Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε αστοχία στο συγκεκριμένο περιστατικό. Υποτίθεται ήταν εύκολη περίπτωση και έπρεπε να ξεμπερδέψει με μία επέμβαση και να ήταν ξέγνοιαστος αυτή την εποχή και να σκεφτόταν μόνο τις διακοπές του, όχι με το πόσα τριχοθυλάκια πρέπει να βάλει στην επιδιορθωτική. Πραγματικά κρίμα για τον φίλο aldo, που φαίνεται συμπαθής. Η εικόνα του σίγουρα άλλαξε αλλά δεν ήταν αυτό που περιμέναμε.
Τώρα λογικά θα πρέπει να υποστεί πάλι αυτή την ταλαιπωρία της διορθωτικής επέμβασης για τους εξής λόγους: 1) για να διορθώσει την μέτρια φύτρωση στο δεξί κρόταφο αν τελικά δεν βελτιωθεί (που πολύ δύσκολα θα βελτιωθεί στον όγδοο μήνα), 2) να διορθώσει τα temporal points που του είχε βάλει χοντρά πολύτριχα σε λάθος φορές αντί να μπούν τα πιο λεπτά μονά τριχοθυλάκια 3) και ένα γενικό ρετουσάρισμα της hairline. Πέρα από την ταλαιπωρία της δεύτερης επέμβασης στο καπάκι, έχασε και πολύτιμα τριχοθυλάκια που δεν φύτρωσαν (δεν ξέρουμε πόσα), τα οποία δεν γυρνάνε πίσω. Όλα αυτά δεν είναι αποδεκτά σε καμία κλινική και δεν έπρεπε να συμβούν. Εγώ στη θέση του aldo θα κοίταζα να πάω σε άλλη κλινική για την επιδιορθωτική επέμβαση, και όχι στην ίδια μετά από όλα αυτά, γιατί όσο να 'ναι χάνεις την εμπιστοσύνη σου....
Έκατσα και είδα πολύ προσεχτικά τις φώτο τοποθέτησης.
Αυτό που βλέπω εγώ,είναι ότι αρχικά δεν είχε γίνει σωστή ισοκατανομή στους κροτάφους με τα αντίστοιχα g και φαίνεται καθαρά,δεν δουλευτήκανε οι ίδιες πυκνότητες,φαίνεται να υπάρχει και χαμηλή φύτρωση εκεί και δίνει το τελικό αποτέλεσμα.Γιατί τελικό είναι μην κρυβόμαστε.
Θα ήθελα από τον Aldo να βάλει μια πανοραμική να δούμε την κατάσταση τη συνολική και αντίστοιχες φωτό σε καθαρό φώς όχι ήλιο.
Οι κρόταφοι είναι πολύ σημαντικό εξ αρχής να δουλευτούνε σωστά,γιατί εκεί η όποια αστοχία,αισθητικά δείχνει άσχημα.
Δεν είναι όπως πίσω από χερλάιν που δεν σε ενδιαφέρει αν έχει αραίωση σε συγκεκριμένα σημεία.
Μπροστά πρέπει να υπάρχει συμμετρία σε αυτές τις επιφάνειες.
Θέλω να δω το δέσιμο με τα πίσω επίσης.
Ρε συ GeorgeΤο κόστος μη το μετράς, γιατί αν δε βελτιωθεί μπορεί η κλινική να του κάνει repair ,αν βέβαια το θελήσει ο aldo και δε κοιτάξει άλλου !
Τα τριχοθυλάκια που μπήκαν στη περιοχή είναι το ζητούμενο !
Αυτά δεν επιστρέφουν ποτέ .
Και ο χρόνος βέβαια μαζί με τη διαδικασία !
Ρε συ George
Υπάρχει μια παρανόηση εδώ.
Δεν είναι το κόστος,δεν είναι τα τριχοθυλάκια που είναι λίγα σχετικά,αλλά επειδή τα έχεις περάσει τι λογική είναι αυτή να μπει και να του κάνει repair?Ti είναι κανένα παιχνίδι που δεν κοστίζει τίποτα και μπαινοβγαίνουμε όποτε μας γουστάρει?
Η ταλαιπωρία και μόνο έτσι απλά είναι?
Ξύρισμα,αναμονή,πάλι τα ίδια από την αρχή,μιλάμε για γολγοθά και μην πει κανένας τίποτα για αυτό.
Γιατί και ο Cvial προσπάθησε να μου το περάσει ελαφριά την καρδία ότι δεν είναι τίποτα αλλά είναι τεράστιος γολγοθάς.
Όλα αυτά που είπα δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Αμφισβητεί κάνεις τη πολύ μέτρια φύτρωση στον δεξιό κρόταφο ; αμφισβητεί κανεις οτι μπήκανε πολυτριχα στα temporals και σε λάθος φορές αντί για τα πιο λεπτά μονλοτριχα και στις σωστές φορές, το οποίο φαίνεται στις αρχικές φώτο. Και γενικα χρειάζεται ένα γενικό touch up η hairline. Από πότε η αντικειμενική αλήθεια θεωρείται επίθεση; Γιατί να πρέπει να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία και το άγχος της διορθωτικής επέμβασης ο φίλος aldo; κρίμα πραγματικά να μη μπορεί να ξεμπεδέψει με μία επέμβαση σε ένα τέτοιο περιστατικό και να τραβήξει όλο αυτό πάλι.
Γιατί και ο Cvial προσπάθησε να μου το περάσει ελαφριά την καρδία ότι δεν είναι τίποτα αλλά είναι τεράστιος γολγοθάς.
Εσείς δεν παίζεστε σίγουρα.
Παίζετε αποκλειστικά στο δικό σας ταμπλό και μόνο.
Αυτά να τα πείτε στον ασθενή όταν έχει αυτή την εικόνα.
Εγώ άλλωστε δεν είμαι γιατρός.
Την αποψάρα μου παραθέτω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κάνεις λάθος. Εγώ δεν αναφέρομαι στον κρόταφο αλλά σε γενικότερη πύκνωση της hairline σε κάποια σημεία (μέχρι 300g) για να πιάσεις το τέλειο. Αυτό εννοώ. Και σε αυτές τις διορθωτικές δεν χρειάζεται καν κούρεμα ούτε στην λήπτρια ούτε στην δότρια (στην δότρια μπορείς σε λωρίδες). Ο δεξιός κρόταφος εδώ είναι φάουλ και δεν είναι touch up.
Φίλε σε όλα συμφωνώ εκτός του ότι ο Cvial το πέρασε ελαφρά .Ρε συ George
Υπάρχει μια παρανόηση εδώ.
Δεν είναι το κόστος,δεν είναι τα τριχοθυλάκια που είναι λίγα σχετικά,αλλά επειδή τα έχεις περάσει τι λογική είναι αυτή να μπει και να του κάνει repair?Ti είναι κανένα παιχνίδι που δεν κοστίζει τίποτα και μπαινοβγαίνουμε όποτε μας γουστάρει?
Η ταλαιπωρία και μόνο έτσι απλά είναι?
Ξύρισμα,αναμονή,πάλι τα ίδια από την αρχή,μιλάμε για γολγοθά και μην πει κανένας τίποτα για αυτό.
Ισως δεν έγινα κατανοητός.Φίλε σε όλα συμφωνώ εκτός του ότι ο Cvial το πέρασε ελαφρά .
Απλά είδε ότι χρήζει repair .
Τι άλλο να έλεγε .
Εδώ κάτι πας να πεις και ξεκινάει το drama .
Ανεξάρτητα τι θα πει ο ίδιος,μια και σας έχουμε online,θα ήθελα να ακούσω τη δική σας επιστημονική άποψη στο μέχρι τώρα αποτέλεσμα.Ελπίζω να σας απαντησει αυτος κάποια στιγμη.
Ειμαι βεβαιος πως δικαιολογιες της πλακας τυπου "ειναι μετακυ εμού και του ιατρού μου" δεν θα πει, ειναι σοβαρο παιδί.
Για την ώρα δωσε ρυθμό στον όχλο σου, εισαι εξαιρετικός σε αυτο
Ζητα την πρωτα απο τον δικο σου γιατρο κ μετα απο τους αλλους για τους αλλους.Ανεξάρτητα τι θα πει ο ίδιος,μια και σας έχουμε online,θα ήθελα να ακούσω τη δική σας επιστημονική άποψη στο μέχρι τώρα αποτέλεσμα.
Αυτό ζητάμε τίποτα παραπάνω.
Μπορούμε?
ΌχιΝα κανω μια ερωτηση, μπορει να ειναι λιγο ακυρη αλλα οκ.
Αν ο Aldo ειναι καπνιστης, υπαρχει περιπτωση κατα τη διαρκεια των 8 μηνων αν καπνιζε να επηρεαστηκε καποιο σημειο στην περιοχη της επεμβασης και δεν φυτρωσαν graft ? Θελω να πω υπαρχει καποιος πολυ σημαντικος παραγοντας που οδηγει στην μη βιωσιμοτητα τον graft ?