Thanos 92 αυτο που θα πρεπει να έχεις στο μυαλο σου οταν πας εκει ειναι οτι σιγουρα ο γιατρός ή οι βοηθοί που τυχον εχει δεν θα θυμούνται καν πιο περιστατικό είσαι απο τις φωτο που ειχες στείλει παλαιότερα.
Θα πρεπει καταρχην να τους δειξεις τις φωτο και την διαγνωση - σχεδιασμό που σου ειχαν προτείνει για να θυμηθούν την περιπτωση σου.
2ον. Στο μυαλο σου εχεις ενα σχεδιασμό που σου αρεσει και θέλεις να πετύχεις.
Καλο θα ειναι με τη βοηθεια καποιου φιλου - συγγενη σε ενα καθρεφτη μπροστα σπιτι σου να σχεδιασεις ακριβως την hairline που θελεις (υψος- σχημα- ένωση με τα πλαινα) να μετρησεις και να φωτογραφηθεις και να τα εχεις αρχειο εκει να τα δείξεις την ωρα του σχεδιασμού αυτο που επιθυμεις να σου κάνουνε.
3ον.οταν φτασεις στην κλινικη να απαιτήσεις να κάνετε μια μικρη συζητηση να θυμηθούνε το περιστατικο σου να δείξεις το σχεδιασμο που θελεις να κανεις η να σου προτείνουν αυτοι το σχεδιασμο που σου ταιριάζει κατα την αποψη τους.
Μη δεχτείς να ξεκινήσετε πρωτα την εξαγωγη και μετα οταν ερθει η ωρα της τοποθετησης να μιλησετε για πλανο και σχεδιασμό.
Επίσης αν τυχον αυτο που σου προτεινουν αυτοι απέχει πολυ απο τα δικα σου θέλω η σου λενε δεν γίνεται αυτο που ζητάς ή ψαξε να βρεις μια χρυσή τομή ή σηκω και φύγε.
Τελος αυτο που αναφερεις οτι πρόσεξες σε καποια περιστατικά οτι δε σου αρεσε η τοποθετηση και οτι κανει μπαμ για μεταμόσχευση να το δείξεις στον γιατρό (να του πεις οτι δε σου αρεσει και τον λογο που δε σου αρεσει) και να του πεις οτι ζητας πλήρη φυσικότητα λογω της δουλειας σου.
Γενικά να ξεκαθαρισεις καθε λεπτομέρεια πρωτου ξεκινήσετε οποιαδηποτε διαδικασια γιατί αν ξεκινησεις ξυρισμα δοτριας εξαγωγη και φτάσει η ωρα της τοποθετησης χωρις να εχετε κανει το πλανο που σε ευχαριστεί είναι σιγουρα οτι θα προκυψουν προβληματα τα οποια θα σε στεναχωρησουν.
Επισης να τονίσεις πολλες φορες οτι θελεις τη μεγιστη δυνατή πυκνοτητα και φυσικοτητα.
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές !
1) Δεν πιστεύω οτι ολόκληρη κλινική δεν θα έχει φτιάξει κάποιο αρχείο για τους πελάτες τους και άρα και για εμένα...Δεν μου είχαν προτείνει σχεδιασμό. Ανέφεραν πόσα grafts εκτιμά ο γιατρός οτι χρειάζεται η μπροστινή περιοχή και ένα σχεδιάγραμμα κεφαλικού σε τετραγωνάκια.
2) Έχω στο μυαλό μου ένα σχεδιασμό που ουσιαστικά είναι αυτό που είχα πριν χάσω την hairline. Επίσης στο δέρμα μου φαίνεται ακριβώς απο ποιό σημείο είχα πριν μαλλιά. Έχει μια ελαφριά φυσική γραμμη το δέρμα εκεί που ξεκίναγαν μαλλιά (δεν εννοώ τις ρυτίδες του μετώπου), δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Έχει επίσης μικρές τριχούλες. Καλή ιδέα να κάνω δοκιμές κάποια σχέδια της hairline. Τι τύπο μαρκαδόρο χρειάζομαι ?
3) Θα το ζητήσω σίγουρα. Μάλιστα σκέφτομαι να ζητήσω μια μέρα πριν να κάνω face to face consultation με τον γιατρό. Εννοέιται όλες οι συζητήσεις πριν τη εξαγωγή. Σκέφτομαι να έχω φωτογραφίες δικές μου πριν χάσω την hairline, φωτογραφίες απο περιστατικά μμ που δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα και περιστατικά που μου αρέσει το αποτέλεσμα και να το δούμε συνολικά το πράγμα. Στην τελική θα δώσω ένα σκασμό λεφτά για κάτι που θα γίνει πάνω μου και θα κρατήσει πολλά χρόνια αν όχι μια ζωή.