John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αυτο που βλεπω απο πριν ειναι οτι εγινε και παλι ομορφοπαιδο αλλαξε η εικονα του.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος..έχει αλλάξει πολύ η εικόνα μου προς το καλύτερο και για να ειμαι ειλικρινής δεν περιμενα τοσο γρηγορη φύτρωση. Ειδικά στην α ζωνη θεωρω οτι ισως να μην χρειαστει να την πειραξουμε καθολου στην δεύτερη επέμβαση (την οποια προγραμματιζω για Ιανουαριο).Better than expected!
Εντυπωσιακο ποσοστο και ταχύτητα φυτρωσης, πολυ καλος τελικα ο σχεδιασμός της τριγωνικης hairline, φυσικοτατα temples, πολυ καλη εικόνα δοτριας κ ομογενοποιηση!
Πολύ διαφωτιστικό αποτέλεσμα σε σχέση και με την κουβέντα που είχε προηγηθεί (αν μπορουν να σταθουν χαμηλές σχετικά πυκνότητες με υψηλο λόγο).
Με τη 2η επεμβαση και σε συνδυασμό με χρηση φιναστεριδης θα μιλάμε για ολική επαναφορά με υψηλοτατη φυσικοτητα!
Πως το βλέπεις εσύ μέχρι στιγμής @alexskg ?
Σ ευχαριστώ πολύ vlafo.Alex να το χαίρεσαι αν και έχεις ακόμα να περιμένεις.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα είσαι ικανοποιημένος ή περίμενες κάτι ακόμα?
Το crown σου δεν ήταν έτσι αν δεν κάνω λάθος.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η εικόνα σου σίγουρα είναι άλλη,αλλά στόχευσες σωστά στη β ζώνη.Σ ευχαριστώ πολύ vlafo.
Μεχρι στιγμής είμαι αρκετα ικανοποιημένος. Έχει αλλάξει η εικόνα μου κατα πολύ. Επίσης η τριγωνική hairline που ήταν ένα από τα πράγματα που με ανησυχουσαν, δεν φαίνεται καθόλου, στα δικά μου μάτια, με μακρύ μαλλί.
Τα πράγματα που με ανησυχούν αυτη τη στιγμή ειναι να αυξηθεί η κάλυψη στη β ζωνη και να βελτιωθούν λιγο τα temporal peaks. Ευελπιστώ οτι η β ζώνη θελει απλως λίγο παραπάνω χρόνο.
Όσο για το crown, εχω κι εγώ την αίσθηση ότι εχει αραιώσει κι άλλο τους τελευταιους μήνες. Περίεργο μιας και παιρνω 6mg/εβδομαδα φινα.
Το crown όντως έχει ανοίξει, βέβαια η συνολική εικόνα είναι η μέρα με την νύχτα. Αν και είσαι στην φίνα για περίπου 16 μήνες νομίζω οτι μεγάλο μέρος αυτών των μηνών ήσουν με 3χ την εβδομάδα και για αυτό έχεις αυτή την εικόνα τώρα. Απο την στιγμή που είσαι πλέον με 6χ την εβδομάδα νομίζω οτι θα ανακάμψεις αλλά εξαρτάται απο το πριν πόσο καιρό έκανες την αλλαγή απο 3χ σε 6χ. Αν ήταν πρίν 3-4 μήνες τότε έχεις shedding για να βγούν νέα δυνατότερα μαλλιά οπότε είσαι μια χαρά απλά περνάς ενα σημείο που είναι ψυχοφθόρο με προσωρινή αραίωση.Σ ευχαριστώ πολύ vlafo.
Μεχρι στιγμής είμαι αρκετα ικανοποιημένος. Έχει αλλάξει η εικόνα μου κατα πολύ. Επίσης η τριγωνική hairline που ήταν ένα από τα πράγματα που με ανησυχουσαν, δεν φαίνεται καθόλου, στα δικά μου μάτια, με μακρύ μαλλί.
Τα πράγματα που με ανησυχούν αυτη τη στιγμή ειναι να αυξηθεί η κάλυψη στη β ζωνη και να βελτιωθούν λιγο τα temporal peaks. Ευελπιστώ οτι η β ζώνη θελει απλως λίγο παραπάνω χρόνο.
Όσο για το crown, εχω κι εγώ την αίσθηση ότι εχει αραιώσει κι άλλο τους τελευταιους μήνες. Περίεργο μιας και παιρνω 6mg/εβδομαδα φινα.
Αυτό είναι το πλάνο για Ιανουάριο.. μέχρι τότε βλέπουμεΩραιος φιλε, αλλη μια για mid και crown και ξεμπερδεψες με το μαλλι