Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν είπα ότι δεν το ήξερε το ποσό από πριν..ότι το ποσό αυτό δεν συμβαδίζει με το αποτέλεσμα λέω.με το ίδιο ποσό ,θα έβαζε 3000+ στον Μάρα ,με τα γνωστά εδώ και χρόνια αποτελέσματα ..που ο aldo τόσα ήθελε..μην πω 3500..και δεν είναι φόρτωμα..ο ακριβής αριθμός για σωστό αποτέλεσμα είναι .τώρα έβαλε 2000-2200 στην α ζώνη ,δεν έχουν φυτρώσει κάνα 500-600,όποτε καταλαβαίνεις πως χρειάζεται 1000+ για να έρθει εκεί που πρέπει..touch up είναι αυτό?? Touch up θα ήταν αν χρειαζόταν 200-300 το πολύ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Και έτσι απλά ξαναμπαίνουμε για σφάξιμο και το ονομάζουμε touch up.
Ο Aldo ήδη έχασε και κανείς πλέον δεν του εγγυάται ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.
Όταν χαθεί η εμπιστοσύνη τότε τα υπόλοιπα πάνε στον κουβά.
Στην αρχή του νήματος προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν τρέχει τίποτα και είμαστε απλά συκοφάντες.
Τώρα που δυστυχώς δικαιωθήκαμε,προσφέρει η κλινική δωρεάν 1000g.
Όταν χαθεί η αξιοπιστία επιστροφή δεν υπάρχει.
Γνώμη μου.

aeratos28

Just aeratos
Συντηρητικά πήγαν και στην πρώτη επέμβαση και δεν πήγε καλά..τώρα να διορθώσουν συντηρητικά την πρώτη αποτυχημένη συντηρητική επέμβαση τους?σε κάνα 3-4 χρόνια με το σκεπτικό αυτό θα δει μαλλιά στο κεφάλι του..δεν είναι έτσι μάγκες τα πράγματα.

koumparos

Well-Known Member
Την επιλογή την έκανε.Θα μπορούσε να πάει και στην βρυωνιδου η τυρκαλα ακόμα ποιο φθηνά Τον κρόταφο θα φτιάξει βρε αερατε και τέλος.Αντε να βάλει συνολικά 500

aeratos28

Just aeratos
Κρόταφος,hairline ..είναι και ο άλλος κρόταφος μην τον ξεχνάς..δεν έγινε άψογος..επίσης για δείτε και forelock..δεν πειραχτηκε..πέρασε ένας χρόνος ήδη .τώρα για να διορθωθεί ο κρόταφος αυτός με την hairline ,χρειάζεται και άλλη επέμβαση..σωστά?την κάνει τώρα πες,περνάει ένας χρόνος ακόμα..θεραπεία δεν κάνει,το forelock είμαστε βέβαιοι ότι δεν θα επηρεαστεί?μπαλώματα κάθε χρόνο??αυτή είναι η τακτική η σωστή?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε με 2200g και 2.2 λόγο δηλαδή 4400 τρίχες χωρίς blending με forelock σε ΑΔΕΙΟΥΣ κροτάφους μην περιμένεις τελειότητες, κάπου θα. χάνεις εμφανώς. Αν ο δεξιός κρόταφος ήταν στο επίπεδο του άλλου θα ήταν μια επιτυχημένη μμ για τα g που μπήκαν. Για να πάρεις αποτέλεσμα τύπου Ισπανίας θέλεις αρκετά g παραπάνω παντού. Τα 500g που λέω εγώ είναι repair δεν είναι touch up. Στην προκειμένη περίπτωση αν ήμουν στην θέση του Aldo θα ήθελα τα 500g στον κρόταφο που λείπει και αλλά 1000 πύκνωση παντού και στο forelock. Μόνο έτσι θα το αποτέλεσμα θα ανέβει άλλο level.

Ronaldo

Well-Known Member
Ο Aldo ήδη έχασε και κανείς πλέον δεν του εγγυάται ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.
Στην αρχή του νήματος προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν τρέχει τίποτα και είμαστε απλά συκοφάντες.
Γνώμη μου.
Ακριβώς φίλε vlafo. Όταν μπαίνεις για να διορθώσεις την ελλιπή φύτρωση σε κρόταφο - hairline, να διορθώσεις τα temporal points που σου έβαλε πολύτριχα, τότε αυτό δεν θεωρείται touch up, αλλά κανονική επιδιορθωτική επέμβαση (repair) με ότι αυτό συνεπάγεται την όλη ταλαιπωρία και το άγχος για το αν θα πάνε καλά αυτή τη φορά χωρίς λάθη. Touch up θα ήταν αν πήγαιναν όλα τέλεια και απλά πήγαινε για το κάτι παραπάνω, όχι να διορθώσει τα κακώς κείμενα της πρώτης επέμβασης. Πλέον είναι και θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης όπως λες και εσύ, για το αν θα επιλέξει την ίδια κλινική ακόμα και δωρεάν να είναι.

bobby

Well-Known Member
Γνώμη μου.
Συμφωνώ σε όλα, αλλά τα χαμένα graft δεν γυρνάνε πίσω... μην τα ξεχνάμε αυτά. Αν ήταν καλή η φύτρωση (ανεξαρτήτως αν πλήρωσε πολλά ή λίγα ή αν μπήκε ο σωστός αριθμός ή λιγότερα ή παραπάνω) δεν θα έχανε πολύτιμα graft. Για εμένα εκεί είναι το πρόβλημα και όχι αν πλήρωσε πολλά ή αν του έβαλε λίγα κ.ο.κ

Disco

Well-Known Member
Συμφωνώ σε όλα, αλλά τα χαμένα graft δεν γυρνάνε πίσω... μην τα ξεχνάμε αυτά. Αν ήταν καλή η φύτρωση (ανεξαρτήτως αν πλήρωσε πολλά ή λίγα ή αν μπήκε ο σωστός αριθμός ή λιγότερα ή παραπάνω) δεν θα έχανε πολύτιμα graft. Για εμένα εκεί είναι το πρόβλημα και όχι αν πλήρωσε πολλά ή αν του έβαλε λίγα κ.ο.κ
Ναι αλλά όταν δεν έχεις καλή φύτρωση χάνεις πολύτιμα grafts, τα οποία δεν γυρνάνε πίσω και τα οποία αν έχεις και μεγάλο θέμα δεν σου περισσεύουν...αλλά και μικρό θέμα να έχεις προς το παρόν δεν πρέπει να χάνεις πολύτιμα grafts από μέτρια φύτρωση γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο μέλλον. Γι'αυτό ειναι σημαντικό να έχεις απόλυτη φύτρωση.

oreo

Well-Known Member
Ναι αλλά όταν δεν έχεις καλή φύτρωση χάνεις πολύτιμα grafts, τα οποία δεν γυρνάνε πίσω και τα οποία αν έχεις και μεγάλο θέμα δεν σου περισσεύουν...Γι'αυτό ειναι σημαντικό να έχεις απόλυτη φύτρωση.
Το ίδιο έγραψες

aeratos28

Just aeratos
Για αυτό εγώ έλεγα εξαρχής ότι ήθελε 3500 grafts cvial.για να πάρει ένα αποτέλεσμα όπως πρέπει .με 2400 στην περιοχή αυτή ,πασαλημα θα γινόταν..το θέμα είναι ότι πήγε να μας περάσει ο γιατρός περισσότερο ότι αυτό ήταν το μέγιστο που πρέπει για την περίπτωσή του Άλντο .
Αεράτε με 2200g και 2.2 λόγο δηλαδή 4400 τρίχες χωρίς blending με forelock σε ΑΔΕΙΟΥΣ κροτάφους μην περιμένεις τελειότητες, κάπου θα. χάνεις εμφανώς. Αν ο δεξιός κρόταφος ήταν στο επίπεδο του άλλου θα ήταν μια επιτυχημένη μμ για τα g που μπήκαν. Για να πάρεις αποτέλεσμα τύπου Ισπανίας θέλεις αρκετά g παραπάνω παντού. Τα 500g που λέω εγώ είναι repair δεν είναι touch up. Στην προκειμένη περίπτωση αν ήμουν στην θέση του Aldo θα ήθελα τα 500g στον κρόταφο που λείπει και αλλά 1000 πύκνωση παντού και στο forelock. Μόνο έτσι θα το αποτέλεσμα θα ανέβει άλλο level.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Όταν πληρώνεις τέτοια ποσά,2.50-2.70€ το grafts,τα πληρώνεις για να έχεις όσο δυνατόν περισσότερο ποσοστό φυτρωσης..95-98% φυτρωση..σε αποδεδειγμένα καλούς γιατρούς με εμπειρία και δεκάδες,εκατοντάδες αποτελέσματα .που και κάνουν αυτό το κάτι παραπάνω ,χωρίς να το θεωρούν ρίσκο ..όταν παίρνεις τόσα,πας όσο πιο safe και δεν έχεις καν το μέγιστο σε αυτό το safe και συντηρητικό τότε υπάρχει θέμα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για αυτό εγώ έλεγα εξαρχής ότι ήθελε 3500 grafts cvial.για να πάρει ένα αποτέλεσμα όπως πρέπει .με 2400 στην περιοχή αυτή ,πασαλημα θα γινόταν..το θέμα είναι ότι πήγε να μας περάσει ο γιατρός περισσότερο ότι αυτό ήταν το μέγιστο που πρέπει για την περίπτωσή του Άλντο .

Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Εμείς έχουμε τις δικές μας, ο γιατρός τις δικές του. Υπενθυμίζω 2200 στην περιοχή των κροτάφων όχι 2400. Παρόλαυτα αν δεν έχανε τον δεξί κρόταφο σε σχέση με τον αριστερό και δεν είχαν γίνει και οι αστοχίες στα peaks (που σωστά επισήμανε ο Jacksmith) θα ήταν ένα stand alone αποτέλεσμα, συμπαθητικό έως καλό στα μάτια τα δικά μας, σούπερ για τον υπόλοιπο κόσμο. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να ξαναμπεί για να βάλει και άλλα 1000 ακόμα με μεγαλύτερη ασφάλεια αφού θα είχε δει την φύτρωση και το αποτέλεσμα. Θα ήταν μια συντηρητική προσέγγιση. Για φαντάσου όμως να είχε βάλει 3500g (μαζί με forelock) και να είχε θέματα? Δεν θα ήταν χειρότερο?

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ,όμως η κριτική αυτή που κάνω,γίνεται για έναν γιατρό ο οποίος ζητάει τα λεφτά που ζητάνε τα μεγάλα ονόματα έξω ,τα οποία έχουν εκατοντάδες τέτοια περιστατικά στα οποία έχουν βάλει με ασφάλεια χωρίς ρίσκο κανένα τα 3500 και έχουν και υψηλότατη φυτρωση και τα πάντα..κατάλαβες τι εννοώ.
Ο καθένας έχει τις απόψεις του. Εμείς έχουμε τις δικές μας, ο γιατρός τις δικές του. Υπενθυμίζω 2200 στην περιοχή των κροτάφων όχι 2400. Παρόλαυτα αν δεν έχανε τον δεξί κρόταφο σε σχέση με τον αριστερό και δεν είχαν γίνει και οι αστοχίες στα peaks (που σωστά επισήμανε ο Jacksmith) θα ήταν ένα stand alone αποτέλεσμα, συμπαθητικό έως καλό στα μάτια τα δικά μας, σούπερ για τον υπόλοιπο κόσμο. Προσωπικά δεν θα με χάλαγε να ξαναμπεί για να βάλει και άλλα 1000 ακόμα με μεγαλύτερη ασφάλεια αφού θα είχε δει την φύτρωση και το αποτέλεσμα. Θα ήταν μια συντηρητική προσέγγιση. Για φαντάσου όμως να είχε βάλει 3500g (μαζί με forelock) και να είχε θέματα? Δεν θα ήταν χειρότερο?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνώ,όμως η κριτική αυτή που κάνω,γίνεται για έναν γιατρό ο οποίος ζητάει τα λεφτά που ζητάνε τα μεγάλα ονόματα έξω ,τα οποία έχουν εκατοντάδες τέτοια περιστατικά στα οποία έχουν βάλει με ασφάλεια χωρίς ρίσκο κανένα τα 3500 και έχουν και υψηλότατη φυτρωση και τα πάντα..κατάλαβες τι εννοώ.

Σε κατάλαβα.

bobby

Well-Known Member
Για να μην είμαστε άδικοι πάντως δεν θυμάμαι άλλο περιστατικό του Αναστασάκη με χαμηλή φύτρωση, βέβαια η πλειοψηφία είναι επίσημα περιστατικά όπου υπάρχει έλεγχος.

Disco

Well-Known Member
Για να μην είμαστε άδικοι πάντως δεν θυμάμαι άλλο περιστατικό του Αναστασάκη με χαμηλή φύτρωση, βέβαια η πλειοψηφία είναι επίσημα περιστατικά όπου υπάρχει έλεγχος.
Πρέπει να κρίνουμε από ανεξάρτητα περιστατικά τα ποσοστά φύτρωσης, όπου δεν ξέρουμε ποιο θα ειναι το τελικό αποτέλεσμα. Ο @jacksmith επίσης φαίνεται να έχει χαμηλή φύτρωση, αλλά δεν το ξέρουμε σίγουρα ακόμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Gianney

Well-Known Member
Πάντως και εσύ μοντ και ο αερατος μιλάτε για παραπάνω gtafts,και εγώ σας ρωτάω γιατί να είχε βάλει 1000gtafts από την αρχή;δεν θα ταν καλύτερο να παίξει με τον λογο να τον πάει στο2,5 2,6 αν γίνεται όπως στην περίπτωση του Couto ;

vlafo

Well-Known Member
Ο λόγος είναι ένα εργαλείο σημαντικό αλλά όχι πανάκεια.
Αν τα υπόλοιπα δεν έχουν υπολογιστεί σωστά από μόνος του δεν κάνει τίποτα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σίγουρα θα μπορούσε να παίξει και με τον λόγο. Το έχουμε πει. Χρειάζεται όμως και η πυκνότητα ειδικά στην αρχή της hairline έχει που φαίνεται η ρίζα (aka παραπάνω graft). Εκεί ο μεγάλος λόγος δεν είναι το ζητούμενο εκεί θες και πυκνότητα. Ο μεγάλος λόγος μετράει μετά τα 8-10mm.

Μπλουζα