5th WorldFUE Κω/πολη

vlafo

Well-Known Member
Και όλοι στο Δουράμπεη μετά ή καλύτερα Ιθάκη να φάμε και φρέσκο ψάρι.
Να δεις μετά πως θα έρχονται κάθε χρόνο εδώ και θα στήσουν και παραρτήματα κλινικών.:)
Δεν ξέρω μετά ποιοί θα χειρουργούνε αλλά αυτό είναι δευτερευούσης σημασίας.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Ας έχουμε τελειώσει εμείς με τις επεμβάσεις και ας κάνουν ότι θέλουν αυτοί μετά.χααχχα
Και όλοι στο Δουράμπεη μετά ή καλύτερα Ιθάκη να φάμε και φρέσκο ψάρι.
Να δεις μετά πως θα έρχονται κάθε χρόνο εδώ και θα στήσουν και παραρτήματα κλινικών.:)
Δεν ξέρω μετά ποιοί θα χειρουργούνε αλλά αυτό είναι δευτερεύουσης σημασίας.

Legwg James

Well-Known Member
την κριτική επιτροπή,με πρόεδρο aeratos28 δεν έχουν αναφέρει ακόμα..δεν το ξέχασαν ,θα είναι έκπληξη...θα έχω μαζί vlafo και oreo και guest εμφάνιση τον legwg james..πως κάνει μίξη κοκτέιλ κάθε φάρμακο που κυκλοφορεί για την αραίωση..θα δείξει τις μίξεις..εργαλεία που θα έχει μαζί του..ένα γουδί και ένα γουδοχέρι..θα ρίξει στο γουδί όλα τα υλικά και με το γουδοχέρι,θα τα πολτοποιησει ώστε να ομογενοποιηθούν..την συνέχεια την αφήνω για το συνέδριο...και όλα αυτά live έτσι.??:cool::p:D
Οι δοσολογίες θα ναι στο περίπου γιατί θα σκάσει ο ziggy καρφωτός από τα βέρια και θα ζητάει να βρει τις ζυγαριές.

aeratos28

Just aeratos
Εννοείται αυτό..και μόλις πολτοποιηθούν τα πράγματα όλα,και είναι να τα ρίξεις στο σέικερ,θα μπω μπροστά για να μην δουν ούτε το χρώμα από τα υλικά και το σέικερ να μην είναι διάφανο,εκείνα τα μεταλλικά θα πάρουμε..
Οι δοσολογίες θα ναι στο περίπου γιατί θα σκάσει ο ziggy καρφωτός από τα βέρια και θα ζητάει να βρει τις ζυγαριές.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ποιό inside info, απλά δεν έχουν βρει το θέμα. Πάντως εκείνος ο Βεκρής πρέπει να βελτιώσει το accent στα Αγγλικά. Η Κυπαρίσου μια χαρά.

oreo

Well-Known Member
Ποιό inside info, απλά δεν έχουν βρει το θέμα. Πάντως εκείνος ο Βεκρής πρέπει να βελτιώσει το accent στα Αγγλικά. Η Κυπαρίσου μια χαρά.
Λιμανιάτικα Αγγλικά δεκαετία 70, χρυσό seiko εξ αριστερών και ανάλογο δαχτυλίδι με πορφυρή πέτρα.
Δεν λες στο banderas να κάνει guest star ? Θυσιάζομαι εγώ για το live ;)

oreo

Well-Known Member
Πάντως παρεπιπτόντως ξέρετε ποιοι είναι ο Dr Sanusi Umar και ο Dr Ozgur Oztan?
o oztan είναι απο την HLC που έχει αρκετά πολύ δυνατά αποτελέσματα κ είναι σίγουρα απο τις πραγματικά τοπ της Τουρκίας, at least 2 χρόνια πριν που παρακολουθούσα. Τον άλλο δεν τον γνωρίζω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Σε κλίμακα Τσίπρα που ακριβώς βρίσκεται ο Βέκρης στο accent ;

vagosx

Well-Known Member
o oztan είναι απο την HLC που έχει αρκετά πολύ δυνατά αποτελέσματα κ είναι σίγουρα απο τις πραγματικά τοπ της Τουρκίας, at least 2 χρόνια πριν που παρακολουθούσα. Τον άλλο δεν τον γνωρίζω
Χαίρομαι που γνωρίζεις τον Oztan, αλλά πολύ περισσότερο ενδιαφέρον έχει ο Dr U.

aeratos28

Just aeratos
Καλά αυτός δεν γίνεται spokesman επειδή είναι και λίγο στα α...δια του..θα βαριέται όλα αυτά στάνταρ..δεν πάμε για kite ρε μάγκες θα λέει?ξέρω μια παραλία πολύ δυνατή..έχει σηκώσει και αέρα βλέπω..πάμε?? Χααχχα
Προφανέστατα, ο Jose έχει χάλια προφορά αλλά τουλάχιστον το ξέρει και σπάνιως γίνεται spokesman.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά αυτός δεν γίνεται spokesman επειδή είναι και λίγο στα α...δια του..θα βαριέται όλα αυτά στάνταρ..δεν πάμε για kite ρε μάγκες θα λέει?ξέρω μια παραλία πολύ δυνατή..έχει σηκώσει και αέρα βλέπω..πάμε?? Χααχχα

Σωστό και αυτό.

Didier11

Active Member
Παιδιά αφήστε τις προφορές, το θέμα είναι τί χέρια έχει ο καθένας. Προσωπικά ποσώς με ενδιαφέρει αν κάποιος γιατρός έχει την πιο πολυτελή κλινική, έχει τέλεια προφορά κι όλα αυτά τα «γύρω-γύρω». Το θέμα είναι να μπορείς να συνεννοείσαι με τον εκάστοτε γιατρό, δεν πάνε ούτε για επίδειξη μόδας ούτε για Pr.

Μπλουζα