Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σ ευχαριστώ πολύ. Ανέβασα ήδη φωτογραφία από μπροστά. Για τα temples η αλήθεια είναι ότι δείχνουν καλά με πολύ κοντό μαλλί. Μόλις μακρύνει το μαλλί μετά από 2 εβδομάδες αρχίζει και φαίνεται πάλι το κενό. Είναι από τα πράγματα που θέλω να διορθώσουμε στην δεύτερη επέμβαση.Μπράβο @alexskg πας πολύ καλα, φαίνεται καθαρά διαφορά από τον προηγούμενο μήνα. Temples επίσης βελτιώθηκαν αισθητά.
Συνολικά έχει αλλαξει εντελώς η εικόνα σου.
Ανέβασε αν θελεις και αλλη μια Photo από μπροστά στο ύψος του προσώπου χωρίς να σκύβεις κεφάλι, αν δε σου είναι κόπος. Για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το επίπεδο φυσικότητας της hairline.
Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πολύ καλό αποτέλεσμα φίλε, αλλαξε τελείως η εικόνα σου,πολύ όμορφη hairline και η δότρια φαίνεται ανέγγιχτη! Με γεια το νέο look!
Σ ευχαριστώ Cvial. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ στο μυαλό μου έχω ότι το καλύτερο είναι να βάλω όσο περισσότερα μπορούν να μπουν με ασφάλεια. Αρχικά το πλάνο του γιατρού ήταν για 1500 βασιζόμενο στο consultation που κάναμε τον Οκτώβριο του 2021. Μίλησα με την pilar και με διαβεβαίωσε ότι αν χρειαστώ και δεύτερη μέρα, θα την έχω. Το βλέπουμε. Δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η καλύτερη στρατηγική: να πάω all in τώρα η να κρατήσω απόθεμα και για το μέλλον..Όντως πολύ καλός. Το ένα peak είναι άψογο, το άλλο θέλει λίγο ενίσχυση κάπου στην συναρμογη, θα καλυτερέψει όμως και άλλο στο 12 μήνο όταν στρώσουν και άλλο οι τρίχες. Θεωρώ ότι θα πας για 2500g.
Προβολή συνημμένου 55351
Προβολή συνημμένου 55352
Άλλος άνθρωπος, συγχαρητήρια φίλε. Προσωπικά για κάποιο λόγο με ενοχλεί η εμφάνιση των τριχών στην περιοχή που έχω μαρκάρει. Μου προδίδει κάποια τεχνητότητα, πιθανολογώ βέβαια ότι ίσως οφείλεται και στη γνώση ότι αφορούν σε μεταμοσχευμένα μαλλιά.
ΥΣ. CVIAL δεν περίμενα να παρασυρθείς από τη ρετρό! σειρά της Morris
Σωστή παρατήρηση, αφενός μεν είναι αυτό που λες ότι ξέρεις ότι είναι μμ, αφετέρου δε έχει να κάνει με το στρώσιμο, για αυτό και είπα ότι μετά τον χρόνο θα έχει καλύτερη συμπεριφορά. Πρέπει να χρησιμοποιεί (του το είπα) deep hydration conditioner για να στρώνει καλύτερα και ευκολότερα. Το έχω τεστάρει στον εαυτό μου με μεγάλη επιτυχία. Συνιστώ το deep hydration της Η&S (μόνο από eshop).
PS Το χρώμα μου άρεσε.
ΥΣ. μου κάνει λίγο σαν- τι ομάδα είσαι; Ο Σαραβάκος που παίζει;