gregkont13
Verified MM member
Μπαίνει κάποιος στο φόρουμ ανώνυμα και ρωτάει άλλους ανώνυμους μη ιατρούς τη γνώμη τους. Εκείνοι λένε τις απόψεις τους χωρίς να είναι γιατροί και οι 3 απόψεις που πόσταρες έχουν μέσα λέξεις του τύπου: Πιστευώ, νομίζω, για μένα, ας μας πει και η HDC μια γνώμη πάνω σε αυτό......Εξηγησε μου λιγο
από @witcher
"Φαίνεται να εξελίσσεται και αλλο η τριχόπτωση σου προς τα κάτω και εισαι μόλις 33 που σημαίνει οτι θα μεγαλώσει κι αλλο η επιφάνεια προς κάλυψη και χωρίς θεραπεία φιναστερίδη σε χάπι δεν νομίζω οτι αξίζει να μπεις για επέμβαση καθώς το αποτέλεσμα σου θα έχει ημερομηνία ληξης και θα δημιουργηθούν κενά κάτω από τη μεταμοσχευμένη περιοχή και θα μοιάζει αφυσικο. Η δότρια σου επίσης φαινεται αρκετά αραιή και μέτρια από το βίντεο που την χτενίζεις."
Διαγνωση, προγνωση μελλοντος τριχοπτωσης, προατση να μην κανει ΜΕΤ, προγνωση τι θα γινει στο μελλον στις υπολοιπες περιοχες, εκτιμησ δοτριας.
απο @LoverBoy
Φίλε μου καλώς μας ήρθες!Όντως δείχνει πολύ αδύναμη η δότρια σου!Πιστεύω ότι θέλει σωστή θωράκιση πρώτα να δυναμώσει και μετά πάλι βλέπεις!Απο τα 13 όμως?
Διαγνωση δοτριας, ασαφης/λαϊκη προταση θεραπειας/αγωγη για θωρακιση και προταση στρατηγικής για καθυστερηση ΜΕΤ
απο @FreeThinker
Φίλε η δότρια σου δείχνει διαλυμένη. Αν δεν μπορείς να πάρεις φίνα oral για σοβαρούς ιατρικούς λόγους για μένα δεν έχει νόημα ν' ασχοληθείς. Μου κάνει εντύπωση που η HDC σου είπε οκ χωρίς oral φίνα. Ίσως να μπορεί να μας πει και ο @John_John1 μια γνώμη πάνω σε αυτό.
Πιστεύω αν δεν έπαιρνα τόσα χρόνια φίνα θα ήμασταν ακριβώς ίδια περίπτωση.
Διαγνωση δοτριας με εντυπωσιακη σιγουρια, προατση να μην ασχοληεθι αν δεν λαβει αγωγή (αν αυτο δεν ειναι χαραξη στραρτηγικής πες μου τι ειναι), εγκλυση συναδελφου φορουμιτη να εξηγηση το χρησμο της κλινικής που διαφωνει
Ολα αυτα στην ΠΡΩΤΗ σελιδα.
Οποτε, κοψε τις υπερβολες και την δηθεν αγανακτησ οτι θελω να κλεισει το φοροθμ και διαβαζε καλυτερα.
Γραφε οτι θελεις κανε οσο θες τον ιατρο γιατι ειναι τσαμπα μαγκια και πληρως ανευθυνο.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΑΤΡΟ ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΣΧΕΤΕ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ
Λυπαμαι που ενας ΙΑΤΡΟΣ σου λεει να ΜΗΝ κανεις το ιατρο και τα βαζεις μαζι του αντι να ΝΤΡΑΠΕΙΣ που το παιζεις ιατρός.
Το ΦΟΡΟΥΜ εχει γενικα θετικο προσιμο για το κοινο και για αυτο και συνεχιζω να γραφω και να ποσταρω.
Επίσης ποσταρω για να εχετε και κατι να βλεπετε περαν απο τα 1 το μηνα ανεξαρτητα και τα 1 το μηνα περιστατικα με ΔΗΘΕΝ Ελληνες κοκκινομαλληδες της Ολλανδιας με φωτογραφιες απο δορυφορο.
και ΦΥΣΙΚΑ προβαλω την εξαιρετικη δουλεια μου που πολλοι απο τρελο κομπλεξ κανουν πως δεν την βλεπουν και συνεχιζουν να ξαχνουν τον ιατρο-σωτηρα με 0,5 ευρω το μοσχευμα...
Οποτε, για να μην προσπαθεις να δημιουργησεις ανυπαρκτους εχθρους του φορουμ:
ΖΗΤΩ το φορουμ
ΚΑΤΩ οι ανευθυνες συμπεριφορες σαν αυτες που υπερασπιζεσαι
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
Και εσύ λες πως όλοι αυτοί έκαναν διάγνωση μετά περισσής σιγούριας και μετά λες ότι κάνω και το ιατρό (θα μου απαντήσεις ότι μιλάς γενικά) και να ντραπώ κιόλας που το παιζώ γιατρός.............................................................................. Λες και με νοιάζει να το παιξώ γιατρός......
Εγώ παλι θεωρώ/νομίζω ότι γράφεις για τη προβολή σου και μόνο. Μη φοβάσαι για μας. Και πριν αρχίσεις να γράφεις είχαμε περιστατικά από Λορενζο, Ερντογαν, Χάσον κλπ κλπ όταν κανείς δεν τους ήξερε. Δεν σε χρειαζόμασταν να μας ανοίξεις τα μάτια. Είχανε φάει καλά πολλά μέλη από Ιατρούς και τα μάτια τους άνοιξαν εδώ μέσα.
Δεν ξέρω αν η δουλεία σου είναι εξαιρετική – ωστόσο ξέρω πως σε όλους τους κλάδους και επιστήμες αυτό το κρίνουν οι άλλοι για κάποιον, όχι ο ίδιος για τον εαυτό του. Επειδή έχω ψαξεί πολλά ξένα φόρουμ δεν είδα κανέναν Λορετζό, Κούτο, Φρείτας, Μουρεσανού να μπαίνουν και να γράφουν κάνω εξαιρετική δουλεία και κάνετε πως δεν τη βλέπετε......... Κατέ με εδώ μέσα το μόνο που κάνεις είναι ζημιά στον εαυτό σου με αυτά που γράφεις.
Το γεγονός πως εσύ είπες σε άλλον άνθρωπο ότι θέλει να δημιουργήσει ανύπαρκτους εχθρούς είναι ανέκδοτο από μόνο του.