Σύγκριση Τιμών μεταξύ Ελληνικών Κλινικών - Έρευνα για Μεταμόσχευση

Xristoforaz

Well-Known Member
Συμφωνώ ότι ο Αναστασάκης έχει γνώσεις, όρεξη, πάθος, ικανότητες και θέληση να γίνει ακόμα καλύτερος και αυτό φαίνεται με το πόσο ακομπλεξάριστα φιλοξενεί τον Lorenzo, δύσκολα θα το έκανε κάποιος αυτό. Πολλά εύγε, τα έχω γράψει και στο σχετικό νήμα. Θ συμφωνήσω, ότι με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αν κάποιος έχει τα φόντα να γίνει "Lorenzo" στην Ελλάδα, αυτός είναι ο Αναστασάκης. Μακάρι, για να μην τρέχουμε Μαδρίτη (είμαι και Μπάρτσα...) και να κάνουμε την ΜΜ πιο οικονομικά γιατί ως οικογενειάρχες τα έξοδα τρέχουν..... Τώρα για τα υπόλοιπα, άλλο η καψούρα για την Θρυλάρα και άλλο τα μαλλιά.......
Καλα εννοειται πως αν ειμασταν Ισπανοι, θα υποστηριζαμε την Μπαρτσελονα!
Η κοστολογηση απευθυνεται σε ολους και σε εργενηδες και σε οικογενειαρχες...
Οταν εχουμε στην ιδια μας την πατριδα τον Λορεντζο (τον Αναστασακη που ειναι τυπου Λορεντζο) τοτε οντως δε χρειαζεται να μεταβαινουμε προς το εξωτερικο!
Επισης, ευχομαι σε ολους τους συνΕλληνες συγκαραφλες να αποκαταστησουν το προβλημα τους σε εναν ιατρο της επιλογης τους, ο,τι ομαδα κι αν ειναι αυτοι (πχ Παναθηναικοι, ΑΕΚτζηδες, ΠΑΟΚτζηδες, Αρειανοι κτλπ) διοτι εδω δε χωρανε οπαδικα και ειναι ζητημα που απασχολει πολλους συνΕλληνες!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
χαχαχα α ρε Xristoforaz...άρχισες πάλι το γνωστό σου παραλήρημα βλέπω :p:p Αφού το ξεκίνησες τουλάχιστον πες μας και ένα τραγούδι από αυτά που λες στο Youtube αγαπητέ MC :D

F1ght3r

Well-Known Member
Δεν ξέρω αλλα όταν κάποιος δεν έχει τα περιθώρια να δόση πολύ χρήμα για mm η Βρυωνίδου στην HDC δεν είναι καλή λύση? Αν θυμάμαι καλά 1.6 euro παίρνει. Τώρα αν είναι καλή η όχι δεν ξέρω αλλα διπλα στον Μάρας τόσα χρονια δεν μπορεί να είναι και άσχετη?

jersey

Well-Known Member
Δεν ξέρω αλλα όταν κάποιος δεν έχει τα περιθώρια να δόση πολύ χρήμα για mm η Βρυωνίδου στην HDC δεν είναι καλή λύση? Αν θυμάμαι καλά 1.6 euro παίρνει. Τώρα αν είναι καλή η όχι δεν ξέρω αλλα διπλα στον Μάρας τόσα χρονια δεν μπορεί να είναι και άσχετη?
Σίγουρα αποτελεί μια ασφαλή επιλογή με όχι ιδιαίτερα μεγάλο κόστος (υπάρχουν και πιο οικονομικές καλές λύσεις), που μπορεί να το προσεγγίσει κάποιος. Έχει δείξει αρκετά πολύ καλά αποτελέσματα η Dr Βρυωνίδου. Η διαφορά στην τιμή τους πιστεύω είναι περισσότερο στο ότι είναι μεγαλύτερο όνομα και πιο παλιός ο Μάρας στην κλινική, όχι ότι θα έχει ουσιαστική διαφορά το αποτέλεσμα. Ας μας πει και ο @John_John1 τη γνώμη του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην βάζεται σε 2η μοίρα την εμπειρία. Παίζει τεράστιο ρόλο, όλα τα κεφάλια είναι διαφορετικά.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Σίγουρα αποτελεί μια ασφαλή επιλογή με όχι ιδιαίτερα μεγάλο κόστος (υπάρχουν και πιο οικονομικές καλές λύσεις), που μπορεί να το προσεγγίσει κάποιος. Έχει δείξει αρκετά πολύ καλά αποτελέσματα η Dr Βρυωνίδου. Η διαφορά στην τιμή τους πιστεύω είναι περισσότερο στο ότι είναι μεγαλύτερο όνομα και πιο παλιός ο Μάρας στην κλινική, όχι ότι θα έχει ουσιαστική διαφορά το αποτέλεσμα. Ας μας πει και ο @John_John1 τη γνώμη του.

Διαφορετικές απολαβές και παλαιότητα.
Επίσης μόνο ο Μάρας αναλαμβάνει κάποια περιστατικά που θα χρειαστούν από γένια τριχοθυλάκια όπως και θα διαχηριστει ο ίδιος κάποια πολύ πιο δύσκολα περιστατικά.
Εγώ όπως ξέρετε έκανα με Βρυωνίδου Crown και είχα ένα super αποτέλεσμα και σωστή φορά των τριχών...Η Βρυωνίδου σε καθαρά περιστατικά είναι κορυφή και έχει μπει σε περιστατικά με αρκετά μαμά μαλλιά ανάμεσα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
εξαλλου...ειτε μαλλια ειτε καραφλο η Α.Μ. δε με θελει...οποτε δεν εχει και νοημα πολυ το αν θα προβω εκ νεου σε μεταμοσχευτικη διαδικασια!

Συμφωνώ μ' αυτό. Κι εμένα είτε έτσι είτε αλλιώς η Κ.δε με θέλει! ΑΧ ΒΑΧ!!!
[/QUOTE]

oreo

Well-Known Member
εξαλλου...ειτε μαλλια ειτε καραφλο η Α.Μ. δε με θελει...οποτε δεν εχει και νοημα πολυ το αν θα προβω εκ νεου σε μεταμοσχευτικη διαδικασια!

Συμφωνώ μ' αυτό. Κι εμένα είτε έτσι είτε αλλιώς η Κ.δε με θέλει! ΑΧ ΒΑΧ!!!
Παύλος Σιδηρόπουλος, Στην Κ. - αφιερωμένο

oreo

Well-Known Member
"Στο πλάι σου ο άνθρωπος, που διάλεξες βιτρίνα στην ζωή σου.
Τριάκοντα αργύρια, αντίτιμο σιωπής"
Κεντάει ο στίχος και έχω μια υπόνοια οτι σε εξέφρασε Ιούλιε, που μέ τέτοιο όνομα θα έπρεπε να ξημερώνει για σένα κάθε μέρα καλοκαίρι

;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristoforaz

Well-Known Member
Κεντάει ο στίχος και έχω μια υπόνοια οτι σε εξέφρασε Ιούλιε, που μέ τέτοιο όνομα θα έπρεπε να ξημερώνει για σένα κάθε μέρα καλοκαίρι

;)
Το καλοκαιρι περασε λεει ο Ιουλιος ...χαχα!

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member

;)
Ωραία τα λες!
Πάει τόσος καιρός κι ακόμα χειμώνας.
Φλεβάρης μου ταιριάζει

oreo

Well-Known Member
Ο Αυγερινός αλλά το έχω ακούσει και από τον Μητρό.
Α ρε εποχές.
όταν είχε βγει το τραγούδι, όλοι νόμιζαν οτι το έλεγε ο Βοσκόπουλος. Ο Αυγερινός 3ς μήνες μετά πήγε μπουζούκια και το είπε.
Αχ ρε παλιομισοφόρια τι τραβάν για σας τα αγόρια...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτός ήταν η άρρωστη η μάνα σου που έλεγες πως πας για να τη δεις. Αυτός ήταν λοιπόν η φιλενάδα σου που τόσο τακτικά τηλεφωνείς.
Xαιρέτισε τον κύριο και πάμε πως έφτασε το τέλος μας φοβάμαι, μα εδώ δεν είναι χώρος να μιλάμε χαιρέτισε τον κύριο και πάμε.

Ξιφάρας, από τα 80ς για όσους θυμούνται....

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Αυτός ήταν η άρρωστη μάνα σου που έλεγες όπως πας για να τη δεις. Αυτός ήταν λοιπόν η φιλενάδα σου που τόσο τακτικά τηλεφωνείς.
Xαιρέτισε τον κύριο και πάμε πως έφτασε το τέλος μας φοβάμαι, μα εδώ δεν είναι χώρος να μιλάμε χαιρέτισε τον κύριο και πάμε.

Ξιφάρας, από τα 80ς για όσους θυμούνται....
Σε φαντάζομαι τρελό αγόρι των 80ς, με λασπωτήρα πισω και τίναγμα στην πίστα με Staying Alive ???

Μπλουζα