Απ: airol
sakis9282 είπε:
kapa εγώ μινοξιδίλη (rogaine foam μόνο) βάζω εδώ και 1,5 χρόνο μια φορά την ημέρα.Βέβαια υπάρχουν και μέρες που δεν προλαβαίνω να βάλω λόγω δουλειάς.Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν κάνει δουλειά η μινοξ.Περίπου στα ίδια είμαι,απλώς λέω μήπως ήμουν χειρότερα χωρίς αυτήν κατάλαβες;.Το βάζω μπας και τρενάρει το πρόβλημα.Από τριχόπτωση ανάλογα την εποχή έχω διαπιστώσει.
χρειαζομαστε τυχη με την μινοξιδιλη,σε καποιους μπορει να αρχισει να χανει σε εναν χρονο και σε αλους να κρατησει 20 χρονια δρασης.
εγω ακομα δεν ξερω σε ποια κατηγορια ειμαι,επανεκφυση θα εχω πολυ ακομα με το σχημα που ακολουθω,την διαρκεια στον χρονο δεν ξερω.
μερικες φορες σκεφτομαι αν προλαβαινα το προβλημα στην αρχη?11 χρονια πριν θα ημουν καλυτερα τωρα η θα ειχα κλεισει 11 χρονια με μινοξιδιλη και τωρα δεν θα ειχε καμια επιδραση πανω μου?μεγαλο ερωτημα.
την μινοξιδιλη πλεον δεν την ξεχωριζω απο τα τοπικα blockers,με την ενοια του οτι αν συνεχισω μινοξ airol με αποτελεσματα καλα για 10 χρονια
θα μπορουσε καποιο τοπικο blocker να μου δωσει καλυτερα αποτελεσματα σε αυτα τα 10 χρονια?
αμφιβαλω, ουτε τα ιδια αποτελεσματα ουτε και για 10 χρονια
πιστευω οτι οταν αυτο το σχημα χασει τα 3/4 της δυναμης του (της μινοξιδιλης δηλαδη,οχι της airol)θα με φερει στο σημειο ενος τοπικου blocker.
βεβαια αυτα ειναι απλα ερωτηματα και σκεψεις :chinscratch