salonikios30
Active Member
πολυ καλο το αποτελεσμα σου μπραβο κ για τις φωτο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Anty φιλε μια χαρα και φυσικα ειναι τα μαλλια σου και πηρες σχετικα λιγα απο τη δοτρια αρα εχεις καλο αποθεμα αν χρειαστει αργοτερα να ξαναμπεις ,ευχομαι τα καλιτερα και απ οτι θυμαμαι εισαι και συ κοντα στα 40 και με εμφανιση σε μαλλι 30 αρι, εισαι σουπερ!!Παιδες κανω μια ανανεωση, 9 μηνες κ 10 μερες. Ολες οι φωτο ειναι εξω, οι 2 ειναι εντελως κατω απο ηλιο, οκ αυτες οι 2 το ξεφτιλιζουν αλλα τις ανεβαζω για να εχει απ ολα ο μπαχτσες. Ελπιζω να εχω καλυψει τπυς περισσοτερους...στο επομενο μυνημα οι 2 στον ηλιο. Σημερινες προ ολιγου ολες. Μαλλι 4-5cm
Ε ναι ρε φιλε...προσπαθησα να εχω στοχο, μη παρω οτι μου πλασαρουν...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομιζω οτι τη hairline την κατεβασαν λιγο πιο πολυ στα σημεια που ενωνεται με τα temples...κι εμενα πιο πολυ μου αρεσει το αποτελεσμα απο αυτο που σχεδιασα, αλλα οκ, μη ξεχναμε οτι το σχεδιο ειναι και λιγο προχειρο κ δε δειχνει φυσικο, οποτε χανει κ απο εκει. Παντως λιγο πανω λιγο κατω, το αποτελσμα ειναι αυτο που προσδοκουσα εξ αρχης...η αληθεια ειναι οτι ειχα ξεχασει τι προσδοκουσα κ βλεποντας κατι αποτελεσματα τυπου Τας κ αλλα παρομοιου βεληνεκους, κ σε ξενα φορουμ, ενιωθα πως περιμενα περισσοτερα, αλλα η ανασκαφη που εκανα στα αρχεια αυτα, με προσγειωσε θυμιζοντας μου πως εξ αρχης το πηγα συντηρητικα το πραγμα...λιγο στο crown αν εδινε ακομα θα ημουν απολυτα ευχαριστημενος...και καλύτερα έγινε τελικά όλο το αποτέλεσμα,ειδικά hairline..