Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κομψότατος έχω να ομολογήσωτο ζητημα ειναι το εξης . Πας το αμαξι συνεργειο να στο φτιαξουν . Στο φτιαχνουν μεν αλλα σου προκαλουν νεα κουσουρια στο αυτοκινητο που πριν δε τα χες . Πας μετα στο ιδιο συνεργειο ναι ή ου .
Το παν είναι "be cool - be loved" . Μπήκες στο χορό, έμαθες τα βήματα, τώρα μπορείς να οδηγήσεις στο ρυθμό.εν καιρω θα τα πουμε ολα παιδες, εν καιρω..
Πας αλλά ανάλογα τις περιστάσειςτο ζητημα ειναι το εξης . Πας το αμαξι συνεργειο να στο φτιαξουν . Στο φτιαχνουν μεν αλλα σου προκαλουν νεα κουσουρια στο αυτοκινητο που πριν δε τα χες . Πας μετα στο ιδιο συνεργειο ναι ή ου .
Μάλλον "ου". Καθώς μετά χάνεται η εμπιστοσύνη, και πλέον σκέφτεσαι άλλα συνεργεία για να είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν σωστά αυτή τη φορά.το ζητημα ειναι το εξης . Πας το αμαξι συνεργειο να στο φτιαξουν . Στο φτιαχνουν μεν αλλα σου προκαλουν νεα κουσουρια στο αυτοκινητο που πριν δε τα χες . Πας μετα στο ιδιο συνεργειο ναι ή ου .
το ζητημα ειναι το εξης . Πας το αμαξι συνεργειο να στο φτιαξουν . Στο φτιαχνουν μεν αλλα σου προκαλουν νεα κουσουρια στο αυτοκινητο που πριν δε τα χες . Πας μετα στο ιδιο συνεργειο ναι ή ου .
Αετίσιο μάτι!Aldo μήπως έγινε ήδη κάποιο touch up στο δεξί κρόταφο?βλέπω κινητικότητα στο σημείο αυτό.
Τι έγινε τριπλό ζούμ και μεγεθυντικό φακό έβαλες?Aldo μήπως έγινε ήδη κάποιο touch up στο δεξί κρόταφο?βλέπω κινητικότητα στο σημείο αυτό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κινητικότητα δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν υπάρχει αλλα όντως υπάρχει μια ερυθρότητα στον δεξι κρόταφο αν εννοείς αυτό. Είναι φυσιολογικό στον 11ο μήνα να υπάρχει ερυθρότητα; Γιατί και εγω εχω δει ότι συνήθως κρατάει μεχρι τους πρώτους μήνες της φύτρωσης.Aldo μήπως έγινε ήδη κάποιο touch up στο δεξί κρόταφο?βλέπω κινητικότητα στο σημείο αυτό.
Κινητικότητα δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν υπάρχει αλλα όντως υπάρχει μια ερυθρότητα στον δεξι κρόταφο αν εννοείς αυτό. Είναι φυσιολογικό στον 11ο μήνα να υπάρχει ερυθρότητα; Γιατί και εγω εχω δει ότι συνήθως κρατάει μεχρι τους πρώτους μήνες της φύτρωσης.
Σε εντελώς κενές περιοχές που φυτεύθηκαν κρατάει αρκετά. Δεν είναι πολύ έντονη, αν είχε καλύτερη κάλυψη δεν θα φαινόταν. Δυστυχώς δεν έχει.