FreeThinker
Well-Known Member
Στον αγυριστο. Δε θελουμε παρασιτα στο φορουμ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θες να μην ξαναγραψω για 6 μήνες και να μπω εδώ τον Μαιο και να μου πεις οτι ήσουν λαθος ότι ειμαι βαλτός και μετα να εξαφανιστώ..?
Σε συμφαίρει. Σκεψου το.
Μου βάλαν ένα δίτριχο ομως μπροστά, οποτε τζάπα τα φράγκα..
Αυτό ακριβώς κάνει!Επίσης πότε δεν απαντάς σε συγκεκριμένα ερωτήματα κάνοντας πλέον και εμένα ( τον λιγότερο καχύποπτο) να πιστεύω διάφορα, αν δε πιστέψω τα διάφορα τότε θα πρέπει να αποδεχτώ πώς τρολαρεις διαρκώς με σαφή διάθεση να γαμησεις την οποία συζήτηση πάει να γίνει.
Το οτι επιτρεπονται τετοιες προσβολες σε ενα μελος οποια και να ειναι η γνωμη και η αποψη του και να μην προστατευεται με ξεπερναει.
Εγω εχω παρατηρησει εδω και αρκετο καιρο οτι οποιος εχει αλλη αποψη σε συγκεκριμενα θεματα και σε προτιμηση κλινικων δεχεται καταιγισμο προσβολων για να ξενερωσει και να σταματησει να ασχολειται.
Διαβαστε μηνυματα πιο πανω με ευχες προς τον τσεκ. Με τις υγειες μας. Καλο βραδυ.
Σεβασμο στην αποψη του αλλου οταν δεν προσβαλει τη δικη μας.
Το οτι επιτρεπονται τετοιες προσβολες σε ενα μελος οποια και να ειναι η γνωμη και η αποψη του και να μην προστατευεται με ξεπερναει.
Εγω εχω παρατηρησει εδω και αρκετο καιρο οτι οποιος εχει αλλη αποψη σε συγκεκριμενα θεματα και σε προτιμηση κλινικων δεχεται καταιγισμο προσβολων για να ξενερωσει και να σταματησει να ασχολειται.
Διαβαστε μηνυματα πιο πανω με ευχες προς τον τσεκ. Με τις υγειες μας. Καλο βραδυ.
Σεβασμο στην αποψη του αλλου οταν δεν προσβαλει τη δικη μας.
Επισης και ο Giorgos δεχεται επιθεση.
Προστασία ψάχνεις?
Γιατί?
Όταν τα γραφώμενα κάποιου είναι δομημένα, τεκμηρειωμένα, δέν φωτογραφίζουν
και δέν πάσχουν απο υπέρμετρο οπαδισμό είναι απο όλους καλοδεχούμενα.
Ο Γιώργος απο πού και ως πού δέχεται επίθεση?
Πολύ ευαισθητούλης έγινες...
Διαβασε το τελευταιο σου μηνυμα που του αφιερωνεις γυρω στις 40 σειρες. Δεν ειπα οτι τον βριζεις αλλα προσπαθεις να τον συνετισεις και να τον συμμορφωσεις προς τη δικη σου αποψη. Επιτρεψε σε καποιους να εχουν και διαφορετικη αποψη απο τη δικη σου.
Μαλλον εχεις και εσυ υπερμετρο οπαδισμο πολυ παραπανω απο ολους αλλα απο την αντιθετη μερια. Γραφεις συνεχως ποσο αχρηστες ειναι οι δυο ελληνικες κλινικες. Αλλα δεν ειναι τοσο αχρηστες οπως φαινεται απο τα αποτελεσματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν υπονοείς - υπονοεί χεράκια κλπ , ενώ η πραγματικότητα ειναι άλλη......οσο και γνώσεις να χει καποιος και να ξερει το αντικείμενο για μενα χανει την αξιοπιστία του οταν περνει απ το χεράκι καποιον αγνωστο και τον παει σε οποιοδήποτε γιατρό για μμ...μην τρελαθουμε κιολας τωρα ...το οτι δεν μιλαμε δεν σημαινει οτι ειμαστε κ ηλίθιοι ...
Κατά τα άλλα,Δεν μπαινω τοσο συχνα αλλα μιας που εχω παει την συγκεκριμενη εχω α πως πως μου κανανε απλα μια πολυ μετρια προς φτωχη μ.μ. ,π..χ πλεον σταματησα το regain διοτι απο εκει ,μπορειτε να καταλαβετε επισης το τι δουλκεια εκαναν ,οταν λοιπον το σταματησαα με ρωτανε οι φιλοι μου αν τα μαλλια που μεταμοσχευοτε πεφτουν... κ το λενε αυτο διοτι πολυ απλα ηταν που ηταν τα μεταμοσχευμενα τους φαινοντε ακομα πιο αραια ....
Μετρια αποτελεσματα σε εμενα προς απαραδεκτα ,στην κορυφη τοσα μοσχευματα σε μικρο κομματι που ειχα προβλημα τωρα μου λενε οτι φαινεται περισοτερο το κομματι κ λες κ δεν μπηκαν τριχες.Εχ βαρεθει να ανεβαζω κ να κανω γιαυτο μη με ρωτατε κ μην αρχισετε κανας υπερμαχοις της υγκεκριμενης κλινικης διοτι θα κραχτει . Τελοσπαντων με το Big 3 ειχα σαφως ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ HAIRLINE ΕΙΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ .
Α κ κατι σημαντικο πολυ με ξερετε για την περιπτωση μου για την στρατηγικη που ακολουθησανε που πειραξανε το ενδιαμεσο ,ΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Κ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ,ΗΤΑΝ ΤΟΟ ΠΥΚΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ HAIRLNILE ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΚΛΝΩΗ ΤΗΣ HAIRLINE Η ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ.
Οσο αφορα για τις συναντησεις μας πολυ παιλαιοτερα κ δεν επεδιωξα φυσικα να παω Σε καποιο αλλο ραντεβου διοτι οταν ακους δικαιολογιες απλα να κονομησουν θελουν ,στις συναντηεις μας λοιπον ελεγαν ενα σωρο δικαιολογιες ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΟ (ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ HAIRLINEI ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΥΚΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Μ.Μ ΔΗΛΑΗ ΠΙΡΙΝ ΥΠΟΣΤΕΙ shock loss ) .
Εν ολιγης πιο πολου χτυπιεμαι που μου πειραξανε το ενδιαμεσο διοι απο εκει καλυπτα πολλα πραγματα παρα τα μετρια προς φτωχα αποελεματα στην hairline .
Πες τα Ακή,Δημηρρη σοβαρα τωρα [ειναι λες κ περνεις ποσοτα τελικα ,αν ισχυει να λεω κ εγω καλά πραγματα ,απορω με εσενα τοσα χρονια ,εμφανιστηκες ξαφνικα οταν αρχισε να γινεται συζχητηση για την κλινικη ,που μιολις προτοεμφανιστηκες ελεγες για τα ωραια αποελεσματα λεγοντας οτι εχεις κανει ΜΙΑ ΜΟΝΟ .Μ.Μ..1 η οτι ειναι δικο σου οντς το κεφαλι η οτι ετσι οντως ησουν πριν την μμ. κτλ κτλ ,επειτα οσοι ενδιαφεροντουσαν να μαθουν οπως εγω ,τους προσεγγιζες να πεις για την κλινικη ,επειτα εσυ δεν εφταιγες πουθενα για τα αποτελεματα κ εσυ ενα σωρο δικαιολογιες ,αλλα κ ευ τους παροτρεινες.... Επειτα καποιες δικαιλογιες για το αποτελεσμα πχ. αν εβαζες regaine τι σαμπουαν κτλ λες κ θα πυκνωσουν ετσι τα νεα μαλλια η θα πλυθηνουν...
Εν ολιγης ημουν εγω στην θεση σου ,μιας που μου κανανε... τοσο καλη δουλεια... θα τους ευχαριστουσα θα τους προβαλα φυσικα αλλα μεχρι εκει μετα θα εκανα τη ζωουλα μου ,ΔΙΟΤΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ............. δεν θα ημουν απο πανω απο ενα φορουμ για κατι που το ξεπερασα.
Τελοπαντων πλεον καλο δεν κανεις την κλινικη με το να εμφανιζεαι ως συνηγορος διοτι το εχεις καταλαβει οτι χειροτερο κανεις να εισαι τοσο υπερμαχος ασε ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ που ειμαι σιγουρος μετα απο μενα θα ειναι πολλα. Φυικα Δημητρης κ δημητρηδες ειναι το πιο ευκολο πραγμα να βρεθει .....