Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ποιο παρεάκι και ποια κόντρα; σου εξηγούμε οτι εχει υπολογιστεί η έκταση στην αρχη του νηματος αναλυτικά και υπολογίστηκε οτι ειχε υψηλή μέση πυκνότητα και εσυ συνεχίζεις και λες τα αυθαίρετα συμπερασματα σου που πάνε κόντρα στην λογική και στις μετρήσεις που έγιναν. Κανε ενα κόπο να διαβάσεις απο την αρχη το νημα για να δεις τις μετρήσεις που εγιναν. Με αυτο που κάνεις φαίνεται οτι το μόνο που σε νοιάζει είναι να υπερασπιστείς την κλινική και πας κόντρα στα συμφέροντα του aldo. ΦιλικάΤον Άλντο δεν τον βοηθάς εσύ και το παρεάκι που έχετε ανοίξει κόντρα με τον γιατρό και μας πρηζετε τα συκωτια σε κάθε νήμα του.Καντε κριτική και τέλος.
Άλντο δεν ξέρω εάν είσαι ικανοποιημένος η όχι.Για να μην σχολιάζεις μέχρι στιγμής μαλον δεν είσαι γι'αυτό και το έγραψα.Εαν είχες στο μυαλό σου υψηλές πυκνότητες με 2400 σε α+β με τόσο πρόβλημα έκανες λάθος.Εγω το αποτέλεσμα το κρίνω καλό για τα δικά μου γούστα.Επισης χαλάρωσε και μην επιτίθεσε σε άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν πιέζοντας την κλινική να σου φτιάξει τον κρόταφο δωρεάν.
Δεν σου επιτέθηκα κανεις λάθος , δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου! Σου έγραψα απλά και μόνο για να ακούσω που στηρίζεις αυτά που λες, μου έκανε εντύπωση τίποτα παραπάνω. Έχω πει και άλλες φορές πως δεν μου αρέσουν οι κόντρες (μπορούν να στο επιβεβαιώσουν κ άλλοι) όμως δεν μου αρέσει και να βάζω περιορίσμους στο κόσμο για το τι θα λέει, αρκεί να είναι κόσμιοι και αντικειμενικοί(τουλάχιστον αυτό επιθυμω εγώ)!Άλντο δεν ξέρω εάν είσαι ικανοποιημένος η όχι.Για να μην σχολιάζεις μέχρι στιγμής μαλον δεν είσαι γι'αυτό και το έγραψα.Εαν είχες στο μυαλό σου υψηλές πυκνότητες με 2400 σε α+β με τόσο πρόβλημα έκανες λάθος.Εγω το αποτέλεσμα το κρίνω καλό για τα δικά μου γούστα.Επισης χαλάρωσε και μην επιτίθεσε σε άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν πιέζοντας την κλινική να σου φτιάξει τον κρόταφο δωρεάν.
Δεν ξέρω τι εννοείς, ομωσ δεν έχω κάποιο συμφέρον έμμεσο ´η άμεσο από την κλινική, απο εσένα ή κάποιον άλλο εδώ μέσα .. ίσα ίσα που δεν εχω ζητησει ουδέποτε τίποτα από την κλινική (μπορούν να στο επιβεβαιώσουν οι ίδιοι) και τους ειπαα κιόλας ότι η επόμενη επέμβαση μου θα γίνει σε άλλον γιατρό!Ποιο παρεάκι και ποια κόντρα; σου εξηγούμε οτι εχει υπολογιστεί η έκταση στην αρχη του νηματος αναλυτικά και υπολογίστηκε οτι ειχε υψηλή μέση πυκνότητα και εσυ συνεχίζεις και λες τα αυθαίρετα συμπερασματα σου που πάνε κόντρα στην λογική και στις μετρήσεις που έγιναν. Κανε ενα κόπο να διαβάσεις απο την αρχη το νημα για να δεις τις μετρήσεις που εγιναν. Με αυτο που κάνεις φαίνεται οτι το μόνο που σε νοιάζει είναι να υπερασπιστείς την κλινική και πας κόντρα στα συμφέροντα του aldo. Φιλικά
Δηλαδή ακόμα και δωρεάν repair να σου προσφέρουν δεν θα πας εκεί ξανά; Είμαι πλέον θέμα εμπιστοσύνης ή κάτι άλλο;Δεν ξέρω τι εννοείς, ομωσ δεν έχω κάποιο συμφέρον έμμεσο ´η άμεσο από την κλινική, απο εσένα ή κάποιον άλλο εδώ μέσα .. ίσα ίσα που δεν εχω ζητησει ουδέποτε τίποτα από την κλινική (μπορούν να στο επιβεβαιώσουν οι ίδιοι) και τους ειπαα κιόλας ότι η επόμενη επέμβαση μου θα γίνει σε άλλον γιατρό!
Όπως σου είπα. Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις το νήμα και να δεις ότι έγιναν μετρήσεις και μη βγάζεις ότι σου κατέβει από το μυαλό που αντιβαίνει στην λογική και στις μετρήσεις που έγιναν. Ή μάλλον δεν θες να τις δεις για να συνεχίζεις να λες τα δικά σου για τους δικούς σου λόγους.Disco είσαι πανέξυπνος το έπιασες.Ειμαι δίδυμος κουμπάρος του Αναστασάκη και μου κόβει μεροκάματα.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ..ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΑΧ!!!
Άλντο αδερφέ σου εύχομαι τα καλύτερα.
Όχι ακόμα,ήδη έχει προσφερθεί το repair bobby,σε πιάνω αδιάβαστο.Δηλαδή ακόμα και δωρεάν repair να σου προσφέρουν δεν θα πας εκεί ξανά; Είμαι πλέον θέμα εμπιστοσύνης ή κάτι άλλο;
Τέτοια πίεση ούτε το δίδυμο Κολιτσιδάκη - Καλιτζάκη,στην άμυνα, στον πάλαι ποτέ ΠαναθηναικόΆλντο δεν ξέρω εάν είσαι ικανοποιημένος η όχι.Για να μην σχολιάζεις μέχρι στιγμής μαλον δεν είσαι γι'αυτό και το έγραψα.Εαν είχες στο μυαλό σου υψηλές πυκνότητες με 2400 σε α+β με τόσο πρόβλημα έκανες λάθος.Εγω το αποτέλεσμα το κρίνω καλό για τα δικά μου γούστα.Επισης χαλάρωσε και μην επιτίθεσε σε άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν πιέζοντας την κλινική να σου φτιάξει τον κρόταφο δωρεάν.
Εϊχα δει φίλε vlafo ότι κάτι είχε πει ο γιατρός για repair, αλλά νομίζω πρώτη φορά τοποθετήθηκε ο aldo έτσι "στεγνά" για το θέμα και θα ήθελα (αν ήθελε και εκείνος) να το διευκρινήσει.Όχι ακόμα,ήδη έχει προσφερθεί το repair bobby,σε πιάνω αδιάβαστο.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει το πειραματόζωο για να δει στις πόσες μμ θα πάει καλά?
Eννοείται ρε Bobby τα λεφτά δεν είναι το παν και δεν εξαγοράζουν τα πάντα,πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οπότε σύμφωνα και με το γιατρό,όλα γίνανε τέλεια.
Απάντηση για το αν χρησιμοποιήθηκε λαβίδα η dull στα peaks έχουμε 2 αντικρουόμενες απόψεις.
Ακόμα περιμένουμε.
Η αποκατάσταση τότε που προσφέρθηκε να την κάνει δωρεάν τα 1000g προς τι?
Δεν περιμένω απολύτως τίποτα.Αδικα περιμενεις.
Αν μπορούσα να σου δώσω 2 Τσάμπιονς Λιγκ, ένα γκράμμυ και 2 Οσκαρ Α' Ανδρικου ρόλου γι αυτό το σχόλιο θα στα έδινα ! Ακριβώς στο μυαλό μου είσαι. Είναι αδιαμφισβήτητα ταλαντούχος και φουλ τρελαμένος γι αυτό που κάνει αλλά ίσως η αναγνώριση και του ιδίου πως το κατέχει να του έχει φουσκώσει τα μυαλά νωρίτερα απ'όσο θα έπρεπε. Εγώ θα του ευχηθώ να φτάσει το ταβάνι του και γιατί όχι να το τρυπήσει κι όλας απλά να κάνει ένα rethink την τιμούλα αυτή. Αν είμασταν στην Ελβετία θα σου έλεγα ότι κλέβεις εκκλησία αν πας στον coach A (με τη συγκεκριμένη χρέωση) αλλά για Ελλάδα μάλλον πρέπει να κλέψεις ολόκληρη την εκκλησία...
Δεν περιμένω απολύτως τίποτα.
Γνωρίζω πολύ καλά τι έγινε.
Όχι ακόμα,ήδη έχει προσφερθεί το repair bobby,σε πιάνω αδιάβαστο.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει το πειραματόζωο για να δει στις πόσες μμ θα πάει καλά?
Eννοείται ρε Bobby τα λεφτά δεν είναι το παν και δεν εξαγοράζουν τα πάντα,πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό.
Το νήμα μου έχει τις περισσότερες φωτό από οποιονδήποτε άλλο και έχω βάλει και σε φως του ηλίου.Θα χαρω να περασεις από το ιατρειο να βγαλουμε φωτογραφιας ιδια ποιοτητας προς αναρτηση στο φορουμ.
Δεν θυμαμαι να εχω δει κατι στο νημα σου αντιστοιχο.
Μάλλον το πρόβλημα κατανόησης της νεοελληνικής όπως έχει αναφέρει πολλάκις ο φίλος tol είναι υπαρκτό.Εχεις ξεφυγει λιγο.
Αποκαλεις τον @Aldo "πειραματοζωο"?
Αποκαλεις εμενα ιατρο που κανει πειραματα?
Προσεχε λιγο και ΔΕΝ αστειευομαι.
Το νήμα μου έχει τις περισσότερες φωτό από οποιονδήποτε άλλο και έχω βάλει και σε φως του ηλίου.
Δε νομίζω να αμφισβητείται από κανένα εδώ μέσα η ποιότητα των φωτογραφιών.
Αντιθέτως η δική σας ποιότητα έχει υποστεί ατελείωτη κριτική.
Μια και δεν το πιστεύετε και δικαίωμα σας,ρωτήστε μήπως τον Cvial που με έχει δεί τόσες φορές να σας περιγράψει ακριβώς αυτό που είδε από κοντά.
Η μήπως και αυτός δεν είναι αντικειμενικός?
Συγκεκριμένα-ποιά είναι η λάσπη που πέταξα?Εγω θα σε παρακαλεσω να σταματησεις ΑΜΕΣΑ τη λασπη γιατι εχω φτασει στα ορια μου.