Advanced hair clinic / βεκρής - αλήθεια ή ψέματα?

danceworld_2001

Well-Known Member
Σε χώρο που νοικιάζει στην Βαρκελώνη σε κλινική πολύ δυνατή σε συνεργασια με άλλους γιατρούς.

Passeig de Sant Joan, 123, 08037 Barcelona, Barcelona, España

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Δεκτά ολα αυτα ....να σε ρωτησω κατι...αν εμφανιστει ενα νεο μέλος κ σου πει θα παω στον Βέλγο και θα σκάσω οχι 2-3 χίλιαρικα που δινουμε εμεις εδω αλλα 11 θα τους πεις προσεχε φιλε γιατι θα κλαις μετα ; Και κάτι αλλο ... θα βρεθει ενας ανθρωπος να πει τι σκατα ερχονται κ κανουν οι ευρωπαίοι εδω ; Η γιατι τους φωνάζουν στην χωρα τους για μμ ; Ακομα να μου απαντησει καποιος συγκεκριμενα ...Α ναι ξεχαςα ...εγω καίω κάρβουνο οπως λεει κ ο φιλος ο στριπαρ...ρίχνουμε 2-3 προσβολές με 2-3 ορους που ο αλλος ο αςχετος δεν γνωρίζει και καθαρίσαμε ....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεκτά ολα αυτα ....να σε ρωτησω κατι...αν εμφανιστει ενα νεο μέλος κ σου πει θα παω στον Βέλγο και θα σκάσω οχι 2-3 χίλιαρικα που δινουμε εμεις εδω αλλα 11 θα τους πεις προσεχε φιλε γιατι θα κλαις μετα ; Και κάτι αλλο ... θα βρεθει ενας ανθρωπος να πει τι σκατα ερχονται κ κανουν οι ευρωπαίοι εδω ; Η γιατι τους φωνάζουν στην χωρα τους για μμ ; Ακομα να μου απαντησει καποιος συγκεκριμενα ...Α ναι ξεχαςα ...εγω καίω κάρβουνο οπως λεει κ ο φιλος ο στριπαρ...ρίχνουμε 2-3 προσβολές με 2-3 ορους που ο αλλος ο αςχετος δεν γνωρίζει και καθαρίσαμε ....

Γεωργιε, νομίζω ότι πήρες απάντηση, στο γιατί έρχονται.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Giorgos-3

Well-Known Member
Σωςτος ...πολυ σωστος θα ελεγα ...θελω λιγο να ανατρέξεις και να δεις ολη αυτη η συζητηςη απο τι ξεκινησε και με τι αφορμή ....ενα βιντεακι απο πουθενα χωρις καμια αφορμή και ξεκινησαμε τα όργανα ...κ δεν μπορεις να κραζεις εσυ π0υ εχεις δωσει δικαιώματα σε οποιοδήποτε να πιστεύει οτι συνεργάζεσαι με κλινική-ες...κ οκ αν το κανεις θα δεχεσαι ομως κ την κριτική σου λοιπον και να μην εκνευρίζεσαι αντιδρώντας με προσβολές του τύπου «μανιβέλα» ...

Giorgos-3

Well-Known Member
Στο οτι ειναι οικονομικα ; Αυτο ειναι ολο ;αληθεια τωρα ρο πιςτευεις μεσα σου οτι γι αυτο μονο ; Κατσε γιατι παραπανω προσπαθούσατε να με πείσετε οτι τα λεφτα που δινουμε εδω ειναι πανω κατω τα ιδια με εξω ...αποφασίστε επιτελους σε κάτι γιατι ζαλίστηκα ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω ότι πρέπει να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια τάξη.

1. Το βιντεάκι ήταν εντός θέματος γιατί εδώ συζητάμε για τον Β. και την παραπληροφόρηση που κάνει, ακριβώς τα ίδια που λέει και στο βίντεο περί πλαστικών, κλπ.

2. Οι τιμες που δίνει ο Β. στους ξενούς είναι πολύ μικρότερες από αυτές που δίνει στους Έλληνες

Sent from my iPhone using Tapatalk

danceworld_2001

Well-Known Member
Στον Β. αν το κάνεις στιος διάφορες νοσηλεύτριες διαλογής ειναι 1 ευρώ, πολύ φθηνά. Στην D. αν έχει προσφορά το βρίσκεις μέσο όρο στο 1μιση, αντωνιστικό ειναι. Αλλά με την τόση φτωχότατη πυκνότητα που δίνουν και max session 2400 που σημαίνεις θες και άλλες μμ, το φθηνό το πληρώνεις ακριβό. Στον δε B. αν πάς στον ίδιο τον γιατρό πανάκριβα. Και την D. αν δεν πέσεις σε προσφορά είσαι πάνω απο 2 ευρώ οπότε ακριβά. Τα σενάρια ποικίλουν, στους δε ξένους ο Β δίνει τιμή χώμα περισσότερο. Το τελικό πόρισμα ειναι πως αν επιλέξεις την χείριστη διαλογή, είσαι μισή τιμή απο την καλύτερη τιμή εξωτερικού που δίνει η Κύπρος με ποιότητα αμφιλεγόμενη ως και κάκιστη. Στις περισσότερες περιπτώσεις η τιμή ειναι 1,5 - 2+ που δεδομένης της πυκνότητας και του συνολικού αποτελέσματος που παίρνεις, το φθηνό το πληρώνεις μακροπρόθεσμα ακριβό, αναλώνεις δότρια, ποτέ δεν φτάνεις εκεί που θα μπορούσες σαν καθολικό αποτέλεσμα.

Giorgos-3

Well-Known Member
οπως ειπα και παραπανω εννοω για δημοσιευση ενος βιντεο χωρις καποιο ερεθισμα....χωρις για παραδειγμα να μιλαμε με αφορμη καποιο περιστατικο αλλα οκ δεν στεκομαι εκει εγω...για να καταληξω εγω προσωπικα καπου και να μην το τραβαμε...μηπως θα επρεπε μπαινοντας καποιος νεος για παραδειγμα να ζητησει απο σας βοηθεια η πρωτη ερωτηση να ναι καταρχην τι τσεπη εχει? και αναλογως να τον συμβουλευτε...οταν ο αλλος σου λεει προσπαθω να μαζεψω 5000(καποιος το πε προχτες αλλα δεν θυμαμαι ποιος) δεν μπορειτε να του μιλατε για τουρκους ισπανους και βελγους....σονι και ντε...αλλιως ξεχνα το...περα των τεχνικων γνωσεων που αναμφισβητητα εχετε καλο θα ταν να μην υπαρχει αυτο το κολλημα προσ τα καπου...οταν ο αλλος θελει να κανει μμ και δεν μπορει να δωσει υπερογκα ποσα και νομιζω αρκετοι ειναι αυτοι αντι να τρομοκρατειτε τον κοσμο προειδοποιηστε τον απλα...αυτα ειναι τα συν αυτα τα πλην αν πας εγχωρια και αποφασισε...
υ.γ. προσωπικη μου αποψη καθαρα και συγνωμη σ αυτους που τους ζαλησα τον ερωτα με την φλυαρια μου.

Dim10

Active Member
Επειδη παρατηρω οτι υπαρχει μια συγκριση μεταξυ D*I και A*C , καθως ειναι γνωστο για τις πυκνοτητες και την διαχειρηση δοτριας και για τις δυο , τι ειναι εντελει καλυτερο και πιο safe για καποιον που θελει εγχωρια να προχωρήσει;
Α*C και απαιτηση ομοιογενοποιημενης εξαγωγης με ρισκο σε περιπτωση που δε τηρηθει αλλα περισσοτερες πυκνοτητες;
Η D*I και σιγουρια δοτριας με απαιτηση πυκνοτητων ανω των 35cm2 που λενε οτι πλεον φτανουν τα 60cm2 με ρισκο αν δε τηρηθει;;;

tol

Well-Known Member
Η D*I και σιγουρια δοτριας με απαιτηση πυκνοτητων ανω των 35cm2 που λενε οτι πλεον φτανουν τα 60cm2

Φιλε Dim, πυκνοτητα 60 grafts/cm2 (αν εννοεις αυτο) δυσκολα μπορουν να πετυχουν ακομη και οι κορυφαιοι γιατροι του εξωτερικου.

Η DHI θα πετυχει τετοια νουμερα μεταμοσχευσης, οταν ο ηλιος ανατειλει απο τη δυση!!!!! Ακομη και τα 40 grafts/cm2 ειναι, μαλλον, ανεφικτο νουμερο για τη συγκεκριμενη κλινικη.

dimitris50423

Well-Known Member
πρωτον να πω στον Ακη οτι εχεις καθε δικαιωμα εφοσον εισαι πελατης της κλινικης να γραψεις οτι εισαι δυσαρεστημενος και να πραξεις οπως νομιζεις. αν δεν πηρες αυτο για το οποιο πληρωσες καλα κανεις και τους κραζεις. οπως την ιδια αποψη ειχα και σε αποτυχιες η μετρια αποτελεσματα αλλων κλινικων.
Απο εκει και περα εγω εχω κανει μια μεταμοσχευση με τον αριθμο μοσχευματων που εχω πει και το κεφαλι πριν και μετα ειναι δικο μου. εχω απειρες φωτογραφιες καθε 10 μερες για ολο τον επομενο χρονο απο τη μμ γιατι ανυπομονουσα και συγκρινα συνεχως την προοδο μου. αυτο δεν γινεται να αμφισβητηθει.

Οσο για τον stripar δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω μαζι σου και ουτε να σχολιασω αυτα που πραττεις αλλα δεν μου αφηνεις περιθωριο γιατι συνεχως σε οτι και να πω μου κανεις επιθεση λεγοντας με μεχρι τωρα απατεωνα, κορακι, και αλλα ομορφα.
σου τα ανταποδιδω ολα αυτα και στη δικη σου περιπτωση υπαρχει λογος.
Εγω εχω πει καλα λογια για την κλινικη που εκανα μμ (παλιοτερα πολυ περισσοτερο λογω ενθουσιασμου προσφατα αρκετα λιγοτερο) λογω του οτι πηρα ενα αποτελεσμα περα απο τις αρχικες μου προσδοκιες και πιστευω οτι η κλινικη εχει δυνατοτητες.

Ας δουμε τι εχεις κανει εσυ μεχρι τωρα και τι σκεφτομαι και εγω για σενα
Δεν εχεις κανει ποτε μεταμοσχευση, δεν γραφεις ποτε πληροφοριες για το αν σκεφτεσαι να κανεις η τι προβλημα τριχοπτωσης αντιμετωπιζεις παρολα αυτα εχεις κανει σοβαρες επαφες με κλινικες ανα τον κοσμο γνωριζοντας ακομη και ονοματα υπαλληλων των κλινικων. (οπως του Rahal που τους εδινες χαιρετισματα). Αρα σε ηξεραν και αυτοι
Απο τοτε που μπηκα εδω κατηγορεις τις 2 ελληνικες κλινικες και δεν εχεις πει ουτε μια φορα κατι θετικο για καποιο καλο αποτελεσμα τους.
Συνοδευεις ατομα στην τουρκια για μεταμοσχευση αφου τους κανεις πρωτα και consultation και επικοινωνεις με τον erdogan. και ειμαι σιγουρος οτι θα το ξανακανεις.
οσα καλα λογια και να πει καποιος στα δικα μου ματια ειναι πολυ περισσοτερο επιληψιμο καποιος να παιρνει κοσμο και να τους πηγαινει σε κλινικη μεταμοσχευσης.
Ποιος αλλος θα το εκανε αυτο και δεν θα τον εκραζαν ολοι λεγοντας του οτι εχει συνεργασια με κλινικη ειτε τους πηγαινε σε κλινικη στην Ελλαδα, κυπρου ή εξωτερικου.
Η αληθεια ειναι οτι πολλοι το σκεφτονται οπως και εγω αλλα κανενας δεν μιλαει.
Ηθελα να δω παρουσιαση απο erdogan και το ειχα ζητησει επανειλλημενα ασχετα με το τι πιστευω για εσενα.

Οποτε το κορακι εισαι εσυ και μη μου πεις οτι τρεχεις μεχρι τουρκια απλα για να βοηθησεις ενα μελος γιατι εισαι πονοψυχος γιατι δε θα σε πιστεψω. ολους τους χαρακτηρισμους που μου εχεις δωσει στους ανταποδιδω.

Εχουν κανει δυο φιλοι μου μεταμοσχευση στην AHC απο τοτε που εκανα. Ενας στην Αθηνα και ενας στην κλινικη της Θεσσαλονικης. δεν πηγα μαζι ουτε με αυτον που πηγε στη θεσσαλονικη και ας ειμαι απο εκει. απλα τον συμβουλεψα πως να κινηθει και τι να ζητησει. αν τον πηγαινα εγω θα ηταν και για αυτον περιεργο ετσι σκεφτηκα.
Ποσο μαλλον να παω εναν που μεχρι χθες μου ηταν Αγνωστος οπως κανεις εσυ.
δεν μιλαω για την αναγκη καποιων να εχουν βοηθεια σε ενα τετοιο ταξιδι. ειναι κατανοητο για εμενα. το δικο σου κινητρο δεν βρισκω.

τ αφηνω ολα να πεσουν κατω γιατι ειλικρινά βαριεμαι να απανταω και να γραφω ξανα τα ιδια...καποιοι κανουν πτι δεν κτλ τι γραφω κ την πανε την κουβεντα οκου θελουν ....ακριβως έειδη ειμαι 33 κ σκεπτόμενο ατομο τα βαζω ολα σε μια ζυγαριά ...οσο και γνώσεις να χει καποιος και να ξερει το αντικείμενο για μενα χανει την αξιοπιστία του οταν περνει απ το χεράκι καποιον αγνωστο και τον παει σε οποιοδήποτε γιατρό για μμ...μην τρελαθουμε κιολας τωρα ...το οτι δεν μιλαμε δεν σημαινει οτι ειμαστε κ ηλίθιοι ...

αυτο δεν το απαντησες το προσπερασες.
Οσο με χαρακτηριζεις με αυτα που λες θα σου τα επιστρεφω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
δεν με πειραζει να σχολιασει ο οποιοσδηποτε το οτιδηποτε για κινησεις της κλινικης. αλλα οταν γινονται προσωπικες επιθεσεις στο προσωπο μου με χαρακτηρισμους θα απανταω αναλογως. και αλλα μελη ανεβασαν κριτικες για την κλινικη και δεν εχω κανενα προβλημα. για οτι εχω να σχολιασω απανταω πολιτισμενα αλλα σε καποιους δεν αρεσει.

Dim10

Active Member
Φιλε Dim, πυκνοτητα 60 grafts/cm2 (αν εννοεις αυτο) δυσκολα μπορουν να πετυχουν ακομη και οι κορυφαιοι γιατροι του εξωτερικου.

Η DHI θα πετυχει τετοια νουμερα μεταμοσχευσης, οταν ο ηλιος ανατειλει απο τη δυση!!!!! Ακομη και τα 40 grafts/cm2 ειναι, μαλλον, ανεφικτο νουμερο για τη συγκεκριμενη κλινικη.

@tol ειχα δει και μελος απο εδω να το παρουσιαζει με αυτο που εγραψα και διαφημιση περι του θεματος, ισως καταλαβα κατι λαθος δε ξερω..

• Like
Reactions: tol

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ποσο μαλλον να παω εναν που μεχρι χθες μου ηταν Αγνωστος οπως κανεις εσυ.

Νομίζω ότι αυτός που μπορεί να απαντήσει και μετράει περισσότερο η γνώμη του είναι ο Άγγελος, ο οποίος καλό θα ήταν να το διευκρινήσει (αν και νομίζει το έχει πει).

dimitris50423

Well-Known Member
Και τα δυο παιδια καλα εκαναν και πηγαν. Ισως και εγω να το επιδιωκα για ενα τετοιο ταξιδι να εχω καποιον που γνωριζει σχετικα.
Το θεμα ειναι οτι για κανεναν δεν θα ηταν ανεκτη μια τετοια συμπεριφορα και οποιος μου πει το αντιθετο θα ψευδεται και θα κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.
Ουτε θα ασχολιομουν με αυτο γιατι δεν με νοιαζει ακομη και συστηματικα να γινεται αλλα οταν καθε λιγο δεχομαι προσβλητικα μηνυματα πρεπει να μιλησω και για τις δικες του συμπεριφορες που αν αφορουσαν οποιονδηποτε αλλο ολοι θα ελεγαν κατι δεν παει καλα εδω.

Παρολα αυτα καταλαβαινω την αναγκη μελων που θελουν να πανε εκει και δεν γνωριζουν λεπτομερειες για να το πραξουν.

koumparos

Well-Known Member
Πρεπει να τελειωνουμε με τις ανοητες κοντρες και τις προσβολες.Σε λιγο δεν θα παταει ψυχη στο φορουμ,θα γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι και θα βλεπουμε ολο και λιγοτερες παρουσιασεις μεταμοσχευσεων.Εαν εχετε διαφορες μεταξυ σας απο το παρελθον η απο το παρον καλυτερα να βρεθειτε εκτος φορουμ να λυσετε τις διαφορες σας οπως κανουν τα μεγαλα αγορια.
Ελεος δηλαδη!!!!!!

Stripar

Established Member
Και τα δυο παιδια καλα εκαναν και πηγαν. Ισως και εγω να το επιδιωκα για ενα τετοιο ταξιδι να εχω καποιον που γνωριζει σχετικα.
Το θεμα ειναι οτι για κανεναν δεν θα ηταν ανεκτη μια τετοια συμπεριφορα και οποιος μου πει το αντιθετο θα ψευδεται και θα κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.
Ουτε θα ασχολιομουν με αυτο γιατι δεν με νοιαζει ακομη και συστηματικα να γινεται αλλα οταν καθε λιγο δεχομαι προσβλητικα μηνυματα πρεπει να μιλησω και για τις δικες του συμπεριφορες που αν αφορουσαν οποιονδηποτε αλλο ολοι θα ελεγαν κατι δεν παει καλα εδω.

Παρολα αυτα καταλαβαινω την αναγκη μελων που θελουν να πανε εκει και δεν γνωριζουν λεπτομερειες για να το πραξουν.

Στην προσπάθειά σου να καλυφτείς απο τις σαφέστατες κατηγορίες του Ακη που επικεντρώθηκε
στον ρόλο σου εδω μέσα , τον τρόπο που τον πλησίασες και τον παρυμύθιασεις και τα όσα του πούλησες
προσπαθείς να ρίξεις το μπαλάκι και την λάσπη αλλού!

Δυστηχώς πάνω στον πανικό της αποκάλυψης (μία απο τις πολλές) έχεις πέσει σε πολλές αντιφάσεις

Δηλ. απο την μία με κατηγορείς και εγώ δέν ξέρω γιατί,
και απο την άλλη λές ότι καλά έκαναν τα παιδιά και πήγαν ,
αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη των μελλών να έχουν ένα συνοδό και ειδικά άν δέν γνωρίζουν λεπτομέρειες.

Συνεπώς για να βάλουμε τα πράγματα στην σωστή τους διάσταση:

a) Το παλικάρι που πήγε Καναδά , δέν γνώριζε Αγγλικά ,
είχει κάνει νήμα στο forum και ζητούσε συνοδό για τον Καναδά και προσφέρθηκα να πάω εγώ.
Τους χαιρετισμούς που λές ότι έδωσα ,
ναί τους έδωσα στο επόμενο μέλος που επέλεξε ο ίδιος και απο μόνος του να πάει στον Καναδά ,
γιατί όπως είναι εύλογο όταν είσαι σε ολόκληρο το Session του χειρουργείου και
ειδικά όταν κάθεσε 12 ημέρες Καναδά είναι εύλογο να γνωριστείς με όλο το προσωπικό της κλινικής και να αναπτύξεις σχέσης φιλίας.
Συνεπώς η προσπάθειά σου ήταν άκρως ατυχή και αστεία...

β) Ο Άγγελος μετά απο χρόνια αναζήτητης στο Forum ,
επέλεξε να κατέβει Κρήτη να με γνωρίσει και να συζητήσουμε για την περίπτωσή του
δεδομένου ότι σκεφτόταν να επιλέξει ανάμεσα απο Γκούρα και Berman Kord (3,0/graft)
Συνεπώς η λέξη "Consultation" που είχα χρησιμοποιήσει για "χάρη του λόγου" ,
όσο και άν προσπαθείς να την διεστραβλώσεις ή να την γυρίσεις δέν , μα ΔΕΝ...
Συνεπώς και απο την στιγμή που αναλύοντας όλες τις τότε επιλογές του
και ο Erdo είναι σαφές ανώτερος και φτηνότερος απο την B.K και απο την στιγμή που υπήρχε αδυναμία επικονωνίας ,
μου ζητήθηκε να επικοινωνήσω την περίπτωσή του με την κλινική απο την στιγμή που δέν μπορούσε να το κάνει ο ίδίος.
Ενώ όπως έχει ο ίδιος ο Αγγελος δηλώσει στο αρχικό μήνυμα του νήματός του,
μου ζητήθει όταν τα πράγματα πήραν μία τροπή να τον συνοδεύσω
στο ταξίδι γιατί ούτε Αγγλικά γνώριζε , αλλά και τον φόβιζε το ταξίδι μία μτχ στο εξωτερικό ,
πόσο μάλλον όταν δέν γνώριζει πολλές λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Συνεπώς δέν προκύπτει απο πουθενά ,
το χεράκι - χεράκι που αναφέρεις και εσύ και ο Γιώργος προκειμένου να δημιουργήσετε Θόρυβο πίσω απο το όνομά μου.

(Αυτά είναι χιλιοειπωμένα και κατεγεγραμένα τόσο στο Forum όσο και στα νήματα των παιδιών)

Αντιλαμβάνομαι το πόσο δύσκολο είναι απο πολλούς και ίδίως για σένα να προβληματίζεσσαι ποιό είναι το κίνητρο για μένα πίσω απο αυτό.

Το ίδιο κίνητρο που κάποιος αφιλοκερδός γίνεται Moderator σε ένα forum τριχόπτωσης , ένας συναθρωπος βοηθάει έναν άλλο κ.ο.κ

Τελειώνοντας και οι δύο περιπτώσεις ουδέποτε με κατηγόρισαν για κάτι , πολύ απλά γιατί δέν εμπλέκομαι σε κάτι για να το κάνουν.

Όπου και αυτή είναι η σημαντική διαφορά εμένα με εσένα.
Εγώ συνεισφέρω αφιλοκερδός τον χρόνο μου και τις γνώσεις μου σε όποιον και να μου το ζητήσει ,
χωρίς να μπορεί κανείς να μου προσάψει το παραμικρό.

Ενω εσένα 2-3 χρόνια που είσαι μέλος σε κατηγορούν ανοικτά τα περισσότερα μέλη που έκαναν μτχ στου Βεκρή
ότι τους πλησίασες απο μόνος σου , προσπάθησες να τους πείσεις , του πουλούσες Minoxidil και σαμπουάν της κλινικής , PRP ,
ενώ κάποιοι ότι τους κατέστρεψες με την στάση.
Πρόσφατο περιστατικό ο ΑΚΗΣ , Bruno κ.τ.λ.

Επειτα μήν ξεχνάμε ότι έγινες μέλος στο Forum , μόλις έκανες μτχ στου Βεκρή (όχι νωρίτερα ή αργότερα)
Με κύριο γνώμονα να παρουσιάσεις την μτχ σου ,
όπως εσύ ήθελες να την παρουσιάσεις και με καθημερινή και ολοήμερη παρουσίαση σε ρυθμό φρενίτηδας
εχω απειρες φωτογραφιες καθε 10 μερες για ολο τον επομενο χρονο απο τη μμ γιατι ανυπομονουσα και συγκρινα συνεχως την προοδο μου. αυτο δεν γινεται να αμφισβητηθει.
Λές και θα αλλάξει κάτι απο βδομάδα σε βδομάδα , πάλι καλά που δέν μας έβαζες και κάθε μέρα,
όπου κύριο γνώμονα είχε η κίνηση αυτή,
το "Pump" του νήματός σου και του ψαρέματος πελατών όπως αποδείχτηκε και απο τα γραφώμενα του ΑΚΗ & Bruno!.
Μήν ξεχνάμε ότι 2 χρόνια τώρα που "ξεσαλώνεις" , ξεσαλώνεις παντού σε όλα τα νήματα και Request μελλών ,
ολημερής και ολυνυχτής , και δέν είναι τυχαίο όπου σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα 2 ετών απόκτησες 2500 μηνύματα ,
περισότερα από μέλη που είναι 5-8 χρόνια στο forum , περισότερα και απο moderators !!!

FULL TIME JOB !!!

Συνεπώς άν θέλεις λίγο να ξαλαφρώσεις την θέση σου , και να πετάξεις την λάσπη αλλού , άστο δέν ποιάνει το κόλπο...

Όταν το ένα μετά το άλλο μέλος , ασθενείς της κλινικής σου,
σε κατηγορούν ευθέως για τον ρόλο σου στην κλινική και για την φίδια και μεταξωτές κορδέλες που τους πούλησες,
δέν χρειάζεσαι αποδιοπομπαίο τράγο , αλλά να τρέξεις να εξαφανιστείς....

Υ.Γ: Όσον αφορά το Γιώργο , τί να απαντήσει κανείς ?
Τζάμπα κόπος και χρόνος...

Stripar

Established Member
Επειδή έκανες "Edit" το περιεχόμενο της χαζής και αφελής σου ερώτησης
δέν σημαίνει ότι δέν θα αναρτηθεί και θα απαντηθεί:

2017-11-22_012859.jpg

Το ότι εσύ ή ο Δημήτρης χρειάζεσται κάποιο κίνητρο για να γράψετε ένα ποστ ή
να συμετάσχετε σε ένα forum είναι απόλυτα κατανοητό και εμφανές!

Αυτό δέν σημαίνει ότι δέν υπάρχουν ανθρώποι που είναι διατεθιμένοι να το κάνουν.

Αν ήταν έτσι ούτε οι γιατροί χωρίς σύνορα θα υπήρχαν , οι φιλαθρωπικές οργανώσεις οι εθελοντές κ.λ.π

Τελευταία επεξεργασία:

Tsek

Well-Known Member
Πάλι τα κονόμισες δηλαδή Μήτσο και απ το σπίτι σου χωρίς να ξενιτεύεσαι στην Τουρκία και τον Καναδα. Πως το κάνεις αλήθεια? Στέλνεις μήνυμα στον Βεκρή ότι αύριο θα του έρθει κάποιος Άκης Hellas και παίρνεις μιζα απο το 3 χίλιαρο?.. πόσο βγάζεις δηλαδή ?

Μπλουζα