αν τα αφησω

kapa

Μέλος του προσωπικού
δευτερη δοκιμη της xylocream με 30% -40% επιτυχια.
τριπλασια ποσοτητα σε δυο εφαρμογες.
εβαλα ποσοτητα,ξανα εβαλα μετα απο 10 λεπτα
ρολαρισμα μετα απο μιση ωρα απο την πρωτη εφαρμογη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Briner

Active Member
Έχω πάρει ρόλερ με 540 βελόνες. Το 0.25 και το 0.50 ούτε που τα καταλαβαίνω στο κεφάλι. Το 1 mm μπορώ να πω ότι το νιώθω. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, χωρίς όμως να σακατεύομαι. Το πιέζω ελαφρά ίσα ίσα για να ερεθιστεί το δέρμα. Στο καπάκι καψαϊκίνη. Έχω μια θερμότητα-ερεθισμό για 10-15 λεπτά. Μετά ηρεμεί. Συνεχίζω με Revivogen και τέλος.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Briner είπε:
Έχω πάρει ρόλερ με 540 βελόνες. Το 0.25 και το 0.50 ούτε που τα καταλαβαίνω στο κεφάλι. Το 1 mm μπορώ να πω ότι το νιώθω. Το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, χωρίς όμως να σακατεύομαι. Το πιέζω ελαφρά ίσα ίσα για να ερεθιστεί το δέρμα. Στο καπάκι καψαϊκίνη. Έχω μια θερμότητα-ερεθισμό για 10-15 λεπτά. Μετά ηρεμεί. Συνεχίζω με Revivogen και τέλος.

Το revivogen προσωπικά δεν θα το συνδύαζα με ρολλερ από 1mm και πάνω και γενικότερα με 540 βελόνες έχει διαφορά στον τραυματισμό από το 192.
Αν για παράδειγμα δοκιμάσεις ρολλερ 1mm με 192 βελόνες, θα πονέσεις περισσότερο.

kapa

Μέλος του προσωπικού
εκτος το οτι χθες ματωσα οσο καμια φορα και μπορουσα να ματωσω αλλο τοσο.
σημερα βλεπω την διαφορα της κρεμας.
οι κροταφοι ειναι τραυματισμενοι και ακομα κοκκινοι.
τυχαιο η οχι σημερα ξεκινησαν να σκανε και τα πρωτα τριχακια.
νομιζω οτι η κρεμα θα χρειαστει για τον σκοπο.
αλλα θελει πειραματισμο και εκπεδευση για να δουλεψει.
οχι για λιγοτερο πονο,αλλα για περισσοτερο τραυματισμο.
η πρωτη φορα που την χρησιμοποιησα απετυχε 100%.
η δευτερη φορα χθες πετυχε.
δεν πονεσα λιγοτερο,απλα εβαλα περισσοτερη ενταση και τραυματισα περισσοτερο

Joan87

Active Member
137 σελίδες! Φυσικά και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες, όμως διάβασα αρκετά.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το dermaroller που είναι γεμάτο από μικρές βελόνες βοηθά στην επανέκφυση τριχών χωρίς να τραυματίζει τους θύλακες! Μπορώ να πω πως ακούγεται γελοίο. Αν είναι έτσι, να πάρω μια απλή βελόνα και να αρχίσω να τρυπιέμαι :p Θα το αμφισβητούσα σε κάθε άλλη περίπτωση..αλλά από την στιγμή που το διαβάζω στο φόρουμ τότε δεν έχω παρά μόνο να σας πιστέψω :). Μπορεί να μου εξηγήσει όμως κάποιος το πως ακριβώς λειτουργεί;;;
Κάνει μόνο για ανδρογενετική αλωπεκία ή για οποιαδήποτε άλλη που είναι μη ουλωτική;;Πρέπει να το κάνεις για πάντα ή μόνο για όσο χρησιμοποιείς μινοξιδίλη; Αν χρησιμοποείς δηλαδή.
Φοβάμαι..το ομολογώ........αλλιώς θα το παράγγελνα αυτή την στιγμή!

Joan87 είπε:
137 σελίδες! Φυσικά και δεν μπορώ να τις διαβάσω όλες, όμως διάβασα αρκετά.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό το dermaroller που είναι γεμάτο από μικρές βελόνες βοηθά στην επανέκφυση τριχών χωρίς να τραυματίζει τους θύλακες! Μπορώ να πω πως ακούγεται γελοίο. Αν είναι έτσι, να πάρω μια απλή βελόνα και να αρχίσω να τρυπιέμαι :p Θα το αμφισβητούσα σε κάθε άλλη περίπτωση..αλλά από την στιγμή που το διαβάζω στο φόρουμ τότε δεν έχω παρά μόνο να σας πιστέψω :). Μπορεί να μου εξηγήσει όμως κάποιος το πως ακριβώς λειτουργεί;;;
Κάνει μόνο για ανδρογενετική αλωπεκία ή για οποιαδήποτε άλλη που είναι μη ουλωτική;;Πρέπει να το κάνεις για πάντα ή μόνο για όσο χρησιμοποιείς μινοξιδίλη; Αν χρησιμοποιείς δηλαδή.
Φοβάμαι..το ομολογώ........αλλιώς θα το παράγγελνα αυτή την στιγμή!

kapa

Μέλος του προσωπικού
σιγα σιγα λεω να αφηνω το 1,5.
το μονο σιγουρο ειναι οτι σε εμενα δεν δουλεψε η ερευνα.
το 0,5 με μινοξιδιλη 7 μερες την εβδομαδα,βγηκε πολυ πιο μπροστα απο το 1,5 με μινοξιδιλη 6 μερες την εβδομαδα.:3m:

kapa

Μέλος του προσωπικού
νομιζω κατι πηγε να γινει με 1,5mm.
βλεπω στους κροταφους χιλιαδες χνουδακια που εχω να τα δω απο την πρωτη φορα που χρησιμοποιησα μινοξ με airol.
οταν με το καλο τερματισει το folligen,θα τεσταρω την ερευνα παλι.
6 μερες την εβδομαδα folligen και μια roller 1,5mm.
εχω παραγγειλει και αυτο http://www.ebay.com/itm/Derma-Numb-Topical-Numbing-Anesthetic-DURING-Tattoo-Lidocaine-Painless-Spray-4oz-/400437441852?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3bee753c
γιατι η xylocream δεν μου τα λεει καλα,την τελευταια φορα πονεσα πολυ.
στο σαγονι συνεχιζω καθε 2 εβδομαδες πλεον.

SkyNik

New Member
Θεωρητικά μιλώντας πάντα αν ψεκαστούν απ' ευθείας οι βελόνες μήπως θα βοηθήσει να εισχωρήσει περισσότερο η εκάστοτε ουσία στο κεφάλι ?

xxxray

Member
με την xylocream και γω δεν ξέρω τι παίζει άλλες φορές δεν νοιώθω σχεδόν καθόλου πόνο και άλλες σαν να μην έβαλα καν πάντα με την ίδια ποσότητα και ίδια ώρα αναμονής

Μπλουζα