oreo
Well-Known Member
Την βρήκα την λάσπη!!!Συγκεκριμένα-ποιά είναι η λάσπη που πέταξα?
Την βρήκα την λάσπη!!!Συγκεκριμένα-ποιά είναι η λάσπη που πέταξα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγω θα σε παρακαλεσω να σταματησεις ΑΜΕΣΑ τη λασπη γιατι εχω φτασει στα ορια μου.
Εγώ πάντως που έχω πάει και στη Starks και στον Αναστασάκη από άποψη design κλινικής Skoda δεν ειναι η Starks να ξέρεις.
Οπως και η Seat Και την πληρωνεις πολυ φθηνοτερα απο το AudiUnpopular opinion : Είναι τέτοιο το downfall της Volks που τη στιγμή που μιλάμε η Σκόντα παίζει να την πλησιάζει ΚΑΙ ποιοτικά. Αισθητικά εδώ και χρόνια δεν είχαν μεγάλη αποχή. ( ΑΚΥΡΟ )
Οπως και η Seat Και την πληρωνεις πολυ φθηνοτερα απο το Audi
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν δεις τον δείκτη βλαβών στα Audi και στα Skoda θα καταλάβεις τη διαφορά .Άλλο το Igolstad και άλλο το εργοστάσιο στη ΤσεχίαΗ συγκριση δε γινεται για να τα πουμε ολοιδια. Wagen group ειναι και το Scoda και το Audi. Κινητηρες σασι και μηχανικα μερη αποτελουν ιδιες πλατφορμες.
Η ουσια ειναι η ιδια.
Τωρα απο ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα προφανως αλλαζει. Αλλα οι διαφορες τιμης του Leon με το A3.
Του ibiza με το A1
Δεν δειχνουν την ουσιστικη διαφορα παραμονο την αλλαγη ποιοτητας σε ορισμενα σημεια που για καποιους ειναι τελειως αδιαφορη.
Η συγκριση δε γινεται για να τα πουμε ολοιδια. Wagen group ειναι και το Scoda και το Audi. Κινητηρες σασι και μηχανικα μερη αποτελουν ιδιες πλατφορμες.
Η ουσια ειναι η ιδια.
Τωρα απο ποιοτητα κατασκευης εσωτερικα προφανως αλλαζει. Αλλα οι διαφορες τιμης του Leon με το A3.
Του ibiza με το A1
Δεν δειχνουν την ουσιστικη διαφορα παραμονο την αλλαγη ποιοτητας σε ορισμενα σημεια που για καποιους ειναι τελειως αδιαφορη.
Προφανως .. δε μιλαμε για αυτο. Οπως και το rs6 με μια Porsche Panamera που ειναι στο ιδιο groupΩς τις κατηγορίες που λες, ναι. Αλλά μία superb vrs με ένα RS6 έχουν πιο πολλές διαφορές από μία απλώς καλύτερη ποιότητα εσωτερικών ανέσεων
Εδώ θα διαφωνήσω αλλά δε το συνεχίζω γιατί βλέπω τον ALDO να μας στέλνει δανεικούς στην βέλμαρΠροφανως .. δε μιλαμε για αυτο. Οπως και το rs6 με μια Porsche Panamera που ειναι στο ιδιο group