Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Stripar είπε:Μιάς και είμουν ο συνοδός του @3746741 στον καναδά και παρών σε όλο του χειρουργείο , να ενημερώσω ότι ο φίλος (πλέον) @3746741 έχει μια διαφορετική προσέγκιση στο όλο θέμα της μτχ.
Σεμνός , ώριμος και αξιοπρεπείς...
Δεδομένου ότι αρνήθηκε , αρνήθηκα τήν όποια ευνοική μεταχείριση και δεδομένο ότι πλήρωσε και το παραμικρό , δέν υπάρχει η παραμικρή σκοπιμότητα για διαφήμιση του εν-λόγου γιατρού - κλινικής.
Όταν ολοκληρώσει το αποτέλεσμά του θα ενημερώσει το παρών νήμα , με όλες τις απαραίτητες φωτό όλου του διαστήματος , έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν case-study για πιθανές μτχ στον εν λόγω γιατρό , χωρίς σάλτσες και φανφάρες όπως μας έχουν συνιθίσει κάποιοι (μήν λέμε ονόματα)
@boukla:
Επέτρεψέ μου να σου πώ ότι κάνεις λάθος!.
ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών δέν είναι σε όλους ίδιος!...
Εγώ κουρεύομαι κάθε δεκαπέντες μέρες και ο κουρέας μου μου κόβει τα μαλλιά 1.5 πόντο στο δεκαπενταήμερο , άλλοι κουρεύονται 1.5 πόντο κάθε 2μήνες.
Τι σημαίνει αυτό?... άν και οι δύο κάνουμς μτχ θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα στους 8μήνες?
Μήν τα βάζουμε όλα στο ίδο καλάθι , δέν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο!
Υ.Γ:Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή του γιατρού θα τον δικαιώσει
Stripar
Δημητρης38 είπε:Stripar είπε:Μιάς και είμουν ο συνοδός του @3746741 στον καναδά και παρών σε όλο του χειρουργείο , να ενημερώσω ότι ο φίλος (πλέον) @3746741 έχει μια διαφορετική προσέγκιση στο όλο θέμα της μτχ.
Σεμνός , ώριμος και αξιοπρεπείς...
Δεδομένου ότι αρνήθηκε , αρνήθηκα τήν όποια ευνοική μεταχείριση και δεδομένο ότι πλήρωσε και το παραμικρό , δέν υπάρχει η παραμικρή σκοπιμότητα για διαφήμιση του εν-λόγου γιατρού - κλινικής.
Όταν ολοκληρώσει το αποτέλεσμά του θα ενημερώσει το παρών νήμα , με όλες τις απαραίτητες φωτό όλου του διαστήματος , έτσι ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν case-study για πιθανές μτχ στον εν λόγω γιατρό , χωρίς σάλτσες και φανφάρες όπως μας έχουν συνιθίσει κάποιοι (μήν λέμε ονόματα)
@boukla:
Επέτρεψέ μου να σου πώ ότι κάνεις λάθος!.
ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών δέν είναι σε όλους ίδιος!...
Εγώ κουρεύομαι κάθε δεκαπέντες μέρες και ο κουρέας μου μου κόβει τα μαλλιά 1.5 πόντο στο δεκαπενταήμερο , άλλοι κουρεύονται 1.5 πόντο κάθε 2μήνες.
Τι σημαίνει αυτό?... άν και οι δύο κάνουμς μτχ θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα στους 8μήνες?
Μήν τα βάζουμε όλα στο ίδο καλάθι , δέν είναι όλοι οι οργανισμοί το ίδιο!
Υ.Γ:Προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή του γιατρού θα τον δικαιώσει
Stripar
xAXaxAXaxAXaxAXaxAXaxAXaxAXaxAXaxAXa !!!!
Aλλαξα συκωτι απο το γελιο !!!
Παει για μ/μ ο Τυπος στον Ραχαλ (δεν εχω ιδεα ποιος ειναι αυτος, σημερα τον εμαθα αφου πηρε και την διαφημιση που του αναλογει)... του ευχεται ολο το φορουμ καλη επιτυχια, καλο ταξιΔι στα ξενα που θα πας, γυρνα πισω με μαλλι αφανα, ημαστε μαζι σου κτλ κτλ..και μην τον ξαναειδατε... Ο Τυπος εξαφανιστηκε !!!
Σαν την Νυφη που το εσκασε πριν τον Γαμο ...
Αντ αυτου απανταει ο συνοδος του ο Στριπαρ και κανει και μαθημα δεοντολογιας περι μοσχευματων στον Μπουκλα !!!
Ποιος ?
Ο Στριπαρ που μου εκανε παραπονα γιατι δεν ποσταρω Φωτογραφιες οταν ο Συνοδος του στο Ταξιδακι που κανανε παρεουλα στον Καναδα πρεπει να μπει Θεμα στην Νικολουλη να τον Ψαξουμε που πηγε !!!
ΑΧΧΑΧαχΑΧΑχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑ !!!!
ΑΧΧΑΧαχΑΧΑχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑΧαχΑ !!!!
John_John1 είπε:Δημητρης38 ο συνοδος του στο Καναδα θα ημουν εγω εαν δεν πηγαινε στη τελικη ο stripar.
Το παληκαρι το γνωρισω που εκανε μεταμοσχευση αλλα τον stripar οχι.
Αυτα απο μενα.
Chs είπε:@Δημήτρης38, θα σε παρακαλέσω να προσέχεις την συμπεριφορά σου. Καλύτερα είναι πρώτα να μαθαίνουμε περισσότερα για κάποιον και μετά να κατηγορούμε - ειρωνευόμαστε..
Έχεις προειδοποίηση και ελπίζω να μην συνεχιστεί το θέμα.
Δημητρης38 είπε:Chs είπε:@Δημήτρης38, θα σε παρακαλέσω να προσέχεις την συμπεριφορά σου. Καλύτερα είναι πρώτα να μαθαίνουμε περισσότερα για κάποιον και μετά να κατηγορούμε - ειρωνευόμαστε..
Έχεις προειδοποίηση και ελπίζω να μην συνεχιστεί το θέμα.
Δεκτη η παρατηρηση, θα περιμενα να κανεις το Ιδιο και με τον Στρυπα που σε ολα τα ποσταρισματα του απο την ημερα που εκανα την εγγραφη, ειρωνευεται συνεχως, μου επιτιθεται προσωπικα και με εχει συνεχως στο στοχαστο, ενω ειναι ασχετος απο τον χωρο και την διαδικασια των μ/μ !!!
Εαν το Φορουμ ειναι ιστοτοπος συνερευσης παρεουλας και οχι ενημερωσης για το αντιστοιχο με το τιτλο του - προβλημα, θα ηθελα να με ενημερωσεις για να αποχωρησω και να σας αφησω να τα λετε !!!!
Νο problemo pal !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δημητρης38 είπε:Δεκτη η παρατηρηση, θα περιμενα να κανεις το Ιδιο και με τον Στρυπα που σε ολα τα ποσταρισματα του απο την ημερα που εκανα την εγγραφη, ειρωνευεται συνεχως, μου επιτιθεται προσωπικα και με εχει συνεχως στο στοχαστο, ενω ειναι ασχετος απο τον χωρο και την διαδικασια των μ/μ !!!
Εαν το Φορουμ ειναι ιστοτοπος συνερευσης παρεουλας και οχι ενημερωσης για το αντιστοιχο με το τιτλο του - προβλημα, θα ηθελα να με ενημερωσεις για να αποχωρησω και να σας αφησω να τα λετε !!!!
Νο problemo pal !!!
Stripar δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.Να ενημερώσω εγώ ότι ΔΕΝ
Και άν ψάχνετε να βρείτε τον λόγο...
αρκεί να κοιτάξετε προσεκτικά σε αυτό το νήμα , καθώς και στο νήμα του Bis*anga (που πέρυσι τέτοια περίοδο έκανε Consultation στην Ελλάδα) ,
καθώς και στα επιμέρους νήματα και αναφορές για τον Erd*gan , και γενικότερα σε οποιοδήποτε νήμα γίνεται αναφορά για κάποιον αξιόλογο γιατρό του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ , κλινική , τεχνική...
νομίζω θα εντοπίσετε την πηγή του κακού , την δυσαρέσκεια και την ξενέρα που έχει δημιουργήσει σε νέα & παλιά μέλη!!!.
Αυτά...
Νομίζεις λάθος, και αυτός που δεν έχει επιτυχημένη μμ έχει περισσότερους λόγους να ξαναγράψει.αυτος που παει καλα στη μμ του απο τη χαρα του θελει να το δειξει σε ολους. τουλαχιστον ετσι νομιζω