turnfiji123
Active Member
Πάω πάσο και γω. Ίσως ο φίλος να βγάζει τρέλα φράγκα όποτε το βλέπει πιο ψύχραιμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάνω full φαρμακευτική αγωγή με παρακολούθηση από αιματολόγο και ήδη ο δείκτης έχει ανέβει σημαντικά. Σύνολο θεραπείας τρεις μήνες αν όλα πάνε όπως πρέπει. Όμως προσοχή: Αν κάποιος έχει χαμηλό δείκτη πρέπει πρώτα να βρει την αιτία, πράγμα που δεν είναι πάντα εύκολο. Μόνο όταν τη βρει, προχωράει με φαρμακευτικές αγωγές.Σχετικα με την χαμηλη φεριτινη παιρνεις καποιο συμπλήρωμα?
Οι θεωρητικολογιες,είναι στο κατεβατο του φίλου giorgosris..βαριέμαι να κάτσω να το πάω λέξη λέξη και να απαντάω,θα σταθώ σε 1-2 σημεία,σημαντικά και thats all..δεν ήξερε καν ο γιατρός για χαμηλή φερριτινη και γενικά για το αιματολογικό?αν είναι έτσι ,πως είπε ο stripar ότι έγιναν όλες οι εξετάσεις από πριν και ότι ήσουν ενημερωμένος?αν κάνω λάθος πάω πάσο,έχω μπερδευτεί λιγο με αυτό,δεύτερον αν πήγαινες ας πούμε σε ονόματα όπως ακουστηκαν,Ερντογάν κτλ,δεν θα εφευγες από το κρεβάτι του με κάτω από 5000-5500grafts..άρα δεν θα σε ρωταγε κάνεις γιατί πηγες εκεί και όχι σε άλλον και ένα τελευταίο το οποίο με αφήνει έκπληκτο είναι στο ότι συμφωνειτε με την λανθασμένη τακτική..2800 grafts σε αυτή την έκταση..τακτική καθαρά ελληνική,με αρκετά μικρές πυκνότητες η οποία κρίνεται από όλους εδώ ως αλητεία ως μη εκσυγχρονισμός και μη κατοχή γνώσεων..ότι αφορά τον ελληνικό χώρο..εδώ όμως είναι οκ το στορυ.το χάπι δυστυχώς δεν χρυσωνεται ..το ότι μπορεί εσύ ή ο καθένας να νομίζει ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει,με το να πληρώσει ένα κορυφαίο γιατρό ,μέχρι εδώ είναι σωστό..στην ουσία όμως πλήρωσες απλα ένα όνομα για μια πρόχειρη δουλειά..οι κορυφαίοι δεν φημίζονται για δουλειές τέτοιες..καθαρό ελληνικό αποτέλεσμα είναι αυτό..εγώ περίμενα αυτά τα grafts να σου τα βάλει στην α ζώνη μόνο..για αυτό πας εκεί..όχι για να σου βάλει διάσπαρτες τρίχες όπως του mark84..όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε..και σταματάω εδώ για να μην έχουμε τσακωμούς κτλ..δεν θέλω βαβουρες τις έχω βαρεθεί.
Δεν είδε ο γιατρός το προηγούμενο χειρουργείο?δεν ήξερε ότι το strip θα ήταν περιορισμένο εξ αρχής και ότι δεν θα μπορούσε να του δώσει τον αριθμό που έπρεπε για μεγιστη κάλυψη?δεν έπρεπε να εξηγήσει του φιλου την περίπτωση ο γιατρός, ότι με αυτά τα grafts δεν κάνουμε τπτ?και σε όλα αυτά έχουμε και ένα μηδαμινό αποτέλεσμα στο οποίο του λέει για δωρεάν touch up..για πιο touch up μιλάμε??με πια δοτρια?με αυτή που έχει γίνει επέμβαση και με fue και με strip??τι έχει να δώσει ακόμα?ελαστικότητα σε μονοψήφια επίπεδα πλέον..και αραιωμένη..όλο αυτό σου δείχνει εσένα υποδειγματική συμπεριφορά που όπως λες σπανίζει στις μέρες μας??αυτό που σπανίζει στις μέρες μας είναι η καθαρή εξήγηση εξ αρχής..να του πει όλα αυτά που προείπα και αν συμφωνήσει ο πελάτης να προχωρήσει..σπανίζει διεθνώς όπως βλέπω..δεν είναι ελληνικό προνόμιο..
Οπου και όταν εννοώ η εξέταση ,Πού ξέρεις ότι δέν έγινε αυτή η εξέταση και η εξήγηση, αλλά το μέλος ήθελε να προχωρήσει παρόλα αυτά?
Γιατί προτρέχεις και θεωρητικολογείς?
Εάν δεν ξέρεις την «αλφάβητο» καλώς ,Οι θεωρητικολογιες,είναι στο κατεβατο του φίλου giorgosris..βαριέμαι να κάτσω να το πάω λέξη λέξη και να απαντάω,θα σταθώ σε 1-2 σημεία,σημαντικά και thats all..δεν ήξερε καν ο γιατρός για χαμηλή φερριτινη και γενικά για το αιματολογικό?αν είναι έτσι ,πως είπε ο stripar ότι έγιναν όλες οι εξετάσεις από πριν και ότι ήσουν ενημερωμένος?αν κάνω λάθος πάω πάσο,έχω μπερδευτεί λιγο με αυτό,δεύτερον αν πήγαινες ας πούμε σε ονόματα όπως ακουστηκαν,Ερντογάν κτλ,δεν θα εφευγες από το κρεβάτι του με κάτω από 5000-5500grafts..άρα δεν θα σε ρωταγε κάνεις γιατί πηγες εκεί και όχι σε άλλον και ένα τελευταίο το οποίο με αφήνει έκπληκτο είναι στο ότι συμφωνειτε με την λανθασμένη τακτική..2800 grafts σε αυτή την έκταση..τακτική καθαρά ελληνική,με αρκετά μικρές πυκνότητες η οποία κρίνεται από όλους εδώ ως αλητεία ως μη εκσυγχρονισμός και μη κατοχή γνώσεων..ότι αφορά τον ελληνικό χώρο..εδώ όμως είναι οκ το στορυ.το χάπι δυστυχώς δεν χρυσωνεται ..το ότι μπορεί εσύ ή ο καθένας να νομίζει ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει,με το να πληρώσει ένα κορυφαίο γιατρό ,μέχρι εδώ είναι σωστό..στην ουσία όμως πλήρωσες απλα ένα όνομα για μια πρόχειρη δουλειά..οι κορυφαίοι δεν φημίζονται για δουλειές τέτοιες..καθαρό ελληνικό αποτέλεσμα είναι αυτό..εγώ περίμενα αυτά τα grafts να σου τα βάλει στην α ζώνη μόνο..για αυτό πας εκεί..όχι για να σου βάλει διάσπαρτες τρίχες όπως του mark84..όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε..και σταματάω εδώ για να μην έχουμε τσακωμούς κτλ..δεν θέλω βαβουρες τις έχω βαρεθεί.
Επειδή μπερδεύτηκα ρε με ότι είπατε είπα ότι αν κάνω λάθος πάω πάσο..που σου αλλοιωνω και τα γραφόμενα.χαχα αγία γραφή που σε αλλοιωνω κιόλας..βαρετός καταντας φίλε..δεν κατάλαβα ότι ήταν ρητορική ερώτηση,δεν έδωσα και πολύ σημασία..οποτε χαλαρωσε,μην ψάχνεσαι διαρκως
Giorgosris,δεν σε κατηγόρησα για κάτι..απλά πολύ ανάλυση σε πράγματα άνευ ουσίας κάνεις και εσύ..μη γράφεις σεντόνια και μείνε στην ουσία .για πια γκάλοπ κτλ λες φίλε..απλα λόγια ,μόνο για την επέμβαση..φιλικά στο λεω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αερατε ειναι πολυ φτωχο το αποτελεσμα και δυστυχως τα μοσχευματα δεν αναπληρωνονται.Νομιζω το επισημαναμε αρκετοι.
Είσαι καλά η θες γιατρό??βομβαρδιζω και θα συνεχίσω να βομβαρδιζω το θέμα σε ένα σημειο..στο γιατί σε όλη αυτή την έκταση του έβαλε 2800grafts..όταν πας σε τέτοιου επιπέδου γιατρό ,πας για αποτέλεσμα τέλειο..εσείς λέτε ότι η πρακτική των γιατρών αυτών είναι να τελειώνουν με μια φορά την κάθε ζώνη και να μην ασχολούνται 2η φορά με αυτη..πήρε τα @ρχιδ!@ μου λοιπον ο φίλος,με 30-40% το πολύ φύτρωση και αντί να συμφωνείτε με την πατάτα που έγινε λέτε ότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε πηγαίνοντας εκεί ενώ η τακτική δεν διαφέρει από του mark84 που εκεί δικαίως βγάλατε χολή όλοι..αρα δεν έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κανει..δεν εκμεταλλεύτηκε καν τον γιατρό που πηγε..προσπαθείς να στηρίξεις την επόμενη επίθεση σου συνεχώς χωρίς να απαντάς σε αυτό καθόλου,αλλάζοντας με ερωτήσεις συνεχώς το θέμα και μόλις βρεις κάτι κανεις συνολική υπόθεση με χαρακτηρισμούς κτλ..κόψε τους χαρακτηρισμούς σε μένα ,τελευταία φορά στο λέω..άντε γιατί πολύ αέρα πήρες
Όπως σου είπα ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΣ !!!
Φίλε κουμπάρε,αυτό λέω και εγώ..όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε δυστυχώς.δεν υπάρχει δικαιολογία σε τπτ.στο μόνο που έχω σταθεί είναι στο λάθος πλάνο εξ αρχής..λίγα τα grafts για την έκταση αυτή και χάθηκαν κοντά τα 2/3... Ένα λάθος όλο το στορι είναι..απλά βλέπω ότι ψάχνουν ψύλλους στα αχυρα και δεν υπάρχει καμία παράδοση από ορισμένους..
Κανείς δεν δικαιολόγησε το αποτέλεσμα της φύτρωσης του Ferudini ρε ΓιάννηΔικαιολογητε ο feriduni λογο ειλικρινείας αντίθετος από τον pantel στην hdc που παρόλα αυτά το θεωρώ χειρότερο αποτέλεσμα του giorgosris. Παρόλα αυτά δικαιολογητε τον feriduni. Όλα πήγαν τέλεια εδώ ,μπράβο!!!