Καλως ηρθες και παλι Andy. Και εγω πιστευω οτι πρεπει να περιμενεις λιγο ακομα. Παραμενεις σε πολυ καλη κατασταση και ισως η επομενη μμ να ειναι και τελευταια.
Ο Τουρκος που σου προτεινε 5000 μοσχευματα τραγικος. Παπατζες πουλαει. Εχει και τη δικαιολογια οτι διαχωριζει μοσχευματα και το παιζει οπως θελει.
Γεια σου Δημήτρη. Οκ ο Τούρκος πουλάει παπατζες αλλά κάνει κ παπάδες...κι εγώ θεωρώ 5000 είναι πολλά...αλλά ακόμα και αυτά μπαίνουν αν θες. Αν ξανακάνω μμ δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι θα ξαναπάρω λόγο 3τριχες/gt. Μακάρι αλλά δε το νομίζω γτ θα παίξουν κ πολλά πλαϊνά πλέον. Άρα αν είναι γύρω στο 2 με 2,2 ο λόγος...και εφόσον θέλω κυρίως πίσω κ απλά μπουσταρισμα εμπρός...ΠΟΣΟ spliting να κάνει? Spliting για το crown??? Πάντως βλέποντας τι διαφορά είχα με 6000 τρίχες στην ahc τότε, θεωρώ ότι κ τώρα άλλες τόσες θα έβαζα. Άρα δε θα πήγαινα για πάνω από 3000 gts επ ουδενί. Ούτε θα διέθετα 12500€ με τη μια φυσικά. Απλά όπως ανέφερα κ παραπάνω, σε ελληνική κλινική μεταμοσχεύση αξιόλογη πίσω δεν έχω δει,γτ πίσω θέλει κ πυκνότητα κ φορά σωστή κ γενικά είναι πιο δυσκολη πιστεύω κ λιγότερο δουλεμενη...δεν είναι απλά βάζω gts κ φύτρωσαν κ όλα καλά. Ο Τούρκος σε αυτό το κομμάτι έχει πολύ καλά αποτελέσματα απ' όσο έχω δει τουλαχιστον, για αυτό κ τον ανέφερα.