Neverwinter
Active Member
πόσο ζηλευτό αυτό το μαλλί .... φτου φτου φτου και στα 90 εύχομαι να είναι ακριβώς έτσι , με'γεια σου !Πάρε αυτές που τράβηξα χθες
** Το μαλλι μου έχει πομάδα !!!
πόσο ζηλευτό αυτό το μαλλί .... φτου φτου φτου και στα 90 εύχομαι να είναι ακριβώς έτσι , με'γεια σου !Πάρε αυτές που τράβηξα χθες
** Το μαλλι μου έχει πομάδα !!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θέλει εγγραφή...
Δεν θα άφηνα κανεναν να ισοπεδώσει το φορλοκ , ειδικά τότε που ήμουν χωρίς θεραπείες ... θα σου ανεβάσω φωτό να δεις το φορλοκ. Σκοπός είναι να βελτιώσεις μια κατάσταση με το ελάχιστο «κοστος» όχι να κανεις τον cowboy επειδή μπορείς... .Φιλαράκι aldo,θεωρείς πως αυτό το κομμάτι εδώ,όπως είπα και νωρίτερα forelock προς αριστερό κομμάτι το δουλέψατε σωστά?αφού πέταξε κάποια διάσπαρτα grafts,δεν το έφτιαχνε όπως έπρεπε?πιστεύεις δλδ πως αν έμπαιναν εκεί θα σου μαμουσε το φορλοκ?γενικά η ειδικά αν έμπαινε αυτός η άλλος θα συνέβαινε αυτό?γτ εγώ πιστεύω πως δεν θα είχες κανένα θέμα από τη στιγμή που κανείς και τις θεραπείες σου.
να εισαι καλα μανπόσο ζηλευτό αυτό το μαλλί .... φτου φτου φτου και στα 90 εύχομαι να είναι ακριβώς έτσι , με'γεια σου !
θα πεσω στα ''αναβολικα'' συντομα για να γινει supress to οποιο ρίσκοRisky for shorter or Safe for longer τελικά χαχα;
και χτενακι στο τσεπακι για την χωριστρα χαχααAldo μια χαρά είσαι.Σκεψου και το μέλλον.Καλυτερα συντηρητικά με μαλια μέχρι τα γεράματα.
Δεν θα άφηνα κανεναν να ισοπεδώσει το φορλοκ , ειδικά τότε που ήμουν χωρίς θεραπείες ... θα σου ανεβάσω φωτό να δεις το φορλοκ. Σκοπός είναι να βελτιώσεις μια κατάσταση με το ελάχιστο «κοστος» όχι να κανεις τον cowboy επειδή μπορείς... .
Στην φωτό που έχεις ανεβάσει τα μαλλιά είναι βρεγμένα όσο δεν πάει στα αριστερά εκεί δεν φενεται καλά αλλά έχουν μπει γκραφτς, προφανώς όχι πολλά γιατί υπήρχε μαλλι απ την αρχή το οποίο με αγωγή δυνάμωσε.
Μπορουσαν να μπουν κ αλλά ;; Μάλλον ναι! άξιζε; Θεωρώ πως όχι. Τα μαζεύεις κ πιο μετά αν θες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κοίταξε πάντα υπάρχει μια δυσκολία παραπάνω όταν μπαίνεις και ανάμεσα σε υπάρχοντα μαλλιά σε σχέση με το να έμπαινες σε φαλακρή επιφάνεια. Εξαρτάται και από τα μαλλιά που θα μπεις ανάμεσα αν είναι μεταμοσχευμένα και υγιή ή είναι μαμά μαλλιά αδυνατισμένα και φυσικά από τις ικανότητες του γιατρού και την εμπειρία σε τέτοιου είδους επεμβάσεις.Αν είσαι σε αγωγή υπάρχει ακόμα σοβαρός φόβος για μόνιμο σοκ Λος όταν η φύτευση γίνεται ανάμεσα σε μαλλί? Θεωρώντας πάντα ότι εμπισετυομαστε το χέρι του γιατρού.
3200? 3200..δεν θα τα χαλάσουμε .εγώ είχα υπολογίσει πως χρειάζεται 3000 μόνο για α ζώνη ,κροτάφους ,hairline και κάποια πύκνωση και στο forelock ειδικά στην αριστερή μεριά+ ενώσεις με temporal και από 250 σε κάθε temporal για σωστό χτίσιμο και θα ήταν τζετ..
Μιλάμε ρε Άλντο και δεν συνεννοούμαστε..δεν είπα πως αυτό στα αριστερά είναι το φορλοκ..είπα ότι θα μπορούσε να ενισχυθεί το φορλοκ και αριστερά το κομμάτι ..αυτά τα σημεία πιστεύω πως θα μπορούσαν να φτιαχτούν πολύ καλύτερα..τώρα μπερδεμένα τα είχες πιστεύω ως προς το θέμα με την φαρμακευτική αγωγή..τελικά τώρα κάνεις θεραπεία η όχι?γτ με μπέρδεψε στο μνμ αυτό..ξαναδιάβασε το και εσύ,εγώ μπερδεύτηκα.λες δεν έπαιρνα αγωγή τότε και λίγο πιο κάτω λες στο δεύτερο γύρο εφόσον παίξει αγωγή.
τα ξερεις τα δυο ζητηματα . Πολυτριχα και με λαθος φορά στα τριγωνακια ,και ο ενας κροταφος υστερει σε φυτρωση/πυκνοτητα κτλ . Ακομα 1000; 1500; Αυτο που βγαζει ματι ειναι το αριστερο τριγωνακι με ακομα και 3τριχα που κοιτανε και ευθεια αντι προς τα κατω . Αυτα θελουν ξεριζωμα δε κρυβονται.Τελευταία στροφή νομίζω για εμένα, αφού πλέον έφτασα τον 11ο μήνα!
Όντως έτσι αντί για fine grafts όπως πάνω από τα αυτιά η το σβέρκο που έπρεπε να μπουν, επίσης η φορά κακή.Αλλη μια μμ σίγουρα.τα ξερεις τα δυο ζητηματα . Πολυτριχα και με λαθος φορά στα τριγωνακια ,και ο ενας κροταφος υστερει σε φυτρωση/πυκνοτητα κτλ . Ακομα 1000; 1500; Αυτο που βγαζει ματι ειναι το αριστερο τριγωνακι με ακομα και 3τριχα που κοιτανε και ευθεια αντι προς τα κατω . Αυτα θελουν ξεριζωμα δε κρυβονται.