μεταμοσχευση μαλλιων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
kastelano είπε:
τελικα πηγα στην D*I για ενημερωση...5340 δινει η δοτρια.....ειμαι στην βαθμιδα 5 και θα της χρησιμοποιήσω ολες......θα ειναι γιγα 2 μερες τελος νοεμβριου..και η τιμη 5500

Καλή επιτυχία φίλε kastelano αλλά 5340grafts σε 2 μέρες ??? ??? ??? είναι τρελή υπερβολή. Πρέπει να το κάνεις τουλάχιστον σε 3 ημέρες.
Τα χρήματα πάντως είναι πααααααααααααρα πολύ καλά !!!

Chs

Μέλος του προσωπικού
@kastelano, @n094, @krhtikos21

Ρε παιδιά σας παρακαλώ.. έχουμε πει σε ονομασίες ιατρών κλπ να μπαίνουν διακριτικά / αστερίσκοι σε κάποια γράμματα. Θα πρέπει να τρέχω στα post και να κάνω edit όλη την ώρα δηλαδή; Λίγο κατανόηση please.

n094

Active Member
Συγνώμη Chs απλά μπερδεύομαι γιατί σε κάποιους βγαίνει αυτόματα αστερίσκος και σε κάποιους άλλους όχι. Θα το κάνω πάντα για να είμαι σίγουρος.

Τροφέα προφανώς ο Kastelano αναφέρεται σε τρίχες άρα μιλάμε για περίπου 3.000 μοσχεύματα αν υποθέσουμε ότι θα έχει λόγο πάνω από 2. Πάντως η τιμή φαίνεται να είναι κάτω από 2 ευρώ/μόσχευμα.

συγνωμη αλλα και εγω το βρισκω υπερβολικο 5340........να ητανε 3 ημερες ναι...ελπιζω να εινε ετσι....αλλα μου φαινονται και πολλα grafts,,,,και η τιμη τσαμπα..........εδω μεσα μου εμαθαν να τα βλεπω τα πραγματα που υποπτα......ελπιζω για το καλυτερο σου αποτελεσμα...

Flosk

Well-Known Member
με λογο 2 παντως βγαινουν 2670 μοσχευματα και τιμη 2,05 ανα μοσχευμα.Ελπιζω Kastelano να ξερεις ποιο γιατρο θα ζητησεις και να μην πας κουτουρου.

kastelano είπε:
και καλητερη τιμη ακομα καλητερα θα ητανε.....για τετοια οικονομικη περιοδο
Αυτο το ειπες για 3000 grafts και τιμη 4200.. Δηλαδη 1,4 ευρω το μοσχευμα.Παρολα αυτα πας να την κανεις με 2 ευρω το μοσχευμα.
Πιεσε τους και αλλο re Kastelano..

kastelano

New Member
5340 τριχες...2 μερες μου ειπανεκαι 5500 τιμη....απλα θελω καλη πυκνοτιτα..το θεμα ειναι αν ξανα χριαστει μμ τι θα βαλω και απο που...

το ραντεβου δεν το εχω κλησει απλα εχω ενοιμεροσει για τελος του μιλα,,τωρα γιατρο εχω 2 υποψην αλλα δεν ξερω που να καταλιξω...μου ειπανε απο μονητους στην ενοιμεροση οτι θα μου βαλουνε την καλητερη ομαδα

με μεθοδος direct oxi fue

n094

Active Member
FUE είναι και η Direct απλά δεν προανοίγουν οπές στη λήπτρια αλλά εμφυτεύουν τα μοσχεύματα τοποθετώντας τα πρώτα σε ένα εργαλείο (implanter) στο οποίο ρυθμίζουν το βάθος και τη γωνία εισαγωγής στη λήπτρια και με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεται διάνοιξη οπής και τοποθέτηση του μοσχεύματος απ' ευθείας.

Τώρα όσον αφορά για το αν θα μπορέσεις να πάρεις άλλα μοσχεύματα.... πάντα υπάρχουν λίγα ακόμα να πάρεις... άκου και εμένα που από το "τελείωσαν όλα" έβγαλα ακόμα 1000 και έχω ακόμα 500 να δώσω....

kastelano

New Member
απο που?δ΄δ εφωσων κανουνε μετριση της δωτριας υπαρχει περιθοριο για παραπανω τριχοθυλακια να παρεις στο μελλον?

tropheus

Well-Known Member
kastelano είπε:
5340 τριχες...2 μερες μου ειπανεκαι 5500 τιμη....απλα θελω καλη πυκνοτιτα..το θεμα ειναι αν ξανα χριαστει μμ τι θα βαλω και απο που...

το ραντεβου δεν το εχω κλησει απλα εχω ενοιμεροσει για τελος του μιλα,,τωρα γιατρο εχω 2 υποψην αλλα δεν ξερω που να καταλιξω...μου ειπανε απο μονητους στην ενοιμεροση οτι θα μου βαλουνε την καλητερη ομαδα

με μεθοδος direct oxi fue

Για εμένα φίλε kastelano όταν διαπραγματεύεσαι και συζητάς (γενικά με οπoιονδήποτε) θα πρέπει να ζητάς να σου μιλάνε με grafts και όχι με τρίχες, για πολλούς λόγους...

Δε θυμάμαι καμία μεγάλη κλινική στον κόσμο να μιλάει με τρίχες :dodgy:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kastelano

New Member
για ποιον λογο?

εγω για γιατρους θελω να τους πω για παπα****λαου -ευαγ****το..τωρα ποιος ειναι καλητερος δεν ξερω αλλα εναν απο αυτους θα ζυτησω

tropheus

Well-Known Member
kastelano είπε:

Και γιατί να μιλάνε με τρίχες; Μήπως γιατί ο άσχετος ακούει ένα μεγάλο αριθμό και εντυπωσιάζεται από να άκουγε τον μισό σε grafts; Οπότε και τα χρήματα να του φαίνονται σχετικά λιγότερα;
Και μη βάζεις στο μυαλό σου εσένα που είσαι και ψαγμένος ... Έχω δει πολλα άτομα να μου μιλάνε για μεταμοσχεύσεις που έκαναν σε διάφορα "σφαγεία" και να μου λένε για τρίχες και όταν ρώτησα "εννοείς graft - τριχοθυλάκιο" δεν ήξεραν τι είναι αυτό...

Δε σου κάνει εντύπωση ότι όλοι οι "μεγάλοι γιατροί" - κλινικές μιλάνε με graft;

Να πω και κάτι που φαίνεται πιο ακραίο αλλά ίσως δεν είναι και τόσο... Φαντάζεσαι για παράδειγμα κάποιος να "βιάζεται" και να αρχίσει να στοχεύει τρίτριχα ή τετράτριχα προκειμένου να ανεβάζει γρήγορα των αριθμό των τριχών; Και αν κάπου χρειάζεται μονότριχα απλά να αφήνει τους βοηθούς να τα κόβουν σε μονότριχα;

Δε λέω ότι όλοι ή πάντα μπορεί να το κάνουν αυτό αλλά εγώ τουλάχιστον δε θα επέτρεπα στον άλλο που θα του δώσω ένα σκασμό λεφτά να με παίζει όπως θέλει.

n094

Active Member
Τώρα Τροφέα με όλο το σεβασμό που έχω για τις γνώσεις σου και την συνεισφορά σου, θα διαφωνήσω. Θεωρώ ότι το να μετράς σε τρίχες είναι πιο σωστό από το να μετράς σε μοσχεύματα. Γιατί οι τρίχες είναι αυτές που δίνουν το αποτέλεσμα και όχι τα μοσχεύματα. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό και (ξανά)δίνω ένα παράδειγμα:

Ο Χ βγάζει 1000 μοσχεύματα (grafts) και πληρώνει γι' αυτά 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000 ευρώ. Ο Χ έχει λόγο 2 (δηλαδή κατά ΜΟ 2 τρίχες/μοσχευμα) άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.000 τρίχες

Ο Ψ βγάζει (στην ίδια κλινική) τα ίδια μοσχεύματα (δλδ 1000) και πληρώνει τα ίδια λεφτά δλδ 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000. Όμως ο Ψ έχει λόγο 2,8 άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.800 τρίχες

και ρωτάω ποιος θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και ποιος θα έπρεπε να πληρώσει περισσότερα ο Χ ή ο Ψ.

Για μένα το σωστό θα ήταν όλες οι κλινικές να μετράνε τις τρίχες και όχι τα μοσχεύματα, αλλά μετράνε τα μοσχεύματα γιατί τους βολεύει και βέβαια τους συμφέρει και οικονομικά αφού τα "τσεπώνουν" καλύτερα μετρώντας μοσχεύματα και όχι τρίχες.

tropheus

Well-Known Member
n094 είπε:
Τώρα Τροφέα με όλο το σεβασμό που έχω για τις γνώσεις σου και την συνεισφορά σου, θα διαφωνήσω. Θεωρώ ότι το να μετράς σε τρίχες είναι πιο σωστό από το να μετράς σε μοσχεύματα. Γιατί οι τρίχες είναι αυτές που δίνουν το αποτέλεσμα και όχι τα μοσχεύματα. Το έχω πει πολλές φορές και επιμένω σε αυτό και (ξανά)δίνω ένα παράδειγμα:

Ο Χ βγάζει 1000 μοσχεύματα (grafts) και πληρώνει γι' αυτά 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000 ευρώ. Ο Χ έχει λόγο 2 (δηλαδή κατά ΜΟ 2 τρίχες/μοσχευμα) άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.000 τρίχες

Ο Ψ βγάζει (στην ίδια κλινική) τα ίδια μοσχεύματα (δλδ 1000) και πληρώνει τα ίδια λεφτά δλδ 4 ευρώ το μόσχευμα = 4000. Όμως ο Ψ έχει λόγο 2,8 άρα πλήρωσε 4000 ευρώ για 2.800 τρίχες

και ρωτάω ποιος θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και ποιος θα έπρεπε να πληρώσει περισσότερα ο Χ ή ο Ψ.

Για μένα το σωστό θα ήταν όλες οι κλινικές να μετράνε τις τρίχες και όχι τα μοσχεύματα, αλλά μετράνε τα μοσχεύματα γιατί τους βολεύει και βέβαια τους συμφέρει και οικονομικά αφού τα "τσεπώνουν" καλύτερα μετρώντας μοσχεύματα και όχι τρίχες.

Δεν είναι κακό να διαφωνείς. Θα ήταν άλλωστε τόσο βαρετό το forum αν όλοι συμφωνούσαμε... :)
Σε έναν κόσμο όμορφο και αγγελικά πλασμένο θα συμφωνούσα και εγώ απόλυτα μαζί σου.
Επειδή όμως ο κόσμος δεν είναι έτσι και επειδή είδες ότι ακόμα και ο φίλος ο kastelano χρειάστηκε να δώσει διευκρινήσεις
όταν σε ολόκληρο τον κόσμο η αναφορά (ακόμα και σε μελέτες) γίνεται σε graft δε μπορεί κάποιος να έρχεται και να σου μιλάει για τρίχες.
Μη μου πεις ότι το κάνει επειδή θέλει να είναι δίκαιος !!! Για θέμα εντυπώσεων το κάνει για να πιάσει τον αδαή (και είναι παααααααααρα πολλοί αυτοί)
που ακούνε το μεγάλο νούμερο και φαντάζονται μαλλί Bob Marley.

Και μη νομίζεις ότι αυτό που είπα για τα τρίτριχα τετράτριχα που μπορεί κυνηγάνε όσοι θέλουν να μετράνε τρίχες το είπα τυχαία ...

horhitto4

Member
n094 είπε:

αρα αφου το σωστο ειναι αυτο εχει δικαιο η d*i και αδικο το 98% των εταιρειων που μιλανε παντα με μοσχευματα και οχι με τριχες...αυτο μας λες τωρα...

n094

Active Member
horhitto4 είπε:
n094 είπε:

αρα αφου το σωστο ειναι αυτο εχει δικαιο η d*i και αδικο το 98% των εταιρειων που μιλανε παντα με μοσχευματα και οχι με τριχες...αυτο μας λες τωρα...

Όχι δεν σου λέω αυτό. Δεν μιλάω ούτε για την DHI ούτε για άλλες κλινικές που μετράνε τρίχες και όχι μοσχεύματα (δεν είναι μόνο η DHI) αυτό που λέω είναι αυτό ακριβώς που γράφω.... δηλαδή ότι οι τρίχες είναι πιο σημαντικό σαν νούμερο από ότι τα μοσχεύματα.

kastelano

New Member
εγω με αυτα που δυνει η δοτρεια μου τι πυκνοση μπορω να ζυτισω ανα τετραγονικο εκατοστο ποσες τριχες?για να εχω μια καλη πυκνοση....... και οχι αυτο το αρεο αποτελεσμα που βλεπω σε μερικες μμ

Μπλουζα