airol

n094

Active Member
Απ: airol

kapamarou είπε:
δεν ξερω αν το εχει και αλλος αυτο,εδω και 2 εβδομαδες,το δερμα μου ειναι συνεχεια υγρο,σαν να "ξερναει" την μινοξιδιλη,σαν να εχω βαλει μολις πριν 5 λεπτα μινοξιδιλη και ειναι ετσι ολο το 24ωρο,στους κροταφους το βλεπω,στο υπολοιπο κεφαλι το καταλαβαινω οταν βρισκομαι σε ρευμα αερα.
ειναι αρκετα εντονο σε σημειο να βρεχετε το στεγνο μαλλι αν το πατησω πανω στο δερμα :chinscratch
στους κροταφους υπαρχει κινητικοτητα,τα μικρα χνουδακια που εχουν βγει χαμηλα αυξανονται αριθμητικα και τα υπολοιπα πιο πανω περνουν ογκο και γεμιζουν καποια αδεια σημεια

Καπα, αυτό που περιγράφεις είναι λιπαρότητα (ναι;). Αν ναι, τότε ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις ένα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά-δέρμα τις μέρες στο ενδιάμεσο από το φουγκοράλ. Κάποτε είχα δοκιμάσει το σαμπουάν της petit marseillais για λιπαρά μαλλιά (με τσουκνίδα ή κάτι τέτοιο…) πραγματικά κάνει θαύματα….

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

n094 είπε:
Καπα, αυτό που περιγράφεις είναι λιπαρότητα (ναι;). Αν ναι, τότε ίσως θα έπρεπε να δοκιμάσεις ένα σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά-δέρμα τις μέρες στο ενδιάμεσο από το φουγκοράλ. Κάποτε είχα δοκιμάσει το σαμπουάν της petit marseillais για λιπαρά μαλλιά (με τσουκνίδα ή κάτι τέτοιο…) πραγματικά κάνει θαύματα….
λιπαροτητα ειναι,δεν με ενοχλει κατα την δειαρκεια της ημερας γιατι δεν φαινεται,αλλα αν πεσω για υπνο απο το πατημα στο μαξιλαρι λαδωνει το μαλλι.
θα δωσω λιγο χρονο στο fungoral ισως και καθε μερα,αν και θα φυγει νομιζω απο μονο του ετσι και αλλιως,ειναι διαταραχη σμηγματος απο την τρετινοιν :chinscratch

Sky Nik

New Member

Kapa έχω και εγώ μία λαδίλα αλλά νομίζω είναι από την airol και όχι από κάτι άλλο . Και για να πω και εγώ την εμπειρία μου πιστεύω μετά από χρήση λίγων εβδομάδων μινοξ - airol , όποιος είναι κλιμακα 3V πρέπει να ξεκινήσει την συγκεκριμένη θεραπεία.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Kapa έχω και εγώ μία λαδίλα αλλά νομίζω είναι από την airol και όχι από κάτι άλλο .
το πρωτο διαστημα δεν το ειχα,που σημαινει οτι αρχισε να το αποβαλει το δερμα

Και για να πω και εγώ την εμπειρία μου πιστεύω μετά από χρήση λίγων εβδομάδων μινοξ - airol , όποιος είναι κλιμακα 3V πρέπει να ξεκινήσει την συγκεκριμένη θεραπεία.
χωρις θεραπειες αυτην την στιγμη ειμαι και εγω nw3v,αρκετα χειροτερα απο τις πρωτες φωτογραφιες.
το 2007 ηταν το διαστημα που το κεφαλι μου ειχε γινει το κεντρικο ενδιαφερον ολων,η διαγνωση απο δερματολογους,συγγενεις και φιλους ηταν ξεκαθαρη "θα κανεις καραφλα"

MANKAR

Active Member

χωρις θεραπειες αυτην την στιγμη ειμαι και εγω nw3v,αρκετα χειροτερα απο τις πρωτες φωτογραφιες.
το 2007 ηταν το διαστημα που το κεφαλι μου ειχε γινει το κεντρικο ενδιαφερον ολων,η διαγνωση απο δερματολογους,συγγενεις και φιλους ηταν ξεκαθαρη "θα κανεις καραφλα"
[/quote]

ισως δωσει τη λυση η υποπτη πρωτε'ι'νη!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

ισως δωσει τη λυση η υποπτη πρωτε'ι'νη!!!
ειμαι πολυ επιφυλακτικος MANKAR.
μετα την αποτυχια της αστρεσινης βλεπω οτι πεφτει πολυς ντορος για το τιποτα,μακαρι να ειμαι λαθος.
αλλα το ζητουμενο ειναι εκτος απο αποτελεσματικη θεραπεια να μην εχει και παρενεργειες,οτι βλεπεις στην υπογραφη μου το σταματησα η επειδη δεν ειχε αποτελεσματα η επειδη ειχε παρανεργειες,και αυτα που θα ειχαν αποτελεσματα αν τα συνεχιζα,προηγηθηκαν οι παρενεργειες τους και δεν προλαβα τα αποτελεσματα

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
ειμαι πολυ επιφυλακτικος MANKAR.
μετα την αποτυχια της αστρεσινης βλεπω οτι πεφτει πολυς ντορος για το τιποτα,μακαρι να ειμαι λαθος.
αλλα το ζητουμενο ειναι εκτος απο αποτελεσματικη θεραπεια να μην εχει και παρενεργειες,οτι βλεπεις στην υπογραφη μου το σταματησα η επειδη δεν ειχε αποτελεσματα η επειδη ειχε παρανεργειες,και αυτα που θα ειχαν αποτελεσματα αν τα συνεχιζα,προηγηθηκαν οι παρενεργειες τους και δεν προλαβα τα αποτελεσματα

παντως αυτο με την πρωτε'ι'νη ακουγεται ποιο λογικο παρα την αστρεσινη!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού

το σχημα μου εσκασε τις πρωτες μικρο παρενεργειες.
ξεκινησα να βγαζω τριχες κατω απο τα ματια σε μεγεθος φρυδιου,σημερα τα προσεξα,ελπιζω να μην πυκνωσουν και αυτα γιατι θα αρχισω να ξυριζομαι σε ολο το προσωπο :-X

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member

??? ??? ???
kapamarou είπε:
ξεκινησα να βγαζω τριχες κατω απο τα ματια σε μεγεθος φρυδιου,σημερα τα προσεξα,ελπιζω να μην πυκνωσουν και αυτα γιατι θα αρχισω να ξυριζομαι σε ολο το προσωπο :-X

Sky Nik

New Member

Τον τελευταίο καιρό βάζω σε λίγο χαρτί καθαρό οινόπνευμα και περνάω το πρόσωπο μου.

Αυτό το ξεκίνησα γιατί έχω λιγάκι λιπαρό δερμά και μου το πρότεινε η κοπέλα μου.Αυτό που έχει αξία είναι ότι είδα να εξασθενούν οι τριχούλες που λίγο πολύ όλοι έχουμε ελάχιστα πιο πάνω από το σημέιο που ξυριζόμαστε.

Κάπα αν θες δοκίμασε το. Έτσι και αλλιώς δεν παίρνει από ένα λεπτό . Εγώ το εφαρμόζω δύο φορές την ημέρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member

kapamarou είπε:

χα σε προλαβα... :monster:

εδω εβγαλα εγω με σκετη μινοξ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2973.msg71406.html#msg71406 με κατι τετοια ξενερωνω και τη σταματαω συνηθως

kapa

Μέλος του προσωπικού

Sky Nik είπε:
Τον τελευταίο καιρό βάζω σε λίγο χαρτί καθαρό οινόπνευμα και περνάω το πρόσωπο μου.

Αυτό το ξεκίνησα γιατί έχω λιγάκι λιπαρό δερμά και μου το πρότεινε η κοπέλα μου.Αυτό που έχει αξία είναι ότι είδα να εξασθενούν οι τριχούλες που λίγο πολύ όλοι έχουμε ελάχιστα πιο πάνω από το σημέιο που ξυριζόμαστε.

Κάπα αν θες δοκίμασε το. Έτσι και αλλιώς δεν παίρνει από ένα λεπτό . Εγώ το εφαρμόζω δύο φορές την ημέρα.
θα το δοκιμασω γιατι πρεπει να παρω μετρα,προς το παρον τα ξυρισα,πρωτη φορα ξυριζομαι εκει

AKHS

Member

Εγώ έβγαζα παλιά εκεί χωρίς την χρήση Μινοξιδίλης έκανα τρεις επισκέψεις σε λέιζερ και από τότε δεν υπάρχει πρόβλημα

Sky Nik

New Member

Για μένα μην τα ξυρίζεις γιατί τα αγριεύεις ακόμα περισσότερο. Πάρε τσιμπιδάκι , αυτό που έχουν οι κοπέλες για τα φρύδια.

Εγώ το χρησιμοποιώ γιατί εδώ και πολλά χρόνια μου βγαίνουν κάτω από το μάτι 2-3 τρίχες (όχι χνούδια) και για να μην τις ξυρίσω απλά τις τραβάω με το τσιμπιδάκι.

Ρώτησα και διάφορες κοπέλες και μου είπαν ότι μ αυτό τον τρόπο η τρίχα εξασθενει με τα χρόνια.

Αλλά όχι ξυράφι γιατί θα σου βγούνε και περισσότερες αλλά και πιο άγριες ...

kapa

Μέλος του προσωπικού

xk είπε:
χα σε προλαβα... :monster:

εδω εβγαλα εγω με σκετη μινοξ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2973.msg71406.html#msg71406 με κατι τετοια ξενερωνω και τη σταματαω συνηθως
με προλαβες αλλα θα σε ξεπερασω,εχω αρχισει να βγαζω και πανω απο τα φρυδια και αρχισε να χαλαει το σχημα τους :monster: O0

kapa

Μέλος του προσωπικού

Sky Nik είπε:
Για μένα μην τα ξυρίζεις γιατί τα αγριεύεις ακόμα περισσότερο. Πάρε τσιμπιδάκι , αυτό που έχουν οι κοπέλες για τα φρύδια.

Εγώ το χρησιμοποιώ γιατί εδώ και πολλά χρόνια μου βγαίνουν κάτω από το μάτι 2-3 τρίχες (όχι χνούδια) και για να μην τις ξυρίσω απλά τις τραβάω με το τσιμπιδάκι.

Ρώτησα και διάφορες κοπέλες και μου είπαν ότι μ αυτό τον τρόπο η τρίχα εξασθενει με τα χρόνια.

Αλλά όχι ξυράφι γιατί θα σου βγούνε και περισσότερες αλλά και πιο άγριες ...
θα το δοκιμασω και αυτο,απο οτι βλεπω θα αρχισω να προσαρμοζομαι στην καινουρια κατασταση,φοβαμαι μονο να μην αρχισουν να αυξανονται

kapa

Μέλος του προσωπικού

AKHS είπε:
Εγώ έβγαζα παλιά εκεί χωρίς την χρήση Μινοξιδίλης έκανα τρεις επισκέψεις σε λέιζερ και από τότε δεν υπάρχει πρόβλημα
εμενα παντως ειναι ξεκαθαρα απο την μινοξιδιλη,την τελευταια εβδομαδα πρεπει να ξεκινησε.
σε τετοια λυση δεν θα κατεφευγα

kapa

Μέλος του προσωπικού

απο σημερα συνεχιζω με airol και kirkland 3%.
βαζω σε ενα κυπελακι 2ml μινοξιδιλη με το dropper και 1ml νερο,τα ανακατευω και τα χρησιμοποιω.
οταν με το καλο αρχισει η πτωση της μινοξιδιλης θα ξαναπαω σε 5%.
λιγοτερη ποσοτητα απο 3ml δεν μπορω να χρησιμοποιησω,δεν μου φτανει για να καλυψω την περιοχη.
respect ξανα στο σχημα,αντι να βγει καμια τριχα στους κροταφους ξεκινησαν να βγαινουν οπου να ναι :worshipper :worshipper :worshipper

tocamrd

New Member

Καλησπέρα σε όλους! Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλα τα παιδιά αυτού του Forum που μας δινουν ιδέες και λύσεις για την αντιμετώπιση του κοινού μας προβλήματος! Θα ήθελα μονο να ρωτήσω αν ο συνδιασμός regaine (minoxidil) και Airol κατά τις πρώτες χρήσεις προκαλεί Shedding? Αν ναι πόσο περίπου μπορεί να διαρκέσει αυτό? Αν κάποιος έχει δει αποτελέσματα μετά από πόσο διάστημά τα είδε?

Μπλουζα