Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αρα να συνοψισω λεγοντας οτι κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο της ταξεως ενδεχομενως και πανω απο 90% οποιος χειρουργειται χωρις να κανει αγωγη ειται γιατι δεν ενημερωθηκε ειται γιατι αρνηθηκε (οπως εγω) θα το πληρωσει αργα ή γρηγορα.
Αρα ειναι μυθος η ασφαλης περιοχη της δοτριας που ακουμε 20 χρονια;;;
Προσωπικα παντως αν το ηξερα οτι θα εχω νησακια στο μελλον παλι δεν θα επαιρνα φαρμακα και πιθανοτατα θα συμβιβαζομουν με ξουρα.
Cvial φυσικα και καταλαβαινω, οποτε μπορεσεις. Νομιζα οτι με ξεχασες απλα..
Θέλω να προσθέσω κάτι λόγω επαγγελματικής εμπειριας(κομμωτής). Έχοντας δει από κοντά εκατοντάδες κεφάλια διαφωνώ στο ότι στους περισσότερους με αα η δοτρια αδειάζει δραματικά. Στους περισσότερους υπάρχει μια σταθερη κατάσταση με ήπια φθίνουσα τάση. Υπάρχουν και περιπτώσεις με πραγματικά προβληματική δοτρια που αδειάζει αρκετά αλλά θα έλεγα ότι χονδρικά είναι της τάξεως του 10%. Σίγουρα δεν είμαι γιατρός, αλλά η δοτρια δεν νομίζω να είναι ο μόνος λόγος που αρκετοί τοπ γιατροί προτείνουν φιναστεριδη.
Για πες μου φίλε μου που λες ότι φανατιζομαι εγώ και όχι κανένας άλλος παρότι δεν είπα τίποτα για φανατισμο. Δηλαδή μμ χωρίς φάρμακα μπορουν να κάνουν μόνο όσοι έχουν σταθεροποιηθεί δηλαδή και αδειάσει τελείως με υγιή δοτρια. Και αυτοί καλό κακο ας πάρουν φάρμακα γιατί ποτέ δε ξέρεις. Οι υπόλοιποι μόνο φάρμακα για να πετύχει. Επίσης γιατί είναι καλύτερο που λέει και ο cvial να πάρεις όσο πιο νωρίς φαρμακα,;δεν είναι προτιμότερο να σταθεροποιηθεις να δεις που βρισκεσαι; Επίσης για πες μου, να παίρνεις 40+ χρόνια φάρμακα για τα μαλλια είναι εφικτο; Τελικά η μμ είναι για νέους και μεσης ηλικιας ή όχι;Να σου πω την αληθεια στα παραπανω posts ο μονος που φαινεται να φανατιζεται με καποιον γιατρο εισαι εσυ.
Ο Cvial ανεφερε αυτο που ισχυει.
Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.
1.Η φινα δουλευει στην δοτρια .
2. Οι πιθανοτητες να χασεις απο την δοτρια μαλλι οσο μεγαλωνεις ειναι τεραστιες, εστω και αν αυτο γινει οταν εισαι πολυ μεγαλος.
Και τελος αυτο που αναφερεις για διακοπη φινας ειναι ασχετο, γιατι το συγκεκριμενο πλανο δεν περιλαμβανει τη διακοπη της.
Ολα ξεκαθαρα και ομορφα.
Για πες μου φίλε μου που λες ότι φανατιζομαι εγώ και όχι κανένας άλλος παρότι δεν είπα τίποτα για φανατισμο. Δηλαδή μμ χωρίς φάρμακα μπορουν να κάνουν μόνο όσοι έχουν σταθεροποιηθεί δηλαδή και αδειάσει τελείως με υγιή δοτρια. Και αυτοί καλό κακο ας πάρουν φάρμακα γιατί ποτέ δε ξέρεις. Οι υπόλοιποι μόνο φάρμακα για να πετύχει. Επίσης γιατί είναι καλύτερο που λέει και ο cvial να πάρεις όσο πιο νωρίς φαρμακα,;δεν είναι προτιμότερο να σταθεροποιηθεις να δεις που βρισκεσαι; Επίσης για πες μου, να παίρνεις 40+ χρόνια φάρμακα για τα μαλλια είναι εφικτο; Τελικά η μμ είναι για νέους και μεσης ηλικιας ή όχι;
CVIAL οποίος έχει δει τα βίντεο του γιατρού, αλλά για την ακρίβεια διαβάζει και κάτω την περιγραφή θα έχει καταλάβει πάνω κάτω αυτό που λες. Η αλήθεια είναι ότι έχω δει περιστατικά που είναι πιο μικροί από 42 ας πούμε με ξεκάθαρο πατερν βέβαια και σταθερή κατάσταση που τους ανέλαβε. Οσον αφορά την dupa νομίζω αν κάποιος χάνει διαχυτα είναι αρκετά ζόρικη περίπτωση γιατί τότε από όπου και να πάρει από την δοτρια μπορεί αυτά κάποια στιγμή να χαθούν(δίχως αγωγή) .. Οσον αφορά την ρετρό που έχω και εγώ αλλά έχω δει πως έχουν αρκετοί σε κάποιο βαθμό, τα πατερν εξαγωγής από την δοτρια στις περισσοτερες κλινικές αποφεύγουν τα χαμηλά του λαιμού όπως και λίγο πιο ψηλά από τα αυτιά.Επισης έχω την εντύπωση πως αυτής της μορφής η αραίωση γενικά δεν εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό στην δοτρια και παραμένει σχετικά σταθερή πέρα από περιπτώσεις μεγάλων σε ηλικία ανθρώπων που εκεί συνδυαστικά με την senile μπορεί να μην αφήσει και τιοποτα.Δηλαδή αυτό που θέλω να επικύρωσω είναι πως η dupa δεν είναι όπως η retrograde;; Έχουν κοινό βέβαια πως είναι στην δοτρια και την περιορίζουν προφανώς. Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνω πως η φαρμακευτική αγωγή για ζόρικες περιπτώσεις αν κάποιος θέλει να έχει ένα σοβαρό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα είναι αναγκαία.
Για πες μου φίλε μου που λες ότι φανατιζομαι εγώ και όχι κανένας άλλος παρότι δεν είπα τίποτα για φανατισμο. Δηλαδή μμ χωρίς φάρμακα μπορουν να κάνουν μόνο όσοι έχουν σταθεροποιηθεί δηλαδή και αδειάσει τελείως με υγιή δοτρια. Και αυτοί καλό κακο ας πάρουν φάρμακα γιατί ποτέ δε ξέρεις. Οι υπόλοιποι μόνο φάρμακα για να πετύχει. Επίσης γιατί είναι καλύτερο που λέει και ο cvial να πάρεις όσο πιο νωρίς φαρμακα,;δεν είναι προτιμότερο να σταθεροποιηθεις να δεις που βρισκεσαι; Επίσης για πες μου, να παίρνεις 40+ χρόνια φάρμακα για τα μαλλια είναι εφικτο; Τελικά η μμ είναι για νέους και μεσης ηλικιας ή όχι;
Με λυπη καταλαβαίνω ότι αναλωνομαστε σε συζητήσεις σεντόνια για καλούς ή κακούς σχεδιασμους καλές ή όχι hairline υψηλούς ή χαμηλούς λογους χρεώσεις και άλλα. Αλλά το πρώτο για το οποίο θα πρεπει να ενημερωνεται κάποιος είναι αν μπορεί να βάλει τα φάρμακα στη ζωή του και μετα τα υπόλοιπα.Προσπάθησε αυτά που γράφεις να τα βάλεις σε μια τάξη. Σε όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν οι απαντήσεις πιο πάνω. Απλά διάβασε προσεκτικά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με λυπη καταλαβαίνω ότι αναλωνομαστε σε συζητήσεις σεντόνια για καλούς ή κακούς σχεδιασμους καλές ή όχι hairline υψηλούς ή χαμηλούς λογους χρεώσεις και άλλα. Αλλά το πρώτο για το οποίο θα πρεπει να ενημερωνεται κάποιος είναι αν μπορεί να βάλει τα φάρμακα στη ζωή του και μετα τα υπόλοιπα.
Με λυπη καταλαβαίνω ότι αναλωνομαστε σε συζητήσεις σεντόνια για καλούς ή κακούς σχεδιασμους καλές ή όχι hairline υψηλούς ή χαμηλούς λογους χρεώσεις και άλλα. Αλλά το πρώτο για το οποίο θα πρεπει να ενημερωνεται κάποιος είναι αν μπορεί να βάλει τα φάρμακα στη ζωή του και μετα τα υπόλοιπα.
Ο αντίλογος όμως θα μπορούσε να υποστηρίξει πως με μια συντηρητική προσέγγιση σε ένα σχετικά σταθεροποιημενο nw και με την προοπτικη 2ης μεταμόσχευσης σε κάποια χρόνια μπορείς να πετύχεις καλό αποτέλεσμα δίχως φάρμακα. Όχι εξίσου καλό όσο με την φαρμακευτική υποστήριξη αλλά αρκετά καλό.
Δεν τη διαβάζεις καλά τότε. Και πες μου αν υπάρχει ένας άνθρωπος σε αυτή τη στρογγυλή γη που να παίρνει ήδη 40+ χρόνια φίνα για να μπορεις να τον χρησιμοποιείς για παράδειγμα.Oπως και εσυ, ετσι και εγω το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα επαιρνα φινα για τα μαλλια.
Αυτο δεν με κανει αυτοματα να παραβλεπω την αληθεια.
Τα ποστ σου ηταν ειρωνικα απεναντι σε αληθειες.
Σκεψου τον καθε CVIAL να σου λεει οτι η γη ειναι στρογγυλη και εσυ να υποννοεις οτι ο CVIAL δεν ειναι αντικειμενικος επειδη ειναι κατοικος της.
Καπως ετσι ''διαβαζω'' την αντιδραση σου.
Αυτό ακριβώς εννοώ. Φάρμακο που προτείνεται εφόρου ζωής χωρίς να έχει δοκιμαστεί από κανέναν.Lorenzo, περί τα 20 χρόνια. 40 είναι δύσκολο γιατί δεν υπήρχε.
Sent from my iPhone using Tapatalk