Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όταν εγώ έλεγα να απλώνεται ο τραχανάς και να μην γίνονται μεγάλες επεμβάσεις εσείς με λέγατε στημένο της dhi και ότι αυτό το κάνουν εδώ Ελλάδα με το άπλωμα επειδή δεν μπορούν να πετύχουν πυκνότητες μεγάλες εξαρχής όπως το κάνουν εδώ και χρόνια στο εξωτερικό.
Τελικά τι ισχύει?πότε θα το πετύχω να έχω δίκιο και εγώ κάποια στιγμή?αποφασίστε.
Eγω συνεχιζω να πιστευω οτι less is more και οτι το παιδι δεν χρειαζεται να μπει για περαιτερω πυκνωση.Βεβαια αν ο ιδιος το επιθυμει εννοειται να το κανει,αλλα για μενα πετυχε μια πολυ ομορφη αλλαγη(πολυ φυσικο αποτελεσμα) και σιγουρα δεν εχει ξεχασει πως ηταν το κεφαλακι του πριν μπει για μμ,εγω προσωπικα θα επλεα σε πελαγη ευτυχιας με την αλλαγη αυτη οπως αποτυπωνεται στις μετα φωτογραφιες.Less is always better και αφου το ιδιο το παιδι λεει οτι ειναι ευτυχισμενος με την νεα του εικονα αυτο μετραει και μονο!αυτο φυσικα αποτελει προσωπικη μου αποψη.Αν βάλει 1000 στα πρώτα 100 τετρ σημαίνει ότι ανεβαίνει στο 45 σε α Κ β ζώνη μαζί.γτ α ζώνη πρέπει να είναι περίπου 60 τετρ + άλλα 40 πίσω από αυτήν έπιασε και β ζωνη.θα μιλάμε όχι απλά καλό αποτέλεσμα ,αλλά για τούμπανο..σωστά?
Σε άλλες περιπτώσεις θα ακούγαμε για less is more και ότι ο πελάτης είναι ενθουσιασμένος ήδη και ότι όλα αυτά που λέτε τώρα είναι υπερβολές και ότι η γνώμη του κόσμου είναι εντελώς διαφορετική από την δική μας,των καμένων..σωστά?καλά τα λέω?
Αυτό κύριοι είναι σωστή κριτική που γίνεται εδώ..
Διάσημος μπετατζής?Εγώ ρε συ Νικ.Μos, είμαι της φιλοσοφίας ενός φίλου μου διάσημου μπετατζη, που έλεγε όταν τους έστελνε την τελευταία βαρέλα με 1-2 κυβικά μπετό παραπάνω, "αμά δεν περισσεύει λείπει".
Καταλαβα τι λες cvial,εχει λογικη και η εν λογω φιλοσοφια.Εγώ ρε συ Νικ.Μos, είμαι της φιλοσοφίας ενός φίλου μου διάσημου μπετατζη, που έλεγε όταν τους έστελνε την τελευταία βαρέλα με 1-2 κυβικά μπετό παραπάνω, "αμά δεν περισσεύει λείπει".
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ζοριζεται να ανέβει το βιντεάκι να στο στείλω στο πμ....τι να κάνω ;Για μπροστινές ζώνες είναι πιο ασφαλές να τις τελειώσεις με την μια και στην 2η μμ (πιο πίσω ζώνες) να επανέλθεις για ένα touchup με το οποίο και θα αυξήσεις την πυκνότητα (πάνω από 50) αλλά και θα διορθώσεις κάποιες ατέλειες. Αν ακολουθήσεις άπλωμα ξεκινάς μπροστά από χαμηλότερη βάση και ενδεχόμενα με την 2η μμ να μην πετύχεις το τέλειο, άρα να χρειαστείς touchup και 3η μμ.
Το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο.Εχω ομως 2 ενστασεις.
1.Θα προτιμουσα να εχω 500 γκραφτς λιγοτερα πισω και να τα εβαζε Α ζωνη.
2.Μεχρι στιγμης θα χαρακτηριζα πολυ καλο γιατρο τον Τυρκαλα ως προς την φυσικοτητα και την φυτρωση ομως να τον χαρακτηριζουμε κορυφαιο και ως προς την πυκνοτητα το θεωρω ολιγων τι ατοπο.Μεχρι στιγμης κορυφαια πυκνοτητα δεν εχω δει..Ισως εναν παρα πολυ καλο γιατρο εν Ελλαδι.Οχι ομως συγκριση σε πυκνοτητα με τους γνωστους Ισπανους.