Advanced hair clinic / βεκρής - αλήθεια ή ψέματα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
.αντι λοιπον να κραζεται την εκάστοτε κλινική ας μείνετε στα καλα των κλινικών που εσεις προτείνεται ...δόξα το θεο οτι κ να λετε αξιοπρεπή αποτελέσματα εχουμε δει και στις δυο κλινικές ειτε σας αρεσει ειτε οχι

To παραπάνω μήνυμα του Άκη είναι η απάντηση σε όλα αυτά που λες. Δυστυχώς και εσύ και οι υπόλοιποι δεν έχετε καταλάβει ότι δεν πετάμε λάσπη, "κράζουμε" αυτό που βλέπουμε γιατί είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι κάποιος θα την πατήσει (ίδε Άκης, Bruno, κλπ). Είναι σαν να πηγαίνεις με 200χλμ σε στενό δρόμο γεμάτο στροφές και να θεωρείς ότι επειδή την γλύτωσες μιά, θα την γλυτώνεις πάντα. Το έχω πει κατ΄επανάληψη: Τα λάθη δεν φαίνονται σε όλους, δεν σημαίνει όμως ότι δεν γίνονται σε όλους.

Προφανώς και όλες οι κλινικές έχουν και κακά και μέτρια αποτελέσματα. Αυτό όμως που μπορούμε να κρίνουμε εμείς είναι αν έχουν γίνει λάθη κατά την διαδικασία και να ασκήσουμε σκληρή κριτική ή για να διορθωθούν ή για να είναι πιο ενημερωμένοι οι υποψήφιοι πελάτες. Π.χ στην περίπτωση του Άκη είχα πει από την αρχή, τι σκατά ήθελε και έβαλε 100-200g σε πυκνά μαμά μαλλία για να προειδοποιήσω τον επόμενο που θα πάει εκεί να τους βάλει χέρι για να μην το επιχειρήσουν.

Όσο και να "σκούζετε", όταν βλέπω τέτοιες π@π@ριες όχι μόνο δεν θα σταματήσω αλλά θα συνεχίσω να ψάχνω (παρόλο που δεν έχω χρόνο) για να αναδείξω και άλλες μήπως και βελτιωθούν ή τουλάχιστον αυτοί που διαβάζουν να πάνε πιο υποψιασμένοι. Τώρα ως προς τους ξένους, φυσικά και ασκούμε κριτική εκεί που πρέπει (π.χ τιμές λόγω splitting του Koray, θέμα που αναδείχτηκε όταν δεν υπήρχε ούτε καν σαν υποψία στο φόρουμ, Ραχαλ παλαιότερα). Τι να πούμε όμως για τις διαδικασίες όταν αυτές είναι άψογες? Να τους κατακρίνουμε για λόγους ισορροπίας? Δεν υπάρχει περίπτωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
παιδια απλα ειναι τα πραγματα θα την προβαλα στις αρχες αν ηταν οκ η κλινικη η τουλαχιτον εφοσον αναλαμβανε την ευθυνη της αλλα εδω μου χαλασανε κ μαλλια που δεν επρεπε να πειραξουν μη αρχισω παλι τωρα,εκει ειναι που τρελαθηκα περισοτερο για τα αποτελεσματα, καλα να παθω που ενθουσιατικα στην αρχη απο λογια κ απο ανθρωπο που δεν τον ηξερα πως ηταν πριν κ μετα κ αν ιχυουν τα αποτελεματα οντως η που στην τελικη βιαστηκα χωρις να δω αλλα αποτελεματα .........

akishellas3

Well-Known Member
α κ φυικα οχι κορυφαια διοτι η κορυφαια εχει ευθυνη κ για τα αποτελεματα της αλλο ποσο ευθυνη στο να καταστρεψει μαλλια που δεν υπηρχαν θεμα,ελεος βαζουν νοσηλευτριες γιαυτο το θεμα κ δεν κατηγορω τα παιδια εκει ο καθενας την δουλεια του θελει να κανει αλλα απο τι καταλαβα ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ .

tasos33

Well-Known Member
Καταρχας για τον φιλο με τα 11000 ειναι ακομα νωρις ,ειναι στο 4μηνο, εχει πολυ δρομο μπροστα του για να χαρακτηρισουμε το αποτελεσμα.

Αυτο που κανουμε ειναι να επισημανουμε τα κακως κειμενα της εκαστοτε κλινικης, πριν μηνες γραφαμε τομους στο νημα του salonikios για το αποτελεσμα του στην Hdc και το πως συμπεριφερθηκε η κλινικη, τα θυμασαι Γιωργο? Τα εχεις διαβασει?

ΟΧΙ Γιωργο ουτε τα θυμασαι ουτε τα εχεις διαβασει γιατι εισαι πολυ νεος στο φορουμ, και ακομα δεν εισαι ουτε στο 5%upload.

Αξιοπρεπη αποτελεσματα εχουμε δει και απο ελληνικες κλινικες, δεν εχει σημασια ποσα ειναι, αλλα τι θες να μην τα λεμε?
Εσενα πχ σου εκαναν την δευτερη μμ και αφου στην εκαναν σου εκαναν και μια μετρηση δοτριας, αφου ηδη ειχες κανει δυο μμ και συ το θεωρησες φυσιολογικο επειδη ετσι σου ειπε ο γιατρος και λογικο ειναι γιατι δεν ηξερες οπως δεν γνωριζαμε και εμεις παλιοτερα, προσωπικα και εγω ειχα πεσει θυμα της b.k και μου τα ελεγαν ωραια και νομιζα ειμια στους καλυτερους.

Ειναι δικαιωμα του καθενος να παει οπου θελει και να πληρωσει οσα θελει, ενα νεο μελος ομως οταν μπαινει εδω για να μαθει πρεπει να ξερει τα συν και τα πλην των κλινικων που θα επισκεφτει, να εχει δεδομενα για ζυγισμα, να ξερει τι να περιμενει απο καθε κλινικη και αποκτωντας εμπειρια να μπορει να σκεφτει πιο γιατρος ειναι καταλληλος για την περιπτωση του.

Μα κάθεται κ μου απανταει ο αλλος σ αυτα που γραφω δες στο φόρουμ τον ταδε που εκανε 4μτχ πριν απο ποσο καιρι κ γω δεν ξερω κ οτι εδωσε 15...στην dhi...δεν εχ αναφερει ουτε μια φορα ρο ο να της κλινικής ...σεν υποστηρίζω καν την κλινική ....ισα ισα κιολας ...κ ολο εσεις την αναφέρεται ...αντι λοιπον να κραζεται την εκάστοτε κλινική ας μείνετε στα καλα των κλινικών που εσεις προτείνεται ...δόξα το θεο οτι κ να λετε αξιοπρεπή αποτελέσματα εχουμε δει και στις δυο κλινικές ειτε σας αρεσει ειτε οχι ...εγω για παραδειγμα δεν εχω ξανα δει περιστατικό να δινει καποιος 11.000€ να παει στον τοπ και να τρεχει στο Βέλγιο και να κανει μια τρύπα στο νερό ...σε κορυφαίο υποτιθεται ...αυρο για μενα ειναι κάτι που με σόκαρε κ εσεις το εχετε περασει στα ψιλα κ ασχολείστε ....

Stripar

Established Member
Δημηρρη σοβαρα τωρα [ειναι λες κ περνεις ποσοτα τελικα ,αν ισχυει να λεω κ εγω καλά πραγματα ,απορω με εσενα τοσα χρονια ,εμφανιστηκες ξαφνικα οταν αρχισε να γινεται συζχητηση για την κλινικη ,που μιολις προτοεμφανιστηκες ελεγες για τα ωραια αποελεσματα λεγοντας οτι εχεις κανει ΜΙΑ ΜΟΝΟ .Μ.Μ..1 η οτι ειναι δικο σου οντς το κεφαλι η οτι ετσι οντως ησουν πριν την μμ. κτλ κτλ ,επειτα οσοι ενδιαφεροντουσαν να μαθουν οπως εγω ,τους προσεγγιζες να πεις για την κλινικη ,επειτα εσυ δεν εφταιγες πουθενα για τα αποτελεματα κ εσυ ενα σωρο δικαιολογιες ,αλλα κ ευ τους παροτρεινες.... Επειτα καποιες δικαιλογιες για το αποτελεσμα πχ. αν εβαζες regaine τι σαμπουαν κτλ λες κ θα πυκνωσουν ετσι τα νεα μαλλια η θα πλυθηνουν...

ΚΟΡΑΚΙ κανονικό !

PROF

Active Member
Αγαπητέ Γιώργο καταρχάς να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού ξεκινήσαμε από περίπου παραπλήσια κατάσταση, εγώ μάλλον ήμουν λίγο καλύτερος γιατί έχω πιο στενό κεφάλι που λέει και ο Cvial και να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου που είναι μεγάλη. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να σχολιάσω το αποτέλεσμα γιατί και δεν το γνωρίζω και κυρίως γιατί το σημαντικότερο είναι είναι το πως εσύ το βλέπεις.

Όμως όσον αφορά το κόστος μιας επέμβασης τα πράγματα νομίζω ότι είναι πολύ απλά:

Κόστος/τρίχα = 1,10€ (σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα τους)
Και ας εξετάσουμε τη δική μου περίπτωση και ας αφήσουμε έξω τα γένια και να μιλήσουμε για τα head grafts.
1η επέμβαση: 4016 grafts x 2.60 (hair/graft) = 10.441.60τρίχες
Κόστος = 10.441,60τρίχες x 1.1€ = 11.485,76€

2η επέμβαση: 2062 grafts x 2.70 (hair/graft) = 5.567.40 τρίχες
Κόστος = 5.567.40 τρίχες x 1.1€ = 6.124,14€
Συνολικό κόστος = 17.609,90 €

Τώρα θα μου πεις καλά όλοι τόσο μεγάλο λόγο θα έχουν, θα σου πω όχι, και πάλι όμως αν υποθέσουμε ότι ο λόγος είναι στο 2,15 το κόστος θα είναι:
6078 grafts x 2.15 x 1.1€ = 14.374, 47€
Μια αντίστοιχη επέμβαση στο εξωτερικό με 2,50€/graft θα κόστιζε
6078 grafts x 2.50€ = 15.195€

Συνεπώς όπως βλέπεις τα κοστολόγια είναι πάρα πολύ κοντά (εγώ δε προσωπικά που είχα και μεγάλο λόγο είμαι και κερδισμένος), τώρα αν μου πεις γιατί ρε φίλε να βάλεις τόσα πολλά grafts, εγώ δε βάζω τόσα, αυτό είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με το ότι όλες οι καλές έξω κλινικές είναι απαραίτητα πιο ακριβές.

Επίσης άποψη μου είναι, ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή (όπως για παράδειγμα εγώ που έχω μεγάλο λόγο hair/fu, ήθελα να εξαχθούν όσες περισσότερες τρίχες γίνεται, ήθελα επίσης γένια, δεν είχα περιθώρια για transections και χαμηλή φύτρωση, ήμουν μεγάλο αλλά σταθεροποιημένο NW, κλπ.) και ο καθένας θα πρέπει να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία αφενός έχοντας καταρτίσει το συνολικό του πλάνο (γιατρός, grafts, body grafts, τιμές, χρόνος, απουσία από εργασία, κλπ.) και αφετέρου γνωρίζοντας από την αρχή το ακριβές συνολικά κόστος του, και όχι στο περίπου γιατί αυτό εγκυμονεί τον κίνδυνο να καταλήξει κάποιος στην πορεία σε αδιέξοδα τα οποία δυστυχώς στην περίπτωσή μας δεν επιδέχονται undo.

Stripar

Established Member
Prof ,
να σου γλυτώσω λίγο χρόνο και κόπο και να σου πώ ,
ότι ότι ανέλυσες , έχει αναλυθεί πολλάκις στο συγκεκριμένο άτομο !
παράδειγμα:
Και για να το κάνω ποιο κατανοητό άν ο μέσος λόγος graft / τριχών είναι απο 2,2 έως 2,5

O Aggelos στον Erdogan θα βάλει 3200g x 2,5e = 8.000euro | 3200g x 2.2h = 7040 τρίχες (με λόγο 2.2)
3200g x 2,5e = 8.000euro | 3200g x 2.5h = 8000 τρίχες (με λόγο 2.5)

Στην DHI θα πλήρωνε: 7040 τρίχες (με λόγο 2.2) x 1.10 euro / τρίχα = 7.744 euro
8000 τρίχες (με λόγο 2.5) x 1.10 euro / τρίχα = 8.800 euro !!!

Συμπέρασμα : Με το λιγότερο δυνατό λόγο (2.2) o Erdogan βγαίνει το ίδιοπερίπου κόστος χρέωσης με την DHI
Με το σύνηθες επιδιωκούμενο λόγο (2.5) o Erdogan βγαίνει πολύ ποιο οικονομικός απο της DHI (πέρνει και ρέστα)

Ενώ οι υπηρεσίες,παροχές και αποτελέσματα της ASMED είναι χαοτικές σε σύγκριση αυτών της DHI !!!

Δυστυχώς κάποια άτομα ,
είτε έχουν το σύνδρομο της μανιβέλας ,
είτε για τους δικούς τους λόγους και σκοπιμότητες αδυνατούν να καταλάβουν τα αυτονόητα.

Συνεπώς μάταιος κόπος απο ένα σημείο και μετά,
και απλά τους αφήνεις να συνυπάρχουν και να επωμίζονται τις συνέπειες της ξεροκεφαλιάς τους...

Εσύ, εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που βλέπουμε τα πράγματα με άλλο μάτι , ξέρουμε ποια είναι η ωμή πραγματικότητα.

Δυστηχώς όμως πέρα απο την γνώση του αντικειμένου και μίας σχετικής παιδείας ,
θέλει και κάποια ενόραση προκειμένου να αντιληφθείς κάποια πράγματα.

Αυτό ή το έχεις ή δέν το έχεις.

Αν το έχεις,
πολύ πιθανόν να κάνεις σωστές επιλογές - κινήσεις!

Αν δέν το έχεις,
θα μείνεις εκεί να υποστηρίζεις τις βλακωδώς επιλογές σου...

Υ.Γ: Πότε θα ανοίξεις θέμα με το οδοιπορικό σου?

PROF

Active Member
Stripar περίμενε να προχωρήσει η φύτρωση και της δεύτερης επέμβασης μη μου τη ματιάσουνε! (Ε, πλάκα κάνω!)

Stripar

Established Member
Αν πιστεύεις στο μάτι , (εγώ πιστεύω) οκ το καταλαβαίνω.

Αν όχι ,
ειλικρινά μας ενδιαφέρει η εμπειρία σου και θα είναι και πολύτιμη συνεισφορά στο forum ,
μίας και προέρχεται απο ένα γιατρό - κλινική που δέν γνωρίζουμε πολλά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είμαι πολύ περίεργος (με την καλή έννοια) να δω αυτή την παρουσίαση, γιατί 6078g με λόγο 2.6-2.7 δεν βλέπουμε κάθε μέρα.

Tsek

Well-Known Member
Εν συντομία. Καλά κάνετε και ενηνερωνετε. Για εμένα θέματα όπως του Ακης η οποιουδήποτε άλλου παιδιου που έχει κακό αποτέλσμα θα επρεπε να είναι σε ξεχωριστό νήμα πάνω-πάνω για να μην χανονται και να τα βλέπουν τα νέα μέλη προτού προχωρήσουν σε μμ ανεξάρτητως κλινικής.

Και πάμε στο ζητούμενο γιατί όλα έχουν να κάνουν με το κοστολόγιο νομίζω η advance χρεώνει 70 ευρώ να κάνει κάποιος εκτίμηση δότριας απο τον ίδιο τον Βεκρή. Εδώ το εχω διαβασει αυτό. Άρα όποιος θέλει με ένα αστείο κόστος μπροστά στα 3 και 4 χιλιαρικα πάει και ας μας πει απο εκεί και μετα τι γίνεται γιατί οντως η εκτίμηση που κανουν δεν είναι σοβαρή.
Αρα οποιος εχει μεγαλο θέμα και πάει για 2.500 + γκραφς και ειδικά ανάμεσα σε μαμά μαλλιά καλό θα είναι να ψαχτεί περισσότερο.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και πάμε στο ζητούμενο γιατί όλα έχουν να κάνουν με το κοστολόγιο νομίζω η advance χρεώνει 70 ευρώ να κάνει κάποιος εκτίμηση δότριας απο τον ίδιο τον Βεκρή. Εδώ το εχω διαβασει αυτό. Άρα όποιος θέλει με ένα αστείο κόστος μπροστά στα 3 και 4 χιλιαρικα πάει και ας μας πει απο εκεί και μετα τι γίνεται γιατί οντως η εκτίμηση που κανουν εξω δεν είναι σοβαρή.

Ποιοί είναι οι έξω?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και πάμε στο ζητούμενο γιατί όλα έχουν να κάνουν με το κοστολόγιο νομίζω η advance χρεώνει 70 ευρώ να κάνει κάποιος εκτίμηση δότριας απο τον ίδιο τον Βεκρή. Εδώ το εχω διαβασει αυτό. Άρα όποιος θέλει με ένα αστείο κόστος μπροστά στα 3 και 4 χιλιαρικα πάει και ας μας πει απο εκεί και μετα τι γίνεται γιατί οντως η εκτίμηση που κανουν δεν είναι σοβαρή.

Τώρα αυτό εδώ είναι σοβαρό? Και πόσους να δει ο Β. έστω και με 70€? Δηλαδή είναι σαν να λέει ο ΓΔ μιας εταιρείας: η εταιρεία μου (που διοικώ εγώ και που έχω την ευθύνη για την λειτουργία της και φυσικά μπορώ να την διορθώσω/βελτιώσω) είναι κώλος, αλλά ελάτε σε μένα για να σας εξυπηρετήσω προσωπικά. Και πως είμαστε σίγουροι ότι δεν είναι μόνο οι εκτιμήσεις ασόβαρες αλλά και οι επεμβάσεις; (ιδιαίτερα όταν βλέπουμε και περίεργα βίντεο). Η εμπειρία μου από διοίκηση επιχειρήσεων λέει ότι όταν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, υπάρχει γενικότερο πρόβλημα οργάνωσης/πειθαρχίας και πρέπει η διοίκηση να το λύσει, όχι οι πελάτες.

Tsek

Well-Known Member
Civial. Ολα ξεκινάνε απο την πολιτική της εταιρείας να μην χρεώνει με την τρίχα ή με το γκραφ αλλά με την ημέρα.
Οταν λοιπόν κάποιος με μεγάλο πρόβλημα ξεκινάει την επέμβαση και το πλάνο είναι να μεγιστοποιήσουμε το αποτεσμα, είναι λογικό να μην μπορεί να σου πει εκ των προτέρων ό,τι θα σου βάλει 1.000 γκραφς π.χ μπροστά ,351 δεξί κρόταφο , 352 αριστερό , 500 forelock κλπ γιατί δεν ξέρει 100% τον τελικό αριθμό των μοσχευμάτων που θα βγάλει. Για αυτό κάνουν την εκτίμηση με τον τρόπο που λετε. Οποιον δεν τον καλυπτει αυτός ο τρόπος λειτουργείας να μην πάει είναι τόσο απλό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είναι μέγα λάθος γιατί αντί να εξυπηρετείς τις ανάγκες του πελάτη και να κάνεις ένα σοβαρό πλάνο σχεδιασμού, πρακτικά εξασφαλίζεις την κερδοφορία της επιχείρησης σου αφού διασφαλίζεις με αυτό τον τρόπο το κόστος σου. Το αποτέλεσμα δεν μεγιστοποιείται με το "ότι πάρεις σε μια μέρα" αλλά με μια ξεκάθαρη συμφωνία, τόσα χρειάζεσαι - τόσο πάει. Είναι προφανές γιατί γίνεται έτσι, αλλά δεν είναι σωστό.

danceworld_2001

Well-Known Member
Το ποσο αχρηστες παντως ειναι οι Ελληνικες κλινικες απο παλια ως και σημερα, και μιλαω για ολες τους και γνωστους σολο πλαστικους, απο παλια χρονια ως και προσφοτα το βλεπω καλυτερα απο ολους στα ραντεβου του Γεωργιου. Μετα απο 2ημερες συμμετοχες καθε φορα σε 8 consultation και εχοντας δει 200 και βαλε κεφαλια (μεσο ορο 15 ατομα την μερα καντε τις πραξεις), και ενα 30-40% απο αυτους ειναι repairs απο Ελληνικα εκτροφεια, πιστεψτε με εχω δυνατη αποψη για το επιπεδο του κακουργηματος που συντελειτε. Ναι υπαρχουν και καλες μμ Ελλαδα που και παλι υστερουν σε σχεση με καλα αποτελεσματα εξωτερικου, αλλα ειναι αχνες ακτιδες φωτος.

tasos33

Well-Known Member
τσεκ τωρα τα γραφεις ωραια, πολυ σωστα τα αναφερεις οτι δεν ξερουν τι θα βγαλουν, αυτο βεβαια ειναι λογικο
σε μια μπακαλιστικη προσεγγιση και οχι σε μια μμ οπου το καθε graft μετραει χρυσαφι.Με αυτην την λογικη βγαζουμε και οπου παει, τι θα γινει οταν χρειαστουμε και δευτερη μμ? Θα υπαρχουν διαθεσιμα graft? Ποιος θα απαντησει σε εναν ασθενη? Το forum η το καθρεφτακη στου μπανιου?

Ετσι δουλευει η κλινικη και οποιος θελει παει, συμφωνω απολυτα.

Οταν λοιπόν κάποιος με μεγάλο πρόβλημα ξεκινάει την επέμβαση και το πλάνο είναι να μεγιστοποιήσουμε το αποτεσμα, είναι λογικό να μην μπορεί να σου πει εκ των προτέρων ό,τι θα σου βάλει 1.000 γκραφς π.χ μπροστά ,351 δεξί κρόταφο , 352 αριστερό , 500 forelock κλπ γιατί δεν ξέρει 100% τον τελικό αριθμό των μοσχευμάτων που θα βγάλει. Για αυτό κάνουν την εκτίμηση με τον τρόπο που λετε. Οποιον δεν τον καλυπτει αυτός ο τρόπος λειτουργείας να μην πάει είναι τόσο απλό.

danceworld_2001

Well-Known Member
Και να προσθέσω μια ακόμη λεπτομέρεια. Προσωπικά στα όσα έχω δει, κανείς δεν ήταν πελάτης Β. Ο γιατρός όμως μου είπε πως και στην Κύπρο αλλά και στην Ισπανία έχει φτιάξει μερικούς άτυχους που ήρθαν για repair, και ήταν κατά κόρον αλλοδαποί, αυτοί οι εισαγόμενοι με τα πακέτα διακοπών τα φθηνά.

tasos33

Well-Known Member
Αυτο με τα πακετα εξωτερικου ειμαι σιγουρος πως θα χει πολλες αποτυχιες, ειναι τοσο μεγαλη η αγορα απο εξω που και πολλα αποτυχημενα να εχει παλι θα του ερχονται πελατες. @danceworld_2001 o γεωργιου στην ισπανια που κανει επεμβασεις?

Και να προσθέσω μια ακόμη λεπτομέρεια. Προσωπικά στα όσα έχω δει, κανείς δεν ήταν πελάτης Β. Ο γιατρός όμως μου είπε πως και στην Κύπρο αλλά και στην Ισπανία έχει φτιάξει μερικούς άτυχους που ήρθαν για repair, και ήταν κατά κόρον αλλοδαποί, αυτοί οι εισαγόμενοι με τα πακέτα διακοπών τα φθηνά.

Μπλουζα