Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Καλως τον!Γιατρέ ,το να δίνεις συμβουλές για το πώς να γίνει πιο έγκυρο το φόρουμ,νομίζω δεν έχεις κανένα δικαίωμα εσύ να το λες αυτό..το αν είναι η όχι έγκυρο ,αυτό έχει αποδειχτεί πολλά χρόνια...Οι χαζομάρες τώρα που γράφεις περί συμβουλων με σιγουριά για το τι να κάνει κάποιος,είναι ψεμματα και υπερβολές δικές σου οι οποίες δεν ξέρω ,αλλά υποπτεύομαι το λόγο που πετάς τέτοια λάσπη για το φόρουμ..αυτά που ακούγονται εδώ είναι... Η μόνη θεραπεία που κάνει δουλειά είναι φίνα και μινοξ..πήγαινε κάνε εξετάσεις πρώτα και παρε γνωμη γιατρου..Το φόρουμ έχει σώσει πολύ κόσμο..Και προσφέρει γνώση και πράγματα που κάτι γιατρουδαρες ούτε καν έχουν δει η ακουσει..Εδώ και εσύ έχεις κάνει στροφή 180 μοίρες από τότε που μπήκες στο φόρουμ..πλάκα κάνεις?? Ξέχασες τις στριπάρες που ήσουν υπέρμαχος κιόλας ,τα combo με strip 2500 grafts και fue 308 grafts? Πάνε αυτά ..έφτιαξες βίντεο τώρα που δείχνεις πως γίνεται η ανάλυση της δοτριας ,πως την μετράμε κτλ κτλ..Και λες ότι είσαι ο μόνος στην Ελλάδα που τα κάνει αυτά..Μπράβο μπράβο..χαχαχα
Ένα ευχαριστώ εδώ στο φόρουμ δεν είπες όμως ,που λόγω αυτού πήρες την γνώση από τον Λορέντζο..Αβαβά το έχεις κάνει ..γτ δεν τα λες αυτά ιατρε?
Και για να μην μπερδευεσαι ,περί τυρακίων που είπες κτλ,εδώ τα τυρακια δεν παίζουν..το έχεις καταλάβει και εσύ πολύ καλά..γι'αυτό και τα ακούτε οι γιατροί όπως αξίζει βέβαια στον καθένα ..μην μπερδευεσαι στο έχω πει πάλι ..η συντριπτική πλειοψηφία εδώ,δεν είναι όπως ένας άσχετος που θα σου έρθει στην κλινική σου και θα είναι yes sir...κατάλαβε το..
Οπως παντα εκτος θεματος απλα ψαχνεις ευκαιρια να βγαλεις απλα τοξικοτητα και επιθετικοτητα.
Εσυ κανε οτι θες, εισαι Καθηγητης.
Ισχυει, προσεθεσα οπλα στην γνωση μου από την επαφη με το Δρ. Λορεντζο.
Μαλιστα, ΑΝ ξερεις αναγνωση στα Αγγλικα θα βρεις πως μνημονευω τις αποψεις του που υιοθετησα και στον 3ο τομοτου βιβλιου μου σε 3 κεφαλαια και του δωρισα και ενα αντιτυπο δωρο.
Μπορεις να το βρεις στην υπογραφη μου το λινκ.
Τα τυρακια ειναι οι προσφορες, οι χαμηλες τιμες, τα δηθεν βραβεια (μου εχουν δωσει και εμενα τετοια ), οι δηθεν μοναδικες τεχνικές, οι δεκαετιες στην αγορα, τα δηθεν 70000 χειρουργεια, οι celebrities, οι ομιλιες σε ασημαντα συνεδρια κτλ.
ΟΛΑ αυτα ειναι για να μην δουν οι ενδιαφερομενοι οτι:
ΔΕΝ εχουν αποτελεσματα σε βιντεο που ξεγυμνωνονται ολα
ΔΕΝ εχουν καμια αισθητική αντικληψη
ΔΕΝ εχουν καμια πραγματική μεθοδικοτητα στην δουλεια και ειναι απλα για οικονομικους λόγους.
Δεν πιστευω να διαφωνεις.