Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kastelano είπε:τελικα πηγα στην D*I για ενημερωση...5340 δινει η δοτρια.....ειμαι στην βαθμιδα 5 και θα της χρησιμοποιήσω ολες......θα ειναι γιγα 2 μερες τελος νοεμβριου..και η τιμη 5500
Αυτο το ειπες για 3000 grafts και τιμη 4200.. Δηλαδη 1,4 ευρω το μοσχευμα.Παρολα αυτα πας να την κανεις με 2 ευρω το μοσχευμα.kastelano είπε:και καλητερη τιμη ακομα καλητερα θα ητανε.....για τετοια οικονομικη περιοδο
kastelano είπε:5340 τριχες...2 μερες μου ειπανεκαι 5500 τιμη....απλα θελω καλη πυκνοτιτα..το θεμα ειναι αν ξανα χριαστει μμ τι θα βαλω και απο που...
το ραντεβου δεν το εχω κλησει απλα εχω ενοιμεροσει για τελος του μιλα,,τωρα γιατρο εχω 2 υποψην αλλα δεν ξερω που να καταλιξω...μου ειπανε απο μονητους στην ενοιμεροση οτι θα μου βαλουνε την καλητερη ομαδα
με μεθοδος direct oxi fue
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kastelano είπε:για ποιον λογο?
n094 είπε:Τώρα Τροφέα με όλο το σεβασμό που έχω για τις γνώσεις σου και την συνεισφορά σου, θα διαφωνήσω. Θεωρώ ότι το να μετράς σε τρίχες είναι πιο σωστό από το να μετράς σε μοσχεύματα. Γιατί οι τρίχες είναι αυτές που δίνουν το αποτέλεσμα και όχι τα μοσχεύματα. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό και (ξανά)δίνω ένα παράδειγμα:
Ο Χ βγάζει 1000 μοσχεύματα (grafts) και πληρώνει γι' αυτά 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000 ευρώ. Ο Χ έχει λόγο 2 (δηλαδή κατά ΜΟ 2 τρίχες/μοσχευμα) άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.000 τρίχες
Ο Ψ βγάζει (στην ίδια κλινική) τα ίδια μοσχεύματα (δλδ 1000) και πληρώνει τα ίδια λεφτά δλδ 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000. Όμως ο Ψ έχει λόγο 2,8 άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.800 τρίχες
και ρωτάω ποιος θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και ποιος θα έπρεπε να πληρώσει περισσότερα ο Χ ή ο Ψ.
Για μένα το σωστό θα ήταν όλες οι κλινικές να μετράνε τις τρίχες και όχι τα μοσχεύματα, αλλά μετράνε τα μοσχεύματα γιατί τους βολεύει και βέβαια τους συμφέρει και οικονομικά αφού τα "τσεπώνουν" καλύτερα μετρώντας μοσχεύματα και όχι τρίχες.
αρα αφου το σωστο ειναι αυτο εχει δικαιο η d*i και αδικο το 98% των εταιρειων που μιλανε παντα με μοσχευματα και οχι με τριχες...αυτο μας λες τωρα...n094 είπε:Τώρα Τροφέα με όλο το σεβασμό που έχω για τις γνώσεις σου και την συνεισφορά σου, θα διαφωνήσω. Θεωρώ ότι το να μετράς σε τρίχες είναι πιο σωστό από το να μετράς σε μοσχεύματα. Γιατί οι τρίχες είναι αυτές που δίνουν το αποτέλεσμα και όχι τα μοσχεύματα. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό και (ξανά)δίνω ένα παράδειγμα:
Ο Χ βγάζει 1000 μοσχεύματα (grafts) και πληρώνει γι' αυτά 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000 ευρώ. Ο Χ έχει λόγο 2 (δηλαδή κατά ΜΟ 2 τρίχες/μοσχευμα) άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.000 τρίχες
Ο Ψ βγάζει (στην ίδια κλινική) τα ίδια μοσχεύματα (δλδ 1000) και πληρώνει τα ίδια λεφτά δλδ 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000. Όμως ο Ψ έχει λόγο 2,8 άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.800 τρίχες
και ρωτάω ποιος θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και ποιος θα έπρεπε να πληρώσει περισσότερα ο Χ ή ο Ψ.
Για μένα το σωστό θα ήταν όλες οι κλινικές να μετράνε τις τρίχες και όχι τα μοσχεύματα, αλλά μετράνε τα μοσχεύματα γιατί τους βολεύει και βέβαια τους συμφέρει και οικονομικά αφού τα "τσεπώνουν" καλύτερα μετρώντας μοσχεύματα και όχι τρίχες.
horhitto4 είπε:αρα αφου το σωστο ειναι αυτο εχει δικαιο η d*i και αδικο το 98% των εταιρειων που μιλανε παντα με μοσχευματα και οχι με τριχες...αυτο μας λες τωρα...n094 είπε:Τώρα Τροφέα με όλο το σεβασμό που έχω για τις γνώσεις σου και την συνεισφορά σου, θα διαφωνήσω. Θεωρώ ότι το να μετράς σε τρίχες είναι πιο σωστό από το να μετράς σε μοσχεύματα. Γιατί οι τρίχες είναι αυτές που δίνουν το αποτέλεσμα και όχι τα μοσχεύματα. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό και (ξανά)δίνω ένα παράδειγμα: