φιλε giannis1991 όχι δεν είπα ότι κατάλαβα να λέει ότι του χρωστάω καφέ κτλ..απλά όλοι οι παλιότεροι εκτός μερικών παιδιών έχουν μια νοοτροπία ότι και καλά εμείς ψαχνομασταν ενώ εσείς τα έχετε έτοιμα ολα.. αυτο ειναι μεγαλο λαθος..ετσι οπως μπορει να εψαξε αυτος,το ιδιο μπορει να εψαξα εγω η αλλα παιδια και περισσοτερο..δεν είπα ποτέ ότι τα ξέρω όλα και γράφημα και εγώ στο φόρουμ για να ανταλαξω απόψεις και εμπειριες..δεν έχει γίνει αυτό όμως γιατί όλοι έχουν την δική τους οπτική γωνία και δεν δέχονται κουβέντα..όσον αφορά αυτό που λες για το αν μπαίνει κάποιος εδώ,όταν λέω ότι δεν βοηθειται εννοώ ότι όταν ακούει συνέχεια εξωτερικό κτλ ότι είναι μονόδρομος και για κάποιους συγκεκριμένους γιατρούς ειδικά και έχουν πάει τελικά έξω και κατασφακτηκαν τι βοήθεια πήραν τελικά??για ρωτά αυτούς τελικά τη γνώμη έχουν γι αυτά που λένε ορισμένοι εδώ.για τα ξένα site είπα ότι και εγώ εχω ενημερωθει και ότι δεν είναι κακο..αλλά όχι να το παίζουμε ιστορία εδώ ομως και να λέμε διάφορα!και δεν έκανα επίθεση,αν δεις την απάντηση του panos1982 είναι πολύ προσβλητική κιόλας αλλά δεν βλέπω να λες σε αυτόν κάτι σε εμένα..και δεν μπήκα φιλέ επίσης ούτε να διδαξω αλλά ούτε να με διδάξει ο οποιοσδήποτε
Τελευταία επεξεργασία: