Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με μια εφαρμογή την μέρα έτσι;Γιατί με δύο άντε να πάει κάνα δίμηνοΠαντως σε τρεις μηνες κι η συσκευασιια των 100 τελειωνει ανετα
Η μινοξιδίλη στις μελέτες αποτελεσματικότητα χρησιμοποιήθηκε 2 φορές την ημέρα.
Για αυτό το λόγο η συνιστόμενη δοσολογία είναι 2 φορές τη μέρα / 1ml.
Προσωπικά και εγώ 1 φορά την ημέρα τη χρησιμοποιώ.
Αλλά κατα καιρούς που τη χρησιμοποιούσα 2 φορές τη μέρα θεωρώ οτι η ποιότητα της τρίχας μου ήταν καλύτερη.
σε εμενα μια μερα.....στο πινακα της φαγκρον γραφει τουλ 3 μηνεςΔηλαδη το μπουκαλι με το MFT κανει μονο ~20 ευρω και κραταει 3 μηνες? Πολυ φθηνο το βρισκω.. Νομιζω ηταν ενα το μηνα, οπως με την μινοξ...
Εσας ποσο καιρο κανει να το φτιαξει ο φαρμακοποιος? Γιατι εδω και μια βδομαδα δεν με εχει ειδοποιήσει.
Νομίζω δεν ρωτάει πόσο διάστημα διατηρείται αλλά πόσο γρήγορα τελειώνει το σκεύασμα η όχι.σε εμενα μια μερα.....στο πινακα της φαγκρον γραφει τουλ 3 μηνες
κοιτα εγω πηρα τα 100ml ειναι σαν διπλο σχεδον μπουκαλι μινοξ. Με μια φορα την μερα ειδικα φτανει ανετα.Νομίζω δεν ρωτάει πόσο διάστημα διατηρείται αλλά πόσο γρήγορα τελειώνει το σκεύασμα η όχι.
Νομίζω τα 100 ml Mft μια φορά την μέρα χρήση βγάζεις Κάνα δίμηνο και κάτικοιτα εγω πηρα τα 100ml ειναι σαν διπλο σχεδον μπουκαλι μινοξ. Με μια φορα την μερα ειδικα φτανει ανετα.
150 ml MFT λογικά βγαίνει ποιο οικονομικό έτσι;με 6 ψεκασμους την φορα, στο διμηνο εχει μεινει αρκετο ακομα..εχει παντως κι 150 ml.
φανταζομαι ναι παντως κι στα 25 ευρω τα 100 ειναι μια χαρα...150 ml MFT λογικά βγαίνει ποιο οικονομικό έτσι;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
γιες απλα καποιες μερες τωρα δεν παιρνω χαπι για να δω πως παει@dim d Χρησιμοποιεις το MFT σε συνδιασμο με τη φινα-ντουτα;;
Πόσες μέρες παίρνεις το υγρό και πόσες το χάπι ντούτα; Γιατί δεν παίρνεις φίνα χάπι αντί για την τοπική φίνα;σε υγρο φινα μινοξ παιρνω σε χαπι ντουντα
Αρκετά δυνατή η θεραπεία σου, αφού τα παίρνεις όλα αυτά!παιρνω κι φινα χαπι απλα ηθελα να δω αν εχει καποια διαφορα κι η τοπικη...απλα πια τα χαπια αντι για καθε μερα τα παρινω μερα παρα μερα συντηρηση
ειναι πυρηνικη η αληθεια ειναι θελω να δω ποσο δουλευει ο συνδυασμος..μετα ισως περασω σε ντουντα μονο. Αν κι μετα την μμ που σκεφτομαι να μπω αμεσα ισως κρατησω μονο την φινα σε συντηρηση.Αρκετά δυνατή η θεραπεία σου, αφού τα παίρνεις όλα αυτά!
Μετά από πόσο καιρό έφτασε στο peak της η θεραπεία σου και μετά απλά άρχισε να σε συντηρεί;ειναι πυρηνικη η αληθεια ειναι θελω να δω ποσο δουλευει ο συνδυασμος..μετα ισως περασω σε ντουντα μονο. Αν κι μετα την μμ που σκεφτομαι να μπω αμεσα ισως κρατησω μονο την φινα σε συντηρηση.