Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

Gianney

Well-Known Member
Αυτοί που το έλεγαν έκαναν λάθος.μεταμοσχευμενα μαλλιά και πύκνωση,ρίσκο δεν έχουν..σου είπα μόνο σε ποια περίπτωση υπάρχει ρίσκο.
Συμφωνώ μόνο αν πρόκειται για μεταμοσχευμενα μαλλιά με υψηλή πυκνότητα όπως του Vlafo που είναι κοντά στα 45 αν θυμάμαι καλά και θέλει να το πάει στο 60,65

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Πυκνότητα κάτω του μετρίου.πανω από 30-35 δεν παίζει να έχει.ειδικα ο ένας κρόταφος+hairline..άφοβα μπαίνει για πύκνωση .τυφλός να μην είναι ο γιατρός μόνο και πάει και καρφώσει τα νέα πάνω στα παλιά grafts.
o aldo σύμφωνα με τους υπολογισμούς έπρεπε να έχει μέση πυκνότητα 46g , οπότε από οτι φαίνεται δεν ειχε μονο ο ένας κρόταφος μειωμένη φύτρωση αλλά γενικά και στην hairline..

jersey

Well-Known Member
Αυτοί που το έλεγαν έκαναν λάθος.μεταμοσχευμενα μαλλιά και πύκνωση,ρίσκο δεν έχουν..σου είπα μόνο σε ποια περίπτωση υπάρχει ρίσκο.
Καλά το ξέρω και εγώ φίλε ότι όταν έχεις ηδη υψηλή πυκνότητα έχει αρκετό ρίσκο. Θεωρητικά ναι δεν υπάρχει ρίσκο σε μέτρια πυκνότητα, αρκεί να μη φοβάται και ο γιατρός και να ειναι ικανός.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Να διευκρινήσω ότι δεν μετρήθηκε η πυκνότητα στην hairline αλλά διπλά από το forelock σε μια απόσταση 2-3cm μέσα από την hairline. Σε άλλες περιοχές μπορεί να είναι διαφορετική. H μέση πυκνότητα βγήκε από το 2200g (που υπολογίσαμε ότι πρέπει να μπήκε πλην temples αφού δηλώθηκαν συνολικά 2400g) δια του εμβαδού που είναι σίγουρο (εμβαδομετρήθηκε αναλυτικά) και ήταν στους κροτάφους 48cm2. Τέλος η όποια αστοχία στην φύτρωση μπορεί να μην είναι σε επίπεδο graft (μόνο) αλλά (και) σε επίπεδο τριχών (δηλαδή ενά 2τριχο φύτρωσε σαν 1τριχο). Τέλος από ότι είδα ο λόγος του ήταν στο 2.2, μικρός για γυμνούς κροτάφους και μόνο 2200g. Να θυμισω το περιστατικό του Cuto με πάλι γυμνούς κροτάφους και λόγο 2.6.

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Να διευκρινήσω ότι δεν μετρήθηκε η πυκνότητα στην hairline αλλά διπλά από το forelock σε μια απόσταση 2-3cm μέσα από την hairline. Σε άλλες περιοχές μπορεί να είναι διαφορετική. H μέση πυκνότητα βγήκε από το 2200g (που υπολογίσαμε ότι πρέπει να μπήκε πλην temples αφού δηλώθηκαν συνολικά 2400g) δια του εμβαδού που είναι σίγουρο (εμβαδομετρήθηκε αναλυτικά) και ήταν στους κροτάφους 48cm2. Τέλος η όποια αστοχία στην φύτρωση μπορεί να μην είναι σε επίπεδο graft (μόνο) αλλά (και) σε επίπεδο τριχών (δηλαδή ενά 2τριχο φύτρωσε σαν 1τριχο). Τέλος από ότι είδα ο λόγος του ήταν στο 2.2, μικρός για γυμνούς κροτάφους και μόνο 2200g. Να θυμισω το περιστατικό του Cuto με πάλι γυμνούς κροτάφους και λόγο 2.6.
Δηλ μιλάμε για 45 grafts /cm πολύ καλό απλά με λόγο 2,2 πάει στις 100 τρίχες και cv κοντά στο 4,9 με κανονική τρίχα άρα από την αρχή δεν περιμέναμε πλήρης κάλυψη και φουλ μπετό,Αν είχαμε ένα λόγο στο 2,4 έπιανε το 5,4 cv και θα ταν τζετ.Αρα δεν θα θελε παραπάνω gtafts αλλά λίγο παραπάνω λόγο,που να υποθέσω αν γινόταν οι μετρήσεις όπως των Ισπανών πχ θα ταν κομπλέ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ νομίζω ότι όσο περισσότερο υλικό υπάρχει είναι χρήσιμο, πρέπει να υπάρχουν τα πάντα από όλους και να είναι ανοιχτά προς σχολιασμό. Έτσι και αλλιώς η άποψη μας (η δικιά μου τουλάχιστον) για τον δεξιό κρόταφο δεν θα αλλάξει.

Gianney

Well-Known Member
Εγώ νομίζω ότι όσο περισσότερο υλικό υπάρχει είναι χρήσιμο, πρέπει να υπάρχουν τα πάντα από όλους και να είναι ανοιχτά προς σχολιασμό. Έτσι και αλλιώς η άποψη μας (η δικιά μου τουλάχιστον) για τον δεξιό κρόταφο δεν θα αλλάξει.
Ναι όμως με υλικό τίμιο όπως ακριβώς είναι αυτό του φίλου,καθώς πολλοί βαζουν φωτό που σαφώς κρύβει ατέλειες και λέμε ουαου.παραδειγματα πολλά.

koumparos

Well-Known Member
Ο ένας ο κρόταφος θέλει λίγο δουλειά.Για τα μοσχεύματα που έβαλε και την προ μμ εικόνα το κρίνω ικανοποιητικό.Να του κάνει touch up ΔΩΡΕΑΝ η κλινική αυτό θα ήταν το σωστό ώστε να δείξει ότι έχει και aftersale υπηρεσίες.

aeratos28

Just aeratos
Για να έχει σωστό αποτέλεσμα ,δεν χρειάζεται touch up..κανονική επέμβαση χρειάζεται..και όχι ,για τα grafts που έβαλε ΔΕΝ ειναι ικανοποιητικό..επίσης και το ποσό που πλήρωσε ,δεν είναι πόσο το οποίο επιτρέπει να λέμε για τα grafts που έβαλε κτλ κτλ..
Ο ένας ο κρόταφος θέλει λίγο δουλειά.Για τα μοσχεύματα που έβαλε και την προ μμ εικόνα το κρίνω ικανοποιητικό.Να του κάνει touch up ΔΩΡΕΑΝ η κλινική αυτό θα ήταν το σωστό ώστε να δείξει ότι έχει και aftersale υπηρεσίες.

koumparos

Well-Known Member
Το ποσό το ήξερε από πριν άρα ήταν επιλογή του που πήγε εκεί.Θα κάνει ένα touch up και θα είναι οκ διότι πρέπει να σκεφτεί και το μέλον και νομίζω θα έχει και άλλες απώλειες σε μαλια.Να μπλέξει με πύκνωση ρε συ αερατε και χωρίς φίνα και στο μέλον να μετράει πάλι κουκιά για επισκευή το βλέπω ρίσκο.Γνωμη μου βέβαια και γενικά εγώ είμαι συντηρητικός διότι η αραίωση δεν σταματά ποτέ.

koumparos

Well-Known Member
Γι'αυτό η κλινική πρέπει να του προσφέρει ένα δωρεάν συντηρητικό repair και δεν θα χάσει ούτε αυτή και ο aldo στο τέλος θα νιώθει καλύτερα

Μπλουζα