Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ Τάσο,Alex το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατο.
+Φυσικότητα, ειδικά στην hairline αλλά και στο crown.
+Κάλυψη
+Πυκνότητα
-Η αριστερή πλευρά.
Oτι δώσει από εδώ και πέρα κέρδος είναι.
Σ’ ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμαΦοβερό αποτέλεσμα εντελώς φυσικό!Ίσως απο τα καλύτερα που έχω δει!Να το χαίρεσαι!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστώ πολύΠολύ ωραίο αποτέλεσμα φιλε. Σου έκανε άριστη δουλειά ο Lorenzo ! να το χαίρεσαι..
Ωραιο το αποτελεσμα σου να το χαιρεσε αλλα ρε συ αλεξ εμεις ειχαμε cvial τοτε και καναμε μεταμοσχευσεις? Νομιζω εισαι υπερβολικος. Το φορουμ εχει σωσει κοσμο και χωρις τον cvial αλλα ο ανθρωπος φυσικα το πηγε ε αλλο επιπεδο.Ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον @CVIAL μιας και χωρίς τις δικές του ενέργειες και συμβουλές πιθανόν να μην έκανα ποτέ ΜΜ η να έπαιρνα πολλές λάθος αποφάσεις στην πορεία..!
Έχεις απόλυτο δίκιο. Η βοήθεια που πήρα γενικότερα από το φόρουμ ήταν τρομερή και κακώς δεν το ανέφερα ξεκάθαρα πριν.Ωραιο το αποτελεσμα σου να το χαιρεσε αλλα ρε συ αλεξ εμεις ειχαμε cvial τοτε και καναμε μεταμοσχευσεις? Νομιζω εισαι υπερβολικος. Το φορουμ εχει σωσει κοσμο και χωρις τον cvial αλλα ο ανθρωπος φυσικα το πηγε ε αλλο επιπεδο.