@LoverBoy Ο γιατρός ξέρει πολύ καλά πόσο κόσμο έχει σώσει το φόρουμ από κλινικές - σφαγεία (που και ο ίδιος κράζει) πολύ πριν γίνει ο ίδιος γνωστός. Επίσης ξέρει πολύ καλά ότι το βάθος των γνώσεων που έχουν ορισμένα παλιά μέλη φτάνει και ξεπερνάει ορισμένων συναδέλφων του, με τη διαφορά ότι κανένας φορουμίτης -προφανώς -δεν έχει γνώσεις ή τεχνική ή άδεια για να χειρουργήσει. Ασ' τον να λέει.
Κανένας μα κανένας πτυχιούχος ιατρικής προ ειδικότητας δεν έχει καμία απολύτως γνώση πάνω στο θέμα της ανδρογεννετικής αλωπεκίας (εκτός αν είναι μέλος του φόρουμ!)
Οι εμπειριες των μελών του φορουμ που μοιραζονται ΠΡΑΓΜΑΤΙ εχουν αποτρεψει πολλους από το να πεσουν θυματα απατεωνων, κακων επαγελματιων και predators στην Ελληνική και ξένη αγορα.
Οποτε, ΝΑΙ, ΧΙΛΙΑ ΝΑΙ, μοιραστειτε τις εμπειριες σας γιατι ΟΝΤΩΣ σωζεται κοσμος!
Και ξερεις γιατι?
Γιατι ΚΑΝΕΙΣ απο τους αντρακλες με τις βροντερες φωνες δεν εχει κανει ΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ αρνητικο review στις κλινικες ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΙΑΣΑΝ!
Εδω μεσα κανει τον βαρυ άντρα και τον Δικαστη, αλλα ΕΝΑ review, εστω και με ψευδωνυμο ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ.
Οποτε, καλύτερα εστω ΕΔΩ παρα ΠΟΥΘΕΝΑ!
και φυσικα ουτε τολμαω να μιλησω για καταγγελιες, διαμαρτυριεσ στο Ιατρικο συλλογο κτλ
Οποτε, ειμαι 100% εστω και αυτης της λυση-υποκαταστατο.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!!!
Μιλας για βαθος γνωσεων ενω δεν ξερω αν κανεις έχει ανοιξει ποτε βιβλιο σχετικο με την Ανδρογενετική Αλωπεκια και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει πιασει ποτε νυστερι.
Το οτι γνωριζεις μηχανικους που ειναι ασχετοι δεν σημαινει οτι οποιοσδηποτε άσχετος με ιατρική μπορει να ειναι το ιδιο με τον πιο "άσχετο" ιατρο. Ωραια η ισοπεδωση, αλλα ειναι ακυρη.
Γραφεις "Οι ΣΠΟΥΔΕΣ ιατρικής ειναι 6 χρονια και το φορουμ υπάρχει 16 χρονια." Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το εννοεις αυτο το επιχειρημα ως Επιστημονας Μηχανικός και πραγματι έτσι σκεφτεσαι, πες μου να μην σου ξανα-απαντησω γιατι ειναι αδικος κοπος. Δεν πιστευω οτι το εννοεις, επιστημονας ανθρωπος.
Καταλαβαινω οτι υποτιμας ισως γενικα τους ιατρούς και ΣΙΓΟΥΡΑ υπερεκτιμας το φορουμ.
Δικαιωμα σου και απλα δειχνει την νοοτροπια σου που δεν με βρισκει συμφωνο.
Μιλας για ειδικευομενους, ασχετους, φορουμιτες που ξερουν παραπανω κτλ.
Λοιπόν, εδω μιλας με ΕΜΕΝΑ,
ΜΟΝΟ από αποψη δημοσιευμενης γνωσεις, εχει λινκς με 3 βιβλια ΜΟΥ στην υπογραφη μου, οποτε αστο. Εκτος αν ειμαι και εγω ασχετος επειδη δεν ειμαι τοσο παλιός στο φορυμ....
ΕΓΩ λοιπόν σου λεω ότι αυτα που λες για επιπεδο "ΓΝΩΣΗΣ" ειναι ανοησιες.
Απλα ΝΟΜΙΖΟΥΝ καποιοι οτι εχουν γνωσεις, ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μπορεις να δωσουνσυμβουλες, διαγνωση, προγνωση και θεραπεια.
Το οτι ΜΠΟΡΕΙ να ταυτιζεται αυτο που θα πεις εσυ με αυτο που θα πω και εγω ως ιατρός δεν σημαινει τιποτα περαν απο το οτι έχεις μια mainstream πολυ περιορισμενη γνωση, σαν να πως εγω οτι η γυψοσανιδα δεν μπορει να σηκωσει το φορτιο του χτιστου τοιχου.
Και ξαφνικα να εχω αποψη για κτιρια. Δεν θα γελούσες???
ΟΠΟΙΟΣ δινει συμβουλες ή κατευθύνσεις στρατηγική/θεραπείας εδω μεσα ΧΩΡΙΣ να ειναι ιατρός φερεται σαν αυτούς που καταστρεφουν κοσμάκη σε αυτες τις "κλινικές".
Ασχετοι (που νομιζουν οτι ειναι σχετικοί) και ανευθυνοι που πουλαν "γνωση" και "αξιοπιστια", απλα οι κλινικές για τα φραγκα, οι άλλοι για το ΚΥΡΟΣ και την ικανοποιηση του ν α"κανουν τον ιατρό".
ΜΗΝ γινεστε σαν αυτους που δικαιολογημενα μισειτε.
Μοιραστειτε εμπειριεσ και στιλτε το καθε παλληκαρακι σε εναν ιατρό γιατι χωρις να το καταλαβαινετε (οι περισσοτεροι πιστευω) ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ!
Φυσικα ειστε ελευθεροι να κανετε ΟΤΙ θελετε.