μεταμοσχευση μαλλιων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
χα! αν περιμένεις να βγάλεις άκρη τώρα από αυτήν την ερώτηση σώθηκες.... ο ένας θα σου πει καλά ο άλλος θα σου πει κακά... μόνος σου πρέπει να το δεις και να αποφασίσεις.

athenian

Well-Known Member
Όπου και να πας να διατηρείς επιφυλάξεις. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι όμως, η κλινική που επέλεξες είναι ίσως η καλύτερη στην Ελλάδα αν και δεν έχουμε πολύ υψηλό επίπεδο σε αυτόν τον τομέα.

n094

Active Member
κατά τη γνώμη μου να μη φοβάσαι... όπως είπες έχεις ήδη δει κάποιες κυπριακές κλινικές, θα πας και από την DHI και θα αποφασίσεις.

Gio

New Member
Φίλε Kastelano, όπως σου έχω ξαναπεί : Μην τρομοκρατήσε. Σε αυτό το Forum υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία έχουν μια εμπάθεια για την συγκεκριμένη κλινική, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Είτε επιλέξεις την D*I είτε την H*C , είτε MH*C είτε οπουδήποτε αλλού θα έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αρκεί, να γνωρίζεις τις προσδοκίες σου, και φυσικά να είσαι προσεκτικός στον γιατρό που θα σε αναλάβει..

Καλή επιτυχία και απο μένα λοιπόν..

no_hair

New Member
Για μένα προσωπικά η DHI κάνει τη πιο αξιόλογη δουλειά στην Ελλάδα και όχι μόνο. Κάνε την έρευνα σου.

athenian

Well-Known Member
Στην Ελλάδα ναι αλλά μόνο. Επιτρέψετε μου να έχω αυτή την άποψη. Δεν είναι κακή επιλογή βέβαια.

kastelano

New Member
απο οτι ειναι θα γινουνε καλητερα και αυτο μου φτιαχνει την ψυχολογια....οποτε αφου θα νιοσω καλα τη αλλο υπαρχει..

athenian

Well-Known Member
Αλλοι πανε για καλυτερα και βλεπουν χειροτερα,αλλοι δεν βλεπουν τιποτα,αλλοι τα βλεπουν τελεια.Μαλλον ειναι και θεμα του τι προσδοκας και με τι σκεπτικο προχωρας για μμ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
kastelano μπορει να σου λειπει το μαλλι απο το κεφαλι αλλα εχεις πολυ τρελα στο κεφαλι,μαρεσεις.
Φιλικα παντα.Γιαννης
Εισαι ιδιος ο κολητος μου σε ανασφαλεια,αλλα καλα κανεις οσο αφορα το μαλλι.

kastelano

New Member
εγω δευτερα παω να παρω μια γνωμη και αν τα δω οκ τα πραγματα θα κανονισω.δεν θελω κανενα αποτελεσμα fake με hairline ρουτρινης κουκλας.......

Καλησπερα σε ολη την παρέα!
Ειμαι 35 ετών και θα σας πω για τη δική μου περιπτωση.
Το 2009 εκανα μεταμόσχευση μαλλιων στην D*I γύρω στις 700 τριχες αν θυμάμαι καλά στην περιοχή των κροταφων γιατι τοτε δεν ειχα τοσο σοβαρο προβλημα, το κοστος ηταν 3.500 ευρώ.
Απο την μεταμόσχευση δεν εμεινα και τοσο πολύ ευχαριστημενος αλλα οχι και απογοητευμένος (εχω δει και χειρότερα) αλλα τέλος παντων.
Σήμερα που το προβλημα εχει μεγαλώσει παρα πολύ σκεφτομαι να κανω μια μεγαλη μεταμόσχευση και στις 3 ζώνες επανω γιατί το toppik δεν ξέρω αν θα με καλύπτει αλλο. Πιο πολύ στις 2 ζώνες, 1 και 2, και λιγότερο στην πισω γιατι πιστέυω οτι ειναι η εικονα του προσώπου. Δεν εχω τρελές απαιτήσεις οσον αφορα την πυκνωση, δηλαδή δεν θέλω να γινω 18χρονος, ένα ικανοποιητικό αποτελεσμα και μονο. Να σας αναφέρω οτι μεσα στην ατυχία μου ειμαι πολύ τυχερός διοτι εχω πάρα μα πάρα πολυ καλή δοτρια περιοχή (χρήματα να εχω να βάζω) πυκνότητα 155
Πηγα λοιπον πριν απο μια εβδομάδα περιπου στην D*I και μιλησα με τον κυριο Στάθη Γ. Για μία giga συνεδρία (2 μερες) 3.000 τριχοθυλάκια ή 6.300 τρίχες, μου ζήτησε 4.500 ευρώ και με λιγο παζάρι 4.200 ευρώ! Βεβαια για το φορουμ δεν ανεφερα τιποτα γιατι μολις προχθες το ανακαλυψα.
θελω τη γνώμη σας στο αν θα ειναι καλο το αποτελεσμα με 3.000 μοσχεύματα, θα ανεβάσω φωτο, ή και καποια αλλη κλινική ή και γιατρός. Με ενδιαφέρει μόνο η μεθοδος FUE τριχα τριχα και οχι strip.

crossfire

Well-Known Member
700 τριχες δηλαδη 300 περιπου grafts,3500 ευρω?11 ευρω το graft?
εκτος αν κανεις λαθος και εννοεις 700 grafts αλλα και παλι ακριβα ειναι.
anyway,καλως ηρθες

με 3000 grafts το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλο για τις περιοχες που θες και αφου οπως λες εχεις και ρεαλιστικες προσδοκιες

η τιμη ειναι καλη και τα αποτελεσματα της συγκεκριμενης κλινικης τωρα δεν εχουν καμια σχεση με το 2009
ειναι σαφως καλυτερα παρολο που ειμαι τελειως αρνητικος με τις ελληνικες κλινικες.

προχωρα και καλη επιτυχια

Μπλουζα