Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστώ πολύ.. περιμένω το τελικό αποτέλεσμα αλλά όντως μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένοςΠολύ δυνατός Άλεξ...και έχει δρόμο ακόμα
Νομίζω ότι ίσως φταίει και η φωτό αλλά επίσης μιλάμε και για σχεδόν 6000 extractions. Για εμένα, το κομμάτι της δότριας το οποίο ίσως να έχει φάει την μεγαλύτερη ταλαιπωρία είναι το πάνω μέρος της occipital. Στο πλάι δεν βλέπω κάτι το οποίο να με ενοχλεί.Άλεξ η ληπτρια καλά πάει και έχεις ακόμα αρκετό καιρό ,η δοτρια ομως, ειδικα απο αριστερά πίσω από τεμποραλς,δεν έχει κάνει recover ακόμα..η ίσως είναι και λάθος κούρεμα? Πάντως φαίνεται ότι έχει φάει ταλαιπα..
Νομίζω ότι ίσως φταίει και η φωτό αλλά επίσης μιλάμε και για σχεδόν 6000 extractions. Για εμένα, το κομμάτι της δότριας το οποίο ίσως να έχει φάει την μεγαλύτερη ταλαιπωρία είναι το πάνω μέρος της occipital. Στο πλάι δεν βλέπω κάτι το οποίο να με ενοχλεί.
Τσέκαρε τις φωτό από την πρώτη σελίδα. Αυτές που έκανες σκρινσοτ είναι από τον προηγούμενο μήναΚαι το σημείο που λες αλλά το σημείο που σου λέω ..ίσως είναι και η φωτό ,αλλά σίγουρα δείχνει κάπως ακόμα ζορισμεΠροβολή συνημμένου 59318
νο..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τσέκαρε τις φωτό από την πρώτη σελίδα. Αυτές που έκανες σκρινσοτ είναι από τον προηγούμενο μήνα
Η φύτρωση πάνω πολύ καλή… η δότρια λίγο ταλαιπωρημένη και φαίνεται και με λίγο μακρύτερο μαλλί. Το μόνο που με προβλημάτισε.Φωτόγραφιες 8μηνου
Που μπορεί να ωφελείται η ταλαιπωρία της δότριας από έναν τόσο καλό γιατρο; Συμφωνώ και εγώ ότι είναι λίγο.Η φύτρωση πάνω πολύ καλή… η δότρια λίγο ταλαιπωρημένη και φαίνεται και με λίγο μακρύτερο μαλλί. Το μόνο που με προβλημάτισε.
Αυτό δεν το ξέρω γιατί αν το ήξερα πιθανώς να έβαζα κι εγώ μαλλί, είναι και ιδιαίτερα επικερδές νομίζω… Από εκεί και πέρα ναι η φύτρωση είναι κοντά σε άριστη. Ίσως να φταίνε και τα 6000 τριχοθυλάκια ;Που μπορεί να ωφελείται η ταλαιπωρία της δότριας από έναν τόσο καλό γιατρο; Συμφωνώ και εγώ ότι είναι λίγο.
Είναι αρκετά ναι, αλλά δεν τα πήρε σε δυο μμ ;Αυτό δεν το ξέρω γιατί αν το ήξερα πιθανώς να έβαζα κι εγώ μαλλί, είναι και ιδιαίτερα επικερδές νομίζω… Από εκεί και πέρα ναι η φύτρωση είναι κοντά σε άριστη. Ίσως να φταίνε και τα 6000 τριχοθυλάκια ;
Προφανώς αφού ο φίλος το έκανε σε 2 δόσεις αρκετά αραιά μεταξύ τους.Είναι αρκετά ναι, αλλά δεν τα πήρε σε δυο μμ ;