μεταμοσχευση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

proedros

Member
Απ: μεταμοσχευση

Admin είπε:
Methylisothiazolinone:
"Some studies have shown MIT to be allergenic and cytotoxic, and this has led to some concern over its use.[11][12] In early December, 2004, a news broadcast from WNYT in Albany, NY reported that methylisothiazolinone had been linked to nerve cell death in scientific studies. In 2002, there was an in vitro study of the neurotoxicity of MIT in the department of Neurobiology at the University of Pittsburgh.[13] In that study, it was shown that a short exposure (10 min) to concentrations of MIT of 30-100 micromolar (or 4-12 parts per million) were lethal to mature neurons in tissue culture, but not to other brain cells, such as astrocytes (support cells)"
Methylchloroisothiazolinone: Αντιβακτηριδιακό.
Πάντως οι παραπάνω ουσίες περιλαμβάνονται ως συστατικά στο Nanogaine. ΄
http://www.onlyhairloss.com/nanogaine/ingredients.htm
Είναι πολύ περίεργες και αινιγματικές ουσίες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tommi

New Member

τους βαρεθηκα ολους και ολα..... στα ινστιτουτο που το ονομα αρχιζει απο λ... ειναι απαραδεκτοι σκατοχαρακτηρες... για να μην πολυλογω, μου ειπε η @#^#^^ η ''κομμωτρια'', πες μου οτι θα το κανεις και μετα θα σου δειξω φωτο, ακουσατε ακουσατε.. σαν να λεω εγω σε ενα πελατη, πληρωσε μου το μπλουζακι και μετα θα στο δειξω.. ελεος... εγω μονο ενα εχω να πω.. ενας γιατρος μου ειπε ειλικρινεστατα οτι και η καλυτερη εμφυτευση στον κοσμο παλι φαινεται... Αυτο φυσικα ερχεται σε αντιπαραθεση με τα βιντεο που βλεπουμε.. το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτα που μας σερβιρουν ειναι 100% οκ... τον πιστευω ομως γιατι η σοβαροτητα και η ειλικρινεια φαινοτανε στο προσωπο του... Αν θα προτιμουσα Ελλαδα θα πηγαινα σε αυτον. Δεν ξερω τι θα κανω εν τελλει, απλα εχω φτασει σε σημειο να θελω να δω τον παλιο μου εαυτο και αν υπαρχει μια πιθανοτητα να συμβει κατι τετοιο η μονη λυση ειναι η εμφυτευση. δυστυχως θα πρεπει να παρω το ρισκο και το κακο ρε παιδια ξερεται ποιο ειναι παναθεμα με? παρακολουθω ελληνικα φορουμ για αυτο το θεμα εδω και πολυ καιρο και ενω ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι γινονται καθημερινα εμφυτευσεις κανενας μα κανενας δεν βγηκε να πει κατι... οποτε λοιπον παραμενω 0% καλυμμενος απο μαρτυριες παθοντων σαν και μας.... αλλοι λενε ετσι και αλλοι γιουβετσι.. που να παω και τι να κανω???? δειτε ετσι απλα απο περιεργεια το μαλλι του elton john πως εγινε μετα την εμφυτευση.. ΑΔΙΚΙΑ που υπαρχει στον κοσμο, αλλοι εχουν τα παντα, λεφτα, μ...... , μαλλια και αμαξια και αλλοι ουτε τα μαλλια τους δεν μπορουν να κρατησουν... ολα ειναι θεμα αυτοπεποιθησης ομως.. ας ειχαμε αυτη και στα κομματια τα φραγκα και τα αμαξια.. οποτε... μαλλι => αυτοπεποιθηση => προσπαθεια => επιτυχια............ Σε μενα παντως ετσι ακριβως ειναι, δεν ξερω για σας. να στε ολοι καλα, καλη τυχη στη ζωη σας και στο κεφαλι σας.. δεν ξαναασχολουμαι με φορουμ αλλα υποσχομαι τουλαχιστον εγω αν παρω την αποφαση να κανω και αν πετυχει θα δωσω 100% αναφορα στον admin. Αν παλι δεν πετυχει θα κανω αυτο που κανουν ολοι σε οσους απετυχε, δηλαδη μουγκα. οποιος καταλαβε καταλαβε. γειας σας και περαστικα σας

Άκης

Administrator

Καταρχάς καλως ήρθες να σου πώ.

tommi είπε:
στα ινστιτουτο που το ονομα αρχιζει απο λ... ειναι απαραδεκτοι σκατοχαρακτηρες... για να μην πολυλογω, μου ειπε η @#^#^^ η ''κομμωτρια'', πες μου οτι θα το κανεις και μετα θα σου δειξω φωτο, ακουσατε ακουσατε.. σαν να λεω εγω σε ενα πελατη, πληρωσε μου το μπλουζακι και μετα θα στο δειξω.. ελεος...
Ή καλύτερα, πλήρωσε το και μετά θα το φορέσεις να το δοκιμάσεις.. :D :D :D
tommi είπε:
δυστυχως θα πρεπει να παρω το ρισκο και το κακο ρε παιδια ξερεται ποιο ειναι παναθεμα με? παρακολουθω ελληνικα φορουμ για αυτο το θεμα εδω και πολυ καιρο και ενω ΟΛΟΙ γνωριζουμε οτι γινονται καθημερινα εμφυτευσεις κανενας μα κανενας δεν βγηκε να πει κατι... οποτε λοιπον παραμενω 0% καλυμμενος απο μαρτυριες παθοντων σαν και μας.... αλλοι λενε ετσι και αλλοι γιουβετσι.. που να παω και τι να κανω????
Γι'αυτό φίλε μου φτιάχτηκε αυτό το site. Για να μπορεί κανείς να πει την γνώμη/εμπειρία του.

tommi είπε:
δειτε ετσι απλα απο περιεργεια το μαλλι του elton john πως εγινε μετα την εμφυτευση.. ΑΔΙΚΙΑ που υπαρχει στον κοσμο, αλλοι εχουν τα παντα, λεφτα, μ...... , μαλλια και αμαξια και αλλοι ουτε τα μαλλια τους δεν μπορουν να κρατησουν... ολα ειναι θεμα αυτοπεποιθησης ομως.. ας ειχαμε αυτη και στα κομματια τα φραγκα και τα αμαξια.. οποτε... μαλλι => αυτοπεποιθηση => προσπαθεια => επιτυχια............ Σε μενα παντως ετσι ακριβως ειναι, δεν ξερω για σας. να στε ολοι καλα, καλη τυχη στη ζωη σας και στο κεφαλι σας.. δεν ξαναασχολουμαι με φορουμ αλλα υποσχομαι τουλαχιστον εγω αν παρω την αποφαση να κανω και αν πετυχει θα δωσω 100% αναφορα στον admin. Αν παλι δεν πετυχει θα κανω αυτο που κανουν ολοι σε οσους απετυχε, δηλαδη μουγκα. οποιος καταλαβε καταλαβε. γειας σας και περαστικα σας
Πιστεύω την λέξη μ...... να μην την αναφέρεις για τον elton john :D . Λεφτά και μαλλιά έχει οκ.
Λυπάμαι που λες ότι δεν ξανα'σχολήσε με forum. Ελπίζω αν πας να πλησιάζει στο αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Και θα ήθελα να μας γράψεις (όταν πας) τί αποτέλεσμα κλπ.

karaflas_1

New Member

Ο τσακαλος ειπε πως για να παει καποιος για μεταμοσχευση πρεπει να ειναι βαθμιδα MW4 και ειπε ακομα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ και ειχε δικιο ο ανθρωπος γιατι την πατησε και μας το λεει συνεχεια πατε εξω για να δειτε αποτελεσμα.
Οσο γιαυτο που λενε οτι φαινετε αν πας σε εναν καλο δεν θα φαινετε τιποτα αλλα πρεπει να σκασεις 10000 ευρω για την επεμβαση τα καλα αποτελεσματα πληρωνονται

tommi

New Member

και κατι αλλο που ξεχασα να πω... ο παπα-τσακαλος τι ειναι και εμφανιζεται σε ολα τα φορουμ?? καποιος του ειπε για τον αρμανι και αυτος απαντησε οτι εκανε ερευνα. τι ερευνα??? αφου σε αλλο σαιτ δειχνει την μεταμοσχευση που εκανε εκει.. αν ειναι αυτος. τελως παντων σε ενα προηγουμενο φορουμ βγαινανε κατι λιμα και μου το παιζανε οτι γνωριζουν τα παντα περι μεταμοσχευσης σε σημειο που τα λογια τους φτανανε σε σημειο διαφημισης. φιλε ακη, οσο για το ποιοι ειναι καλοι και ποιοι κακοι γιατροι εχει να κανει με την σοβαροτητα και τον επαγγελματισμο τους. εδω στην ελλαδα οι γιατροι βιαζονται να πιουνε τον φραπε τους γι αυτο τα αποτελεσματα ειναι οπως τα παρουσιαζουμε. ΟΛΟΙ οι παγκοσμιου φημης γιατροι και ινστιτουτα ισχυριζονται οτι ειναι οι καλυτεροι. μεχρι και οι ''δικοι μας'', ''ζελεκλαιν'' λενε οτι ειναι νουμερο 1 στην ευρωπη. δεν βρηκα πουθενα να υπαρχει δικο τους ινστιτουτο στην ευρωπη. μην πατε σ αυτους. βασικα για μενα εμπιστευτειτε ιδιωτικο γιατρο εγκεκριμενο απo ISHRS, ESHRS... θα βοηθησει περισσοτερο. εγω στην σαλονικα μονο εναν θα εμπιστευτω αν παω. απο την αλλη σκεφτομαι να μετακομισω φινλανδια. να και μια χωρα που κανεις δεν εχει αναφερει κατι. πατηστε nordstrom hospital απλα απο περιεργια. το θεμα ειναι δεν ξερεις ποιον να εμπιστευτεις και αν χρειαζεται χρηματα για καλα απουτελεσματα δυστυχως θα πεσουμε θυματα της φτωχιας μας.

σκουλικι ερχεται η σειρα σου...............

karaflas_1

New Member

Φιλε εγω τα χανω απο τα 18 και ειμαι 26 πριν 3 χρονια επαιρνα ηρεμιστικα γιατι δεν μπορω να συμβιβαστω στην ιδεα, πριν 2 μηνες μπηκα εδω και μου ανοιξαν τα ματια, η ψυχολογια μου ειναι κομματια αλλα για να παω στην Ελλαδα και να γινω ραπτομηχανη δεν παω καθολου να με δειχνουν ολοι με το δακτυλο (ημουνα ετοιμος για αθηνα τον οκτομβριο, τωρα ξερεις τη λεω? ευτιχως που την γλιτωσα)
Δεν ειναι μονο ο αρμανι ο οποιος τωρα θελει περιπου στα 30000 ευρω γιατι κανει μονο fue ειναι και αλλη πολυ καλη οι οποιοι ειναι στον Καναδα τα αποτελεσματα τους αγγιζουν την τελειοτητα.
Μπες στο http://www.rahalhairtransplant.com/ δες αποτελεσματα και μετα μου λες εμενα για την Ελλαδα και τους απατεωνες που σε κοροιδευουν.

tommi

New Member

παντως να ξερεις δεν εισαι ο μονος που τρελενεται με την χασουρα... εκατομμυρια κοσμος ειναι ετσι.. αλλοι λιγο και αλλοι περισσοτερο. ενα παλικαρι ελεγε κατι για αυτοκτονιες.. η αληθεια ειναι οτι ολο αυτο συμβαινει γιατι δημιουργειται ο φοβος οτι δεν θα ξαναδουμε τον εαυτο μας που παντα μας αρεσε... χθες ειδα μια διαφημιση της DHI αλλα οτι και να κανουνε δεν θα πιστεψω κανενα ινστιτουτο.. τα πραγματα ειναι πολυ απλα και το συστημα γνωστο στην ελλαδα. οχι μονο στα μαλλια, παντου...... ρε στρατο να σε ρωτησω κατι? πας καλα? θα πηγαινες καναδα μονο γι αυτο? ξερεις ποσα λεφτα χρειαζονται??? και για το ταξιδι και για την εμφυτευση... αν τα χεις βεβαια πηγαινε... ή τωρα ή ποτε.... ξερετε τί λειπει?? μια μεγαλη γκαμα απο φωτο αποτελεσματων σε μεταμοσχευσεις που εκαναν ολοι οι γιατροι.. που ειναι τα βιντεο της επεμβασης του αρμανι? μονο 3 τυπους βλεπω να μιλανε.. μπορω να τον πιστεψω λοιπον???? που ειναι ρε παιδια οι εμφυτευμενοι τυποι που κατα συρροη θα επρεπε να μπαινουνε σ αυτο το φορουμ και να λενε ολοι...... ''ναι, καντε το.. φοβερα αποτελεσματα''. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ... μονο ελαχιστα τα οποια δεν με πειθουν.. υπαρχει ακομα αυτη η αμφιβολια και η ελλειψη εμπιστοσυνης.. και για ολους πιστευω

karaflas_1

New Member

Παω πολυ καλα τα χρηματα τα εχω μαζεψει με πολυ κοπο γιατι περνω 500 ευρω τον μηνα, αν παω εκει θα γινω οπως πριν και καλυτερα πιστευω γιατι αυτοι οι γιατροι ειναι ΕΓΓΥΗΣΗ εμενα ο father μου ειναι βαθμιδα 3 και ειναι 52 ολο μας το σοι ειναι ετσι.
Και κατι τελευταιο θα παω 1 φορα και θα τελιωσει η υποθεση.
Δεν προκειτε να ξαναμιλησω για Ελλαδα γιατι δεν θελω να με δειχνουν με το δακτυλο αμα θελεις το πιστευεις, οταν πας Ελλαδα οτι και να σου βαλουν φαινετε γιατι δεν ξερουν και δεν εχουν τεχνολογια.
Η τεχνολογια και η τεχνογνωσια τους εξω δεν παιζετε τωρα το αν εσυ θελεις να πας και μετα να κλαις στην Ελλαδα πηγαινε.
Καταρχας εξω σου κανουν ενα hairline το οποιο δεν διαφερει απο το πραγματικο σε τιποτα ειναι απολυτα φυσικο και σε μικρες βαθμιδες το αποτελεσμα αγγηζει την τελειοτητα.
Τα λεφτα ειναι 7000 ευρω για την επεμβαση και αλλα 3000 πες για εισιτηρια διαμονη και φαγητο για 5-6 μερες ΑΛΛΑ ειναι εγγυηση τα εψαξα πολυ καλα και εμαθα και τιμες

karaflas_1

New Member

Τιμες μεσα λεει μονο το site του rahal
http://www.rahalhairtransplant.com/fees/futpricing/
Εστειλα μυνημα στον αρμανι μου λενε στηλε φωτο απο ολες της πλευρες για να σου πουμε, αλλα απο οτι μου λενε ειναι πανακριβως δεν ειναι για εμας αρα τον αφηνουμε.
Στο site της κυπρου εχει τιμες και οι τιμες τους ειναι ιδιες με αυτες τον γιατρων στην Ευρωπη πχ του Bisanga.
Για τους υπολοιπους δεν ξερω

Καλησπερα σε ολους.
Καινουργιος ειμαι,μολις μιας ημερας μελος.
Βρηκα κατα τυχη το νεο φορουμ σας.
Αξιολογο για μας που εχουμε προβλημα και θελουμε πληροφοριες.
Εγω θα σας πω 2 λογια για τη μεταμοσχευση που εκανα πριν 2 χρονια στα Laserline clinics στη Θεσσαλονικη και συγκεκριμενα στο Διαβαλακανικο.Φεβρουαριο 2006.
Επιβεβαιωσεις και τα τοιαυτα οτι αυτα που θα μεταμοσχευτουν δεν προκεοιται να πεσουν ποτε.
Παραμυθια.Μετα 2 χρονια εχω χασει τα μισα.Και συνεχιζεται η πτωση ραγδαια.
Ασε που τα λενε ολα ροδινα οτι δεν υποφερεις και αλλα παραμυθια.Στην πραξη ειναι αλλιως.
Επαιρνα φιναστεριδη και ειδα οτι δε σταματησε την πτωση και την εκοψα.Τωρα αρχισα εδω και μια βδομαδα παλι να παιρνω.Παρηγορια στον αρρωστο ωσπου να βγει η ψυχη του.
Θα περιμενουμε μπας και βρεθει κατι καποια στιγμη πριν καραφλιασουμε εντελως.
Καλη συνεχεια.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aprilianos

New Member

Το εχω ξαναγραψει εδω και θα το πω αλλη μια φορα οποιος εχει αποτελεσματα το δειχνει παντου, για δειξτε μου καποιου Ελληνικης κλινικης αποτελεσματα, οι κορυφαιοι ξενοι εχουν 100 ατομα και τα δειχνουν στο νετ που το κοιταζουν ματια εμπειρα.
Εγω σχεδον εκλεισα στον Bisanga, και μου εστειλε 10 αποτελεσματα πριν και μετα με 6-7 φωτο το καθε ενα οχι πριν Βεγγος και μετα μαλλιας. Ασε που εγω ειχα δει πριν τουλαχιστον 20+ απο αυτον και βαρεθηκα να.... βλεπω.
Εδω θα σου πουν για το ποσο φτηνη ειναι η μεταμοσχευση, μεχρι να πας να τα σκασεις και μετα θα σου λενε με τετοια φαλακρα δεν γινετε τπτ παρε περουκα.... :mad:

Οσο για την ψυχολογια ενταξει ειναι πικρα, πιστεψτε με το ξερω ποιο καλα απο τον οποιοδηποτε για ενα λογο, αλλα οχι και να αυτοκτονησει κανεις για την φαλακρα! σημερα μπορει να παρει μια μαλκιστικη αποφαση ενω αυριο τα δεδομενα να αλλαξουν μια νεα θεραπεια, ενα νεο φαρμακο, αλλη τεχνικη, εκει που δουλευω βλεπω χιλιαδες κοσμο την ημερα να δειτε κατι φαλακρες και περνανε με γυναικες παρα πολυ ωραιες (και δεν ειναι λεφταδες ετσι), αυτος αμα αυτοκτονουσε δεν θα εβρισκε την κοπελα αυτη και θα εχανε τις ωραιες στιγμες μαζι της και τοσα αλλα, τωρα πια στις χαμηλες βαθμιδες η φαλακρα ειναι επιλογη, μπορεις με ενα οχι τεραστιο ποσο να πας και να γινεις παλι οπως πριν, αλλα και στην 5 και απανω παλι κατι γινεται, ψαξιμο θελει και σωστες επιλογες.
Ο Αρμανι για εμενα ειναι πολυ ακριβος και ενταξει αποτελεσματα τελευταια δεν εχει σε μεγαλες βαθμιδες δειξει.
Εχει μια δεκαρια που ειναι εγγυηση, και μπορεις να πας να κανεις σωστη δουλεια, υπαρχουν σε ενα ποστ εδω για οποιον θελει αλλα και στα αλλα φορα του εξωτερικου μπορει κανεις να τους βρει ποιοι ειναι.

Φιλε supergeorge τα μαλλια πραγματικα δεν πεφτουν οχι τουλαχιστον τοσο γρηγορα μηπως εκαναν καμια πατατα και τα πηραν απο την ζωνη που ειναι γεννετικα προδιατεθειμενη για φαλακρα?

aprilianos είπε:
Το εχω ξαναγραψει εδω και θα το πω αλλη μια φορα οποιος εχει αποτελεσματα το δειχνει παντου, για δειξτε μου καποιου Ελληνικης κλινικης αποτελεσματα, οι κορυφαιοι ξενοι εχουν 100 ατομα και τα δειχνουν στο νετ που το κοιταζουν ματια εμπειρα.
Εγω σχεδον εκλεισα στον Bisanga, και μου εστειλε 10 αποτελεσματα πριν και μετα με 6-7 φωτο το καθε ενα οχι πριν Βεγγος και μετα μαλλιας. Ασε που εγω ειχα δει πριν τουλαχιστον 20+ απο αυτον και βαρεθηκα να.... βλεπω.
Εδω θα σου πουν για το ποσο φτηνη ειναι η μεταμοσχευση, μεχρι να πας να τα σκασεις και μετα θα σου λενε με τετοια φαλακρα δεν γινετε τπτ παρε περουκα.... :mad:

Οσο για την ψυχολογια ενταξει ειναι πικρα, πιστεψτε με το ξερω ποιο καλα απο τον οποιοδηποτε για ενα λογο, αλλα οχι και να αυτοκτονησει κανεις για την φαλακρα! σημερα μπορει να παρει μια μαλκιστικη αποφαση ενω αυριο τα δεδομενα να αλλαξουν μια νεα θεραπεια, ενα νεο φαρμακο, αλλη τεχνικη, εκει που δουλευω βλεπω χιλιαδες κοσμο την ημερα να δειτε κατι φαλακρες και περνανε με γυναικες παρα πολυ ωραιες (και δεν ειναι λεφταδες ετσι), αυτος αμα αυτοκτονουσε δεν θα εβρισκε την κοπελα αυτη και θα εχανε τις ωραιες στιγμες μαζι της και τοσα αλλα, τωρα πια στις χαμηλες βαθμιδες η φαλακρα ειναι επιλογη, μπορεις με ενα οχι τεραστιο ποσο να πας και να γινεις παλι οπως πριν, αλλα και στην 5 και απανω παλι κατι γινεται, ψαξιμο θελει και σωστες επιλογες.
Ο Αρμανι για εμενα ειναι πολυ ακριβος και ενταξει αποτελεσματα τελευταια δεν εχει σε μεγαλες βαθμιδες δειξει.
Εχει μια δεκαρια που ειναι εγγυηση, και μπορεις να πας να κανεις σωστη δουλεια, υπαρχουν σε ενα ποστ εδω για οποιον θελει αλλα και στα αλλα φορα του εξωτερικου μπορει κανεις να τους βρει ποιοι ειναι.

Φιλε supergeorge τα μαλλια πραγματικα δεν πεφτουν οχι τουλαχιστον τοσο γρηγορα μηπως εκαναν καμια πατατα και τα πηραν απο την ζωνη που ειναι γεννετικα προδιατεθειμενη για φαλακρα?

Οχι φιλε μου
τα πηραν απο το πισω μερος που ειναι πυκνο.Τωρα τι εφταιξε δεν ξερω.
Η φαση ειναι οτι μετα 4 μηνες μου ειπαν οτι θελω και αλλη συμπληρωματικη μεταμοσχευση και οτι ολοι το κανουν αυτο.
Εκει πηρα αναποδες στροφες και τους διαολοστειλλα.
Γιατι δεν μου τα λεγατε πριν αυτα τους ειπα ,και αραδιασαν χιλιες 2 δικαιολογιες.
Θα βγω στα καναλια λεω να σας κανω ρεζιλι και το μονο που μου απαντησε μια ξανθια μαλακω ηταν οτι θα γινουμε και διασημοι με ειρωνια.
Καταλαβαινετει φιλοι μου τι ρολο παιζουν οι απατεωνες εδω στην ελλαδα.

Οσο για τους φαλακρες με τις ωραιες γκομενες τοχω παρατηρησει αυτο χαχαχαχαχ.
Εγω εδω που τα λεμε ουτε μικρος ειμαι αλλα ειμαι και παντρεμενος.
Απλα ειχα ωραιο μαλλι και ηθελα για τον εαυτο μου να το βλεπω.
Ας ελπισουμε οπως ειπες σε νεα φαρμακα η θεραπεια.

aprilianos

New Member

Δε παιζει φιλε μου να πεσουν τα μισα μαλλια μεσα σε δυο χρονια καποια μλκια εχει γινει. Σε κοβω αλλο ενα θυμα της Ελληνικης απατεων εεεε πραγματικοτητας εννοουσα....
Θα ειχε βουηξει ο κοσμος εξω μαγκα εαν επεφταν τα μαλλια σε δυο χρονια, να παει ο αλλος στον Αρμανι να δινει 30000 ευρω και να του πεσουν? θα του επαιρνε του Αρμανι στα Αμερικ. δικαστηρια και τα σωβρακα, ασε που θα θα πηγαιναν ολοι οι ξενοι στα δικαστηρια στις χωρες που δεν αστειευονται με τετοια πραγματα και θα τους ειχαν κλεισει ολους τους μεταμοσχευτες.

karaflas_1

New Member

Οποιος σκεφτεται να κανει Ελλαδα τετοιο πραγμα να το ξεχασει καλυτερα να μεινη καραφλος παρα στο τελος να φοραει και περουκα

karaflas_1

New Member

Ο Ακης και τα θπολοιπα παιδια εχουν πει καποιες κλινικες οι οποιες ειναι οι καλυτερες στον κοσμο και τα αποτελεσματα που δινουν αγγιζουν την τελειοτητα, τωρα οποιος θελει να παει Ελλαδα και να κλαιει μετα δεν τον κραταει κανεις.
Ενας σωστος επαγγελματιας δεν ρισκαρει την φημη του για κανεναν θα σου πει τη θα περιμενεις και θα εχεις μια σχετικη εικονα.
Γιαυτο αλλωστε εχουν και πολλα περιστατικα με φωτο μεγαλης αναλυσης ωστε να δεις την δουλεια που κανουν.
Πληρωνεις αλλα εχεις αποτελεσμα οτι πληρωσεις παιρνεις ακουω κατι για εκπτωσεις στις τιμες στην Ελλαδα.
Δε μου λετε τη θα αγορασεις συσκευη ? Δηλαδη ελεος
Πανε ολοι οι απογοητευμενη αναμεσα τους και γω και την πατανε και μετα ειναι χειροτερα

tommi

New Member

ειχα αναφερει στα πρωτα μηνυματα για εναν γιατρο στην θεσσαλονικη με τον οποιο μιλησα και μου φανηκε ντομπρος... αυτος λοιπον σαν μελος του συλλογου EHRSH και αφου παρεβρεθει σε πολλα συνεδρια μου ειπε πως κανενας δεν μπορεσε να αποδειξει αυτα τα οποια παρουσιαζει με photo το ιντερνετ... τι να σημαινει αυτο αραγε??? και επισης κατι που με κανει να δισταζω ειναι οταν μου ειπε πως η καλυτερη εμφυτευση στον κοσμο ειναι εμφανης..... δηλαδη.. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ??? πως κανει μπαμ?? η τριχα ειναι πιο σκληρη? ποιο σκουρη? ποιο κατσαρη σαν αρχιδοτριχα? τι εννοουσε? αν παρουμε σαν δεδομενο οτι καθε χρονο γινονται χιλιαδες μεταμοσχευσεις στην Ελλαδα, που στο διαολο ειναι ολοι αυτοι??? μηπως περνανε απο διπλα μας και δεν τους καταλαβαινουμε? παντως εγω το hairline μου θελω να φτιαξω γιατι εγινε σαν κουραδα και μου την δινει αφανταστα... ξερετε ποσες χτενες εχω σπασει?

karaflas_1

New Member

Καταρχας μην βριζεις αυτος που ρωτησες σου λεει βλακιες ειναι και θα στο εξιγησω ευθης αμεσως στο να μην γινει αντιληπτη μια μεταμοσχευση μαλλιων δεν φταινε οι τριχες που περνουν απο πισω οπως λες οι οποιες ειναι ποιο χοντρες, Αλλα το πως την τοποθετουν στην Ελλαδα και το πως τις τοποθετουν εξω δηλαδη την σωστη γωνια φητρωσης το σωστο angulation ωστε να μην μπορει να γινει αντιλιπτω τωρα αν εσυ θελεις να γινεις σαν ραπτομηχανη πηγαινε και κανε οτι θες.
Απο τον τροπο γραφεις σου φαινεσε μικρος
θα σου πω μερικα πραγματα βαλτα καλα στο μυαλο σου επειδη το ψαξαμε πολυ το θεμα και εγω προσωπικα εχω κουραστει:
1 Στο να μην γινει μια μεταμοσχευση αντιληπτη εξαρταται απο τον αριθμο μοσχευματων που τοποθετουνται ανα τρεγανονικο εκατοστο (Στην ελλαδα δεν μπορουν να βαλουν πανω απο 30-35 ανα τετραγωνικο εκατοστο γιατι δεν θα επιβιωσουν ΕΝΩ εξω μεταμοσχευουν 90-120 τριχες ανα τετραγωνικο εκατοστο που ειναι το maximum density και με σωστη γωνια φυτρωσης, ΓΙΑΤΙ εχουν τελεια τεχνολογια και τεχνογνωσια μεγαλε.
Ξερεις ποσο σημαντικο ρολο παιζει η σωστη γωνια φυτρωσης μεγαλε πραγμα που δεν γινετε στην Ελλαδα
Πηγαινε ρωτα οποιον θελεις βασικα εσυ θελεις να φας το κεφαλι σου και φαινεσε μικρος το ξαναλεω
Πηγαινε σε ενα ξενο site και διαβασε ολα οσα λεει για την μεταμοσχευση για να πιστης γιατι και εγω απιστος θωμας ειμουνα αλλα τωρα αν παω καπου θα παω εξω για να εχω τελειο αποτελεσμα και full density

karaflas_1

New Member

Οταν λεμε μακρια απο Ελλαδα και το λεμε για καλο αυτοι νομιζουν οτι το λεμε για πλακα ???
Ορεα αν ειναι ετσι ας πανε να κανουν οτι θελουν ο εγωισμος βλαπτει.
Στην υπηρεσια που δουλευω πηγε ενας συναδελφος το και εκανε strip στην αθηνα σε γνωστη κλινικη ξερετε τη χαλια αποτελεσμα που ειχε εγω απορω ρε γαμωτο σαν να ειναι γαζομενος ειναι η 1 τριχα στην ανατολη η αλλη στην δυση :(

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα