Και τα δυο παιδια καλα εκαναν και πηγαν. Ισως και εγω να το επιδιωκα για ενα τετοιο ταξιδι να εχω καποιον που γνωριζει σχετικα.
Το θεμα ειναι οτι για κανεναν δεν θα ηταν ανεκτη μια τετοια συμπεριφορα και οποιος μου πει το αντιθετο θα ψευδεται και θα κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.
Ουτε θα ασχολιομουν με αυτο γιατι δεν με νοιαζει ακομη και συστηματικα να γινεται αλλα οταν καθε λιγο δεχομαι προσβλητικα μηνυματα πρεπει να μιλησω και για τις δικες του συμπεριφορες που αν αφορουσαν οποιονδηποτε αλλο ολοι θα ελεγαν κατι δεν παει καλα εδω.
Παρολα αυτα καταλαβαινω την αναγκη μελων που θελουν να πανε εκει και δεν γνωριζουν λεπτομερειες για να το πραξουν.
Στην προσπάθειά σου να καλυφτείς απο τις σαφέστατες κατηγορίες του Ακη που επικεντρώθηκε
στον ρόλο σου εδω μέσα , τον τρόπο που τον πλησίασες και τον παρυμύθιασεις και τα όσα του πούλησες
προσπαθείς να ρίξεις το μπαλάκι και την λάσπη αλλού!
Δυστηχώς πάνω στον πανικό της αποκάλυψης (μία απο τις πολλές) έχεις πέσει σε πολλές αντιφάσεις
Δηλ. απο την μία με κατηγορείς και εγώ δέν ξέρω γιατί,
και απο την άλλη λές ότι καλά έκαναν τα παιδιά και πήγαν ,
αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη των μελλών να έχουν ένα συνοδό και ειδικά άν δέν γνωρίζουν λεπτομέρειες.
Συνεπώς για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση:
a) Το παλικάρι που πήγε Καναδά , δέν γνώριζε Αγγλικά ,
είχει κάνει νήμα στο forum και ζητούσε συνοδό για τον Καναδά και προσφέρθηκα να πάω εγώ.
Τους χαιρετισμούς που λές ότι έδωσα ,
ναί τους έδωσα στο επόμενο μέλος που επέλεξε ο ίδιος και απο μόνος του να πάει στον Καναδά ,
γιατί όπως είναι εύλογο όταν είσαι σε ολόκληρο το Session του χειρουργείου και
ειδικά όταν κάθεσε 12 ημέρες Καναδά είναι εύλογο να γνωριστείς με όλο το προσωπικό της κλινικής και να αναπτύξεις σχέσης φιλίας.
Συνεπώς η προσπάθειά σου ήταν άκρως ατυχή και αστεία...
β) Ο Άγγελος μετά απο χρόνια αναζήτητης στο Forum ,
επέλεξε να κατέβει Κρήτη να με γνωρίσει και να συζητήσουμε για την περίπτωσή του
δεδομένου ότι σκεφτόταν να επιλέξει ανάμεσα απο Γκούρα και Berman Kord (3,0/graft)
Συνεπώς η λέξη "Consultation" που είχα χρησιμοποιήσει για "χάρη του λόγου" ,
όσο και άν προσπαθείς να την διεστραβλώσεις ή να την γυρίσεις δέν , μα ΔΕΝ...
Συνεπώς και απο την στιγμή που αναλύοντας όλες τις τότε επιλογές του
και ο Erdo είναι σαφές ανώτερος και φτηνότερος απο την B.K και απο την στιγμή που υπήρχε αδυναμία επικονωνίας ,
μου ζητήθηκε να επικοινωνήσω την περίπτωσή του με την κλινική απο την στιγμή που δέν μπορούσε να το κάνει ο ίδίος.
Ενώ όπως έχει ο ίδιος ο Αγγελος δηλώσει στο αρχικό μήνυμα του νήματός του,
μου ζητήθει όταν τα πράγματα πήραν μία τροπή να τον συνοδεύσω
στο ταξίδι γιατί ούτε Αγγλικά γνώριζε , αλλά και τον φόβιζε το ταξίδι μία μτχ στο εξωτερικό ,
πόσο μάλλον όταν δέν γνώριζει πολλές λεπτομέρειες της διαδικασίας.
Συνεπώς δέν προκύπτει απο πουθενά ,
το χεράκι - χεράκι που αναφέρεις και εσύ και ο Γιώργος προκειμένου να δημιουργήσετε Θόρυβο πίσω απο το όνομά μου.
(Αυτά είναι χιλιοειπωμένα και κατεγεγραμένα τόσο στο Forum όσο και στα νήματα των παιδιών)
Αντιλαμβάνομαι το πόσο δύσκολο είναι απο πολλούς και ίδίως για σένα να προβληματίζεσσαι ποιό είναι το κίνητρο για μένα πίσω απο αυτό.
Το ίδιο κίνητρο που κάποιος αφιλοκερδός γίνεται Moderator σε ένα forum τριχόπτωσης , ένας συναθρωπος βοηθάει έναν άλλο κ.ο.κ
Τελειώνοντας και οι δύο περιπτώσεις ουδέποτε με κατηγόρισαν για κάτι , πολύ απλά γιατί δέν εμπλέκομαι σε κάτι για να το κάνουν.
Όπου και αυτή είναι η σημαντική διαφορά εμένα με εσένα.
Εγώ συνεισφέρω αφιλοκερδός τον χρόνο μου και τις γνώσεις μου σε όποιον και να μου το ζητήσει ,
χωρίς να μπορεί κανείς να μου προσάψει το παραμικρό.
Ενω εσένα 2-3 χρόνια που είσαι μέλος σε κατηγορούν ανοικτά τα περισσότερα μέλη που έκαναν μτχ στου Βεκρή
ότι τους πλησίασες απο μόνος σου , προσπάθησες να τους πείσεις , του πουλούσες Minoxidil και σαμπουάν της κλινικής , PRP ,
ενώ κάποιοι ότι τους κατέστρεψες με την στάση.
Πρόσφατο περιστατικό ο ΑΚΗΣ , Bruno κ.τ.λ.
Επειτα μήν ξεχνάμε ότι έγινες μέλος στο Forum , μόλις έκανες μτχ στου Βεκρή (όχι νωρίτερα ή αργότερα)
Με κύριο γνώμονα να παρουσιάσεις την μτχ σου ,
όπως εσύ ήθελες να την παρουσιάσεις και με καθημερινή και ολοήμερη παρουσίαση σε ρυθμό φρενίτηδας
εχω απειρες φωτογραφιες καθε 10 μερες για ολο τον επομενο χρονο απο τη μμ γιατι ανυπομονουσα και συγκρινα συνεχως την προοδο μου. αυτο δεν γινεται να αμφισβητηθει.
Λές και θα αλλάξει κάτι απο βδομάδα σε βδομάδα , πάλι καλά που δέν μας έβαζες και κάθε μέρα,
όπου κύριο γνώμονα είχε η κίνηση αυτή,
το "
Pump" του νήματός σου
και του ψαρέματος πελατών όπως αποδείχτηκε και απο τα γραφώμενα του ΑΚΗ & Bruno!.
Μήν ξεχνάμε ότι 2 χρόνια τώρα που "ξεσαλώνεις" , ξεσαλώνεις παντού σε όλα τα νήματα και Request μελλών ,
ολημερής και ολυνυχτής , και δέν είναι τυχαίο όπου σε ένα
τόσο σύντομο χρονικό διάστημα 2 ετών απόκτησες 2500 μηνύματα ,
περισότερα από μέλη που είναι 5-8 χρόνια στο forum , περισότερα και απο moderators !!!
FULL TIME JOB !!!
Συνεπώς άν θέλεις λίγο να ξαλαφρώσεις την θέση σου , και να πετάξεις την λάσπη αλλού , άστο δέν ποιάνει το κόλπο...
Όταν το ένα μετά το άλλο μέλος , ασθενείς της κλινικής σου,
σε κατηγορούν ευθέως για τον ρόλο σου στην κλινική και για την φίδια και μεταξωτές κορδέλες που τους πούλησες,
δέν χρειάζεσαι αποδιοπομπαίο τράγο , αλλά να τρέξεις να εξαφανιστείς....
Υ.Γ: Όσον αφορά το Γιώργο , τί να απαντήσει κανείς ?
Τζάμπα κόπος και χρόνος...