Kαλησπερα σε ολη την παρεα, θα παρακαλουσα ναπεσουν οι τονοι!
Δεν ξερει κανεις γιατι ο κροταφος ειναι λιγο πιο αργος οπως ειπα και νωριτερα, οποτε κλαιν μαιν περιμενουμε.
Δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα ασφαλη κανενας μας την προκειμενη(γιατι δεν με βλεπει), και απλα κανουμε assumptions!
Ο μονος που θα ξερει με σιγουρια(οταν με δει) ειναι ο γιατρος μου (αυτη ειναι και η δουλεια του, αυτο περιμενει ο καθενας απο τον γιατρο του), δεν μπορει ο ανθρωπος να με δει, λογο αποστασης (μενω εξωτερικο και ο γαμοιος, δεν βοηθα). Μου μιλησε ΠΡΙΝ ανεβει το οτιδηποτε εδω, τα ειπαμε και μου ειπε θα τα δουμε ολα οριστικα οταν ερθεις , στο 12μηνο (τοτε θα παω)!
Θεωρω οτι θα κανει catchup ο κροταφος και θα συζηταμε για γκ@μενες κ οχι για τριχες(η μιξ με το 2*)
ΟΚ, εχει ο καθενας την γνωμη του, σεβαστη, και πρπεει να γινει ΣΕΒΑΣΤΗ απο ΑΠΑΝΤΕΣ.
Εγω προσωπικα θα περιμενω το 12μηνο, προτεινω να κανουμε ολοι το ιδιο με νηφαλιοτητα.
Και να κλεισουμε την παρενθεση εδω, τα ξαναλεμε 12 μηνο!!
2* Τωρα το αν θα χρειαστει touch up (200-300g) οπως προτεινει κ ο CVIAL , αυτο ειναι αλλη ιστορια και ειναι optional.
Με πομαδα το μαλλι ειναι μπομπα παντως(αυτες οι φωτο δεν εχουν ανεβει, γιατι θεωρω οτι μπουσταρουν το μαλλι, θα ανεβασω ομως, επισης καμια φωτο δεν ειναι κολακευτικη-εκει τα πραγματα ειναι αλλιως), ξαναλεω ειμαι στο 8 μηνο ...
PS:
@Xristos87 θα εκτιμουσα ιδιαιτερα το να σταματσεις να ασχολεισαι με τον VLAFO και ειδικα σε ασχετα που δεν εχουν να κανουν με την περιπτωση μου. Εαν επιθυμεις να σχολιαζεις εισαι ευπροσδεκτος, μεινε στα εντος ομως. (μην απαντησει κανενας απ τους δυο σας, ευχαριστω!)