Τι παρενέργειες είδες φίλε;
Πολύ Ζωντανά όνειρα - εφιάλτες στον υπνο απο τις πρωτες μερες που ξεκινησα. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε αυτό το side effect μέχρι που το διάβασα στο google που έχει αναφερθεί σε oral χρήση.
Τι παρενέργειες είδες φίλε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ταπεινή μου άποψη αν θες να παίξεις με τοπική φίνα, παίξε με σύνθεση 0.25-0.3% φίνα + 5% μινόξ και 2 φορές την ημέρα με συνέπεια.
Τονίζω το 2 φορές την ημέρα, έχει μεγάλη διαφορά από την 1 φορά την ημέρα.
To 3 φορές την εβδομάδα τοπική φίνα δε θα σου κάνει τίποτα.
Αν δε θες αυτό το σχήμα πήγαινε χάπι φίνα 3mg/week.
Πόσο καιρό το βάζεις αυτό;Bάζω fina seraqua 0.1% - 1 φορά την ημέρα αφού έχει στεγνώσει πρώτα η minoxidil 5% 1ml την ημέρα.
Πόσο καιρό το βάζεις αυτό;
Εάν δε θές να πας στο χάπι, δοκίμασε το σχήμα που σου είπα, νομίζω θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο.
Αλλά ξεκαθάρισε πρώτα αυτό με τις τυχόν παρενέργειες όπως και να έχει.
Εντάξει έλεγα μην έχεις κάποια σοβαρή παρενέργεια. Δεν νομίζω οτι το να βλέπεις όνειρα θα πρέπει να σε ανησυχεί. Ίσα ίσα το να κάνεις βαθύ ύπνο και να βλέπεις όνειρα καλό ειναι για τον οργανισμό, κάθώς απελευθερώνεται οι ορμόνες κατά την διάρκεια του βαθύ ύπνου.Πολύ Ζωντανά όνειρα - εφιάλτες στον υπνο απο τις πρωτες μερες που ξεκινησα. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε αυτό το side effect μέχρι που το διάβασα στο google που έχει αναφερθεί σε oral χρήση.
Η τοπική φίνα δεν είναι σαν την μινοξιδιλη που λένε με μια φορά χρήση την μέρα είσαι τζετ;;Ο @FreeThinker μου το ανέφερε σε ένα ποστΤαπεινή μου άποψη αν θες να παίξεις με τοπική φίνα, παίξε με σύνθεση 0.25-0.3% φίνα + 5% μινόξ και 2 φορές την ημέρα με συνέπεια.
Τονίζω το 2 φορές την ημέρα, έχει μεγάλη διαφορά από την 1 φορά την ημέρα.
To 3 φορές την εβδομάδα τοπική φίνα δε θα σου κάνει τίποτα.
Αν δε θες αυτό το σχήμα πήγαινε χάπι φίνα 3mg/week.
Υπάρχουν έστω ανεπίσημες έρευνες που δείχνουν μεγάλη διαφορά στην καθημερινή 2πλη χρήση της τοπικής φίνας σε σχέση με τη 1 φορά.Η τοπική φίνα δεν είναι σαν την μινοξιδιλη που λένε με μια φορά χρήση την μέρα είσαι τζετ;;Ο @FreeThinker μου το ανέφερε σε ένα ποστ
Σαν γνωστης και εσύ ,όταν και αν ξεκινήσεις φινα σε χάπι,θα παίξεις μπάλα με propecia proscar η κάψουλες;Υπάρχουν έστω ανεπίσημες έρευνες που δείχνουν μεγάλη διαφορά στην καθημερινή 2πλη χρήση της τοπικής φίνας σε σχέση με τη 1 φορά.
Το σχήμα που προτείνεται πάντως είναι 1 φινα 1 μινοξ. Δεν είχα ακούσει για 2 φορές φινα. Τεσπα μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα.Η τοπική φίνα δεν είναι σαν την μινοξιδιλη που λένε με μια φορά χρήση την μέρα είσαι τζετ;;Ο @FreeThinker μου το ανέφερε σε ένα ποστ
Παρατήρησα shedding στους 2.5 μήνες, και ξανά στους 6-7 μήνες.Το σχήμα που προτείνεται πάντως είναι 1 φινα 1 μινοξ. Δεν είχα ακούσει για 2 φορές φινα. Τεσπα μπορεί να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
@MaleCyprus ήθελα να σε ρωτήσω όταν ξεκίνησες τοπική φινα παρουσιασες shedding για κάποιο διάστημα; κλείνω σχεδόν 2 μήνες και τις τελευταίες 2 εβδομάδες είχα εντονότερη τριχόπτωση απ το συνηθισμένο. Μπορεί να είναι και εποχική βέβαια δεν ξερω
Ναι ναι προφανώς και δεν το σταματάω. Αμφιταλαντευομαι αν θα πρέπει να κουμπωσω και χαπι αλλά λέω να περιμένω να φτάσω στους 8 μήνες τοπικής χρήσης και αν δεν δω αποτέλεσμα να το σταματήσω και να ξεκινήσω oral φίνα σε low dose.Παρατήρησα shedding στους 2.5 μήνες, και ξανά στους 6-7 μήνες.
Είναι καλό ότι έχεις shedding κάπου εκεί στους 2-3 μήνες. Συνέχισε μην το σταματήσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παντως αν θυμαμαι καλα το μαλλι σου ειναι σε αρκετα καλη κατασταση Αντρεα.Ναι ναι προφανώς και δεν το σταματάω. Αμφιταλαντευομαι αν θα πρέπει να κουμπωσω και χαπι αλλά λέω να περιμένω να φτάσω στους 8 μήνες τοπικής χρήσης και αν δεν δω αποτέλεσμα να το σταματήσω και να ξεκινήσω oral φίνα σε low dose.
Περίμενε 10-12 μήνες, κάνε τότε επαναξιολόγηση, και δράσε ανάλογα.Ναι ναι προφανώς και δεν το σταματάω. Αμφιταλαντευομαι αν θα πρέπει να κουμπωσω και χαπι αλλά λέω να περιμένω να φτάσω στους 8 μήνες τοπικής χρήσης και αν δεν δω αποτέλεσμα να το σταματήσω και να ξεκινήσω oral φίνα σε low dose.
Ναι και στην ίδια κατάσταση εχει παραμείνει, τουλάχιστον οπτικά. Απλά όσο συνεχίζεται η τριχοπτωση σε τρώει μέσα σου. Γι' αυτο και προσπαθώ να την αναστειλω όσο μπορώ.Παντως αν θυμαμαι καλα το μαλλι σου ειναι σε αρκετα καλη κατασταση Αντρεα.
Ναι ναι προφανώς και δεν το σταματάω. Αμφιταλαντευομαι αν θα πρέπει να κουμπωσω και χαπι αλλά λέω να περιμένω να φτάσω στους 8 μήνες τοπικής χρήσης και αν δεν δω αποτέλεσμα να το σταματήσω και να ξεκινήσω oral φίνα σε low dose.
Ολοσωστος αδερφε. Καλα εκανες και ξεκινησες με τοπικη επισης. Το χειρίζεσαι αψογα ως τωρα.Ναι και στην ίδια κατάσταση εχει παραμείνει, τουλάχιστον οπτικά. Απλά όσο συνεχίζεται η τριχοπτωση σε τρώει μέσα σου. Γι' αυτο και προσπαθώ να την αναστειλω όσο μπορώ.
Ναι 1 φορά, αν και ψαχτηκα λίγο τώρα και είδα ότι τελικά παίζει και το 2 φορές την ημέρα.Φινα τοπικη χρηση βαζεις 1 φορα την ημέρα; Τι περιεκτικότητα;
Σίγουρα παίζει το 2 φορές την ημέρα και είναι πολύ πιο δραστικό από το 1 φορά.Ναι 1 φορά, αν και ψαχτηκα λίγο τώρα και είδα ότι τελικά παίζει και το 2 φορές την ημέρα.
0.1% περιεκτικότητα είναι. Το MFT της fagron παιρνω.
Θα το γυρίσω κι εγώ μάλλον γιατί μου αρέσει και ποιοτικά ο αφρός της fagron. Χίλιες φορές από regaineΣίγουρα παίζει το 2 φορές την ημέρα και είναι πολύ πιο δραστικό από το 1 φορά.