μεταμοσχευση μαλλιων

no_hair

New Member
Η τιμη ειιναι πάρα πολύ καλή. Επίσης θα σου πρότεινα να του αναφέρεις ότι γράφεις στο φόρουμ. Στη φώτογραφιά σου δεν φαίνεται οτι εχεις κάνει μεταμφύτευση. Είναι πολύ φυσικό. Μου κάνει και εντύπωση που εχεις την ιδια πυκνοτητα παντου. Αυτο μαλλον ειναι θετικο. Εχεις καμια πριν την μεταμφύτευση σου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
3.000 μοσχεύματα για 4.200 ευρώ!!! όταν σκέφτομαι ότι κάτι παραπάνω από αυτό είχα πληρώσει εγώ το 2006 για 1400 μοσχεύματα τραβάω τα μαλλιά μου (τα μεταμοσχευμένα)... Τώρα, αν δεν θες να γίνεις αφάνας και αν όντως επεκταθείς μόνο στην Α και Β ζώνη, ναι τα 3000 μπορούν να σου δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Τώρα για άλλες κλινικές, αν δεις και στο φόρουμ υπάρχουν και οι δύο από την Κύπρο με επίσης πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά φίλε για 3.000 μοσχεύματα θα θέλεις εκεί περίπου 9000 ευρώ.

athenian

Well-Known Member
Καλώς ήρθες φίλε. Αν θες βάλε καμιά φωτογραφία πριν την μεταμόσχευση. Εγώ στην θέση σου τα καινούργια μοσχεύματα θα τα έβαζα μόνο hairline και λίγο πιο πίσω.

krhtikos21

Member
Τα λεφτά είναι πολύ καλά πάντως εγώ αν δεν είχα 8000 να πάω έξω θα έκανα dhi ομολογώ.οπότε προχώρα.
αν έχεις βέβαια χρήματα κυνήγα το κτ παραπάνω στο εξωτερικό.
Αν δεν έχεις είναι μονόδρομος.....

no_hair είπε:
Η τιμη ειιναι πάρα πολύ καλή. Επίσης θα σου πρότεινα να του αναφέρεις ότι γράφεις στο φόρουμ. Στη φώτογραφιά σου δεν φαίνεται οτι εχεις κάνει μεταμφύτευση. Είναι πολύ φυσικό. Μου κάνει και εντύπωση που εχεις την ιδια πυκνοτητα παντου. Αυτο μαλλον ειναι θετικο. Εχεις καμια πριν την μεταμφύτευση σου?

Ναι εχω, θα τις βρω και θα τις ανεβάσω!!!

Gio

New Member
Γιάννης α. είπε:
no_hair είπε:

Ναι εχω, θα τις βρω και θα τις ανεβάσω!!!

Φίλε Γιάννη καλώς όρισες! Θα σε παρακαλούσα να ανοίξεις δικό σου θέμα στην ενότητα "σχετικά με σας" ή εναλλακτικά στην παρούσα εδω στην "μεταμόσχευση" ώστε να σε γνωρίσουν καλύτερα τα υπόλοιπα μέλη, και να έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες σου.

kastelano

New Member
ρε παιδια 4500ευρω γιa 3000grafts πολυ καλη τιμη και ειδικα αν πω οτι θα γραψω στο forum θα ειναι καλητερη.......
απο γιατρο σε γιατρο θα εχει διαφορα στην dhi ?γτ ακουω πολλα ονοματα απο γιατρους να εχει η dhi

Adriano

Well-Known Member
Μπράβο στην εν λόγω εταιρεία πάντως.Εναρμονίζεται με τις επιταγές των καιρών.Θα αποκτήσει πελάτες άπειρους με τέτοιες τιμές και με συνέχεια σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Adriano είπε:
Για τα παλια αποτελέσματα ναι.Τα τελευταια 3-4 χρόνια πάνε μια χαρά.

Δυστυχώς εχει δίκιο ο Adriano! Εγώ στην πρωτη μου μμ το 2009 δεν ηταν καλα τα αποτελεσματα. Μου χαλασε ενας μετασχηματιστής απο σκληρό δισκο και γι αυτο δεν εχω ανεβάσει ακόμη φωτό. Ακόμη περιμένω και κατι φωτο που εχει ένας φίλος μου απο την πρωτη μέρα της μμ το 2009. Καντε λίγο υπομονή!!
Η αληθεια ειναι οτι στην D*I σκέφτομαι να ξαναπάω (3.000 grafts 4.200 ευρώ), με ολες τις φωτο ανα χειρας σε ενα στικάκι, θα μιλήσω και για το οτι γραφω στο forum ωστε να τον πιεσω οσο μπορώ να μου κλεισει ραντεβου με τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ που διαθέτει η εταιρεία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
1.5 ευρω το graft ειναι απαιχτη τιμη , δεν το συζηταμε! Το θεμα ειναι να ειναι καλο και το αποτελεσμα ομως! Ελπιζω να στην κανει αυτος ο Παπανικολαου που προφανως ειναι και ο καλυτερος γιατρος τους.

n094

Active Member
Εγώ έχω κάνει κ με τους δύο κ τους θεωρώ ισάξιους, επίσης σουπερ ήταν κ ο Πατε***ης, αλλά από ότι έμαθα τον προηγούμενο μήνα έχει μεταφερθεί στην κλινική του Λονδίνου..

//Edit από Chs: Διακριτικά σε ονόματα Ιατρών//

krhtikos21

Member
αφού σου πανε να διαλέξεις κάποιον από αυτους να διαλέξεις ή Ευα****άτο η παπα*****άου.λογικά κάνουνε τις περισσότερες άρα περισσότερη εμπειρία

//Edit από Chs: Διακριτικά σε ονόματα Ιατρών//

kastelano

New Member
τελικα πηγα στην dhi για ενημερωση...5340 δινει η δοτρια.....ειμαι στην βαθμιδα 5 και θα της χρησιμοποιήσω ολες......θα ειναι γιγα 2 μερες τελος νοεμβριου..και η τιμη 5500

Μπλουζα